|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
1.9.2011 21:20:32   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Mislite, da ne bom mogla spat, če zdaj ono Hoferjevo ledeno kavo spijem? Taaaaaaaaaak se mi lušta!!!user posted image
Eh kaj te ne. Jaz lahko še red bull spijem in spim kot angelček user posted image

Si me navukla, pričakuj klic ob 3h, do takrat še tak mam kaj za delat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
1.9.2011 21:22:24   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image  klasična P!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
1.9.2011 21:23:41   
tasa_m

Mah, to mi je grozno. Pa saj ne da jaz zdaj nekaj forsiram, ampak vem, kaj bo. Vem kaka je Lia. Danes je že imela spet one dojenčkaste fore A-T-A  M-A-M-A, pa take. Pa je rekla vzgojiteljica, da se bodo zdaj previjali, pa je Lia vprašala, če bodo dojenčke (igračke) previjali? Eh, saj mogoče sem samo panična...
Ja, jasli so dražje, pa mora država izkoristit!user posted image
Ja, ti verjamem. Mogoče pa celo nebo tak slabo pa te je občutek varal! I hope so.

Lija je na srečo res samo s svojimi vrstniki, več ali manj so vsi suhi, vsi govorijo in res so baje ful brihtna skupina.
Tak je vzgojiteljica rekla, da niti vzgojiteljice starejših slupin niso mogle verjet kaka skupina je to in kaj vse že znajo..
Zato pa so jih verjetno skup pustili.

Neposredna povezava do sporočila: 4128
1.9.2011 21:24:01   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Daj še meni povej, če se res lahko spredaj vozijo otroci? user posted image Kako to? Nam bi pa večkrat prav prišlo, sam tega nisem vedla.

Saj meni ne bo na uho prišepnila! user posted image user posted image user posted image

user posted image , te moram malo jeziti.

user posted image user posted image user posted image Sem zdaj vidla, kak sem čudno napisala.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
1.9.2011 21:24:08   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

In ko že končno misliš, da gredo stvari na bolje, spet.... ata so včeraj operirali (na tisto nogo, kjer so samo prste rezali, dobi kožo), pa je prišlo do komplikacij, so ga morali oživljat, potem se iz narkoze ni zbudil, pa dihat je nehal,.... pa zdravnik je mami rekel, da se mu je srce povečalo user posted image user posted image user posted image ima katera kaj pojma, kaj bi naj to pomenilo?? ker se je mami po telefonu z njim menila in ji ni imel časa razlagat... no, saj bo jutri izvedela, ko gre k njemu... user posted image user posted image

Sam user posted image ti lahko pošljem, na vprašanje ne vem odg.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
1.9.2011 21:24:29   
tasa_m

Mislite, da ne bom mogla spat, če zdaj ono Hoferjevo ledeno kavo spijem? Taaaaaaaaaak se mi lušta!!!user posted image
Eh kaj te ne. Jaz lahko še red bull spijem in spim kot angelček user posted image

Si me navukla, pričakuj klic ob 3h, do takrat še tak mam kaj za delat!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image no, no pa usti dga vsaj en dan spat user posted image user posted image

Ti kuj pokliči, boma kako pametno debato dol vdarle :P

Neposredna povezava do sporočila: 4131
1.9.2011 21:25:34   
Najaa

Hvala, prijaznice, da ste danes mislile na naju z Lio!user posted image

vrtec: danes sva bili dve urci, bili sva skupaj. Tak imajo sistem. Ne vem, kaj naj komentiram, ker je res vse skupaj prehitro za komentirat. V glavnem, v igralnici je bila super, potem smo šli na dvorišče in je vzela tricikl, se začela vozit v krogu in je vprašala vzgojiteljico, kdaj gremo na cesto.user posted image  Pa otroke je lovila pod tobogančkom, ko so se dol vozli, pa majhne, ki so padali, je pobirala.... bilo ji je tečno 100 na uro. Pa sva se poslovili od tam. Moje iskreno mnenje vam in prvi vtis: preodrasla je za to skupino. Ne vem, če je to zato, ker jo jaz toliko poznam, ampak me je res strah, da bi zaradi tega stagnirala. Ampak mogoče pa sem res samo napačen vtis dobila...
Jutri jo odpeljem in pustim tam samo za kakšno urco in se vrnem. Po njihovih napotkih. Tak da bom jutri vedela več povedat.user posted image
Začeli sva danes ob 9h, ker so nas novince razdelili v skupine. No, Lia je stala oblečena z nahrbtnikom na ramenih ob 7.30.user posted image user posted image user posted image

Kaj ve veste, če je možno, da bi jo dali v vrtec al mora bit nujno v koledarskem letu stara 3 leta?
Jaz pa to že vse vem user posted image user posted image user posted image

Čuj, meni je moja soseda ki dela v vrtcu rekla, da zdaj ko je Lija brez pleničke in že govori in vse kamot v vrtec sprejeta in ne več v jasli. Ampak smo vseeno v jaslih pristali. Tak da očitno  ne dajo v vrtec pred 3 letom...

Jaz pa ne razumem, kaj mislite s temi jaslimi in vrtcem. Saj jasli so tudi vrtec, sam da se tak reče, ker so v njih najmlajši in najmanj jih je notri. user posted image
Je pa Nika letos tudi še jaslična, sej je logično. Najstarejša jaslična je skupina 2-3 leta.
Po moje Tulipan, če te prav razumem, mora bit v koledarskem letu star otrok 3 leta, ja.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
1.9.2011 21:26:31   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image  klasična P!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4133
1.9.2011 21:26:50   
Tulipan12
Tasa hladilnik si sčistila al samo zložila? Ker jaz sem ga samo zložila, sneg pa sem si za vikend pustila!user posted image  Drug teden pa imam na vrsti police v kuhinji, ker imam v omarah tak nered, da danes nisem origana našla, ko sem pekla pico, to pa je že višek. Potem pa kupujem na pamet (ker listek navadno pozabim), pa mam 4 vegete doma, poper za mlinček, pa mi že nA škrge diha... eh!

Neposredna povezava do sporočila: 4134
1.9.2011 21:27:27   
tasa_m
Neja no saj to mislima... jasli so do 3 let in vrtec od 3 let.
Tulipan bi jo pač rada dala izven jaslične skupine, če bi šlo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
1.9.2011 21:29:17   
Najaa

Aha, no meni je to vse isto. Verjetno pa ne gre tako, ker skupine so po letih. Pa dražje, itak. user posted image Ampak HB za zakon o drugem otroku! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
1.9.2011 21:30:47   
tasa_m

Tasa hladilnik si sčistila al samo zložila? Ker jaz sem ga samo zložila, sneg pa sem si za vikend pustila!user posted image  Drug teden pa imam na vrsti police v kuhinji, ker imam v omarah tak nered, da danes nisem origana našla, ko sem pekla pico, to pa je že višek. Potem pa kupujem na pamet (ker listek navadno pozabim), pa mam 4 vegete doma, poper za mlinček, pa mi že na škrge diha... eh!
Ščistla, ščistla in seveda pol še zložla. VSE sem vstran vrgla ker sem mela **** marmelad in jih tak ne jemo in sem sam metala vstran. Brezveze da jih mam 10 od tega pa jemo slivovo in marelično. Pustila te dve in čao. Polno sem mela odprtih stvari, katere sploh jedli nismo. Tak da zdaj mam spet preed v lastnem hladilniku.

Neposredna povezava do sporočila: 4137
1.9.2011 21:31:10   
tasa_m

Aha, no meni je to vse isto. Verjetno pa ne gre tako, ker skupine so po letih. Pa dražje, itak. user posted image Ampak HB za zakon o drugem otroku! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
1.9.2011 21:31:43   
tasa_m
Jaz pa bom na TNZ hodla,o jeah, da se bom malo razgibala in mal sala zgubila user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
1.9.2011 21:36:46   
Tulipan12
Naja, Lia je v skupini 14ih otrok, starih od 1,5!!! - 2,5 (najstarejši je januar 2009), samo Lia in še ena sta brez plenic, govorijo 3je, večina jih ima dude in flaške. Dva še ne hodita samostojno. Jaz mislim, da so v tem bistvene razlike med jaslimi in vrtcem. Dvomim, da se skupina, kjer 3je govorijo, uči pesmice? Ko sem jaz listala knjigo in so 4je otroci okoli mene stali, pa sem vprašala, kje je muca, mi je en traktor pokazal.user posted image Tak kot je Tasa rekla, je njena Lija v full dobri skupini. Saj pravim, mogoče sem pregrobo analizirala... upam. Nekak sem pričakovala, da bodo vsaj starostno malo bolj omejeni, glede na to, da ne poznajo otrok in njihovih karakteristik.

Neposredna povezava do sporočila: 4140
1.9.2011 21:38:41   
Tulipan12

user posted image

Ti se kuj deri na mene, itak meni blokade pošiljajo!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
1.9.2011 21:41:16   
Najaa
tasa pohiti, pa boš ujela še kakšno leto brezplačnega vrtca za drugega otroka. user posted image

Tulipan sej štekam. Ne vem kako da so naredili tako razliko. Ko je Nika lani šla v vrtec, je bila najmlajša, ampak so bili od 1 do 2 let. Sept. lani so jo pa dali v drugo skupino, kjer so si po datumih rojstva bližje, je pa med najstarejšimi. Pa nima zarad tega problemov. No v vašem primeru je res malo čudno. Kaj pa če greš vprašat, če je kaka šansa, da jo prestavijo?

Neposredna povezava do sporočila: 4142
1.9.2011 21:42:29   
tasa_m

user posted image

Ti se kuj deri na mene, itak meni blokade pošiljajo!!!
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4143
1.9.2011 21:42:34   
Najaa
Grrrrrrr user posted image

ah nič grrr, sej je objavlo. Danes pa tudi meni ful šteka. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 1.9.2011 21:43:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 4144
1.9.2011 21:43:21   
tasa_m

a ti šteka? Ker men je tud neke začelo! Samo se ne dam user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
1.9.2011 21:47:17   
Tulipan12

Jaz pa bom na TNZ hodla,o jeah, da se bom malo razgibala in mal sala zgubila user posted image  user posted image  

Pridnica! Jaz bi se morala na spet na tae-bo al pa box vpisat, pa enostavno ne vem, kdaj naj grem. Ker so glih take ure, ko spravljam otroke spat... eh, bo treba popkovino odrezat, dat sebi prednost kaki dve uri v tednu in prepustit atiju užitke uspavanja!user posted image

Kam boš hodila?

Mi2 pa sva se glih menila, da bi morala laufat tu, ko smo se danes srečali, ker je full dobro, pa še trava je, da noge ne trpijo preveč.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
1.9.2011 21:47:50   
Najaa

Ne daj se sinko. user posted image user posted image

tasa maš kej slikc od včeri? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
1.9.2011 21:50:06   
Tulipan12

Kaj pa te z mano je danes?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
1.9.2011 21:51:09   
tasa_m

Pridnica! Jaz bi se morala na spet na tae-bo al pa box vpisat, pa enostavno ne vem, kdaj naj grem. Ker so glih take ure, ko spravljam otroke spat... eh, bo treba popkovino odrezat, dat sebi prednost kaki dve uri v tednu in prepustit atiju užitke uspavanja!user posted image

Kam boš hodila?

Mi2 pa sva se glih menila, da bi morala laufat tu, ko smo se danes srečali, ker je full dobro, pa še trava je, da noge ne trpijo preveč.
Jaz bom na Drugo gimnazijo hodla. Imajo ob ponedeljkih in četrtkit ter nedeljah. In hodla bom ob nedeljah, razen če bom med tednom kdaj lahko šla, bom šla med tednom.
Moram malo migat začet, ker to kaj sem na kolesu to ni to. Samo upam, da bo šla še kira prijateljica, ker sem jaz tak človek, ko se težko vkljui kar v družbo te pa...

Neposredna povezava do sporočila: 4149
1.9.2011 21:52:30   
Tulipan12

Ne daj se sinko. user posted image user posted image

tasa maš kej slikc od včeri? user posted image

Jaz bi tudi vidla!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...
Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?