Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Hvala, prijaznice, da ste danes mislile na naju z Lio! vrtec: danes sva bili dve urci, bili sva skupaj. Tak imajo sistem. Ne vem, kaj naj komentiram, ker je res vse skupaj prehitro za komentirat. V glavnem, v igralnici je bila super, potem smo šli na dvorišče in je vzela tricikl, se začela vozit v krogu in je vprašala vzgojiteljico, kdaj gremo na cesto. Pa otroke je lovila pod tobogančkom, ko so se dol vozli, pa majhne, ki so padali, je pobirala.... bilo ji je tečno 100 na uro. Pa sva se poslovili od tam. Moje iskreno mnenje vam in prvi vtis: preodrasla je za to skupino. Ne vem, če je to zato, ker jo jaz toliko poznam, ampak me je res strah, da bi zaradi tega stagnirala. Ampak mogoče pa sem res samo napačen vtis dobila... Jutri jo odpeljem in pustim tam samo za kakšno urco in se vrnem. Po njihovih napotkih. Tak da bom jutri vedela več povedat. Začeli sva danes ob 9h, ker so nas novince razdelili v skupine. No, Lia je stala oblečena z nahrbtnikom na ramenih ob 7.30. Kaj ve veste, če je možno, da bi jo dali v vrtec al mora bit nujno v koledarskem letu stara 3 leta? Jaz pa to že vse vem Čuj, meni je moja soseda ki dela v vrtcu rekla, da zdaj ko je Lija brez pleničke in že govori in vse kamot v vrtec sprejeta in ne več v jasli. Ampak smo vseeno v jaslih pristali. Tak da očitno ne dajo v vrtec pred 3 letom... Mah, to mi je grozno. Pa saj ne da jaz zdaj nekaj forsiram, ampak vem, kaj bo. Vem kaka je Lia. Danes je že imela spet one dojenčkaste fore A-T-A M-A-M-A, pa take. Pa je rekla vzgojiteljica, da se bodo zdaj previjali, pa je Lia vprašala, če bodo dojenčke (igračke) previjali? Eh, saj mogoče sem samo panična... Ja, jasli so dražje, pa mora država izkoristit!
|