felix7
|
dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan evo mene nazaj od mrtvih. Izpit je za mano, uspešno, seveda sem že pozabila, kako je biti študent in lahko samo rečem, vsa čast mamicam študentkam. En teden sploh nisem mogla "špilat" mame, ker sem popoldne prišla iz službe, se vsedla za knjigo in zvečer padla v posteljo. No, sva z Juretom za vikend nadoknadila crkljanje Tulipan - fuuuuuuuuul škoda, da se nam nisi mogla pridružiti prejšnji petek, res bi te bilo lepo še v živo spoznati. Upam, da bo kmalu še kakšna priložnost Sicer pa en velik HVALA dragim Štajerkam, super ste, simpatične in nasmejane, predvsem se pa človek med vami takoj počuti sprejetega. Za take sproščene klepete se pa še priporočam Persida - tebi še posebej hvala za prenočišče, če bi vedla, v kakšni idili živite, bi si prinesla prtljago za cel teden . Sicer pa si čudovita gostiteljica, od tebe se človek marsikaj nauči Kokica - a lahko se s čolnom vozimo? Zakon, jest se ga pa na široko izogibam naslednjič grem pa tudi jaz en giro super, da je s pikico vse v najlepšem redu, še mal, pa jo boš mela v naročju Pa lepa gesta, da hodite v azil, to bi tudi jaz, če bi ga imela kje v bližini... In seveda, lepo se imejte na morju Čarobni dan - bomo letos najverjetneje izpustili. Je prevelika gneča in na igralih kot na mravljišču. Bomo šli raje samo na igrala kak drug dan, ko bo mir Tulipan - za tako dolgo pot bi šla jaz na pot okoli 3h zjutraj, da otroci spijo vsaj lep del poti. Se mi zdi lažje za vse. trezika tvoja sestra pa je res zabluzila in močno upam, da jo je tvoj stric še pravi čas spravil na "pot odrešitve". Sicer pa res vsa čast tvojemu stricu, da se je lotil takšnega "projekta", očitno je res velik človek. taša - hvala za fotke za v okvir a Lije še vedno ni doma? No, na morju je zihr lepše vreme, a ne? Se bo vsaj tej turobi izognila. Čebelaaaaaaaaaaaaaa - ja, pa si le vstala od mrtvih sem glih zanč po tebi spraševala, ko te že milijon let ni bilo ne na FB, ne na RR. Welcome back Jaz pa imam čez dobri dve urci morfologijo, komi čakam, jupiiiiiiiiiiii. Malo bitjece že brca, očitno se veseli tudi on/ona Gresta pa z mano B. in Jure, itak ga nimava kam dat, pa še prav zanima me, kakšen bo njegov odziv, ker dojenčka se načeloma kar veseli. Bom poročala Evo, tok od mene, zdej grem pa še mal delat, čeprav se mi ne da sploh...