felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Felix, kak je brca fejst? Upam, da se res vidimo še v avgustu. Moram Persido nahecat da je za, da grema na en izlet pa. Zdaj mm jaz navigacijo na gsmju pa bove takoj našle hej, hej, brca kot nor to pa je popolno Juretovo nasprotje. Za avgust pa seveda računam na delegacijo s Štajerske, samo bojim se, da se s Persido ne križava z dopustom. Mah, en vikend se bomo že zorganizirali, cajt mamo do novembra, pol pa raj ne več je pa Jure prehlajen, kašlja in danes je nekam redko zjutraj kakal. Sta z Borisom že od včeraj doma, no sej večinoma veste, kaj se pri Borisu v službi dogaja, tko da mu ni bilo težko doma ostat upam, da se nam do jutri zrihta, imamo plane za vikend vreme je še kar trapasto, je pa prednost tega, da mam vrt skoz zalit in zelenjava uspeva kot pri norcih za Jureta imam tudi nekaj majčk brez rokavov, ma vse bom lepo zapakirala nazaj, ker itak ni možnosti, da bi jih kdaj oblekel. Taša, cunjice kar šparaj, itak da jih boš še rabla. Ni sicer nujno, da boš rabila rozaste in HK cunjice . Kokica - si se mogoče prijavila v DM klub za nosečnice? Jaz se mam namen, samo neki jim ne dela aplikacija na netu in se lahko prijaviš samo v štacunah Pa zadnjič sem v DMu kupila previjalno torbo, pišuka, majo lepe. Pa samo 25 EUR so in zraven dobiš še par malenkosti iz njihovega prodajnega programa. Luštno res. Pa gnezdenje me napada Kr neki se mi pospravlja, najraj bi že cunjice dala prat, no neki sem jih že vrgla v pralnico, samo še v pranje moram dat. Skratka, začenja se Ostalo pa mi mora B. s podstrešja prinest, pa mislim, da mi nalašč še noče aja, Trezika, super za sestro, sem vesela, da berem dobre novice