|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
1.9.2011 13:51:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Daj še meni povej, če se res lahko spredaj vozijo otroci? user posted image Kako to? Nam bi pa večkrat prav prišlo, sam tega nisem vedla.

Saj meni ne bo na uho prišepnila! user posted image user posted image user posted image

user posted image , te moram malo jeziti.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
1.9.2011 13:52:01   
KOKICA32
In kaj zdaj, ko sem spet PIFLARKA? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
1.9.2011 13:56:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokica moram še ti to povedat včeraj s tašo nisva do kopra vžgale sva šle pravi čas z avtocesteuser posted image user posted image user posted image .In beri nič krožle po ljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Najaa hvala.

user posted image user posted image user posted image user posted image Uuuuu, to pa je dosežek! Kaj je Tasa imela usta zalepljena?user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image ne navigacijo na gsmju user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
1.9.2011 14:00:02   
tasa_m
Ja, lahko se vozijo spredaj otroci. Baje piše tako v zakonu al kaj mi je reko kolega, ko je iskal nekaj kak naj male pripelje. Mora pač air bag bit izklopljen tako kot pr lupinici. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
1.9.2011 14:03:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokica moram še ti to povedat včeraj s tašo nisva do kopra vžgale sva šle pravi čas z avtocesteuser posted image user posted image user posted image .In beri nič krožle po ljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Najaa hvala.

user posted image user posted image user posted image user posted image Uuuuu, to pa je dosežek! Kaj je Tasa imela usta zalepljena?user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image ne navigacijo na gsmju user posted image

Samo to še tebe ne bi preprečilo, da ne bi govorila. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
1.9.2011 14:04:10   
KOKICA32

Ja, lahko se vozijo spredaj otroci. Baje piše tako v zakonu al kaj mi je reko kolega, ko je iskal nekaj kak naj male pripelje. Mora pač air bag bit izklopljen tako kot pr lupinici. 

to mi je logično....samo vseeno je ta sedež obrnjen v smeri vožnje in ne kot lupinica....grem res po zakonu iskati!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
1.9.2011 14:28:54   
KOKICA32
88. člen Zakona o pravilih cestnega prometa (velja od 01.07.2011)

14) Med vožnjo v motornem vozilu z vgrajenim zadrževalnim sistemom mora biti otrok, manjši od 150 cm, zavarovan z zadrževalnim sistemom, ki je primeren otrokovi telesni masi. V motornem vozilu, ki ni opremljen z zadrževalnim sistemom, ni dovoljeno prevažati otrok, mlajših od treh let, otroci starejši od treh let in manjši od 150 cm pa se smejo prevažati le na sedežih, ki niso prednji sedeži. Otrok ni dovoljeno prevažati v nazaj obrnjenem zadrževalnem sistemu v sedežu za potnike, zaščitenem s prednjo zračno blazino, razen če je zračna blazina deaktivirana mehanično.

Pa še tu:
http://otrocarije.blogspot.com/2011/04/otroski-avtosedezi-po-novem-zakonu.html

Iz vsega tega sklepam, da se naše otroke lahko vozi spredaj v avtosedežu, ki je primeren njegovi telesni teži in airbag NE SME biti izklopljen. (zadrževalni sistem pomeni avtosedež).

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 1.9.2011 14:36:59 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
1.9.2011 15:13:08   
KOKICA32
Šibam domov, po poti pa še v Hofer, da vidim koliko še imajo stvari.user posted image

Čau bau!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
1.9.2011 20:18:17   
trezika
In ko že končno misliš, da gredo stvari na bolje, spet.... ata so včeraj operirali (na tisto nogo, kjer so samo prste rezali, dobi kožo), pa je prišlo do komplikacij, so ga morali oživljat, potem se iz narkoze ni zbudil, pa dihat je nehal,.... pa zdravnik je mami rekel, da se mu je srce povečalo user posted image user posted image user posted image ima katera kaj pojma, kaj bi naj to pomenilo?? ker se je mami po telefonu z njim menila in ji ni imel časa razlagat... no, saj bo jutri izvedela, ko gre k njemu... user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
1.9.2011 20:36:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

In ko že končno misliš, da gredo stvari na bolje, spet.... ata so včeraj operirali (na tisto nogo, kjer so samo prste rezali, dobi kožo), pa je prišlo do komplikacij, so ga morali oživljat, potem se iz narkoze ni zbudil, pa dihat je nehal,.... pa zdravnik je mami rekel, da se mu je srce povečalo user posted image user posted image user posted image ima katera kaj pojma, kaj bi naj to pomenilo?? ker se je mami po telefonu z njim menila in ji ni imel časa razlagat... no, saj bo jutri izvedela, ko gre k njemu... user posted image user posted image
Ojej, saj niti ne vem kaj ti naj rečem!
Drži se!!
In veliko user posted image user posted image user posted image očetu!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
1.9.2011 20:40:48   
tasa_m
Čer!

tulipan mi je pisala, da je ne spusti na RR. Je pisala odgovornim na RR ampak še ni dobila odgovora!
Je bila prevečkrat prva, pa se je preveč afnala pa so jo zablokirali user posted image user posted image user posted image   (malo hecauser posted image ).

Drugače pa naš dan v vrtcu: Jok in jok in jok. Tako kot sem pričakovala. Vzgojiteljice na 1. pogled OKej, bomo videli s časom, če sta res user posted image
Popoldan pa sem si hladilnik in eno omaro pospravila. jutri pa še ostale. poletne stvari kar v škatlo pa gredo počasi v klet. Pustila bom par kr. majčk in nekaj kr.hlač, ostalo pa bom dala kar z dolgimi v omaro. Seveda, pa upam, da bodo še dolgo poletne temperature, ker mi ful paše!

Kokica, lepo preživi zadnji dan v službi in uživajte na morju!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
1.9.2011 20:54:52   
Tulipan12
Čer!
Tasa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!user posted image  Aja, nič mi niso zrihtali, enga včasih mi gre kaj objavit, večinoma pa ne. No, saj vprašanje kaj bo s tem...

11.9. ob 9.30 pridem z jajčko in z enim otrokom, najbrž z Lio, da ne bom edina sedela in pila kavo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
1.9.2011 20:55:29   
Tulipan12
trezika user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
1.9.2011 21:08:01   
Tulipan12
Hvala, prijaznice, da ste danes mislile na naju z Lio!user posted image

vrtec: danes sva bili dve urci, bili sva skupaj. Tak imajo sistem. Ne vem, kaj naj komentiram, ker je res vse skupaj prehitro za komentirat. V glavnem, v igralnici je bila super, potem smo šli na dvorišče in je vzela tricikl, se začela vozit v krogu in je vprašala vzgojiteljico, kdaj gremo na cesto.user posted image  Pa otroke je lovila pod tobogančkom, ko so se dol vozli, pa majhne, ki so padali, je pobirala.... bilo ji je tečno 100 na uro. Pa sva se poslovili od tam. Moje iskreno mnenje vam in prvi vtis: preodrasla je za to skupino. Ne vem, če je to zato, ker jo jaz toliko poznam, ampak me je res strah, da bi zaradi tega stagnirala. Ampak mogoče pa sem res samo napačen vtis dobila...
Jutri jo odpeljem in pustim tam samo za kakšno urco in se vrnem. Po njihovih napotkih. Tak da bom jutri vedela več povedat.user posted image
Začeli sva danes ob 9h, ker so nas novince razdelili v skupine. No, Lia je stala oblečena z nahrbtnikom na ramenih ob 7.30.user posted image user posted image user posted image

Kaj ve veste, če je možno, da bi jo dali v vrtec al mora bit nujno v koledarskem letu stara 3 leta?

Neposredna povezava do sporočila: 4114
1.9.2011 21:09:09   
Tulipan12
Samo piflarka pa je zakon, ne?user posted image user posted image user posted image  Če me bojo zdaj skenslali tu dol, že mam novi nick!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4115
1.9.2011 21:10:32   
Tulipan12

Šibam domov, po poti pa še v Hofer, da vidim koliko še imajo stvari.user posted image

Čau bau!user posted image

Jaz sem Luki kupila one kavbojke na hozntregere, full dobre!!!user posted image  Lii pa 2 pajkice! Do Lidla pa nisem prišla, sem preveč hin.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
1.9.2011 21:11:44   
Tulipan12
Kokica, ker se ju3 ne srečamo tu gor, uživaaaaaajtttttteeeeeeeeee na morju, pazi nase in pikico v trebuščku, drug teden pa se vidimo!

Neposredna povezava do sporočila: 4117
1.9.2011 21:12:14   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Čer!
Tasa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!user posted image  Aja, nič mi niso zrihtali, enga včasih mi gre kaj objavit, večinoma pa ne. No, saj vprašanje kaj bo s tem...

11.9. ob 9.30 pridem z jajčko in z enim otrokom, najbrž z Lio, da ne bom edina sedela in pila kavo!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
kaj si te RR obljubila, da te je gor spustilo? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4118
1.9.2011 21:14:01   
tasa_m

Samo piflarka pa je zakon, ne?user posted image user posted image user posted image  Če me bojo zdaj skenslali tu dol, že mam novi nick!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4119
1.9.2011 21:14:12   
Tulipan12
Kaj je možno, da je Lia najtežja? OK, kilažo punčk gledam. Mogoče pa sem se vsekala. Najmanjša pa je bla tak vedno, razen pri rojstvu!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4120
1.9.2011 21:15:07   
Tulipan12

Čer!

kaj si te RR obljubila, da te je gor spustilo? user posted image user posted image

Ma ne vem, kaj je, včasih ja, včasih ne!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
1.9.2011 21:15:23   
tasa_m

vrtec: danes sva bili dve urci, bili sva skupaj. Tak imajo sistem. Ne vem, kaj naj komentiram, ker je res vse skupaj prehitro za komentirat. V glavnem, v igralnici je bila super, potem smo šli na dvorišče in je vzela tricikl, se začela vozit v krogu in je vprašala vzgojiteljico, kdaj gremo na cesto.user posted image  Pa otroke je lovila pod tobogančkom, ko so se dol vozli, pa majhne, ki so padali, je pobirala.... bilo ji je tečno 100 na uro. Pa sva se poslovili od tam. Moje iskreno mnenje vam in prvi vtis: preodrasla je za to skupino. Ne vem, če je to zato, ker jo jaz toliko poznam, ampak me je res strah, da bi zaradi tega stagnirala. Ampak mogoče pa sem res samo napačen vtis dobila...
Jutri jo odpeljem in pustim tam samo za kakšno urco in se vrnem. Po njihovih napotkih. Tak da bom jutri vedela več povedat.user posted image
Začeli sva danes ob 9h, ker so nas novince razdelili v skupine. No, Lia je stala oblečena z nahrbtnikom na ramenih ob 7.30.user posted image user posted image user posted image

Kaj ve veste, če je možno, da bi jo dali v vrtec al mora bit nujno v koledarskem letu stara 3 leta?
Jaz pa to že vse vem user posted image user posted image user posted image

Čuj, meni je moja soseda ki dela v vrtcu rekla, da zdaj ko je Lija brez pleničke in že govori in vse kamot v vrtec sprejeta in ne več v jasli. Ampak smo vseeno v jaslih pristali. Tak da očitno  ne dajo v vrtec pred 3 letom...

Neposredna povezava do sporočila: 4122
1.9.2011 21:16:03   
Tulipan12
Mislite, da ne bom mogla spat, če zdaj ono Hoferjevo ledeno kavo spijem? Taaaaaaaaaak se mi lušta!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4123
1.9.2011 21:19:10   
tasa_m

Mislite, da ne bom mogla spat, če zdaj ono Hoferjevo ledeno kavo spijem? Taaaaaaaaaak se mi lušta!!!user posted image
Eh kaj te ne. Jaz lahko še red bull spijem in spim kot angelček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4124
1.9.2011 21:19:37   
Tulipan12

Jaz pa to že vse vem user posted image user posted image user posted image

Čuj, meni je moja soseda ki dela v vrtcu rekla, da zdaj ko je Lija brez pleničke in že govori in vse kamot v vrtec sprejeta in ne več v jasli. Ampak smo vseeno v jaslih pristali. Tak da očitno  ne dajo v vrtec pred 3 letom...

Mah, to mi je grozno. Pa saj ne da jaz zdaj nekaj forsiram, ampak vem, kaj bo. Vem kaka je Lia. Danes je že imela spet one dojenčkaste fore A-T-A  M-A-M-A, pa take. Pa je rekla vzgojiteljica, da se bodo zdaj previjali, pa je Lia vprašala, če bodo dojenčke (igračke) previjali? Eh, saj mogoče sem samo panična...
Ja, jasli so dražje, pa mora država izkoristit!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?