![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.6.2011 13:47:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
Uuuu, je vse rumeno-oranžno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.6.2011 19:04:51
|
|
|
|
Najaa
|
Uf, moje oči so šokirane! Kakšna barva.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.6.2011 20:29:22
|
|
|
|
trezika
|
vau, nov stil
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.6.2011 20:31:33
|
|
|
|
trezika
|
Sem opečena od sonca tako da joj..... sva z dragim danes kolesarila od 8 zjutraj do dveh popoldan....z vmesnim postankom za sladoled (sva si kupila litrsko planico in jo pred trgovino zmazala ).... tako da se zdaj kar poslavljam.... grem pod tuš, potem pa me mora M. namazat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 7:34:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Pri G je bilo vse okej, tako, da je videla vse kar je morala (za morfologijo). Sama sem ji rekla, da še ne grem na bolniško, saj je stanje boljše odkar več ne nosim in dvigujem težkih stvari in Valentina. Delala bi rada še do 15.07., ko pričnem z 1 mesecčnim dopustom. Drugače pa vse po starem, Valentin lepo spi v svoji sobici, prav uživa v njej. Nisem si mislila, da bo tako rad v njej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 7:34:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
Trezika, upam, da te ni peklo preveč in da te je dragi dobro namazal.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 8:54:08
|
|
|
|
tasa_m
|
waw, kka barva! saj res da je poletje sam oni a nebi rabli tak oranžne naret. Me kuj oči pečejo Kokica a je ?? Trezika te je namazo, da neboš kaj fasala? Sa veš, sonce je lahko nevarno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 8:55:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dan. Ura je 9.40, Nika pa še spi. Sej se ne pritožujem, kar naj spi, saj ima počitnice. Včeri je bila popoldan brze plenice in mi v enem momentu, ko sem kuhala, reče da naj ji dam plenico gor. Pa sem ji rekla, da naj kar v kahlico lula. Pa pride čez nekaj minut h meni in reče, da naj grem neki pogledat. V dnevni pa kakec sredi kavča. Sama sem kriva, sej je rekla za plenico. In ugotovila sem, da ji govorim samo, da če bo lulala, naj gre na kahlico. Moram ji še za kakat rečt, ker mogoče misli, da se kaka sam v plenico. Lija bi rekla, če bi znala brat in bi tole prebrala: " Joj, mati" Nika pa je frajerka, ti je dala mal za delat :P
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 9:00:02
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa dober dan ali jutro. Tamala v vrtcu, ata v službi (upam) jaz pa grem ob 10,30 od doma. Začnem ob 11 pa do 16h. Upam, da nebom spet dobila kakšnih podaljškov Včeraj sem delala kao do 16h a tam se bila do 19h. +3 urce. Se je vleklo kot hudič, ko ni nič za delat. Lija ima v čet. zaključek v vrtcu ob 17,15 in jaz ne morem it Delam popoldan, ati pa je v Ajdovščini tudi popoldan, tak da bo šla tašča. Bodo se peljali z Jurčkom, tak da bo uživala. V soboto pa ne vem če se nebomo šli nekam kopat, moram videt kako je vreme napovedano... ve katera? Lepo bodite, se tipkamo kaj zvečer ali pa zjutraj jutri. Zdaj grem pa mal pospravit po bajti ker imamo B O M B O O O O
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 9:10:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
TAsa, ni včeraj G nič tam spodaj gledala, le v predelu srčka jo je zanimalo in že sem bila končana. Nisem ji gnjavila naj preveri, če še je vedno , ker imam 06.07. 3D UZ, pa bom takrat vedela zagotovo. Kakšna bomba neki, pridi k nam pogledati. Da te kap. Vreme bo v soboto še kar, neke nevihte pa to, drugače pa še sonce. A se bo baje spet ohladilo na 20 stopinj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 9:21:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vreme bo v soboto še kar, neke nevihte pa to, drugače pa še sonce. A se bo baje spet ohladilo na 20 stopinj. Neja ga serji
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 9:25:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, tak so včeraj povedali...Kaj pa bo do sobote pa je druga pesem. Saj tak nič ne trofijo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 9:39:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Ja, upam da res niso Zvečer v soboto pa greva s starim na veselico Ima moja full dobra kolegica veselico pr njih, ko imajo turistično kmetijo! Popoldan bomo šli malo piščančke, pujse, krave pa bike gledat pol zvečer pa s starim sama, brez Lije, ker bova tud tam prespala, razen če ata nebo nič pil pol bova šla domov. Ima Tanjo Žagar pa La Toyo, seveda če si la toya ni premislila. Seveda če bo grdo vreme, drugače pa v soboto obvezno kopanje v Malih moravcih.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 9:48:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
Fajn plan imate za soboto..tako A kot B plan. Mi pa gremo t teti na Abrahama. Pa bo menda tudi fajn, če bo lepo, da bomo lahko zunaj sedeli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 10:41:47
|
|
|
|
felix7
|
dober dan z Juretom sva tudi danes doma, ma je kar bogi, sploh ponoči. Zdaj ga še zaprtje matra in vsake tok časa pojokca, da ga boli ritka ampak zadnje tri dni skoraj nič ne je in malo pije, če ne bo šlo drugače, mu bom dala glicerinsko svečko. Tulipan - laringitis je lahko virusni (v 90%) ali pa bakterijski. Lahko se v bistvu razvije iz normalnega prehlada, samo da napade glasilke. Sam laringitis ni nalezljiv, nalezljivo je samo prehladno obolenje. jaz sem tudi včeraj imela pregled, uni standardni, ko smo poslušali srčka. Čakala sem dve uri, pol bla pa v 5 minutah fertik mi je pa dala obvestilo za osebnega zdravnika, da grem lahko na bolniško za ene 14 dni, predvsem zaradi utrujenosti (najbolj me ubija vsakodnevna vožnja - 40-45 min v eno smer), samo še gruntam, a bi to skoristila al ne bi... Res da sem utrujena, sicer mi pa ni hudega. Ma bom videla, en teden pravega počitka bi se vsekakor prilegel
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 11:02:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
Felix- če misliš, da si potrebna počitka, izkoristi. Jaz zase vem, da če bi ostala doma, ne bi počivala. Je pa problem moja sedeča služba, ko mi vse pritiska na mater. vrat....Rekla je, da je najbolje ležati na levem boku, kar pa si v službi ne morem glih privoščiti. za Jureta, da se mu zaprtje čimprej porihta. Meni je pa včeraj dala G kar napotnico za porodni oddelek, če bi se do naslednjega pregleda (18.07.) kaj čudnega dogajalo z mano ali , ker je ona sedaj 14 dni na dopustu, pa naj grem kar tja na pregled, če bi mislila, da je potrebno. Je rekla, raje 2x zastonj, kot 1x prepozno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 20:48:35
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Prej me je mami klicala in se mi jokala v telefon ata so morali danes nujno operirati, ker se je nekaj zapletlo in obstaja zelo velika verjetnost, da mu bodo morali celo nogo odrezat jaz sploh ne pridem k sebi.... gremo jutri na Koroško, malo k njemu na obisk, tako niti ne bo vedel, da smo tam, pa vseeno... pa malo mamo potolažit.... upam, da res ne bo potreben ta skrajni poseg.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 20:56:06
|
|
|
|
Najaa
|
trezika upam, da bo vse ok. Z Niko sva se danes potepali po štajerski in imeli zelo lep dan. felix, sem ti hotla rečt sam to, da mogoče mu probaj dat maslo v ritko. Oblikuj kot svečko in dej not, učinkuje isto kakor glicerinska svečka pa še razmehča vse skupaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 20:59:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 TAsa, ni včeraj G nič tam spodaj gledala, le v predelu srčka jo je zanimalo in že sem bila končana. Nisem ji gnjavila naj preveri, če še je vedno , ker imam 06.07. 3D UZ, pa bom takrat vedela zagotovo. Kakšna bomba neki, pridi k nam pogledati. Da te kap. Vreme bo v soboto še kar, neke nevihte pa to, drugače pa še sonce. A se bo baje spet ohladilo na 20 stopinj. Kokica, čestitam :D hahahahaKako si kaj? se še me spomniš? :D
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 21:00:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Uf, moje oči so šokirane! Kakšna barva. Sem hotla, še jaz včeraj šokirat, pa mi ni uspelo, ker nisem mogla sporočila napisat ;S
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 21:04:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Uf, moje oči so šokirane! Kakšna barva. Sem hotla, še jaz včeraj šokirat, pa mi ni uspelo, ker nisem mogla sporočila napisat ;S Pa kje se skrivaš? A zdej ko maš počitnice si si pa vzela čas za forum?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 21:05:41
|
|
|
|
Najaa
|
spps is back! S slikami vred. A veš, da sem ravno par dni nazaj razmišljala, da je čas spet za kak kofe. Danes sem bila pri mami, sam nisem mela časa, nasl. (prvi teden julija) se pa lahko kaj vidiva, če boste doma.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 21:13:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - pride samo malo razdražit pol ,pa spi
|
|
|
kako naj dam ime sinu?titinKatero ime za fantka Vam je lepše? TIT (
18%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
NIK (
82%)
Število vseh glasov: 547Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!