|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
1.9.2011 8:47:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Trezika, jaz pa sem ti včeraj že oddala na pošto. user posted image

Važička!! user posted image user posted image user posted image al ne, kot reče Tulipan - PIFLARKA!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
1.9.2011 8:47:41   
KOKICA32
PRVAAAAAAAAAAAAA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo še danes in jutri (dve urci)!!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
1.9.2011 8:48:33   
Najaa

user posted image za Tulipan, vidiš bejba, mislimo nate. Sej bo. user posted image Pa tudi Timon od yanie danes prvič prestopa vrata vrtca sam on je car, tak z veseljem reče, da gre v vrtec, kjer so otroci. user posted image
Ko sem peljala Tijo, sem vidla dva nova otročka, ki se jim bosta pridružila, dvojčka, in revčka sta že v garderobi tak jokala. user posted image

Saj to ja, to mene najbolj gane, ko jih vidim jokati. No, jaz danes nisem imela nekega velikega cmoka v grlu, nisem pa šla ravnodušno tja, priznam.user posted image

A veš, kaj me še bolj gane? Ko vidim 1.9. tiste male bavce, kako z rutkami in velikimi ruzaki hodijo ob starših proti šoli. user posted image Po moje, da bom drugo leto reees jokala, ko bom Tijo peljala. Ob tem mam pa res že zdej cmok v grlu. user posted image

To pa tak, da ne govorim, ko sem samo zjutraj poslušala po radiu v avtu o tem, mi je šlo na jok.user posted image

user posted image

Meni gre pa že zdej na jok, ko pomislim, kaka gužva bo, ko bom šla popoldan z busom po Niko v vrtec. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
1.9.2011 8:49:07   
PERSIDA
Morgen.
Od zaključka prelepega vikenda se še ravno sestavljam.Smo,pa danes spali ,da se še po moje nobeden obrno ni v posteljiuser posted image .Kar ,pa pomeni ,da bosta moja bavca godna za vrtec in v prvi vrsti,da bosta zdrava do naslednjega prehlada.Ko bi res ne bilo teh prehladov bi imeli življenje že ravno kičasto.Kako človek pozabi kako se normalno spi.

No vsem pogumnim danes ,pa čimmanj stresno.Bil je plan ju poslat vvrtec ,pa bosta še rajši par dni doma ,da bo vse tako kot mora bit.Ker je vse po starem mislim,da ne bosta veliko zamudila edino kaki fotošuting bo manjkal v njuni zgodbi.

Največji dosežek dneva ,da si je anže slekel hlače pod kolena ,polulal in oblekel nazaj.Alelujauser posted image .Beri drugač je popolnoma naguser posted image .Včeraj demonstracija uspela med prisotnimiuser posted image .Lep dan.Se ne morem razpisat,ker oba hočeta pisat po tipkovniciuser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
1.9.2011 8:49:07   
Najaa

PRVAAAAAAAAAAAAA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Spet piflarka!! user posted image user posted image user posted image

Kak mi je ta beseda všeč- user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
1.9.2011 8:50:46   
KOKICA32

Meni gre pa že zdej na jok, ko pomislim, kaka gužva bo, ko bom šla popoldan z busom po Niko v vrtec. user posted image

Nisi rekla, da imate vrtec čisto pri bloku?user posted image Ooooo, to pa ni fajn, da je treba z busom..pa zjutraj tudi?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
1.9.2011 8:52:13   
KOKICA32
Bravo Anže! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
1.9.2011 8:52:58   
KOKICA32

Spet piflarka!! user posted image user posted image user posted image

Kak mi je ta beseda všeč- user posted image

Sem mislila že samo to napisati, pa sem ti pustila veselje. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
1.9.2011 8:55:15   
Najaa

Nisi rekla, da imate vrtec čisto pri bloku?user posted image Ooooo, to pa ni fajn, da je treba z busom..pa zjutraj tudi?

Naši dve sta vsaka v svojem vrtcu. Tija je tukaj pri bloku, Nika pa ni bila sprejeta sem. So rekli, da drugo leto bo lažje, sam pol jo bom pa tudi kar pustila tam, kjer je. Do zdaj je vsak eno peljal, zdej ima pa moj tako službo, kjer začne ob 7h in nikol ne ve, kdaj bo končal tak da grem raje jaz po tamalo. On ima avto, zato moram z busom.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
1.9.2011 8:57:36   
KOKICA32

Naši dve sta vsaka v svojem vrtcu. Tija je tukaj pri bloku, Nika pa ni bila sprejeta sem. So rekli, da drugo leto bo lažje, sam pol jo bom pa tudi kar pustila tam, kjer je. Do zdaj je vsak eno peljal, zdej ima pa moj tako službo, kjer začne ob 7h in nikol ne ve, kdaj bo končal tak da grem raje jaz po tamalo. On ima avto, zato moram z busom.

Aha, štekam. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
1.9.2011 8:58:42   
KOKICA32

Aha, štekam! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
1.9.2011 8:59:20   
KOKICA32
Pa, če mi je napisalo erroruser posted image , sedaj pa vidim, da je vseeno objavilo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
1.9.2011 9:10:58   
Najaa
Glavno, da štekaš. user posted image user posted image

Persida, bravo za Anžeta, sej počas pa bo. user posted image

No mi smo meli včeri prav lep dan, ko je lepo povedala, ko jo je tiščalo lulat. Pol pa gremo po veselem druženju še tukaj pri nas na teniško igrišče za pol urce in se je Nika na enkrat slekla, polulala v pesek in padla na rit po vsej tej mokroti in umazaniji, tak da si lahko mislite, kakšna je bila. user posted image user posted image Vsi so verjetno mislili, da se je pokalala, je bil pa pesek... eh, ko že misliš da je vse super, se pa podere. Res velja tista, ne hvali dneva pred večerom. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
1.9.2011 9:19:26   
KOKICA32
Boga Nikica! user posted image Res je moralo smešno zgledati.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
1.9.2011 9:26:22   
Najaa
Pa boli njo. Jaz jo kregam, ona si pa poje. user posted image

Kako pa gre pri vas z nalepkami?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
1.9.2011 9:30:53   
KOKICA32

Pa boli njo. Jaz jo kregam, ona si pa pojeuser posted image

Kako pa gre pri vas z nalepkami?

user posted image user posted image user posted image Malo dvigni glas! user posted image

Gre, samo smo bolj malo doma ali pa skupaj, da bi lahko res vsak dan to izvajali. Včeraj je bil skoraj cel popoldan z dedijem in je bil brez nje a se mu je polulal v hlačke in potem sem mu dala pleničko gor, ker sta se šla voziti z mopedom.
Danes zjutraj pa se je že vsedel  na kahlico a si je potem premislil in je želel pleničko.  V vrtcu bo pa brez nje, tako kot včeraj. user posted image POčasi gre...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
1.9.2011 9:56:44   
Najaa
Sej ga dvignem sam če si flegma po duši, je pač tako. user posted image Ne, sej pol me posluša in govori, da se to res ne dela. Poasi pa bo, kot praviš ti.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
1.9.2011 10:07:08   
KOKICA32
Valentin pa se ponavadi dela, da me ne sliši in ko mu rečem:"Halooo, kaj me ti sploh poslušaš, me slišiš?". Pa mi reče, tako zdolgočaseno "Jaaaaaaaa!!!" user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
1.9.2011 10:11:57   
Najaa
user posted image user posted image Pri nas je pa tako, da če me katera ne posluša, da rečem ok pol pa tud jaz ne bom slišala, ko boš govorila, kaj si želiš za RD. In slišiš takoj no saj te bom poslušala. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
1.9.2011 10:28:19   
Najaa
Aja, da ne pozabim. Danes se je Nika stehtala in ima 12,6kg. Najprej je stopila gor z dežnimi škornji (ima nove in so tudi prenočili zraven njene postelje user posted image )in je pokazalo 13,2, brez bojne opreme razen oblačil pa 12,6. Velika pa je, hmmmm nazadnje julija je bila 91cm. Naša mala preklica, sam mi je pa ista kot Lija, ko sem ju gledala skupaj. Edino las nima tolko kot Lija. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
1.9.2011 11:04:23   
KOKICA32
 Te pa res moram še jaz Valentina zvagati, ker zmerila sem ga sredi avgusta in je bil velik 92,5 cm!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
1.9.2011 11:50:09   
MalaČebelica

Dobro jutro in vesel 1.september vam želim! user posted image user posted image Sem čisto not padla, ko po celem fb berem sam o prvem dnevu vrtca ali šole. Pri nas na srečo vse ostaja isto. Sem se pa ravno včeraj pogovarjala s Tijino vzg. in sva debatirali, kako bo pa drugo leto en oreng zaključek in da bo žalostno, bomo jokali... ma, meni so že zdej silile solze na oči. user posted image Pa imam še celo leto, da se navadim na besedo šola. user posted image

Tudi jaz želi vsem enako!user posted image Najbolj pa Lii in njeni mamici, ki verjetno ravnokar zadržuje solze in ji je težkooo pri srčku! Tulipan drži se! user posted image user posted image user posted image Lia bo uživala v družbi vrstnikov! user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem zjutraj oddala Valentina v novo igralnico, za cca 10 metrov stran od lanske, bližje parkirišču!user posted image Nekaj se me je oklepal zjutraj, ker je bila v jutranjem varstvu ena gospa, ki je še menda ni videl a potem sva videla eno deklico (ni drugače v njegovi skupini), ki jo pozna, pa je bilo vse okej. user posted image

se podpišem in držim pesti za našo Lio.
pa user posted image user posted image user posted image user posted image za Valentina

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
1.9.2011 11:54:12   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dobro jutro in vesel 1.september vam želim! user posted image user posted image Sem čisto not padla, ko po celem fb berem sam o prvem dnevu vrtca ali šole. Pri nas na srečo vse ostaja isto. Sem se pa ravno včeraj pogovarjala s Tijino vzg. in sva debatirali, kako bo pa drugo leto en oreng zaključek in da bo žalostno, bomo jokali... ma, meni so že zdej silile solze na oči. user posted image Pa imam še celo leto, da se navadim na besedo šolauser posted image

joj ja - kak so že vlki user posted image user posted image user posted image kak gre čas hitro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro.

mene že dva dni nekaj hoče glava bolet in sem čisto sesuta. komaj čaaaaaakaaaam da pride ati domov....

uživajte

kdaj pa pride?

v ponedeljek komaj user posted image user posted image user posted image user posted image no vsaj upam da takrat - da se bodo stvari v ZDA normalizirale kar se tiče tega orkana in prestavljenih poletov itd.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
1.9.2011 11:55:44   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Aja, kaj je zdaj že z onim galičem? se bomo kaj dobile?

juhu user posted image user posted image pridem

Ja, se bomo ja, v nedeljo 11.09.!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
1.9.2011 11:56:34   
trezika

Trezika, jaz pa sem ti včeraj že oddala na pošto. user posted image

jaz tudi user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?