Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 30.8.2011 22:44:01
|
|
|
|
tasa_m
|
Tulipan ... ti,ti zakaj pa niste šle cvetov nabirat? Sta cvetove raje v Šparu kuple a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 30.8.2011 22:44:17
|
|
|
|
tasa_m
|
thank you, thank you
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 30.8.2011 22:57:29
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, zdaj pa grem spat. Je prišel dragi iz drinka... Nočko :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 1:06:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
NOČKO !!!!!!!!
< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 31.8.2011 1:08:26 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 8:16:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Evo, Lia spi, Luka se je vmes zbudil, popolnoma goreč, zgleda, da je od Lie fasal. Pol žličke Calpola, pa da vidimo, kaj bo zjutraj. Grrrr. Pa je rekla danes P, da ima levi mandelj malo gnojni. Upam, da ne bo zdaj tak do marca s temi boleznimi, ker joj prejoj, res nisem navajena. da bo noč čim bolj mirna! Kako je danes z njim?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 8:16:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, saj jaz sem tud jo 2-krat poslala gor, ker se mi je mal dost zdelo ko pa sem jaz gor stopla pa sem še hitreje dol stopla... in dokler ne grem nič dolj ne stopim več gor. Čeprav sem šla kar 5kg dol od nazadnje ko sem se vagala. Pa sem ti rekla v nedeljo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 8:16:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, saj jaz sem tud jo 2-krat poslala gor, ker se mi je mal dost zdelo ko pa sem jaz gor stopla pa sem še hitreje dol stopla... in dokler ne grem nič dolj ne stopim več gor. Čeprav sem šla kar 5kg dol od nazadnje ko sem se vagala. Ma ja, jaz sem bila kar začudena. Vagala sem jo pa zato, ker ima T.-jeva sodelavka isto staro hčerko z merami: 92cm, 21kg!!!!!!!!!!!! In on meni reče, da je malecka debela. Pa sem rekla, da se je sigurno zmotil, jo je drugi dan spet vprašal. Prav si je zapomnil in ja, verjamem, da je konkretna. za -5kg! Piflarka! Pa daj, kaj je to možno? Veš, kakšna mora biti, revica! Imajo v genih al je kaj bolana?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 8:17:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Samo še 3 dni! Al pa dva, ker petek tak ne štejem, ko pridem le za 2 uri delati, potem pa h G in na morjeeee! Gremo že kar v petek popoldan, da imamo potem celo soboto pred nami.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 8:18:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
Danes grem na CSD rihtati papirje, pa da vidimo koliko bom zrihtala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 8:19:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
Persida, ti pa si samo lahko noč prišla zaželeti, to pa res ni v tvoji navadi. Verjetno si imela tehten razlog za to.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 8:41:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 No, pa še Tuševe karte, ki mi manjkajo: 2 12 14 16 23 35 45 47 59 62 93 94 103 104 108 110 113 124 141 142 Imam 14,23,45,110,124. Napiši mi naslov, če hočeš, da ti jih pošljem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 8:41:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan pazi, raje jo s sabo vzemi. Po mojih izkušnjah imata Lidl in Hofer malo večje št. Tija ima recimo zdej 29 te superge, ki jih je prerastla, a v Hoferju smo vzeli ravno tako 29. Pred dvema letoma sem ji vzela v Lidlu ene sandale njeno velikost, pa so ji bile ful prevelike. OK, hvala za info. Bova pa morali po vrtcu šibnit, če še sploh kaj bo. bo že, samo če bodo cifre... Upam, da bodo, Ma jaz mam srečo in vedno kaj ostane, sploh hofer da še par dni kasneje kaj ven. No v pon smo šli mi tud šele popoldan po čevlje, pa jih je bilo še cel kup. Tulipan je pa tud varianta, da kupiš 2 številki, neseš domov da proba in pol neseš nazaj tisto, ki ni prav.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 9:02:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa- je danes kaj manj megle?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 9:07:33
|
|
|
|
Najaa
|
Manj manj. Ma včeri sem bla neki zanič, verjetno ker bom tardečo dobla pa imam pms, že cel teden. Kokica, kaj že papirje oddajaš? aaaa kak gre hitro... Zelo zelo zelo uživajte na morju, spočij si, naj te razvajata tvoja dva fanta... kmalu kmalu boste dobili družbo in drugo leto bo že ful pestro na morju haha, a si predstavljaš? Punčica bo stara dobre pol leta in več, takrat bo že sedela, vse ji bo zanimivo... ej pravi čas si zbrala za rodit!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 9:29:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Manj manj. Ma včeri sem bla neki zanič, verjetno ker bom tardečo dobla pa imam pms, že cel teden. Kokica, kaj že papirje oddajaš? aaaa kak gre hitro... Zelo zelo zelo uživajte na morju, spočij si, naj te razvajata tvoja dva fanta... kmalu kmalu boste dobili družbo in drugo leto bo že ful pestro na morju haha, a si predstavljaš? Punčica bo stara dobre pol leta in več, takrat bo že sedela, vse ji bo zanimivo... ej pravi čas si zbrala za rodit! Ja, je treba počasi začeti urejati papirje, ker me drug teden ne bo doma, potem pa bo že skoraj 1 mesec do PDP in da me spet kaj ne preseneti. Ja, točno vem, kako bo drugo leto, ker je sorodnica rodila lani oktobra in lahko lepo spremjam kako bomo mi "uživali" drugo leto. Pa pri njej je to šele 1. otrok, jaz pa bom imela še enega triletnika (3,5) zraven. Pa saj bo, lepo sproti in počasi. Pustimo času čas. Sem že rekla, da v tej porodniški bom pa bolj uživala kot v prejšnji. Prvič že zato, ker nekako vem kaj me čaka, drugič pa vem, da ne bom toliko "komplicirala", se bom bolj predala toku, gospodinjstvo ne bo na 2. mestu (za otrokom), kuhala ne bom vsak dan, ker se bom posluževala drugih uslug,...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 9:50:25
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tulipan ... ti,ti zakaj pa niste šle cvetov nabirat? Sta cvetove raje v Šparu kuple a ne? IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tulipan ... ti,ti zakaj pa niste šle cvetov nabirat? Sta cvetove raje v Šparu kuple a ne? Ker v Lidlu jih ni!! Čuj, sem se spomnila nekaj. Če boš vedela. Liker. Kavni. Pravzaprav latte caffe menda. Je rekla ena, da ga je dobila za darilo, pa piše, da je Lidl uvoznik. Taka ozka flaša. Nisem ga še kje videla. Poznaš? Aja, fantastičen!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 9:56:50
|
|
|
|
Tulipan12
|
Eh, toti RR meni resno nekaj nagaja. Mogočr bi morala nick spremenit iz Tulipan v Kostanj, al kaj je narobe? No, pa dober dan! Luka, hmmmm, ne vem, vročine nima, celo noč itak bujenje, zdaj zjutraj samo na rokah, sem se kar spomnila, kak mi je bilo, ko je bila Lia dojenčica, ko je hotla bit skoz na rokah.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 9:59:42
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, saj jaz sem tud jo 2-krat poslala gor, ker se mi je mal dost zdelo ko pa sem jaz gor stopla pa sem še hitreje dol stopla... in dokler ne grem nič dolj ne stopim več gor. Čeprav sem šla kar 5kg dol od nazadnje ko sem se vagala. Ma ja, jaz sem bila kar začudena. Vagala sem jo pa zato, ker ima T.-jeva sodelavka isto staro hčerko z merami: 92cm, 21kg!!!!!!!!!!!! In on meni reče, da je malecka debela. Pa sem rekla, da se je sigurno zmotil, jo je drugi dan spet vprašal. Prav si je zapomnil in ja, verjamem, da je konkretna. za -5kg! Piflarka! Pa daj, kaj je to možno? Veš, kakšna mora biti, revica! Imajo v genih al je kaj bolana? Pojma nimam, ne poznam, nisem vprašala. Res revica, ja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 10:01:10
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 No, pa še Tuševe karte, ki mi manjkajo: 2 12 14 16 23 35 45 47 59 62 93 94 103 104 108 110 113 124 141 142 Imam 14,23,45,110,124. Napiši mi naslov, če hočeš, da ti jih pošljem. Danes sem še tri zraven dobila. Šparaj jih, bom malo še počakala, ker teh Tuševih res ogromno dobim. Če pa bo panika na koncu, pa se toplo priporočam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 10:02:01
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan pazi, raje jo s sabo vzemi. Po mojih izkušnjah imata Lidl in Hofer malo večje št. Tija ima recimo zdej 29 te superge, ki jih je prerastla, a v Hoferju smo vzeli ravno tako 29. Pred dvema letoma sem ji vzela v Lidlu ene sandale njeno velikost, pa so ji bile ful prevelike. OK, hvala za info. Bova pa morali po vrtcu šibnit, če še sploh kaj bo. bo že, samo če bodo cifre... Upam, da bodo, Ma jaz mam srečo in vedno kaj ostane, sploh hofer da še par dni kasneje kaj ven. No v pon smo šli mi tud šele popoldan po čevlje, pa jih je bilo še cel kup. Tulipan je pa tud varianta, da kupiš 2 številki, neseš domov da proba in pol neseš nazaj tisto, ki ni prav. Dobra ideja!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 10:15:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, saj jaz sem tud jo 2-krat poslala gor, ker se mi je mal dost zdelo ko pa sem jaz gor stopla pa sem še hitreje dol stopla... in dokler ne grem nič dolj ne stopim več gor. Čeprav sem šla kar 5kg dol od nazadnje ko sem se vagala. Pa sem ti rekla v nedeljo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 10:16:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Manj manj. Ma včeri sem bla neki zanič, verjetno ker bom tardečo dobla pa imam pms, že cel teden. Kokica, kaj že papirje oddajaš? aaaa kak gre hitro... Zelo zelo zelo uživajte na morju, spočij si, naj te razvajata tvoja dva fanta... kmalu kmalu boste dobili družbo in drugo leto bo že ful pestro na morju haha, a si predstavljaš? Punčica bo stara dobre pol leta in več, takrat bo že sedela, vse ji bo zanimivo... ej pravi čas si zbrala za rodit! To pa res ja, pa še vročine nebo več in bo v P znosno :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 10:19:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ker v Lidlu jih ni!! Čuj, sem se spomnila nekaj. Če boš vedela. Liker. Kavni. Pravzaprav latte caffe menda. Je rekla ena, da ga je dobila za darilo, pa piše, da je Lidl uvoznik. Taka ozka flaša. Nisem ga še kje videla. Poznaš? Aja, fantastičen!!! Poznam ja. In ima prav, res je v Lidlu ja. Jaz prisegam na čokoladni liker iz Hoferja, ne rgem čez njega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 10:23:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Manj manj. Ma včeri sem bla neki zanič, verjetno ker bom tardečo dobla pa imam pms, že cel teden. Kokica, kaj že papirje oddajaš? aaaa kak gre hitro... Zelo zelo zelo uživajte na morju, spočij si, naj te razvajata tvoja dva fanta... kmalu kmalu boste dobili družbo in drugo leto bo že ful pestro na morju haha, a si predstavljaš? Punčica bo stara dobre pol leta in več, takrat bo že sedela, vse ji bo zanimivo... ej pravi čas si zbrala za rodit! To pa res ja, pa še vročine nebo več in bo v P znosno :) Upam, da res!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.8.2011 10:23:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa dober dan! Midve auf že od 7.15. Očitno se na vrtec pripravlja , sma imele že babi in dedija na kavici, zdaj pa čakama teto Persido in bauca. Gremo malo v Ljubljano pogledat, kaj delajo. Moramo še zadnji dan počitnic izkoristit Aja, za Galiča pa sem jaz v nedeljo, ker ob sobotah na žalost delam kak sem jezna na ta Hoferjev grad. Že 2 luknjica ob teh varih al šivih ali kj pač majo Najraje bi jim ga nazaj nesla ej, ker to pa ni normlalno da v slabih 2 mesecih pokne. oram kolegico poklicat n vprašat če lahko nazaj prinesem, ker mi je brezveze. 30€ pa tud ni tak malo....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ko berete otroku …Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?