Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.7.2011 11:18:47
|
|
|
|
felix7
|
Persida, ti kar pogumno fanta bosta pa tudi kmalu ugotovila, kako fajn je imet zračno ritko pri nas je problem, ko ga dam zvečer v plenički spat in on še ne spi, pa ga prime lulat, pridirka iz sobice in morava it lulat no, saj v bistvu je to dobro, da tudi če ima pleničko, da hoče lulat na stranišče. Samo proces uspavanja se malo zavleče Najaa - kaj pa dajete otrokom v čaj, da tako dolgo spijo? bomo še mi probal vam pa kar malo zavidam tole življenje na morju, to je čisto druga klima in drug občutek
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.7.2011 13:39:34
|
|
|
|
Najaa
|
felix, ne govori, sej zvečer pa dolgo bedimo in čez dan ni spanja. Zvečer se zadpi šele okol 22h, kak dan kakšna tudi kasneje tak da jutranje dolgo spanje je normalno, kar se mene tiče. Sej drug teden bo pa spet vstajanje ob 7h... Kdaj greste pa vi kej na dopust? No takole, kosilce kuhano (danes je kar juhica in pica in solata), pol mal počitka in gremo na plažo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.7.2011 14:49:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Petrkrat sem se že zagnala, da nekaj napišem, pa me vedno nekdo zmoti. Joj, ta služba - kaj ne razumejo, da moram pisat na RR V glavnem vsem za odvajanje od pleničk. mi smo tudi že bolj ali manj. Problem je še edino ponoči, ker pleničke več noče in protestira, ampak uide ji pa še vseeno včasih. Problem je bolj kot ne v tem, da se potem ne zbudi in mokra naprej spi. Sicer jo grem tisočkrat pogledat, ampak včasih pa se ne zbudim in mi je malo bedno, da je mokra. Imate kaki predlog - sem razmišljala, da bi ji dala kako nagrado zjutraj ko bo suha, da jo zmotiviram.... Moram malo potuhtat in prosim še za kako idejo. Persida, saj bi povedala, da me ne bo na spregled pol leta, samo kaj ko niti sama nisem vedela, da bo tako Uživajte. Danes je končno soooonček Tasa - jaz mam še vedno tvojo flaško. No, ne tvojo - pač od Lije... Ti jo lahko kdaj dostavim, ali pa prideš ti mimo? Samo brez Lije mi ne hodit, ker jo že dolgo nisem videla....
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.7.2011 15:16:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA taši - kaj teta z amerike je že prišla al še ne ,da vem ,če si varstvo zrihtam ? prejšni mesec prišla, v avgustu pa je ne pričakujem. Porkamatorka, če pa se zdaj nebo, te pa obupam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.7.2011 15:17:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dan, bavca za odvajanje. Pri nas gre dobro, lahko rečem da je to to. Predvsem ponoči je šlo čist lahko, podnevi se pa še kdaj zgodi, da pozabi it recimo kakat ali ji malo uide lulanja... pa sej bo, sam da smo se rešl teh plenic. Na morju je spet lepo vreme, super je tudi ker mi spimo po novem do 10h. In pol se ne splača it na plažo, ampak gremo na sprehod in kavico, popoldan pa na plažo. Smo nesli svoj mali bazenček na plažo in zdej je sploh žurka. FAUŠ da veš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.7.2011 15:20:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Tasa - jaz mam še vedno tvojo flaško. No, ne tvojo - pač od Lije... Ti jo lahko kdaj dostavim, ali pa prideš ti mimo? Samo brez Lije mi ne hodit, ker jo že dolgo nisem videla.... Čebela, pol pa lahko komaj naslednji teden pridema Boma midve prišle, se bove zmenle takoj ko urnik vidim, zmenjeno? Vem, da sem v sredo fraj pa v ponedeljek, nekaj delam popoldan, nekaj vmes, samo si nisem zapisala tak da točno ne vem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.7.2011 15:24:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Persida... tudi jaz te pogrešam oz.vas, bomo prišli spet kaj na obisk sam da šefica domov pride Tomaž in Anže vidva pa samo pogumno. Čebela pa ja vi ste že ful dolgo brez pleničk, niste že od maja ? ko smo se srečali v EP preden ste na morje šli? Felix men je Lija tudi hodla pred spanjem pravit kdaj jo lulat, sem prvo mislila,da si zmišljuje samo da spat ni treba it V glavnem, pr nam nič novega. Odštevam že na FUUULLLLLLL tak da sem včeraj T. rekla, da ma da je v sob. ob 14.05 že pred Lidlom, da šibama proti Lenartu V nedeljo pa gremo v Laško se kopat. Komaj čakam. Joj pa frizeru bi mogla it, pa mi tak ni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.7.2011 16:25:39
|
|
|
|
Tulipan12
|
Helou! Včeraj sem hotla nekaj napisat, pa sem se menda nekak naslonila, me je ven zabrisalo in več nisem odpirala RR. Bom pa zdaj počvekala! O, Čebela, kaj si noseča, da si spet aktivna? Po sebi sodim! Kak ste? Kaj Klara je še kr naprej bolana? Upam, da se kmalu rešite tega! Tasa, še malo pa vikend! Čuj, pa avgusta si ne kupuj vložkov, ker močno navijam!!! trezika super, da se stvari obračajo na bolje. Persida kul za bavca in odvajanje! Sem razmišljala, da bi si lahko vsak mesec kako masažo privoščile namesto stroškov s plenicami! Tak, jutri šibamo na morje. Če danes zvečer ob radlerju ne pridem kaj mimo, bodite pridne, se beremo po 12.8., edino, če bo kak wireless kje in reeeeeeeeeees kak tečen dan, pridem kaj naokoli! Pa-pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.7.2011 19:54:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dan, bavca za odvajanje. Pri nas gre dobro, lahko rečem da je to to. Predvsem ponoči je šlo čist lahko, podnevi se pa še kdaj zgodi, da pozabi it recimo kakat ali ji malo uide lulanja... pa sej bo, sam da smo se rešl teh plenic. Na morju je spet lepo vreme, super je tudi ker mi spimo po novem do 10h. In pol se ne splača it na plažo, ampak gremo na sprehod in kavico, popoldan pa na plažo. Smo nesli svoj mali bazenček na plažo in zdej je sploh žurka. FAUŠ da veš Nič bit fauš- Se je pooblačilo in smo šle raje na sladoled in na igrišče. Jutri bo pa baje itak dež.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.7.2011 19:54:52
|
|
|
|
Najaa
|
Tulipan uživajte na polno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.7.2011 19:57:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan uživajte na polno! podpis !! Uživajte damilija, maksimalno kolk gre! p.s. : saj si jih nebom kupla, jim mam še od prejšnega meseca
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.7.2011 22:53:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Lp iz morja! Sem se končno konektala---Mi uživamo, vreme je še kar, čujem pa, da je pri nas mrzlo. Tu je toplo a zaradi izletov s čolnom moramo skoz gledati v nebo zaradi morebitnih neviht. Moje počutje je še kar, ker sem kar aktivna, pa mala v bušiju seveda tudi. Valentin uživa, najbolj na čolnu, pa v vodi tudi. Ata je fasal neko sranje, zato je non stop na WC-ju oz. nič ne upa jesti ali piti, ker ga vse požene. Danes je že bil malo boljši. Vsak dan se peljemo s čolnom na kako samotno plažo, uvala ali v zalivček. Danes smo bili tudi na Pašmanu. Jutri še tukaj napovedujejo slabo vreme, potem pa bo baje okej. Upajmo. In ve? Nič še nisem brala za nazaj....Je kaj novega?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.7.2011 23:10:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
MČ pozdravljena! Pa Klari. Persida, super za odvajanje, pri nas se je pa mami polenila in mi nekak (še) ni, kljub temu, da smo na morju. Je sicer brez pleničke non-stop a to ni to, ker lula, kjer mu paše in kaka v sp. hlačke in mi nič ne pove, nakaže, itd..Eh, bo že. Tulipan- uživajte!!! Trezika, super za sestro in atija. 3x hura! Tasa, še malo pa se boste cartali z LIjico. Najaa, da se vreme čimprej izboljša, da boste po sladoledu šli na plažo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.7.2011 23:13:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
Aja, Felix, jaz se vsak dan vozim s čolnom in to kar na dolgo razdaljo (kako urco v eno smer)..ko je fejst razburkano se peljemo bolj počasi, drugače pa normalno, mala pa kar brca v bušiju. Tak, da kar pogumno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.7.2011 23:32:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.7.2011 8:47:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, ne govori, sej zvečer pa dolgo bedimo in čez dan ni spanja. Zvečer se zadpi šele okol 22h, kak dan kakšna tudi kasneje tak da jutranje dolgo spanje je normalno, kar se mene tiče. Sej drug teden bo pa spet vstajanje ob 7h... Kdaj greste pa vi kej na dopust? No takole, kosilce kuhano (danes je kar juhica in pica in solata), pol mal počitka in gremo na plažo. mi moramo še malo oddelat, pol pa tudi nas čaka dopust o točnih datumih pa takole javno ne pišem, sej veš... paranoja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.7.2011 8:48:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Joj pa frizeru bi mogla it, pa mi tak ni. a nisi ti glih frišno od frizerja?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.7.2011 8:48:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tak, jutri šibamo na morje. Če danes zvečer ob radlerju ne pridem kaj mimo, bodite pridne, se beremo po 12.8., edino, če bo kak wireless kje in reeeeeeeeeees kak tečen dan, pridem kaj naokoli! Pa-pa opaaaa, še eni dopustniki uživajteeeeeeeeeeeeeeeeee!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.7.2011 8:48:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Lp iz morja! Sem se končno konektala---Mi uživamo, vreme je še kar, čujem pa, da je pri nas mrzlo. Tu je toplo a zaradi izletov s čolnom moramo skoz gledati v nebo zaradi morebitnih neviht. Moje počutje je še kar, ker sem kar aktivna, pa mala v bušiju seveda tudi. Valentin uživa, najbolj na čolnu, pa v vodi tudi. Ata je fasal neko sranje, zato je non stop na WC-ju oz. nič ne upa jesti ali piti, ker ga vse požene. Danes je že bil malo boljši. Vsak dan se peljemo s čolnom na kako samotno plažo, uvala ali v zalivček. Danes smo bili tudi na Pašmanu. Jutri še tukaj napovedujejo slabo vreme, potem pa bo baje okej. Upajmo. In ve? Nič še nisem brala za nazaj....Je kaj novega? a ti nas hodiš dražit? kar vidim, kako luštno vam je naj vam čas počaaaaaaaaaaaaaaasi mineva
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 8:26:00
|
|
|
|
felix7
|
a štrajkate? od včeraj zjutraj, ko sem zadnja nekaj napisala, ni blo čist nobene na spregled. Dejte no, men je v službi dolgčas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 9:49:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a štrajkate? od včeraj zjutraj, ko sem zadnja nekaj napisala, ni blo čist nobene na spregled. Dejte no, men je v službi dolgčas Če me pa v službi vedno nekaj motijo. kak so brezvezni
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 9:50:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Lp iz morja! Sem se končno konektala---Mi uživamo, vreme je še kar, čujem pa, da je pri nas mrzlo. Tu je toplo a zaradi izletov s čolnom moramo skoz gledati v nebo zaradi morebitnih neviht. Moje počutje je še kar, ker sem kar aktivna, pa mala v bušiju seveda tudi. Valentin uživa, najbolj na čolnu, pa v vodi tudi. Ata je fasal neko sranje, zato je non stop na WC-ju oz. nič ne upa jesti ali piti, ker ga vse požene. Danes je že bil malo boljši. Vsak dan se peljemo s čolnom na kako samotno plažo, uvala ali v zalivček. Danes smo bili tudi na Pašmanu. Jutri še tukaj napovedujejo slabo vreme, potem pa bo baje okej. Upajmo. In ve? Nič še nisem brala za nazaj....Je kaj novega? za uživancijo. bomo lahko dobili kako slikico na mail????
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 9:53:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 O, Čebela, kaj si noseča, da si spet aktivna? Po sebi sodim! Kak ste? Kaj Klara je še kr naprej bolana? Upam, da se kmalu rešite tega! ojla. ne še. no, mogoče pa, pa še pač ne vem
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 9:56:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čebela pa ja vi ste že ful dolgo brez pleničk, niste že od maja ? ko smo se srečali v EP preden ste na morje šli? ja smo čez dan ja že kar od spomladi. samo ponoči pa še ni šlo. pred morjem smo že poskušali, ampak je komaj zdaj nekak nam ratalo. drugače pa tudi še čez dan ji pobegne. zdaj je pri tašči in jo tak naliva s čaji in sokovi, da ne folga niti do wc-ja prilaufat pa danes zjutraj je spet imela finte. je morala zobe prej umit kot it lulat, pol pa je zraven kahle stala in se v pižamo polulala...
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 29.7.2011 9:57:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Tasa - jaz mam še vedno tvojo flaško. No, ne tvojo - pač od Lije... Ti jo lahko kdaj dostavim, ali pa prideš ti mimo? Samo brez Lije mi ne hodit, ker jo že dolgo nisem videla.... Čebela, pol pa lahko komaj naslednji teden pridema Boma midve prišle, se bove zmenle takoj ko urnik vidim, zmenjeno? Vem, da sem v sredo fraj pa v ponedeljek, nekaj delam popoldan, nekaj vmes, samo si nisem zapisala tak da točno ne vem! no pridite naokoli. samo prej mi pocinglaj, da bomo doma.
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.