|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
1.8.2011 13:04:57   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

trezika pol pa hitro spat.

Mi bomo tud zgodnji jutri, ker gremo domov. Konc luštnega.user posted image In danes, zadnji dan je Nika zelo uživala v morju, sama hodila po kamnih in do kolen v morje, čofotala in se špricala... 3 tedne se me je držala pa ko klop.user posted image

ja sej, glih navadiš se, pa je konc user posted image no, pa sej zdej bo tudi na celini malo boljše vreme, čeprav zjutraj ni šans, da si v kratkih rokavih user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
2.8.2011 9:30:10   
Najaa
Dobro jutro.

felix upam, da bo res kaj bolj toplo, ker danes zjutraj sem bila vremensko šokirana, tak me je nazeblo kot že dolgo ne. user posted image Na morju je res veliko bolj toplo.
Tija in Nika sta šli v vrtec. Obe sta že pogrešali prijatelje tak da moj stah, da ne bosta hotli it, je bil odveč. Jih je pa tak malo v vrtcu, ampak se bodo meli zato bolj luštno. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
2.8.2011 10:54:06   
tasa_m
Dan.
Evo praznovanje uspelo, tamala v vrtcu, ata v službi, jaz pa še-le grem delat. Me ful križ boli ampak ta teden moram vzdržat ker enostavno ni kadra, ki bi delal. Bom že stisnila in bo šlo... user posted image
Je pa bil danes jok in stok, ko je prišla v vrtec. In še vso skupino so ji pomešali tak da... Uh, mislim da nas čaka naporen teden.

Trezika...upam,da si zvozla naporen ponedeljek user posted image
Felix mora bit še toplo, mora, Saj še niti na kopanje nismo k vam prišli user posted image
Najaa a uživaš v miru danes?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
2.8.2011 12:55:34   
Najaa
Uživam predvsem v pospravljanju. user posted image  user posted image Imam toliko enih cunj, da grozno. Pa sem tam tudi prala tak da ne vem, res smo packi umazani. user posted image

A križ te boli, tasa? user posted image Joj še mal pa dopust a ne? Pol pa počivaj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
2.8.2011 13:01:05   
PERSIDA
Dober dan.
No ,če je ravno dober ne vem se trudimo.Imam ,pa za povedat ,da moj mali borec ni nič navdušen nad vrtcem ta dva dni.Danes ko sem mu obuvala copate mi je taki focn primazo ,da me še sedaj boli.Kar solze so se mi vlile.Imel je srečo ,da je blo to v vrtcu sicer bi,pa jih danes res prvič pošteno dobil.Ampak očitno se je zavedal ,ker je v šusu utihnil in nehal protestirat.Tako sem bila žalostna potem kot ,da sem mati zver ko ju tišči v vrtec.Upam,da ga do jutri mine sicer ne vem kake ukrepe bom mogla uvest.Hb vsaj Tomaž ne dela problemov.
Tako ,da Najaa zahvali se ne vem komu ,da s tem nimaš problemov.Res kako nedeljo lahko greš v cerkevuser posted image .

Drugač ,pa nič novega ,da se mi ne da nič to je že itak standard :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
2.8.2011 13:20:11   
MalaČebelica
Dober dan babe žabe!

Pri nas nič novega. Zdaj se grema menit k arhitektu za bajto, potem pa upam, da počasi bo kaj. Držite pesti.

Persida, bravo za bavce, da jima gre na bolje. Pa upam, da hitro porihtate z vrtcem. Mi imamo zdaj tudi malo težav, ker se poleti nekaj združujejo in majo drugi režim in ni najbolj fajn. Klara sicer zaenkrat še nič ni rekla, samo se me vsako prosto sekundo tak oklepa, da vidim, da ji nekaj ne štima. Sicer pa to pri njej vedno pride z malo zamude, tak da pričakujem upor konec tedna user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste na morju želim obilo sončka! No, pa nam, ki nismo, pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
2.8.2011 22:20:02   
KOKICA32
Čer!user posted image

Spet malo jaz!user posted image Mi smo še kar dopustniški, na dan delamo tako razdalje s čolnom, da me potem skoraj kap, ko mi D. pove koliko milj smo prevozili. Morje je v popoldanskem času zelooooo razburkano, tako da nas pošteno naruka. Jaz se v tem primeru vsedem bolj nazaj in se fajn naslonim pa nekako gre. Valentin pa zaspi sredi največjih valov in rukanja. Pokrijem ga s brisačo, ker kar šprica, pa potem piha veter in se bojim, da si ne bi prehladil ušes. Ko pridemo na obalo, pa vedno reče: "Kaj smo že doma?"user posted image Potem pa imava kakih 30 metrov do app in po poti našteva znamke avtomobilov. To mu je sedaj neka nova fora.user posted image Ata pa tačas odpelje čoln na bojo in se s tubo pripelje do obale.

Persida, držim pesti, da se vrtec čimprej spet vrne na stare tire.
Najaa, vse to kar delaš ti sedaj, mene čaka v nedeljo, ko pridemo nazaj...user posted image
MĆ super za pogovor z arhitektom. Sedaj pa gre že zares in bova malo bližje doma.user posted image

Trezika, si zrihtala?

Felix- Kako si drugače?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
2.8.2011 22:21:24   
KOKICA32
Aja, pri nas je normalno vreme, ful vroče, malo piha, tako, da smo že kar zažgani od sonca.user posted image Valentin je kot mali ciganček z skoraj blond lasmi. PO kom le ima to?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
3.8.2011 8:00:49   
Najaa
Kokica, a veš da je pri nas tudi zdej popularno naštevat znamke avtomobilov! Sicer je s tem začela Tija, ampak Nika ponavlja za njo in ko hodimo po pločniku mimo avtov ali na cesti, ko se vozimo, me skoz sprašujeta kako se reče avtom. Sami spoznata Pežoja (le zakaj?user posted image ), Renoja, Škodo. Pa znaki, to je zanimivost prve klase tak da sem že skoraj celotni CPP ponovila z njima. user posted image user posted image

Danes mam pa Tijo doma, ker sem zmenjena s kolegica, da greva enga dojenčka pogledat. Ona ima tudi toliko staro punčko in bo Tija šla zraven, da se bosta igrali. Zdej še spi, jaz grem skuhat da pol ne bo treba in grema. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
3.8.2011 12:40:58   
PERSIDA
Joj kokica kako vam privoščim ,da tako uživate.Mi smo pa včeraj bili na igralih na ptuju,pa reko dravo sem jima pokazala ker sta čist navdušena na vsako vodo in hb za racke ki so priplavale mimo,sta čist popenla tak da smo se mogli prestavlat ,da sta jih opazovala.Definitivno bomo v dopustu hodili okol živali.Drugač pa drage moje sedaj vidim radosti materinstva ko preizkušata meje.Aleluja :) JA definitivno sedaj razumem zakaj moramo starši postavljat meje.Ko bo čas vam prilimam eno sliko kake mamo pri nas :-)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
3.8.2011 20:39:58   
trezika
Čer!

No, pa se je le zgodilo.... sestra je šla v program... zaenkrat ne bomo imeli stika en mesec, to so neke predpriprave, potem pa bomo videli kako dalje.... upam, da se bo vse skupaj dobro izteklo....

Drugače pa sta pri nas novi dve stvari.... Maruša danes drugič spi na postelji, ful se ji dopade.... zvečer sploh noče risanke gledat, ampak gre kar v posteljo user posted image user posted image user posted image moram pa nabavit ograjico, ker sem jo danes ponoči 3x prestavljala, je imela 3x noge čez rob.... sicer sem ji na tla nadevala vzglavnike in glede na njene nočne akrobacije bo enkrat sigurno priletela na tla.... druga stvar pa je naše odvajanje.... zdaj smo tako daleč, da hodi v vrtec brez, domov hodi brez in oblečena tako kot gre v vrtec, edino ko jo pritisne kakat reče: mami, daj mi ničko gor, mene kakat user posted image user posted image pa ji dam pleničko gor in je v roku 5 minut pokakana user posted image na školjko ali kahlico pa (še9 nikakor noče it.... ampak smo vseeno naredili velik korak naprej ....

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
3.8.2011 20:41:24   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Joj kokica kako vam privoščim ,da tako uživate.Mi smo pa včeraj bili na igralih na ptuju,pa reko dravo sem jima pokazala ker sta čist navdušena na vsako vodo in hb za racke ki so priplavale mimo,sta čist popenla tak da smo se mogli prestavlat ,da sta jih opazovala.Definitivno bomo v dopustu hodili okol živali.Drugač pa drage moje sedaj vidim radosti materinstva ko preizkušata meje.Aleluja :) JA definitivno sedaj razumem zakaj moramo starši postavljat meje.Ko bo čas vam prilimam eno sliko kake mamo pri nas :-)

tudi jaz to iz dneva v dan bolj ugotavljam in se res poskušam tega držat.... malika obvlada vrtenje okoli prsta user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
3.8.2011 21:50:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

tudi jaz to iz dneva v dan bolj ugotavljam in se res poskušam tega držat.... malika obvlada vrtenje okoli prsta user posted image user posted image user posted image user posted image

e, manemoj. Tudi pr nam. Očitno vsi enak letnik user posted image user posted image in enake serije user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
3.8.2011 22:25:35   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

e, manemoj. Tudi pr nam. Očitno vsi enak letnik user posted image user posted image in enake serije user posted image user posted image

PODPIS!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
3.8.2011 22:28:03   
KOKICA32
Čer!user posted image

Smo komaj sedaj nazaj iz "potovanja" s čolnom, štartali pa smo ob 11h!user posted image Naredili smo cca 40 milj....Sem pa utrujena, je pa danes bil 1. dan, ko je bilo morje cel dan kot "špegl".user posted image Nič nabijanja, le super vožnja.user posted image user posted image user posted image

Čestike Maruši za odvajanje in veliko posteljo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
4.8.2011 9:50:40   
tasa_m

Čer!

No, pa se je le zgodilo.... sestra je šla v program... zaenkrat ne bomo imeli stika en mesec, to so neke predpriprave, potem pa bomo videli kako dalje.... upam, da se bo vse skupaj dobro izteklo....

Drugače pa sta pri nas novi dve stvari.... Maruša danes drugič spi na postelji, ful se ji dopade.... zvečer sploh noče risanke gledat, ampak gre kar v posteljo user posted image user posted image user posted image moram pa nabavit ograjico, ker sem jo danes ponoči 3x prestavljala, je imela 3x noge čez rob.... sicer sem ji na tla nadevala vzglavnike in glede na njene nočne akrobacije bo enkrat sigurno priletela na tla.... druga stvar pa je naše odvajanje.... zdaj smo tako daleč, da hodi v vrtec brez, domov hodi brez in oblečena tako kot gre v vrtec, edino ko jo pritisne kakat reče: mami, daj mi ničko gor, mene kakat user posted image user posted image pa ji dam pleničko gor in je v roku 5 minut pokakana user posted image na školjko ali kahlico pa (še9 nikakor noče it.... ampak smo vseeno naredili velik korak naprej ....

BRAVO za Maruško in bravo za sestro. Da le vzdrži...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
4.8.2011 9:53:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

Smo komaj sedaj nazaj iz "potovanja" s čolnom, štartali pa smo ob 11h!user posted image Naredili smo cca 40 milj....Sem pa utrujena, je pa danes bil 1. dan, ko je bilo morje cel dan kot "špegl".user posted image Nič nabijanja, le super vožnja.user posted image user posted image user posted image

Čestike Maruši za odvajanje in veliko posteljo.user posted image user posted image user posted image

fauš da veš user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
4.8.2011 20:04:56   
KOKICA32
Ojla,

se vam sedaj malo javim, ker danes gremo na fešto- Biogradska noč....štanti, muzika v živo, sardele, girice, pijača, ognjemet...Smo že lani bili in je bilo ful kul. Ognjemet je lahko komot konkurenca Lentovskemu.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
4.8.2011 20:05:29   
KOKICA32
Tasa, nič ne bodi fauš, tebe še vse to čaka. Ko bom jaz že v službi.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
5.8.2011 9:11:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tasa, nič ne bodi fauš, tebe še vse to čaka. Ko bom jaz že v službi.user posted image
Koki moja, mislim da ne user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
5.8.2011 9:14:59   
tasa_m
Jutrooooooo user posted image
Pijem kavico in papcam tunino pašteto. Lahko umiram na njej. Ob 11h začnem s šihtom, tak da jupi bom danes hitro doma. Pol pa še samo soboto vzdržim 5 urc in sem do torka doma. Hudo mi je, ni kaj... user posted image

A ni bil danes nek dež napovedan? Mi imamo pa taaak sonček.

Popoldan pa se je ata razkuro in rekel,da gremo mal v šoping. Tega pa se res ne morem odpovedat. Ampak spet bo vse samo za Lijico, fajn no. user posted image user posted image user posted image

Moj križ še vedno ni nič boljši, vse skup se mi je povleklo v levo nogo user posted image celo noč sem slabo spala, ker me je tak noga bolela...sploh je čutla nisem . Ampak se ne dam, bom premagala vse to. user posted image

Kokica a si se najedla vseh morskih dobrot? Al si si kupla zapestnico oz. veričico Hello Kitty na štantu? user posted image user posted image
Felix, kak je user posted image brca fejst? Upam, da se res vidimo še v avgustu. Moram Persido nahecat da je za, da grema na en izlet pa. Zdaj mm jaz navigacijo na gsmju pa bove takoj našle user posted image

Čebela,
kaj se neboš danes nič javla? Nisi v službi? user posted image
Persida user posted image user posted image
Trezikaaaaa
kje si?user posted image
Najaa
a bi eno lučko, tako lepo roziko (kot Lija pravi roza barvi) pa na ovitku je muca Kittyuser posted image

Tak, zdaj pa sem vse pokomentirala in vse pozdravila. Še sreča da nas dost ni, bi me ki na prvo stran vrglo user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.8.2011 9:18:39 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
5.8.2011 9:46:44   
Najaa
tasa ti mene izzivaš s tole lučko? user posted image Ne bi hvala. A ješ tuno iz hoferja? user posted image

Tud jaz vas lepo pozdravjam. Naj povem, da mam še vedno toliko perila za zrihtat, da mi kar dol pade, ko sam pogledam koš v kopalnici. user posted image Pa to vreme ga seka in se nič ne suši hitro. A naj sredi poletja sušilca vklopim??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
5.8.2011 9:51:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa ti mene izzivaš s tole lučko? user posted image Ne bi hvala. A ješ tuno iz hoferja? user posted image

Tud jaz vas lepo pozdravjam. Naj povem, da mam še vedno toliko perila za zrihtat, da mi kar dol pade, ko sam pogledam koš v kopalnici. user posted image Pa to vreme ga seka in se nič ne suši hitro. A naj sredi poletja sušilca vklopim??

Pridi na štajersko prat, je sonček. Posušeno 1,2,3 user posted image Preverjeno !

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
5.8.2011 10:00:04   
Najaa
Ja hvala. user posted image user posted image Tukaj je pa taka sivina, da grozno. Popoldan se bo baje razjasnilo. Mam take probleme odkar smo spet doma, ko zjutraj nikoli ne vem, kak naj otroke oblečem. Celi razgreti smo prišli z morja, zjutri je pa tuki taaaak mrzzzzzlo. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
5.8.2011 10:13:12   
tasa_m
Mrzlo? Neeeeee, sploh ni. Saj ti pravim, pri nas sije sonček user posted image

Je pa res, da vse kratke hlače, ki sem ji letos nakupla, je vstran vržen denar user posted image Ker če je 14 dni v tem poletju imela kr. hlače gor je imela tak dost. Ostalo pa je tak tako klinčevo vreme user posted image in ima non stop 3/4 legice in kratko majčko. V nedeljo bom morala naret malo placa v omari in vrečt vstran. Joj toliko ima cot pa nočem nobenemu dat, šparam mogoče bo nam sreča naklonjena in bomo imeli še enega user posted image pol pa nebomo več meli pa bom lahko vstran vrgla. Kak sem nora. Samo ko pa mi je škoda, če pososdim sestrični bom dobila tak zaprane cote nazaj in uničene, da se bom jokala zraven. Kaj ji pomaga najboljši pralni stroj vse na touch in vse, če pa ne zna prat? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?