Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Manj manj. Ma včeri sem bla neki zanič, verjetno ker bom tardečo dobla pa imam pms, že cel teden. Kokica, kaj že papirje oddajaš? aaaa kak gre hitro... Zelo zelo zelo uživajte na morju, spočij si, naj te razvajata tvoja dva fanta... kmalu kmalu boste dobili družbo in drugo leto bo že ful pestro na morju haha, a si predstavljaš? Punčica bo stara dobre pol leta in več, takrat bo že sedela, vse ji bo zanimivo... ej pravi čas si zbrala za rodit! Ja, je treba počasi začeti urejati papirje, ker me drug teden ne bo doma, potem pa bo že skoraj 1 mesec do PDP in da me spet kaj ne preseneti. Ja, točno vem, kako bo drugo leto, ker je sorodnica rodila lani oktobra in lahko lepo spremjam kako bomo mi "uživali" drugo leto. Pa pri njej je to šele 1. otrok, jaz pa bom imela še enega triletnika (3,5) zraven. Pa saj bo, lepo sproti in počasi. Pustimo času čas. Sem že rekla, da v tej porodniški bom pa bolj uživala kot v prejšnji. Prvič že zato, ker nekako vem kaj me čaka, drugič pa vem, da ne bom toliko "komplicirala", se bom bolj predala toku, gospodinjstvo ne bo na 2. mestu (za otrokom), kuhala ne bom vsak dan, ker se bom posluževala drugih uslug,... Točno tako je bilo pri meni. Pri meni tudi! Glede dopusta pa... ti kar direktno povem, da ne bo ravno nekega počitka! Iz lastnih letošnjih izkušenj. Pa tvoja pupa bo že na GH, pa ne še na isti kot ostali, pa skrivanje pred soncem... no, vse skupaj lepo začinjeno z radovednim ničesarboječim 3,5 letnikom! Pa še lepa plat: do takrat boš na svojih kilcah, brez okornega trebuha, lahko boš čofotala z Valentinom ali počivala v senčki s svojo pupo, ko pa se bo sonček malo spuščal, pa boste vsi 4 kot družinica zaplavali. V. se takrat ne bo bal vode (sem pozabila, če se je ne več), dojenčica pa bo itak uživala!
|