|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
20.6.2011 13:47:02   
KOKICA32
Uuuu, je vse rumeno-oranžno! 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
20.6.2011 19:04:51   
Najaa
Uf, moje oči so šokirane! user posted image Kakšna barva.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
20.6.2011 20:29:22   
trezika
vau, nov stil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
20.6.2011 20:31:33   
trezika
Sem opečena od sonca tako da joj..... sva z dragim danes kolesarila od 8 zjutraj do dveh popoldan....z vmesnim postankom za sladoled (sva si kupila litrsko planico in jo pred trgovino zmazala user posted image user posted image user posted image user posted image ).... tako da se zdaj kar poslavljam.... grem pod tuš, potem pa me mora M. namazat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
21.6.2011 7:34:05   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Pri G je bilo vse okej, tako, da je videla vse kar je morala (za morfologijo). Sama sem ji rekla, da še ne grem na bolniško, saj je stanje boljše odkar več ne nosim in dvigujem težkih stvari in Valentina. Delala bi rada še do 15.07., ko pričnem z 1 mesecčnim dopustom. user posted image

Drugače pa vse po starem, Valentin lepo spi v svoji sobici, prav uživa v njej. Nisem si mislila, da bo tako rad v njej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
21.6.2011 7:34:39   
KOKICA32
Trezika, upam, da te ni peklo preveč in da te je dragi dobro namazal. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
21.6.2011 8:54:08   
tasa_m
waw, kka barva! saj res da je poletje sam oni a nebi rabli tak oranžne naret. Me kuj oči pečejo user posted image  user posted image

Kokica a  je user posted image ??
Trezika te je namazo, da neboš kaj fasala? user posted image user posted image Sa veš, sonce je lahko nevarno user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
21.6.2011 8:55:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dan. Ura je 9.40, Nika pa še spi. user posted image user posted image Sej se ne pritožujem, kar naj spi, saj ima počitnice.
Včeri je bila popoldan brze plenice in mi v enem momentu, ko sem kuhala, reče da naj ji dam plenico gor. Pa sem ji rekla, da naj kar v kahlico lula. Pa pride čez nekaj minut h meni in reče, da naj grem neki pogledat. V dnevni pa kakec sredi kavča. user posted image Sama sem kriva, sej je rekla za plenico. In ugotovila sem, da ji govorim samo, da če bo lulala, naj gre na kahlico. Moram ji še za kakat rečt, ker mogoče misli, da se kaka sam v plenico.
Lija bi rekla, če bi znala brat in bi tole prebrala: " Joj, mati"

user posted image user posted image user posted image Nika pa je frajerka, ti je dala mal za delat :P

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
21.6.2011 9:00:02   
tasa_m
Pa dober dan ali jutro.
Tamala v vrtcu, ata v službi (upam) jaz pa grem ob 10,30 od doma. Začnem ob 11 pa do 16h. Upam, da nebom spet dobila kakšnih podaljškov user posted image Včeraj sem delala kao do 16h a tam se bila do 19h. +3 urce. user posted image Se je vleklo kot hudič, ko ni nič za delat.
Lija ima v čet. zaključek v vrtcu ob 17,15 in jaz ne morem it user posted image user posted image user posted image Delam popoldan, ati pa je v Ajdovščini tudi popoldan, tak da bo šla tašča. Bodo se peljali z Jurčkom, tak da bo uživala.
V soboto pa ne vem če se nebomo šli nekam kopat, moram videt kako je vreme napovedano... user posted image ve katera?

Lepo bodite, se tipkamo kaj zvečer ali pa zjutraj jutri. Zdaj grem pa mal pospravit po bajti ker imamo B O M B O O O O user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
21.6.2011 9:10:17   
KOKICA32
TAsa, ni včeraj G nič tam spodaj gledala, le v predelu srčka jo je zanimalo in že sem bila končana. Nisem ji gnjavila naj preveri, če še je vedno user posted image , ker imam 06.07. 3D UZ, pa bom takrat vedela zagotovo. user posted image

Kakšna bomba neki, pridi k nam pogledati. Da te kap.

Vreme bo v soboto še kar, neke nevihte pa to, drugače pa še sonce. A se bo baje spet ohladilo na 20 stopinj. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
21.6.2011 9:21:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Vreme bo v soboto še kar, neke nevihte pa to, drugače pa še sonce. A se bo baje spet ohladilo na 20 stopinj. user posted image

Neja ga serji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
21.6.2011 9:25:50   
KOKICA32
Ja, tak so včeraj povedali...Kaj pa bo do sobote pa je druga pesem. Saj tak nič ne trofijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
21.6.2011 9:39:58   
tasa_m
Ja, upam da res niso user posted image
Zvečer v soboto pa greva s starim na veselico user posted image Ima moja full dobra kolegica veselico pr njih, ko imajo turistično kmetijo!  Popoldan bomo šli malo piščančke, pujse, krave pa bike gledat pol zvečer pa s starim sama, brez Lije, ker bova tud tam prespala, razen če ata nebo nič pil pol bova šla domov. user posted image Ima Tanjo Žagar pa La Toyo, seveda če si la toya ni premislila. user posted image user posted image
Seveda če bo grdo vreme, drugače pa v soboto obvezno kopanje v Malih moravcih.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
21.6.2011 9:48:24   
KOKICA32
Fajn plan imate za soboto..tako A kot B plan. user posted image user posted image user posted image

Mi pa gremo t teti na Abrahama. Pa bo menda tudi fajn, če bo lepo, da bomo lahko zunaj sedeli.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
21.6.2011 10:41:47   
felix7
dober dan user posted image
z Juretom sva tudi danes doma, ma je kar bogi, sploh ponoči. Zdaj ga še zaprtje matra in vsake tok časa pojokca, da ga boli ritka user posted image ampak zadnje tri dni skoraj nič ne je in malo pije, če ne bo šlo drugače, mu bom dala glicerinsko svečko. user posted image
Tulipan - laringitis je lahko virusni (v 90%) ali pa bakterijski. Lahko se v bistvu razvije iz normalnega prehlada, samo da napade glasilke. Sam laringitis ni nalezljiv, nalezljivo je samo prehladno obolenje.
jaz sem tudi včeraj imela pregled, uni standardni, ko smo poslušali srčka. Čakala sem dve uri, pol bla pa v 5 minutah fertik user posted image mi je pa dala obvestilo za osebnega zdravnika, da grem lahko na bolniško za ene 14 dni, predvsem zaradi utrujenosti (najbolj me ubija vsakodnevna vožnja - 40-45 min v eno smer), samo še gruntam, a bi to skoristila al ne bi... Res da sem utrujena, sicer mi pa ni hudega. Ma bom videla, en teden pravega počitka bi se vsekakor prilegel user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
21.6.2011 11:02:57   
KOKICA32
Felix- če misliš, da si potrebna počitka, izkoristi. Jaz zase vem, da če bi ostala doma, ne bi počivala. Je pa problem moja sedeča služba, ko mi vse pritiska na mater. vrat....Rekla je, da je najbolje ležati na levem boku, kar pa si v službi ne morem glih privoščiti. user posted image

user posted image user posted image user posted image za Jureta, da se mu zaprtje čimprej porihta.

Meni je pa včeraj dala G kar napotnico za porodni oddelek, če bi se do naslednjega pregleda (18.07.) kaj čudnega dogajalo z mano ali user posted image , ker je ona sedaj 14 dni na dopustu, pa naj grem kar tja na pregled, če bi mislila, da je potrebno. Je rekla, raje 2x zastonj, kot 1x prepozno.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
21.6.2011 20:48:35   
trezika
Čer!
Prej me je mami klicala in se mi jokala v telefon user posted image user posted image user posted image ata so morali danes nujno operirati, ker se je nekaj zapletlo in obstaja zelo velika verjetnost, da mu bodo morali celo nogo odrezat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sploh ne pridem k sebi.... gremo jutri na Koroško, malo k njemu na obisk, tako niti ne bo vedel, da smo tam, pa vseeno... pa malo mamo potolažit....  upam, da res ne bo potreben ta skrajni poseg..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
21.6.2011 20:56:06   
Najaa
trezika user posted image user posted image upam, da bo vse ok.

Z Niko sva se danes potepali po štajerski in imeli zelo lep dan.

felix, sem ti hotla rečt sam to, da mogoče mu probaj dat maslo v ritko. Oblikuj kot svečko in dej not, učinkuje isto kakor glicerinska svečka pa še razmehča vse skupaj.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
21.6.2011 20:59:05   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

TAsa, ni včeraj G nič tam spodaj gledala, le v predelu srčka jo je zanimalo in že sem bila končana. Nisem ji gnjavila naj preveri, če še je vedno user posted image , ker imam 06.07. 3D UZ, pa bom takrat vedela zagotovo. user posted image

Kakšna bomba neki, pridi k nam pogledati. Da te kap.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kokica, čestitam :D hahahahaKako si kaj? se še me spomniš? :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
21.6.2011 21:00:06   
spps

Sem hotla, še jaz včeraj šokirat, pa mi ni uspelo, ker nisem mogla sporočila napisat ;Suser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
21.6.2011 21:03:14   
spps
http://danicaavet.files.wordpress.com/2010/04/23_01_sexy_man_in_bed_sleeping.jpg

nekak ne rata slike nalimat...
help? hahah

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
21.6.2011 21:04:26   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Sem hotla, še jaz včeraj šokirat, pa mi ni uspelo, ker nisem mogla sporočila napisat ;Suser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa kje se skrivaš? A zdej ko maš počitnice si si pa vzela čas za forum? user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
21.6.2011 21:05:41   
Najaa
spps is back! S slikami vred. user posted image
A veš, da sem ravno par dni nazaj razmišljala, da je čas spet za kak kofe. Danes sem bila pri mami, sam nisem mela časa, nasl. (prvi teden julija) se pa lahko kaj vidiva, če boste doma.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
21.6.2011 21:11:28   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: spps

http://danicaavet.files.wordpress.com/2010/04/23_01_sexy_man_in_bed_sleeping.jpg

nekak ne rata slike nalimat...
help? hahah

Nebo nič z slikicami ,ker so po novem vse skor avtorsko zaščitene tak,da se prej naveličaš preden enega nagega gor nalimaš user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
21.6.2011 21:13:06   
PERSIDA
spps - pride samo malo razdražit pol ,pa spiuser posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

adaptirano mleko
Sanikaa

(68%)

(32%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!