Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 11:56:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa Klaro še zraven pripelji!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 11:58:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro in vesel 1.september vam želim! Sem čisto not padla, ko po celem fb berem sam o prvem dnevu vrtca ali šole. Pri nas na srečo vse ostaja isto. Sem se pa ravno včeraj pogovarjala s Tijino vzg. in sva debatirali, kako bo pa drugo leto en oreng zaključek in da bo žalostno, bomo jokali... ma, meni so že zdej silile solze na oči. Pa imam še celo leto, da se navadim na besedo šola. joj ja - kak so že vlki kak gre čas hitro pa dobro jutro. mene že dva dni nekaj hoče glava bolet in sem čisto sesuta. komaj čaaaaaakaaaam da pride ati domov.... uživajte zate. Meni letošnje poletje sploh ni bilo naklonjeno, skoz sem bila nekaj bolana. Sej si rečem, raje jaz kot otroci sam vseeno ni fajn sredi največje vročine, da te vročina trese. Čebela, ti nisi v službi? hvala za pikepoke. mah jaz sem pa bla celo pomlad taka - nek padec imunskega sistema al kaj si res ne predstavljam kak je poleti - če si takrat bolan. nikoli ni fajn, takrat pa po moje še najmanj. pa zdaj si ok? jaz sem v službi ja - si privoščim malo pavze vsake toliko
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 11:59:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PRVAAAAAAAAAAAAA!!! Samo še danes in jutri (dve urci)!!!! važička
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 12:04:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Persida za Anžetovo lulanje Najaa - ziher ni blo preveč smešno včeraj z Niko in njenim lulanjem, samo jaz sem se pa zdaj morala prav nasmejat. Samo se moram delat da nekaj resnega delam, ker mi imamo vrata od pisarn odprta za vaše mere. naša je pa bolj drobiž pa je tudi nisem že dolgo vagala in merila. tehta ne vem če kakih 11kg, v višino pa te tudi mora biti kakih 90cm... bom zmerila pa poročam
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 12:06:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
glej jo kak me je prehitela - tak se trudim, pa nisem niti prva na strani bla seveda da bom Klaro pripeljala - kdaj pa te grem kam sama
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 12:50:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
11.september od 11 ure naprej smo mi na pikniku nedonošenčkov pod pohorjem.Toliko v vednost.Ve se zmenite uro ,pa če nam znese se vidimo sicer ,pa drugič.Lahko ,pa vas vse vzamemo sabo in greste z nami .Prireditev bo ,pa v šotoru. Najaa ob tem bi ti rada rekla samo veš kakšna razlika je med lj in mb v tem pikniku.Res prava žalost ,da pri nas ni toliko posluha ali česa že.Tam je res vse tako veeeeliko.Pri nas je ,pa skoz denar problem.Mater ,če bi dobila loto bi takoj nakazala pediatriji.No saj podrobnosti bom lahko primerjala ko bo piknik mimo.Ne res take stvari,pa me ful žalostijo.Kako šele mora bit tem ljudem ko stvar organizirajo in prosijo za pomoč .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 12:54:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, Persida, kaj pa če se dogovorimo spet za uro 09.30, kot zadnjič na Ptuju. Pa greste vi iz enega srečanja na drugega? Sedaj sem bila s sodelavko zunaj na pijački in tortici. Mnjami je pasalo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 12:59:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, Persida, kaj pa če se dogovorimo spet za uro 09.30, kot zadnjič na Ptuju. Pa greste vi iz enega srečanja na drugega? Sedaj sem bila s sodelavko zunaj na pijački in tortici. Mnjami je pasalo. Nam je čist vseeno.Mi smo tu,pa tam ,pa vsepovsod .Najbolj me čebela skrbi . Nekaj vidim ,da je spet naokoli priletela ,pa bi bla rada glavna na vasi .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:01:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kokica moram še ti to povedat včeraj s tašo nisva do kopra vžgale sva šle pravi čas z avtoceste .In beri nič krožle po lj . Najaa hvala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:03:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, Persida, kaj pa če se dogovorimo spet za uro 09.30, kot zadnjič na Ptuju. Pa greste vi iz enega srečanja na drugega? Sedaj sem bila s sodelavko zunaj na pijački in tortici. Mnjami je pasalo. Nam je čist vseeno.Mi smo tu,pa tam ,pa vsepovsod .Najbolj me čebela skrbi . Nekaj vidim ,da je spet naokoli priletela ,pa bi bla rada glavna na vasi . Torej srečanje mariborčank v nedeljo 11.09.2011 ob 09.30h pri Galiču! Prosim za napotke kako do tja! Čebela si prebrala? Pazi, da prideš, da te ne bo Persida pogrešala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:03:10
|
|
|
|
PERSIDA
|
In ja sedaj poznam že veliko lj.Sem ratala prava študentka .Samo že zoo mormo najt ,pa smo zmagali .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:04:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica moram še ti to povedat včeraj s tašo nisva do kopra vžgale sva šle pravi čas z avtoceste .In beri nič krožle po lj . Najaa hvala. Uuuuu, to pa je dosežek! Kaj je Tasa imela usta zalepljena?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:04:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
Grem sedaj načrt delat kokica samo za tebe .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:05:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In ja sedaj poznam že veliko lj.Sem ratala prava študentka .Samo že zoo mormo najt ,pa smo zmagali .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:05:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica moram še ti to povedat včeraj s tašo nisva do kopra vžgale sva šle pravi čas z avtoceste .In beri nič krožle po lj . Najaa hvala. Uuuuu, to pa je dosežek! Kaj je Tasa imela usta zalepljena? Jaaaaaaaaa.Pa veš zakaj ker je sedaj mala glavna .Pa še zraven mene sedi mala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:05:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Grem sedaj načrt delat kokica samo za tebe . Kaj si že bla tam?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:06:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica moram še ti to povedat včeraj s tašo nisva do kopra vžgale sva šle pravi čas z avtoceste .In beri nič krožle po lj . Najaa hvala. Uuuuu, to pa je dosežek! Kaj je Tasa imela usta zalepljena? Jaaaaaaaaa.Pa veš zakaj ker je sedaj mala glavna .Pa še zraven mene sedi mala kak to? Čakaj, kak ste se te lahko z enim avtom peljale?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:06:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Grem sedaj načrt delat kokica samo za tebe . Kaj si že bla tam? Ne mimo samo hodimo s tamalima ko gremo pod pekersko gorco .Pa randije sem mela tam včasih ,no malo vstran v šumi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:07:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Grem sedaj načrt delat kokica samo za tebe . Kaj si že bla tam? Ne mimo samo hodimo s tamalima ko gremo pod pekersko gorco .Pa randije sem mela tam včasih ,no malo vstran v šumi Ti, ti, ti! Pa jaz niti ne znam priti do Pekrske gorce?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:08:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica moram še ti to povedat včeraj s tašo nisva do kopra vžgale sva šle pravi čas z avtoceste .In beri nič krožle po lj . Najaa hvala. Uuuuu, to pa je dosežek! Kaj je Tasa imela usta zalepljena? Jaaaaaaaaa.Pa veš zakaj ker je sedaj mala glavna .Pa še zraven mene sedi mala kak to? Čakaj, kak ste se te lahko z enim avtom peljale? Mala miss ima sedež na prednjem zicu mamico ,pa zadaj na sredino med A. in T. potisnemo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:11:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica moram še ti to povedat včeraj s tašo nisva do kopra vžgale sva šle pravi čas z avtoceste .In beri nič krožle po lj . Najaa hvala. Uuuuu, to pa je dosežek! Kaj je Tasa imela usta zalepljena? Jaaaaaaaaa.Pa veš zakaj ker je sedaj mala glavna .Pa še zraven mene sedi mala kak to? Čakaj, kak ste se te lahko z enim avtom peljale? Mala miss ima sedež na prednjem zicu mamico ,pa zadaj na sredino med A. in T. potisnemo Aja? Pa se jih lahko vozi na sprednjem sedežu v tem avtosedežu? Nisem vedela, super ideja za kdaj! Eh, te pa tak ni imela šanse, da spregovori.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:22:07
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kokič a poznaš papeževo cesto.To je tista nasproti obija ko prideš mimo betnavskega gozda ,proti vzpenjači.?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:25:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokič a poznaš papeževo cesto.To je tista nasproti obija ko prideš mimo betnavskega gozda ,proti vzpenjači.? Ja, poznam!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:36:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Najaa - ziher ni blo preveč smešno včeraj z Niko in njenim lulanjem, samo jaz sem se pa zdaj morala prav nasmejat. Samo se moram delat da nekaj resnega delam, ker mi imamo vrata od pisarn odprta Sej meni je zdej tudi smešno, včeri mi pa ni bilo. Da se boš še mal smejala, ti povem še to, da za nameček sem še rezervne gatke pozabla vzet s sabo na wc in sem ji zabičala, da me tam počaka (sam dva koraka stran je bila naša miza), pa me seveda ni, ampak je z NAGO! in umazano ritjo od peska letala po celem igrišču! Sem se počutla tak... grrrr...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.9.2011 13:36:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA 11.september od 11 ure naprej smo mi na pikniku nedonošenčkov pod pohorjem.Toliko v vednost.Ve se zmenite uro ,pa če nam znese se vidimo sicer ,pa drugič.Lahko ,pa vas vse vzamemo sabo in greste z nami .Prireditev bo ,pa v šotoru. Najaa ob tem bi ti rada rekla samo veš kakšna razlika je med lj in mb v tem pikniku.Res prava žalost ,da pri nas ni toliko posluha ali česa že.Tam je res vse tako veeeeliko.Pri nas je ,pa skoz denar problem.Mater ,če bi dobila loto bi takoj nakazala pediatriji.No saj podrobnosti bom lahko primerjala ko bo piknik mimo.Ne res take stvari,pa me ful žalostijo.Kako šele mora bit tem ljudem ko stvar organizirajo in prosijo za pomoč . Škoda res, sam v Lj se mi zdi pa že preveč vsega. Preveč dogajanja, prenaglas muzika, tudi vse za denar, vse drago... No vsaj mamice imamo 1x letno dober razlog, da se vidimo, to pa vse odtehta. Hvala za kaj? Daj še meni povej, če se res lahko spredaj vozijo otroci? Kako to? Nam bi pa večkrat prav prišlo, sam tega nisem vedla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za družinsko silvestrsko nočNikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?