|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
27.7.2011 11:18:47   
felix7
Persida, ti kar pogumno user posted image fanta bosta pa tudi kmalu ugotovila, kako fajn je imet zračno ritko user posted image pri nas je problem, ko ga dam zvečer v plenički spat in on še ne spi, pa ga prime lulat, pridirka iz sobice in morava it lulat user posted image no, saj v bistvu je to dobro, da tudi če ima pleničko, da hoče lulat na stranišče. Samo proces uspavanja se malo zavleče user posted image

Najaa - kaj pa dajete otrokom v čaj, da tako dolgo spijo? user posted image bomo še mi probal user posted image vam pa kar malo zavidam tole življenje na morju, to je čisto druga klima in drug občutek user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
27.7.2011 13:39:34   
Najaa
felix, ne govori, sej zvečer pa dolgo bedimo in čez dan ni spanja. Zvečer se zadpi šele okol 22h, kak dan kakšna tudi kasneje tak da jutranje dolgo spanje je normalno, kar se mene tiče.user posted image Sej drug teden bo pa spet vstajanje ob 7h...user posted image user posted image user posted image
Kdaj greste pa vi kej na dopust?

No takole, kosilce kuhano (danes je kar juhica in pica in solata), pol mal počitka in gremo na plažo.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
27.7.2011 14:49:49   
MalaČebelica
Petrkrat sem se že zagnala, da nekaj napišem, pa me vedno nekdo zmoti. Joj, ta služba - kaj ne razumejo, da moram pisat na RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za odvajanje od pleničk. mi smo tudi že bolj ali manj. Problem je še edino ponoči, ker pleničke več noče in protestira, ampak uide ji pa še vseeno včasih. Problem je bolj kot ne v tem, da se potem ne zbudi in mokra naprej spi. Sicer jo grem tisočkrat pogledat, ampak včasih pa se ne zbudim in mi je malo bedno, da je mokra. Imate kaki predlog - sem razmišljala, da bi ji dala kako nagrado zjutraj ko bo suha, da jo zmotiviram.... Moram malo potuhtat in prosim še za kako idejo.

Persida, saj bi povedala, da me ne bo na spregled pol leta, samo kaj ko niti sama nisem vedela, da bo tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte. Danes je končno soooonček user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasa - jaz mam še vedno tvojo flaško. No, ne tvojo - pač od Lije... Ti jo lahko kdaj dostavim, ali pa prideš ti mimo? Samo brez Lije mi ne hodit, ker jo že dolgo nisem videla....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
27.7.2011 15:16:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

taši - kaj teta z amerike je že prišla al še ne ,da vem ,če si varstvo zrihtam user posted image ?
prejšni mesec prišla, v avgustu pa je ne pričakujem. Porkamatorka, če pa se zdaj nebo, te pa obupam user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
27.7.2011 15:17:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dan,

user posted image bavca za odvajanje. Pri nas gre dobro, lahko rečem da je to to. Predvsem ponoči je šlo čist lahko, podnevi se pa še kdaj zgodi, da pozabi it recimo kakat ali ji malo uide lulanja... pa sej bo, sam da smo se rešl teh plenic.
Na morju je spet lepo vreme, super je tudi ker mi spimo po novem do 10h.user posted image user posted image user posted image In pol se ne splača it na plažo, ampak gremo na sprehod in kavico, popoldan pa na plažo. Smo nesli svoj mali bazenček na plažo in zdej je sploh žurka.user posted image
FAUŠ da veš user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
27.7.2011 15:20:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Tasa - jaz mam še vedno tvojo flaško. No, ne tvojo - pač od Lije... Ti jo lahko kdaj dostavim, ali pa prideš ti mimo? Samo brez Lije mi ne hodit, ker jo že dolgo nisem videla....

Čebela, pol pa lahko komaj naslednji teden pridema user posted image
Boma midve prišle, se bove zmenle takoj ko urnik vidim, zmenjeno? Vem, da sem v sredo fraj pa v ponedeljek, nekaj delam popoldan, nekaj vmes, samo si nisem zapisala tak da točno ne vem!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
27.7.2011 15:24:49   
tasa_m
Persida..user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz te pogrešam oz.vas, bomo prišli spet kaj na obisk sam da šefica domov pride user posted image Tomaž in Anže vidva pa samo pogumno.

Čebela pa ja vi ste že ful dolgo brez pleničk, niste že od maja ?user posted image ko smo se srečali v EP preden ste na morje šli?

Felix men je Lija tudi hodla pred spanjem pravit kdaj jo lulat, sem prvo mislila,da si zmišljuje samo da spat ni treba it user posted image

V glavnem, pr nam nič novega. Odštevam že na FUUULLLLLLL tak da sem včeraj T. rekla, da ma da je v sob. ob 14.05 že pred Lidlom, da šibama proti Lenartu user posted image
V nedeljo pa gremo v Laško se kopat. Komaj čakam.

Joj pa frizeru bi mogla it, pa mi tak ni. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
27.7.2011 16:25:39   
Tulipan12
Helou!
Včeraj sem hotla nekaj napisat, pa sem se menda nekak naslonila, me je ven zabrisalo in več nisem odpirala RR. Bom pa zdaj počvekala!
O, Čebela, kaj si noseča, da si spet aktivna? Po sebi sodim!user posted image  Kak ste? Kaj Klara je še kr naprej bolana? Upam, da se kmalu rešite tega!user posted image
Tasa, še malo pa vikend!user posted image  Čuj, pa avgusta si ne kupuj vložkov, ker močno navijam!!!user posted image user posted image user posted image
trezika super, da se stvari obračajo na bolje. user posted image
Persida kul za bavca in odvajanje! Sem razmišljala, da bi si lahko vsak mesec kako masažo privoščile namesto stroškov s plenicami!user posted image

Tak, jutri šibamo na morje. Če danes zvečer ob radlerju ne pridem kaj mimo, bodite pridne, se beremo po 12.8., edino, če bo kak wireless kje in reeeeeeeeeees kak tečen dan, pridem kaj naokoli!user posted image

Pa-pauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
27.7.2011 19:54:18   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dan,

user posted image bavca za odvajanje. Pri nas gre dobro, lahko rečem da je to to. Predvsem ponoči je šlo čist lahko, podnevi se pa še kdaj zgodi, da pozabi it recimo kakat ali ji malo uide lulanja... pa sej bo, sam da smo se rešl teh plenic.
Na morju je spet lepo vreme, super je tudi ker mi spimo po novem do 10h.user posted image user posted image user posted image In pol se ne splača it na plažo, ampak gremo na sprehod in kavico, popoldan pa na plažo. Smo nesli svoj mali bazenček na plažo in zdej je sploh žurka.user posted image
FAUŠ da veš user posted image

Nič bit fauš- Se je pooblačilo in smo šle raje na sladoled in na igrišče. Jutri bo pa baje itak dež.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
27.7.2011 19:54:52   
Najaa
Tulipan uživajte na polno!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
27.7.2011 19:57:15   
tasa_m

Tulipan uživajte na polno!user posted image
podpis !!
Uživajte damilija, maksimalno kolk gre!

p.s. : saj si jih nebom kupla, jim mam še od prejšnega meseca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
27.7.2011 22:53:47   
KOKICA32
Čer!user posted image

Lp iz morja! Sem se končno konektala---Mi uživamo, vreme je še kar, čujem pa, da je pri nas mrzlo. Tu je toplo a zaradi izletov s čolnom moramo skoz gledati v nebo zaradi morebitnih neviht. Moje počutje je še kar, ker sem kar aktivna, pa mala v bušiju seveda tudi. Valentin uživa, najbolj na čolnu, pa v vodi tudi. Ata je fasal neko sranje, zato je non stop na WC-ju oz. nič ne upa jesti ali piti, ker ga vse požene.user posted image Danes je že bil malo boljši. Vsak dan se peljemo s čolnom na kako samotno plažo, uvala ali v zalivček. Danes smo bili tudi na Pašmanu.
Jutri še tukaj napovedujejo slabo vreme, potem pa bo baje okej. Upajmo. user posted image

In ve? Nič še nisem brala za nazaj....Je kaj novega?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
27.7.2011 23:10:30   
KOKICA32
MČ pozdravljena! user posted image user posted image user posted image Pa user posted image user posted image user posted image Klari.

Persida, super za odvajanje, pri nas se je pa mami polenila in mi nekak (še) ni, kljub temu, da smo na morju. Je sicer brez pleničke non-stop a to ni to, ker lula, kjer mu paše in kaka v sp. hlačke in mi nič ne pove, nakaže, itd..Eh, bo že.user posted image

Tulipan- uživajte!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Trezika, super za sestro in atija. 3x hura!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasa, še malo pa se boste cartali z LIjico.user posted image user posted image user posted image

Najaa, da se vreme čimprej izboljša, da boste po sladoledu šli na plažo.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
27.7.2011 23:13:04   
KOKICA32
Aja, Felix, jaz se vsak dan vozim s čolnom in to kar na dolgo razdaljo (kako urco v eno smer)..ko je fejst razburkano se peljemo bolj počasi, drugače pa normalno, mala pa kar brca v bušiju.user posted image Tak, da kar pogumno.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
27.7.2011 23:32:06   
KOKICA32
LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
28.7.2011 8:47:55   
felix7

felix, ne govori, sej zvečer pa dolgo bedimo in čez dan ni spanja. Zvečer se zadpi šele okol 22h, kak dan kakšna tudi kasneje tak da jutranje dolgo spanje je normalno, kar se mene tiče.user posted image Sej drug teden bo pa spet vstajanje ob 7h...user posted image user posted image user posted image
Kdaj greste pa vi kej na dopust?

No takole, kosilce kuhano (danes je kar juhica in pica in solata), pol mal počitka in gremo na plažo.user posted image

mi moramo še malo oddelat, pol pa tudi nas čaka dopust user posted image o točnih datumih pa takole javno ne pišem, sej veš... paranoja user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
28.7.2011 8:48:03   
felix7

Joj pa frizeru bi mogla it, pa mi tak ni. user posted image

a nisi ti glih frišno od frizerja? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
28.7.2011 8:48:05   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tak, jutri šibamo na morje. Če danes zvečer ob radlerju ne pridem kaj mimo, bodite pridne, se beremo po 12.8., edino, če bo kak wireless kje in reeeeeeeeeees kak tečen dan, pridem kaj naokoli!user posted image

Pa-pauser posted image

opaaaa, še eni dopustniki user posted image uživajteeeeeeeeeeeeeeeeee!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
28.7.2011 8:48:11   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

Lp iz morja! Sem se končno konektala---Mi uživamo, vreme je še kar, čujem pa, da je pri nas mrzlo. Tu je toplo a zaradi izletov s čolnom moramo skoz gledati v nebo zaradi morebitnih neviht. Moje počutje je še kar, ker sem kar aktivna, pa mala v bušiju seveda tudi. Valentin uživa, najbolj na čolnu, pa v vodi tudi. Ata je fasal neko sranje, zato je non stop na WC-ju oz. nič ne upa jesti ali piti, ker ga vse požene.user posted image Danes je že bil malo boljši. Vsak dan se peljemo s čolnom na kako samotno plažo, uvala ali v zalivček. Danes smo bili tudi na Pašmanu.
Jutri še tukaj napovedujejo slabo vreme, potem pa bo baje okej. Upajmo. user posted image

a ti nas hodiš dražit? user posted image user posted image user posted image kar vidim, kako luštno vam je user posted image user posted image user posted image naj vam čas počaaaaaaaaaaaaaaasi mineva user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
29.7.2011 8:26:00   
felix7
a štrajkate? user posted image od včeraj zjutraj, ko sem zadnja nekaj napisala, ni blo čist nobene na spregled. Dejte no, men je v službi dolgčas user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
29.7.2011 9:49:33   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

a štrajkate? user posted image od včeraj zjutraj, ko sem zadnja nekaj napisala, ni blo čist nobene na spregled. Dejte no, men je v službi dolgčas user posted image

Če me pa v službi vedno nekaj motijo. kak so brezvezni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
29.7.2011 9:50:18   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za uživancijo.

bomo lahko dobili kako slikico na mail????

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
29.7.2011 9:53:26   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12
O, Čebela, kaj si noseča, da si spet aktivna? Po sebi sodim!user posted image  Kak ste? Kaj Klara je še kr naprej bolana? Upam, da se kmalu rešite tega!user posted image

ojla. ne še. no, mogoče pa, pa še pač ne vem  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
29.7.2011 9:56:10   
MalaČebelica

Čebela pa ja vi ste že ful dolgo brez pleničk, niste že od maja ?user posted image ko smo se srečali v EP preden ste na morje šli?

ja smo čez dan ja že kar od spomladi. samo ponoči pa še ni šlo. pred morjem smo že poskušali, ampak je komaj zdaj nekak nam ratalo. drugače pa tudi še čez dan ji pobegne. zdaj je pri tašči in jo tak naliva s čaji in sokovi, da ne folga niti do wc-ja prilaufat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa danes zjutraj je spet imela finte. je morala zobe prej umit kot it lulat, pol pa je zraven kahle stala in se v pižamo polulala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
29.7.2011 9:57:00   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Čebela, pol pa lahko komaj naslednji teden pridema user posted image
Boma midve prišle, se bove zmenle takoj ko urnik vidim, zmenjeno? Vem, da sem v sredo fraj pa v ponedeljek, nekaj delam popoldan, nekaj vmes, samo si nisem zapisala tak da točno ne vem!

no pridite naokoli. samo prej mi pocinglaj, da bomo doma.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

dom
riba5

kje živite

v stanovanju (44%)

pri partnerju doma (21%)

v svoji hiši (21%)

pri svojih starših (12%)

nimam stalnega domovanja (0%)

kakor kdaj (1%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!