|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
21.7.2011 22:59:11   
KOKICA32
Lepo darilo, super!user posted image Mi pa nismo nič dali. Bomo pa dali drugo leto dvojno, saj bo imel isto dalje. user posted image

Pridna, Nika!user posted image

Tudi ti se lepo imej, za jutri pa nič ne obljubim, da se bom oglasila.

Zlikala sem...jutri še neko malenkost od tega kar sem ravnokar oprala, pa bo...zdevam v torbe, kufre,...ati znosi v čoln in avto in pičimooooo----user posted image

Tako, punce moje, naslednjih 14 dni se lepo imejte, dosti čvekajte in uživajte kjerkoli že boste!
user posted image

ps. mogoče pa se va, kaj javim tudi iz morja, saj imamo v app WI-FI!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
21.7.2011 22:59:44   
KOKICA32
Pa še 1. za konec! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
22.7.2011 16:28:14   
tasa_m
Kokica lepo se imejte, uživajte še za nas. Mene še loči cel mesec do dopusta. user posted image
Persida user posted image user posted image
Najaa a na morju se je tud ful shladilo?
Trezika že veš kaj? Mater sem radovedna, saj vem.

Tak, včeraj sem dobila nov gsm user posted image , danes greva še T. naročnino porihtat, da bo mel preko moje seke, jutri pa je nov delovni dan user posted image user posted image pri meni že standard. Pol pa še samo 7 dni in pride moja žabonka v moj obem.
Včeraj sem jo tudi poklicala ampak se nismo dosti menli, ker sma jo celo zmešala in je skoraj jokat začela, tak da sem prekinla user posted image Me je pol mami poklicala in sma se z no mal pomenla, je rekla, da do sedaj ni niti enkrat povprašala po naju.
sem pa T. včeraj rekla, da v nedeljo 31.7 je dan namenjen samo nam 3 in ne greemo nikamor na kosilo in nič. Da se gremo v Laško kopat in bomo cel dan samo mi 3 skupaj. In je seveda privolil (no, saj druga mu ni preotalo).

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
22.7.2011 20:04:52   
Najaa
Nič se ni shladilo. Včeri je bilo pravo neurje in danes preden sem šla ven zjutri sem pričakovala, da bo mrzlo in sem bila presenečena, ker je bilo prav toplo. In smo se kopali celo popoldne.user posted image Je prišla tašča in bo ostala do jutri tukaj, z mojim greva pa na veselico!user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
22.7.2011 22:30:02   
Tulipan12
Čer!
Forum duhov?user posted image
trezika je že kaj novičk? Upam, da dobrih!user posted image
Tasa full te razumem glede tega, da želiš, da ste čisto sami. Meni je tak že, če imamo kak vikend (no, saj imamo skoraj vsakega) tako gužvo in si prav želim kak družinski dan, ko smo res samo MI!
Čuj, zadnjič je moj dragi cel Lidl pokupil za mala2user posted image  Upam, da nisi delala, ker bi tak mislila, da so nam otroške omare zgoreleuser posted image , ne vem, kaj mu je bilo! Pa sem ga samo po pajkice za Lio poslala...
spanje Lia spi popoldan še vedno cca 2 uri, včasih 3, a jo takrat začnemo budit. Zvečer pa ob 21.30, pa do 6h. Vse skupaj cca 10 ur, mislim, da je to nekje tak kot mora bit. Si ne predstavljam kak bi bil naš popoldan, če ne bi spala, je pa res, da bi verjetno spala zjutraj dlje. Zaenkrat mi je vse ok, edino zvečer bi lahko šla kako urco prej.
Najaa kak je pa temperatura morja? Nazadnje, ko smo bili, je bila že prijetno topla, upam, da se ni preveč shladila...

Zadnjič je Lia rekla: Mami, jaz se ne bojim dežja in grmija!user posted image user posted image user posted image

Kokica uživajteeeeeeeeeeeeeee!!!!

Mi pa še 5x spimo in user posted image  na user posted image  Brač!user posted image         user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
22.7.2011 23:01:26   
PERSIDA
Čer.
tulipan nena mi reči,da grete na bol ,ker si bom vse kolene pogrizlauser posted image
kokič - uuuuuuuuuuuuživajte
najaa- ti tudi
tasa- važička
trezika velik hug
Po treh letih grem delat v soboto ,vstajanje on 3.45 ne znam si predstavljat kak bom zgledalauser posted image .Dopust kjeeeeeeeeeeeeee je še to .Ampak ok ko grejo eni delat  bom,pa jaz glavna  na vasiuser posted image

Pri nas še vojno stanje ni boljše .Doma ni bilo nobenih problemov ,včeraj sta ostala doma danes sem mogla po dveh urah šihta spet po njiju.Zgleda kot,da bolana otroka v vrtec vozim,tak,da naslednji teden bosta imela bolniško.Eh nebom jamrala.Samo povem ,da pri nas intezivno ko smo doma treniramo vao kahljica.Gre nam še kar od rok oz. picijevuser posted image .Samo ne razumem zakaj se morata slečt do nagega ko greta lulat ali noter ali zunaj.user posted image Tak,da druga ne delamo ko se slačimo in oblačimo ko smo dom.Še zokne morajo dol ko se lula, alelujauser posted image .Največja fora ta hip ,pa je ,da izivata ko smo v dnevni in stoje hočeta lulat in jaz se seveda derem neeeee, na kahljico morata ,onadva ,pa se smejeta na ves glas hb imata ušesa sicer bi jima glavo vtrgalouser posted image Največji frajer si ko si znaš sam picija držat in stoje lulašuser posted image .No Anže veliki je tak frajer.Bratec še malo smešno drži svoj motorček v rokahuser posted image ,odspredaj tak ,da si skoz roke umivauser posted image .Res smo za videosmešniceuser posted image .

No toliko o našem vsakdanuuser posted image .Beri dobro ,da imamo elektriko in pralni strojuser posted image .

Uživajte bejbe.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
22.7.2011 23:06:25   
PERSIDA
Aja ,še spanje, tudi pri nas bi mami spala popoldan ,otroka ,pa sta zanimanje izgubila.Seveda na mojo žalost.Je ,pa res ,da do pol devete popadata,zvečer,hbuser posted image .Ampak sedaj se res začne pravi lajf, beri,skoz prazni akumulatorji pri mami.user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
22.7.2011 23:15:44   
Tulipan12
Persida ljubav je Bol, a Bol je na Braču!user posted image  Torej, da draga. Pa pusti kolena na miru, jih boš še rabila kdaj pa kdaj!user posted image

Tak, skinila sem si nosečniški tickeruser posted image  ker ste me tolko zafrkavale!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
23.7.2011 10:00:42   
Najaa
Tulipan, morje je bilo včeraj zelo toplo, prav super. Danes ponoč je pa tud deževalo tak da upam, da se ni ohladilo.

Nika je v user posted image , ker je včeraj dobila še enega Lumpka, Lukija, Tija pa Umo. Nika je res zaljubljena v njih, nikamor ni šla brez svojega Mikija.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3359
24.7.2011 10:55:16   
tasa_m
Juuuutroooo ali dan user posted image

Tulipan nisem delala, sem prejšne dnimela dost fraj, zato pa zdaj ta teden not nadoknadujem user posted image user posted image (ojej, kaka beseda, pa ni mi je za popravljat. V glavnem vete za kaj se gre) user posted image user posted image user posted image

najaa kako imate doli stanje? Moji imajo grdo vreme. user posted image
Tulipan neja hodite dol, brezveze user posted image user posted image
Spanje čez dan...  Še vedno prakticiramo Dobro ni zdaj tak strogo da mora it obvezno. če ne gre pač n gre, samo načeloma pa če je doma pa gre. In spi še kamot po 2-3 urce. Mami pravi da na morju spi po 3 ure in več..
Persida... samo da mate pralni stroj. Ja itak da morajo zokni dol, če pa si lahko drugače zmočijo. Nimaš pojma. user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
24.7.2011 21:35:03   
Najaa
Vreme je user posted image . Danes je res bil dolg dan, sam zato ker je deževalo in smo mogli bit noter. Popoldan smo sicer šle malo ven na sprehod sam je že škropilo spet kmalu. eh ja, upam da bo v nasl. dneh kaj boljše.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
25.7.2011 10:23:14   
MalaČebelica
Zdravo babe žabe.

Evo, javljam se po sto letih - upam, da me še niste pozabile.

Kaj čem povedat - na dopustu smo že bli. Končali smo ga predčasno zaradi bolezni seveda, kaj pa drugega. Ker ko gremo na dopust, obvezno zbolimo, tak da smo se odločili, da ne bomo več hodili na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da se še kar pridno javljate - super. Sem že mislila, da ste vse po dopustih.

Uživajte še naprej. Pa obljubim, da se bom zdaj bolj pogosto javljala - poleti je pač lažje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
25.7.2011 13:43:25   
felix7
dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan user posted image evo mene nazaj od mrtvih. Izpit je za mano, uspešno, seveda user posted image sem že pozabila, kako je biti študent in lahko samo rečem, vsa čast mamicam študentkam. En teden sploh nisem mogla "špilat" mame, ker sem popoldne prišla iz službe, se vsedla za knjigo in zvečer padla v posteljo. No, sva z Juretom za vikend nadoknadila crkljanje user posted image

Tulipan - fuuuuuuuuul škoda, da se nam nisi mogla pridružiti prejšnji petek, res bi te bilo lepo še v živo spoznati. Upam, da bo kmalu še kakšna priložnost user posted image

Sicer pa en velik HVALA dragim Štajerkam, super ste, simpatične in nasmejane, predvsem se pa človek med vami takoj počuti sprejetega. Za take sproščene klepete se pa še priporočam user posted image

Persida - tebi še posebej hvala za prenočišče, če bi vedla, v kakšni idili živite, bi si prinesla prtljago za cel teden user posted image . Sicer pa si čudovita gostiteljica, od tebe se človek marsikaj nauči user posted image

Kokica - a lahko se s čolnom vozimo? Zakon, jest se ga pa na široko izogibam user posted image naslednjič grem pa tudi jaz en giro user posted image super, da je s pikico vse v najlepšem redu, še mal, pa jo boš mela v naročju user posted image Pa lepa gesta, da hodite v azil, to bi tudi jaz, če bi ga imela kje v bližini... In seveda, lepo se imejte na morju user posted image

Čarobni dan - bomo letos najverjetneje izpustili. Je prevelika gneča in na igralih kot na mravljišču. Bomo šli raje samo na igrala kak drug dan, ko bo mir user posted image

Tulipan - za tako dolgo pot bi šla jaz na pot okoli 3h zjutraj, da otroci spijo vsaj lep del poti. Se mi zdi lažje za vse.

trezika user posted image user posted image user posted image tvoja sestra pa je res zabluzila in močno upam, da jo je tvoj stric še pravi čas spravil na "pot odrešitve". Sicer pa res vsa čast tvojemu stricu, da se je lotil takšnega "projekta", očitno je res velik človek.

taša - hvala za fotke user posted image user posted image user posted image za v okvir user posted image a Lije še vedno ni doma? No, na morju je zihr lepše vreme, a ne? Se bo vsaj tej turobi izognila.

Čebelaaaaaaaaaaaaaa - ja, pa si le vstala od mrtvih user posted image sem glih zanč po tebi spraševala, ko te že milijon let ni bilo ne na FB, ne na RR. Welcome back user posted image

Jaz pa imam čez dobri dve urci morfologijo, komi čakam, jupiiiiiiiiiiii. Malo bitjece že brca, očitno se veseli tudi on/ona user posted image Gresta pa z mano B. in Jure, itak ga nimava kam dat, pa še prav zanima me, kakšen bo njegov odziv, ker dojenčka se načeloma kar veseli. Bom poročala user posted image
Evo, tok od mene, zdej grem pa še mal delat, čeprav se mi ne da sploh... user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 3363
25.7.2011 19:55:37   
trezika
Čer!
Midve sva prišli s kratkega dopusta na Koroškem.... kar se tiče ata in mame, jima stvari laufajo v nulo... je rekla mami, da sta se v zadnjem mesecu dni bolj povezala kot prej v 30 letih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kar pa se tiče sestre.... naredila je test, ki je bil negativen user posted image user posted image user posted image hb, ampak stric pravi, da glede na vse njene laži niti temu ne verjame, ker je on videl samo rezultat... sta se pa danes dokončno zmenila in dogovorila, da gre na zdravljenje... kdaj točno še ne vem, ker je pred tem še ogromno papirologije, zdravniških pregledov in vsega... je pa izvedel, da bo za plačat 350 na mesec... k temu bomo itak vsi skupaj malo prispevali pa bo, pa še od socialne se baje da nekaj dobit.... bo kar finančni zalogaj, ampak bomo potrpeli, samo da jo rešimo user posted image user posted image  

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
25.7.2011 21:17:59   
trezika
Čer!
Midve sva prišli s kratkega dopusta na Koroškem.... kar se tiče ata in mame, jima stvari laufajo v nulo... je rekla mami, da sta se v zadnjem mesecu dni bolj povezala kot prej v 30 letih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar pa se tiče sestre.... naredila je test, ki je bil negativen user posted image user posted image user posted image hb, ampak stric pravi, da glede na vse njene laži niti temu ne verjame, ker je on videl samo rezultat... sta se pa danes dokončno zmenila in dogovorila, da gre na zdravljenje... kdaj točno še ne vem, ker je pred tem še ogromno papirologije, zdravniških pregledov in vsega... je pa izvedel, da bo za plačat 350 na mesec... k temu bomo itak vsi skupaj malo prispevali pa bo, pa še od socialne se baje da nekaj dobit.... bo kar finančni zalogaj, ampak bomo potrpeli, samo da jo rešimo user posted image user posted image

aja, pa še nekaj... ata je postal pravi zdravstveni fenomen.... 27 let je imel sladkorno, zdaj, ko so mu nogo odrezali, pa je sladkorna izginila in ima boljšo kri kot mi vsi skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
25.7.2011 21:45:11   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Čer!
Midve sva prišli s kratkega dopusta na Koroškem.... kar se tiče ata in mame, jima stvari laufajo v nulo... je rekla mami, da sta se v zadnjem mesecu dni bolj povezala kot prej v 30 letih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar pa se tiče sestre.... naredila je test, ki je bil negativen user posted image user posted image user posted image hb, ampak stric pravi, da glede na vse njene laži niti temu ne verjame, ker je on videl samo rezultat... sta se pa danes dokončno zmenila in dogovorila, da gre na zdravljenje... kdaj točno še ne vem, ker je pred tem še ogromno papirologije, zdravniških pregledov in vsega... je pa izvedel, da bo za plačat 350 na mesec... k temu bomo itak vsi skupaj malo prispevali pa bo, pa še od socialne se baje da nekaj dobit.... bo kar finančni zalogaj, ampak bomo potrpeli, samo da jo rešimo user posted image user posted image

aja, pa še nekaj... ata je postal pravi zdravstveni fenomen.... 27 let je imel sladkorno, zdaj, ko so mu nogo odrezali, pa je sladkorna izginila in ima boljšo kri kot mi vsi skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za sestro in za ata. Če ima tok dobro kri, ga še vprašaj, če ima kaj železa viška user posted image
350 EUR pa zna biti velik zalogaj, a naša država nima nobenega brezplačnega programa za odvajanje??? In to v državi, ki se utaplja v alkoholu? user posted image upam le, da sestri uspe, da se ne vrne več na stara pota in se prične zavedati, kakšno zlato družino ima.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
25.7.2011 22:12:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Čer!

user posted image user posted image user posted image za sestro in za ata. Če ima tok dobro kri, ga še vprašaj, če ima kaj železa viška user posted image
350 EUR pa zna biti velik zalogaj, a naša država nima nobenega brezplačnega programa za odvajanje??? In to v državi, ki se utaplja v alkoholu? user posted image upam le, da sestri uspe, da se ne vrne več na stara pota in se prične zavedati, kakšno zlato družino ima.
podpis na kvadrat! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
26.7.2011 7:40:48   
MalaČebelica
Dobro jutro. Prva danes. Juhuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidite - zdaj bom vse nadoknadila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trezika ne vem čisto točno, kaj se je dogajalo v tvoji familiji, ker nisem brala za nazaj, ampak vidim, da je bilo pestro, oz. je še kar. Upam, da se zadeve hitro uredijo pa user posted image user posted image user posted image user posted image za atijevo kri.

Jaz sem že na delovnem mestu - počasi odpiram oči. Nekak slabo spim zadnje dni... Pa tako bedasto vreme je. Fuj. Bi šla nazaj na morje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MalaČebelica -- 26.7.2011 7:41:13 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
26.7.2011 10:40:07   
tasa_m
Jutroooo. Sem se pred eno urco skobacala iz postelje user posted image je kar pasalo.
Zdaj sem pa kavico popila, se nazajtrkovala zdaj pa te grem še nekaj delat. Posesat pa speglat, kr je še mali kupček.
Naš ati je šel v Terme Tuhelj neke postaljat tak da bo spet pozn user posted image , je pa še samo 4 dni in Lija bo doma user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa že odštevam!

Felix... super za morfo, še tukaj user posted image
Čebela...sam vseeno nisi prva na strani user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
26.7.2011 14:40:26   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

to pa še bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti verjamem, da komaj čakaš Lijo. saj bo hito minilo. uživaj zdaj in si spočij. pa malo se z dragim pocartaj ko pride domov

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
26.7.2011 16:26:22   
tasa_m
Mater, sem bla danes tak pridna da ko je T. prišo ga je skoraj kap že preden je not stopo. Vred vrati ga je namreč presenetila velika  črna vrečka odpada iz stanovanja pa še ena malo manjša. Prvo kaj je reko: da nisi kaj pomembnega vstran vrgla user posted image  user posted image

Zdaj pa greva na obisk Lijini botrci in botrčku ter Izaku - 10.mesecev je star :), pa še eni kolegi pridejo ko imajo 3.mesece starega Jako in Maksa toliko kot Lija. Škoda da Lijice nebo, sem prepričana da bi z Maksom spet zelo uživala. Če ne drugač, ko bi se stepla za igračouser posted image user posted image

Čao bao....

Neposredna povezava do sporočila: 3371
26.7.2011 16:26:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

to pa še bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bomo videli čebelicauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3372
26.7.2011 21:30:05   
PERSIDA
Čer.

U ti mast čebeeeeeeeeeeeela je tu.Še dobro ,da imam dobro srceuser posted image .Ja lepo pozdravljena.Samo ,da ne boš po tednu dni obupala.user posted image Čebela samo drugič nas lahko malo obvestiš vsaj po gmailu ,da te leto dni ne bo naokoliuser posted image .

felix - čestitke za izpit

trezika - hb da se situacija umirja,en velik hug za tebe

tasa - I miss you samo v vednostuser posted image

Najaa - user posted image obema pupama

In drugač bavca sta na bolniški.Tomaža še vedno mučijo prebavne motnje.Začela sta se obnašat kot velika da onadva ne bi spala.Meni ,pa itak zmanjkuje baterij ,ker nimam niti minute za sebe,ker zvečer samo padem za njima v posteljo.Tak ,da ta teden špilam kuharco z različnimi menijiuser posted image ,beri ko sta v vrtecu lahko kdaj kuharijo za kak dan prestavimuser posted image  in se vržem vodoravno.V glavnem umiram za mislijo ,da bi se kak dan pošteno naspala.user posted image user posted image user posted image
Čeprav me vsak dan ubijata s svojo odvečno energijo ,me,pa po drugi strani tako razveseljujeta ,da joj.Kljub vsemu sta pridna in vsaka najmanjša malenkost me tako razveseli,da ne vem kam bi s to srečo.Res večja sta vse je tako težko ,pa hkrati tako lažje.

Eh to moram povedat.mami je po doooooooooooolgem času našla pogum ,da ju pelje v trgovino.In ,ker sta se že večkrat lepo obnašala imata možnost ,da še gresta v trgovino,beri po lizalkeuser posted image  - manija na njihuser posted image .In kaj sta najbolj občudovala - tekoče stopniceuser posted image .
Pa da še sebe pohvalim odločla sem se ,da začnemo projekt odvajanja od plenic. Ja mami se je mogla odločit.Prakticiramo odkar smo prišli iz morja in Anže tipčina je pravi as.Tomažu se ,pa glih ne da vedno ubadat s tem.Tako,da med drugim  nam veliko časa zavzame oblačenje in slačenje,ker se moramo čist do nagega slečt ko opravljamo te zadeve ,no saj sem že omenila.No to je naš trenutno najbolj pomemben projektuser posted image .

Ziher sem kaj pozabla,pa bo drugič.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
26.7.2011 22:00:26   
PERSIDA
taši - kaj teta z amerike je že prišla al še ne ,da vem ,če si varstvo zrihtam user posted image ?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
27.7.2011 10:28:50   
Najaa
Dan,

user posted image bavca za odvajanje. Pri nas gre dobro, lahko rečem da je to to. Predvsem ponoči je šlo čist lahko, podnevi se pa še kdaj zgodi, da pozabi it recimo kakat ali ji malo uide lulanja... pa sej bo, sam da smo se rešl teh plenic.
Na morju je spet lepo vreme, super je tudi ker mi spimo po novem do 10h.user posted image user posted image user posted image In pol se ne splača it na plažo, ampak gremo na sprehod in kavico, popoldan pa na plažo. Smo nesli svoj mali bazenček na plažo in zdej je sploh žurka.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.