|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
30.8.2011 22:44:01   
tasa_m
Tulipan ... ti,ti zakaj pa niste šle cvetov nabirat? user posted image  user posted image  user posted image Sta cvetove raje v Šparu kuple a ne?user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
30.8.2011 22:44:17   
tasa_m
thank you, thank you user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
30.8.2011 22:57:29   
tasa_m
Nič, zdaj pa grem spat. Je prišel dragi iz drinka...

Nočko :) 

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
31.8.2011 1:06:03   
PERSIDA
NOČKO !!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 31.8.2011 1:08:26 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
31.8.2011 8:16:24   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Evo, Lia spi, Luka se je vmes zbudil, popolnoma goreč, zgleda, da je od Lie fasal. Pol žličke Calpola, pa da vidimo, kaj bo zjutraj. Grrrr. Pa je rekla danes P, da ima levi mandelj malo gnojni.user posted image  Upam, da ne bo zdaj tak do marca s temi boleznimi, ker joj prejoj, res nisem navajena.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo noč čim bolj mirna!

user posted image user posted image user posted image Kako je danes z njim?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
31.8.2011 8:16:26   
KOKICA32

Ja, saj jaz sem tud jo 2-krat poslala gor, ker se mi je mal dost zdelo user posted image ko pa sem jaz gor stopla pa sem še hitreje dol stopla... in dokler ne grem nič dolj ne stopim več gor. Čeprav sem šla kar 5kg dol od nazadnje ko sem se vagala. user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image Pa sem ti rekla v nedeljo!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
31.8.2011 8:16:28   
KOKICA32

Ja, saj jaz sem tud jo 2-krat poslala gor, ker se mi je mal dost zdelo user posted image ko pa sem jaz gor stopla pa sem še hitreje dol stopla... in dokler ne grem nič dolj ne stopim več gor. Čeprav sem šla kar 5kg dol od nazadnje ko sem se vagala. user posted image  user posted image  

Ma ja, jaz sem bila kar začudena. Vagala sem jo pa zato, ker ima T.-jeva sodelavka isto staro hčerko z merami: 92cm, 21kg!!!!!!!!!!!! In on meni reče, da je malecka debela. Pa sem rekla, da se je sigurno zmotil, jo je drugi dan spet vprašal. Prav si je zapomnil in ja, verjamem, da je konkretna.

user posted image user posted image user posted image  za -5kg! Piflarka!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa daj, kaj je to možno? Veš, kakšna mora biti, revica! Imajo v genih al je kaj bolana?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
31.8.2011 8:17:58   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Samo še 3 dni!user posted image user posted image user posted image Al pa dva, ker petek tak ne štejem, ko pridem le za 2 uri delati, potem pa h G in na morjeeee!  Gremo že kar v petek popoldan, da imamo potem celo soboto pred nami.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
31.8.2011 8:18:40   
KOKICA32
Danes grem na CSD rihtati papirje, pa da vidimo koliko bom zrihtala. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
31.8.2011 8:19:41   
KOKICA32
Persida, ti pa si samo lahko noč prišla zaželeti, to pa res ni v tvoji navadi.user posted image Verjetno si imela tehten razlog za to.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
31.8.2011 8:41:34   
Najaa

No, pa še Tuševe karte, ki mi manjkajo:

2 12 14 16 23 35 45 47 59 62 93 94 103 104 108 110 113 124 141 142

Imam 14,23,45,110,124. Napiši mi naslov, če hočeš, da ti jih pošljem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4011
31.8.2011 8:41:40   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tulipan pazi, raje jo s sabo vzemi. Po mojih izkušnjah imata Lidl in Hofer malo večje št. Tija ima recimo zdej 29 te superge, ki jih je prerastla, a v Hoferju smo vzeli ravno tako 29. Pred dvema letoma sem ji vzela v Lidlu ene sandale njeno velikost, pa so ji bile ful prevelike. 

OK, hvala za info. Bova pa morali po vrtcu šibnit, če še sploh kaj bo.user posted image
bo že, samo če bodo cifre... Upam, da bodo,

Ma jaz mam srečo in vedno kaj ostane, sploh hofer da še par dni kasneje kaj ven. No v pon smo šli mi tud šele popoldan po čevlje, pa jih je bilo še cel kup. Tulipan je pa tud varianta, da kupiš 2 številki, neseš domov da proba in pol neseš nazaj tisto, ki ni prav. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
31.8.2011 9:02:03   
KOKICA32
Najaa- je danes kaj manj megle?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
31.8.2011 9:07:33   
Najaa
Manj manj. Ma včeri sem bla neki zanič, verjetno ker bom tardečo dobla pa imam pms, že cel teden. user posted image
Kokica, kaj že papirje oddajaš? user posted image aaaa kak gre hitro... user posted image user posted image Zelo zelo zelo uživajte na morju, spočij si, naj te razvajata tvoja dva fanta... kmalu kmalu boste dobili družbo in drugo leto bo že ful pestro na morju haha, a si predstavljaš? Punčica bo stara dobre pol leta in več, takrat bo že sedela, vse ji bo zanimivo... ej pravi čas si zbrala za rodit! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
31.8.2011 9:29:45   
KOKICA32

Manj manj. Ma včeri sem bla neki zanič, verjetno ker bom tardečo dobla pa imam pms, že cel teden. user posted image
Kokica, kaj že papirje oddajaš? user posted image aaaa kak gre hitro... user posted image user posted image Zelo zelo zelo uživajte na morju, spočij si, naj te razvajata tvoja dva fanta... kmalu kmalu boste dobili družbo in drugo leto bo že ful pestro na morju haha, a si predstavljaš? Punčica bo stara dobre pol leta in več, takrat bo že sedela, vse ji bo zanimivo... ej pravi čas si zbrala za rodit! user posted image user posted image user posted image

Ja, je treba počasi začeti urejati papirje, ker me drug teden ne bo doma, potem pa bo že skoraj 1 mesec do PDP in da me spet kaj ne preseneti.user posted image

Ja, točno vem, kako bo drugo leto, ker je sorodnica rodila lani oktobra in lahko lepo spremjam kako bomo mi "uživali" drugo leto. Pa pri njej je to šele 1. otrok, jaz pa bom imela še enega triletnika (3,5)  zraven. user posted image Pa saj bo, lepo sproti in počasi. Pustimo času čas.  Sem že rekla, da v tej porodniški bom pa bolj uživala kot v prejšnji. Prvič že zato, ker nekako vem kaj me čaka, drugič pa vem, da ne bom toliko "komplicirala", se bom bolj predala toku, gospodinjstvo ne bo na 2. mestu (za otrokom), kuhala ne bom vsak dan, ker se bom posluževala drugih uslug,...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
31.8.2011 9:50:25   
Tulipan12

Tulipan ... ti,ti zakaj pa niste šle cvetov nabirat? user posted image  user posted image  user posted image Sta cvetove raje v Šparu kuple a ne?user posted image  user posted image  

Ker v Lidlu jih ni!!user posted image user posted image user posted image

Čuj, sem se spomnila nekaj. Če boš vedela. Liker. Kavni. Pravzaprav latte caffe menda. Je rekla ena, da ga je dobila za darilo, pa piše, da je Lidl uvoznik. Taka ozka flaša. Nisem ga še kje videla. Poznaš? Aja, fantastičen!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
31.8.2011 9:56:50   
Tulipan12
Eh, toti RR meni resno nekaj nagaja. Mogočr bi morala nick spremenit iz Tulipan v Kostanj, al kaj je narobe?user posted image

No, pa dober dan!user posted image

Luka, hmmmm, ne vem, vročine nima, celo noč itak bujenje, zdaj zjutraj samo na rokah, sem se kar spomnila, kak mi je bilo, ko je bila Lia dojenčica, ko je hotla bit skoz na rokah.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4017
31.8.2011 9:59:42   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ma ja, jaz sem bila kar začudena. Vagala sem jo pa zato, ker ima T.-jeva sodelavka isto staro hčerko z merami: 92cm, 21kg!!!!!!!!!!!! In on meni reče, da je malecka debela. Pa sem rekla, da se je sigurno zmotil, jo je drugi dan spet vprašal. Prav si je zapomnil in ja, verjamem, da je konkretna.

user posted image user posted image user posted image  za -5kg! Piflarka!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa daj, kaj je to možno? Veš, kakšna mora biti, revica! Imajo v genih al je kaj bolana?

Pojma nimam, ne poznam, nisem vprašala. Res revica, ja.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
31.8.2011 10:01:10   
Tulipan12

No, pa še Tuševe karte, ki mi manjkajo:

2 12 14 16 23 35 45 47 59 62 93 94 103 104 108 110 113 124 141 142

Imam 14,23,45,110,124. Napiši mi naslov, če hočeš, da ti jih pošljem.user posted image

Danes sem še tri zraven dobila. Šparaj jih, bom malo še počakala, ker teh Tuševih res ogromno dobim. Če pa bo panika na koncu, pa se toplo priporočam.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
31.8.2011 10:02:01   
Tulipan12

Tulipan pazi, raje jo s sabo vzemi. Po mojih izkušnjah imata Lidl in Hofer malo večje št. Tija ima recimo zdej 29 te superge, ki jih je prerastla, a v Hoferju smo vzeli ravno tako 29. Pred dvema letoma sem ji vzela v Lidlu ene sandale njeno velikost, pa so ji bile ful prevelike. 

OK, hvala za info. Bova pa morali po vrtcu šibnit, če še sploh kaj bo.user posted image
bo že, samo če bodo cifre... Upam, da bodo,

Ma jaz mam srečo in vedno kaj ostane, sploh hofer da še par dni kasneje kaj ven. No v pon smo šli mi tud šele popoldan po čevlje, pa jih je bilo še cel kup. Tulipan je pa tud varianta, da kupiš 2 številki, neseš domov da proba in pol neseš nazaj tisto, ki ni prav. user posted image

Dobra ideja!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
31.8.2011 10:15:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Pa sem ti rekla v nedeljo!user posted image

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
31.8.2011 10:16:56   
tasa_m

To pa res ja, pa še vročine nebo več in bo v P znosno :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
31.8.2011 10:19:57   
tasa_m

Ker v Lidlu jih ni!!user posted image user posted image user posted image

Čuj, sem se spomnila nekaj. Če boš vedela. Liker. Kavni. Pravzaprav latte caffe menda. Je rekla ena, da ga je dobila za darilo, pa piše, da je Lidl uvoznik. Taka ozka flaša. Nisem ga še kje videla. Poznaš? Aja, fantastičen!!!
Poznam ja. In ima prav, res je v Lidlu ja.
Jaz prisegam na čokoladni liker iz Hoferja, ne rgem čez njega user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4023
31.8.2011 10:23:42   
KOKICA32

To pa res ja, pa še vročine nebo več in bo v P znosno :)

Upam, da res!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
31.8.2011 10:23:58   
tasa_m
Pa dober dan!
Midve auf že od 7.15. Očitno se na vrtec pripravlja user posted image , sma imele že babi in dedija na kavici, zdaj pa čakama teto Persido in bauca. Gremo malo v Ljubljano pogledat, kaj delajo. Moramo še zadnji dan počitnic izkoristit user posted image

Aja, za Galiča pa sem jaz v nedeljo, ker ob sobotah na žalost delam user posted image

user posted image user posted image kak sem jezna na ta Hoferjev grad. Že 2 luknjica ob teh varih al šivih ali kj pač majo user posted image user posted image Najraje bi jim ga nazaj nesla ej, ker to pa ni normlalno da v slabih 2 mesecih pokne. oram kolegico poklicat n vprašat če lahko nazaj prinesem, ker mi je brezveze. 30€ pa tud ni tak malo....user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?