Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 9:58:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA taši - kaj teta z amerike je že prišla al še ne ,da vem ,če si varstvo zrihtam ? prejšni mesec prišla, v avgustu pa je ne pričakujem. Porkamatorka, če pa se zdaj nebo, te pa obupam a vi že to tak zares juhu upam, da je v avgustu ne bo več - držim pesti
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 9:58:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
juhu, prva na strani zdaj pa grem delat čao
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 10:47:27
|
|
|
|
Najaa
|
Čao punce. Kokica uživajte, kaj ti čem druga reči. Pri nas je malo lepše vreme tak da je še upanje. Ponavadi zjutri spimo do 10h kakor sem že rekla tak da nema plaže, ampak je sprehod in kavica... Pol kosilo počas, počitek in kopanje. Dnevi kar švigajo mimo, še mal pa gremo domov.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 15:26:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Joj pa frizeru bi mogla it, pa mi tak ni. a nisi ti glih frišno od frizerja? neeeeeeeeee, takrat še nisem bla. Sem bila samo na barvanju pr kolegici. Zdaj pa sem še postrižena ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 15:28:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Lp iz morja! Sem se končno konektala---Mi uživamo, vreme je še kar, čujem pa, da je pri nas mrzlo. Tu je toplo a zaradi izletov s čolnom moramo skoz gledati v nebo zaradi morebitnih neviht. Moje počutje je še kar, ker sem kar aktivna, pa mala v bušiju seveda tudi. Valentin uživa, najbolj na čolnu, pa v vodi tudi. Ata je fasal neko sranje, zato je non stop na WC-ju oz. nič ne upa jesti ali piti, ker ga vse požene. Danes je že bil malo boljši. Vsak dan se peljemo s čolnom na kako samotno plažo, uvala ali v zalivček. Danes smo bili tudi na Pašmanu. Jutri še tukaj napovedujejo slabo vreme, potem pa bo baje okej. Upajmo. In ve? Nič še nisem brala za nazaj....Je kaj novega? A na Pašmanu ste bli? Sta vidli ki mojo Lijico? Uživajteeee
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 15:29:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 O, Čebela, kaj si noseča, da si spet aktivna? Po sebi sodim! Kak ste? Kaj Klara je še kr naprej bolana? Upam, da se kmalu rešite tega! ojla. ne še. no, mogoče pa, pa še pač ne vem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 15:30:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čebela pa ja vi ste že ful dolgo brez pleničk, niste že od maja ? ko smo se srečali v EP preden ste na morje šli? ja smo čez dan ja že kar od spomladi. samo ponoči pa še ni šlo. pred morjem smo že poskušali, ampak je komaj zdaj nekak nam ratalo. drugače pa tudi še čez dan ji pobegne. zdaj je pri tašči in jo tak naliva s čaji in sokovi, da ne folga niti do wc-ja prilaufat pa danes zjutraj je spet imela finte. je morala zobe prej umit kot it lulat, pol pa je zraven kahle stala in se v pižamo polulala... haha, kak mi je to znano. Midve sva bile že na hodniku, ker sva šli v vrtec, ko me gleda pa reče: polula sem se. A minutko pred te je bila v kopalnici pa rekla da je ne tišči lulat. Sem jo samo slekla in v bano dala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 15:31:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica juhu, prva na strani zdaj pa grem delat čao sreča pa taka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 15:31:45
|
|
|
|
tasa_m
|
Samo še 3 tedne gem delat pa imam dopust. Juhuhu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 19:51:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
ojla, kako kaj? Tasa jutri pa je dan d, ne? Super. Uživajte... Mč je pa aktivna sedaj..??lp
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 20:38:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ojla, kako kaj? Tasa jutri pa je dan d, ne? Super. Uživajte... Mč je pa aktivna sedaj..??lp Ja, jutri pa je samo naš dan Sem mami prej klicala, ker so v Lenartu in sem ji rekla, če mi jo da na gsm, pa je rekla da ne, ker danes ima Lija krizo. In samo pravi, da gre domov, da nebo ona v Lenartu. Haha, frača mala jih je sam za morje "izkoristla", zdaj pa noče več tam bit Kako str vi, Kokica? Ja, Čebela je aktivna, je zdaj bla prva na strani a je glavna (sori čebela, samo te tak dolgo ni blo da te moram jezit pa če ti je prav ali ne).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 20:48:30
|
|
|
|
Najaa
|
Čer. A bomo kako rekle al ja? Pri nas dežuje pa kar naj, je prijetno hladno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 21:57:29
|
|
|
|
tasa_m
|
waw, kak dober gsm mam da lahko grem na rr ne sam na fb. Haha. Sem si nekaj stisnila in si taak povečala,da komaj vidim ampak ni važno. Lahko noč,drage moje. Grem spat,da bo prej ju3. Na koncu pa bom še šefici hvaležna,da mi ni pustila na dopust it,če tak nimamo nikakšnega vremena.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 23:53:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
ja,tasa očitno jih je res rabla samo za morje....jaz pa sem mislila, da komaj jutri iz morja pridejo....superca... Mi smo se tudi danes vozili s čolnom, smo bli na nekem otoku, kjer je gozdiček in sva opazovala koze in njihove drekece....enih 5x je tudi škropiti začelo a po minuti tudi nehalo...od jutri dalje napovedujejo bolj stanovitno vreme...bili smo že v Zadru na poldnevnem izletu...jutri pa smo že na polovici našega dopusta...kako mine. Najaa si še kje? Al že spiš? Jaz bom tudi šla počasi...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 30.7.2011 10:39:35
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. Evo vstale, pojedle, jaz kofetkam in punci gledata risanko, pol pa mal ven. Moram jima kupit album v Tušu, ker smo dobile ful kartic. Pol pa dobimo obiske in gremo na kosilo. Smo same, pa se je treba mal razvajat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 30.7.2011 21:56:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Spet sem tukaj. Dete spi, ati pa je šel z moškimi na en otok, kjer je seveda gostilna. Danes sem tako zmatrana, da sem izpustila večerni sprehod... se mi enostavno ne da. Danes smo imeli čudovito vreme, smo se zelo daleč peljali s čolnom in se tam kopali. Tako vreme bo baje še naprej. Vidim, da je tukaj zatišje...Tasa se carta s svojo Lijico, Najaa uživa na morju, Tulipan tudi. MĆ se ni nič oglasila, Trezika že tudi dolgo ne, Felix pa ne vem kaj počne, da je ni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 30.7.2011 22:33:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
Še sem tu, če je kje katera!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 30.7.2011 23:05:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Še sem tu, če je kje katera! jAZ ŠE NEKAJ NAOKOLI STRAŠIM. Kokič lepo da uživate,saj kaj druga na morju,pa res ne morete.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 30.7.2011 23:10:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čer juhu banda . Več ali manj plavate al se namakate.Mi,pa guramo iz dneva v dan.Bavcema se bolniška počasi zaključuje jaz,pa upam,da počasi začnem dihat s polnimi pljuči.Okupirata in zapolnita mi vsako minuto dneva tako,da se na čase že vlečem od utrujenosti ampak ,kaj hočem dugo kot ,da guram . Drugač,pa nič posebnega razen tega ,da se slačimo in oblačimo cele dneve.Učita se vsega in mami mora pač vstrajat in spodbujat ,da bosta prava deda .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.7.2011 5:03:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ne morem spati, te pa strašim tu okrog... Persida, super da gre bavcema na bolje! Kje je še jutro??? Joj, že ob sedmih bom letela po kruh.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.7.2011 9:31:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne morem spati, te pa strašim tu okrog... Persida, super da gre bavcema na bolje! Kje je še jutro??? Joj, že ob sedmih bom letela po kruh. Kokica, si še kaj spala? Upam da ja. Sicer pa saj na morju lahko si prva na plaži! Pač si 5.30 na plaži
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.7.2011 21:52:07
|
|
|
|
trezika
|
Samo hiter pozdrav.... sem malo prej izvedela, da bom imela jutri pester dan.... stricu, ki ima mojo sestro prek, se je avto pokvaril in jima že ful časa zmanjkuje, ker sestra v torek začne z zdravljenjem.... no, jutri pa imata še nujne opravke na Koroškem (zdravnik, upravna enota za neko pooblastilo, czsd,....) in tukaj vletim jaz.... zjutraj grem najprej po jiva v Kisovec, ju peljem v Ravne, potem nazaj v Ljubljano, ker imata ob 13 še en sestanek, potem jiva nazaj domov peljem in na koncu grem še jaz domov... uro že imam narejeno na 4.00....uf, tako zgodaj sem pa nazadnje vstajala, ko sem še na Henklu delala no, upam, da nam uspe vse uredit tako kot treba _________________
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 31.7.2011 22:13:11
|
|
|
|
Najaa
|
trezika pol pa hitro spat. Mi bomo tud zgodnji jutri, ker gremo domov. Konc luštnega. In danes, zadnji dan je Nika zelo uživala v morju, sama hodila po kamnih in do kolen v morje, čofotala in se špricala... 3 tedne se me je držala pa ko klop.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.8.2011 13:04:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vidim, da je tukaj zatišje...Tasa se carta s svojo Lijico, Najaa uživa na morju, Tulipan tudi. MĆ se ni nič oglasila, Trezika že tudi dolgo ne, Felix pa ne vem kaj počne, da je ni. evo me, evo za vikend nekak ne grem dost na računalnik, ker za RR mam cajt v službi med vikendom pa skoz neko letanje okol. Berem, da uživate naj vam čas počasi mineva.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.8.2011 13:04:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Samo hiter pozdrav.... sem malo prej izvedela, da bom imela jutri pester dan.... stricu, ki ima mojo sestro prek, se je avto pokvaril in jima že ful časa zmanjkuje, ker sestra v torek začne z zdravljenjem.... no, jutri pa imata še nujne opravke na Koroškem (zdravnik, upravna enota za neko pooblastilo, czsd,....) in tukaj vletim jaz.... zjutraj grem najprej po jiva v Kisovec, ju peljem v Ravne, potem nazaj v Ljubljano, ker imata ob 13 še en sestanek, potem jiva nazaj domov peljem in na koncu grem še jaz domov... uro že imam narejeno na 4.00....uf, tako zgodaj sem pa nazadnje vstajala, ko sem še na Henklu delala no, upam, da nam uspe vse uredit tako kot treba _________________ fajn zrihtejte
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Kdaj so prenehale kolike ali napenjanje vašega dojenčka?Itkicado 3. meseca (
63%)
v 4. mesecu (
22%)
kasneje (
15%)
Število vseh glasov: 218Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!