|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
29.7.2011 9:58:02   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

taši - kaj teta z amerike je že prišla al še ne ,da vem ,če si varstvo zrihtam user posted image ?
prejšni mesec prišla, v avgustu pa je ne pričakujem. Porkamatorka, če pa se zdaj nebo, te pa obupam user posted image user posted image

a vi že to tak zares user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhu user posted image user posted image user posted image upam, da je v avgustu ne bo več - držim pesti

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
29.7.2011 9:58:35   
MalaČebelica
juhu, prva na strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čao

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
29.7.2011 10:47:27   
Najaa
Čao punce.

Kokica uživajte, kaj ti čem druga reči.user posted image

Pri nas je malo lepše vreme tak da je še upanje.user posted image Ponavadi zjutri spimo do 10h kakor sem že rekla tak da nema plaže, ampak je sprehod in kavica... Pol kosilo počas, počitek in kopanje. Dnevi kar švigajo mimo, še mal pa gremo domov.

Neposredna povezava do sporočila: 3403
29.7.2011 15:26:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Joj pa frizeru bi mogla it, pa mi tak ni. user posted image

a nisi ti glih frišno od frizerja? user posted image
neeeeeeeeee, takrat še nisem bla. Sem bila samo na barvanju pr kolegici.
Zdaj pa sem še postrižena ja user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
29.7.2011 15:28:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

Lp iz morja! Sem se končno konektala---Mi uživamo, vreme je še kar, čujem pa, da je pri nas mrzlo. Tu je toplo a zaradi izletov s čolnom moramo skoz gledati v nebo zaradi morebitnih neviht. Moje počutje je še kar, ker sem kar aktivna, pa mala v bušiju seveda tudi. Valentin uživa, najbolj na čolnu, pa v vodi tudi. Ata je fasal neko sranje, zato je non stop na WC-ju oz. nič ne upa jesti ali piti, ker ga vse požene.user posted image Danes je že bil malo boljši. Vsak dan se peljemo s čolnom na kako samotno plažo, uvala ali v zalivček. Danes smo bili tudi na Pašmanu.
Jutri še tukaj napovedujejo slabo vreme, potem pa bo baje okej. Upajmo. user posted image

In ve? Nič še nisem brala za nazaj....Je kaj novega?

A na Pašmanu ste bli? Sta vidli ki mojo Lijico? user posted image user posted image
Uživajteeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
29.7.2011 15:29:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12
O, Čebela, kaj si noseča, da si spet aktivna? Po sebi sodim!user posted image  Kak ste? Kaj Klara je še kr naprej bolana? Upam, da se kmalu rešite tega!user posted image

ojla. ne še. no, mogoče pa, pa še pač ne vem  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3406
29.7.2011 15:30:47   
tasa_m

Čebela pa ja vi ste že ful dolgo brez pleničk, niste že od maja ?user posted image ko smo se srečali v EP preden ste na morje šli?

ja smo čez dan ja že kar od spomladi. samo ponoči pa še ni šlo. pred morjem smo že poskušali, ampak je komaj zdaj nekak nam ratalo. drugače pa tudi še čez dan ji pobegne. zdaj je pri tašči in jo tak naliva s čaji in sokovi, da ne folga niti do wc-ja prilaufat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa danes zjutraj je spet imela finte. je morala zobe prej umit kot it lulat, pol pa je zraven kahle stala in se v pižamo polulala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

haha, kak mi je to znano. Midve sva bile že na hodniku, ker sva šli v vrtec, ko me gleda pa reče: polula sem se. A minutko pred te je bila v kopalnici pa rekla da je ne tišči lulat. user posted image
Sem jo samo slekla in v bano dala.

Neposredna povezava do sporočila: 3407
29.7.2011 15:31:09   
tasa_m

juhu, prva na strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čao

sreča pa taka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3408
29.7.2011 15:31:45   
tasa_m
Samo še 3 tedne gem delat pa imam dopust. Juhuhu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
29.7.2011 19:51:40   
KOKICA32
ojla, kako kaj? Tasa jutri pa je dan d, ne? Super. Uživajte...
Mč je pa aktivna sedaj..??lp

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
29.7.2011 20:38:23   
tasa_m

ojla, kako kaj? Tasa jutri pa je dan d, ne? Super. Uživajte...
Mč je pa aktivna sedaj..??lp
Ja, jutri pa je samo naš dan user posted image
Sem mami prej klicala, ker so v Lenartu in sem ji rekla, če mi jo da na gsm, pa je rekla da ne, ker danes ima Lija krizo. In samo pravi, da gre domov, da nebo ona v Lenartu.
Haha, frača mala jih je sam za morje "izkoristla", zdaj pa noče več tam bit user posted image

Kako str vi, Kokica?

Ja, Čebela je aktivna, je zdaj bla prva na strani a je glavna user posted image user posted image user posted image (sori čebela, samo te tak dolgo ni blo da te moram jezit pa če ti je prav ali ne).user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
29.7.2011 20:48:30   
Najaa
Čer. A bomo kako rekle al ja?user posted image
Pri nas dežuje pa kar naj, je prijetno hladno.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
29.7.2011 21:57:29   
tasa_m
waw, kak dober gsm mam da lahko grem na rr ne sam na fb. Haha. Sem si nekaj stisnila in si taak povečala,da komaj vidim ampak ni važno. Lahko noč,drage moje. Grem spat,da bo prej ju3.

Na koncu pa bom še šefici hvaležna,da mi ni pustila na dopust it,če tak nimamo nikakšnega vremena.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
29.7.2011 23:53:03   
KOKICA32
ja,tasa očitno jih je res rabla samo za morje....jaz pa sem mislila, da komaj jutri iz morja pridejo....superca...
Mi smo se tudi danes vozili s čolnom, smo bli na nekem otoku, kjer je gozdiček in sva opazovala koze in njihove drekece....enih 5x je tudi škropiti začelo a po minuti tudi nehalo...od jutri dalje napovedujejo bolj stanovitno vreme...bili smo že v Zadru na poldnevnem izletu...jutri pa smo že na polovici našega dopusta...kako mine.
Najaa si še kje? Al že spiš? Jaz bom tudi šla počasi...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
30.7.2011 10:39:35   
Najaa
Dobro jutro.

Evo vstale, pojedle, jaz kofetkam in punci gledata risanko, pol pa mal ven. Moram jima kupit album v Tušu, ker smo dobile ful kartic. Pol pa dobimo obiske in gremo na kosilo. Smo same, pa se je treba mal razvajat.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
30.7.2011 21:56:17   
KOKICA32
Čer!user posted image

Spet sem tukaj. Dete spi, ati pa je šel z moškimi na en otok, kjer je seveda gostilna. user posted image Danes sem tako zmatrana, da sem izpustila večerni sprehod... se mi enostavno ne da. Danes smo imeli čudovito vreme, smo se zelo daleč peljali s čolnom in se tam kopali. Tako vreme bo baje še naprej. user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je tukaj zatišje...Tasa se carta s svojo Lijico, Najaa uživa na morju, Tulipan tudi. MĆ se ni nič oglasila, Trezika že tudi dolgo ne, Felix pa ne vem kaj počne, da je ni.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
30.7.2011 22:33:15   
KOKICA32
Še sem tu, če je kje katera! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
30.7.2011 23:05:02   
PERSIDA

Še sem tu, če je kje katera! user posted image

jAZ ŠE NEKAJ NAOKOLI STRAŠIM.
Kokič lepo da uživate,saj kaj druga na morju,pa res ne morete.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
30.7.2011 23:10:23   
PERSIDA
Čer juhu bandauser posted image .
Več ali manj plavate al se namakate.Mi,pa guramo iz dneva v dan.Bavcema se bolniška počasi zaključuje jaz,pa upam,da počasi začnem dihat s polnimi pljuči.Okupirata in zapolnita mi  vsako minuto dneva tako,da se na čase že vlečem od utrujenosti ampak ,kaj hočem dugo kot ,da guramuser posted image .

Drugač,pa nič posebnega razen tega ,da se slačimo in oblačimo cele dneve.Učita se vsega in mami mora pač vstrajat in spodbujat ,da bosta prava dedauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
31.7.2011 5:03:38   
KOKICA32
Ne morem spati, te pa strašim tu okrog...
Persida, super da gre bavcema na bolje!
Kje je še jutro??? Joj, že ob sedmih bom letela po kruh.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
31.7.2011 9:31:24   
tasa_m

Ne morem spati, te pa strašim tu okrog...
Persida, super da gre bavcema na bolje!
Kje je še jutro??? Joj, že ob sedmih bom letela po kruh.
Kokica, si še kaj spala? Upam da ja. Sicer pa saj na morju lahko si prva na plaži! Pač si 5.30 na plaži user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
31.7.2011 21:52:07   
trezika
Samo hiter pozdrav.... sem malo prej izvedela, da bom imela jutri pester dan.... stricu, ki ima mojo sestro prek, se je avto pokvaril in jima že ful časa zmanjkuje, ker sestra v torek začne z zdravljenjem.... no, jutri pa imata še nujne opravke na Koroškem (zdravnik, upravna enota za neko pooblastilo, czsd,....) in tukaj vletim jaz.... zjutraj grem najprej po jiva v Kisovec, ju peljem v Ravne, potem nazaj v Ljubljano, ker imata ob 13 še en sestanek, potem jiva nazaj domov peljem in na koncu grem še jaz domov... uro že imam narejeno na 4.00....uf, tako zgodaj sem pa nazadnje vstajala, ko sem še na Henklu delala user posted image  user posted image user posted image user posted image no, upam, da nam uspe vse uredit tako kot treba user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3422
31.7.2011 22:13:11   
Najaa
trezika pol pa hitro spat.

Mi bomo tud zgodnji jutri, ker gremo domov. Konc luštnega.user posted image In danes, zadnji dan je Nika zelo uživala v morju, sama hodila po kamnih in do kolen v morje, čofotala in se špricala... 3 tedne se me je držala pa ko klop.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
1.8.2011 13:04:27   
felix7

Vidim, da je tukaj zatišje...Tasa se carta s svojo Lijico, Najaa uživa na morju, Tulipan tudi. MĆ se ni nič oglasila, Trezika že tudi dolgo ne, Felix pa ne vem kaj počne, da je ni.user posted image

evo me, evo user posted image za vikend nekak ne grem dost na računalnik, ker za RR mam cajt v službi user posted image med vikendom pa skoz neko letanje okol.
Berem, da uživate user posted image user posted image user posted image naj vam čas počasi mineva.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
1.8.2011 13:04:55   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Samo hiter pozdrav.... sem malo prej izvedela, da bom imela jutri pester dan.... stricu, ki ima mojo sestro prek, se je avto pokvaril in jima že ful časa zmanjkuje, ker sestra v torek začne z zdravljenjem.... no, jutri pa imata še nujne opravke na Koroškem (zdravnik, upravna enota za neko pooblastilo, czsd,....) in tukaj vletim jaz.... zjutraj grem najprej po jiva v Kisovec, ju peljem v Ravne, potem nazaj v Ljubljano, ker imata ob 13 še en sestanek, potem jiva nazaj domov peljem in na koncu grem še jaz domov... uro že imam narejeno na 4.00....uf, tako zgodaj sem pa nazadnje vstajala, ko sem še na Henklu delala user posted image  user posted image user posted image user posted image no, upam, da nam uspe vse uredit tako kot treba user posted image

fajn zrihtejte user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kdaj so prenehale kolike ali napenjanje vašega dojenčka?
Itkica

do 3. meseca (63%)

v 4. mesecu (22%)

kasneje (15%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!