|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.3.2011 10:51:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2076
   [Brisano sporočilo]
27.3.2011 10:52:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
   [Brisano sporočilo]
27.3.2011 10:53:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2078
   [Brisano sporočilo]
27.3.2011 10:53:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2079
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
27.3.2011 11:01:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KATJUŠA KAKO SI KAJ DANES?

hvala vredu sem.... ko se spomnim zadnjih dni mi kaka solzika uide pa se skušam hitro potolažit in se s čim zamotim.... sem misla da mi ne bo tak hudo k sem itak bla v dvomih kaj nardit.... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2080
27.3.2011 11:02:17   
Katjusa

KDAJ SE KEJ VIDMO, ZDEJ K SI NA FUL ZASEDENAuser posted image

res je kr veliko sem zasedena ampak vikende imam pa frejuser posted image user posted image user posted image tak da če se zemnimo kako soboto ali nedeljo ni problemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2081
   [Brisano sporočilo]
27.3.2011 11:02:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2082
27.3.2011 11:03:21   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Pr nas bo pa za kosilo svinska pečenka (ricico imam skoraj celo) pa jo bom poskusla kr v pečici spečt... še nikol nisem tako velikega kosa mesa pakla tak da upam, da ratauser posted image

kolumbo dober ti Juret okol prenesešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dej magar na pol, pa večrat vn vzemi pa s tistim sokom, ki se nardi polivasl

ja bom zdle kr dala v pečico pa da se počasi peče......

Neposredna povezava do sporočila: 2083
27.3.2011 11:23:17   
Katjusa
evo pečenka v pečici..... že diši user posted image user posted image user posted image user posted image sem jo najporej mal popekla po obeh straneh in se mi že sline cedijo.... na kolk stopinj mora bit?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
27.3.2011 11:58:51   
Čebel@
kolumbo......prav si si zapomnila-hvalauser posted image user posted image user posted image

katjuša....pečenka se full dolgo peče,če je velika(1kg/1 ura-pa še malo več)....jaz jo ponavadi pečem na 180C in počaaaaasi....pa obračam jo

zvečer sem zaspala med masiranjem joškeuser posted image ...ma sej ne delam več drugega,kot malega futram in masiram....mala je šla pred pol ure spat-je bila sitna k user posted image ......Gal se zbuja in gre na D-sem jo 2 uri masiralauser posted image ......čaka me še kakšna ura masaže D in pa ene 3 ure masaža Luser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
27.3.2011 12:05:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

čebela.....super, da uživate....pa vse naj naj k sm mal zgrešilauser posted image user posted image
ne morm si pa pomagat da te mal dregnem glede tvojga mastitisa.....misliš, da si prav naredila ko si šla na sprehod po vetru, ko imaš eno vneto.....no in sedaj še drugo vneto....ena moja kolegica je okna na prepihu umivala ko je bil mali star 7 mesecev pa je dobila mastitis.....tko da punca...pazi se...drugi te ne bo noben.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

veš kako je ko se ti po 14 dneh začne mešat?user posted image ....prepih gor ali dol-ko te joška boli,dereš se na vsakega ki pride mimo in stresaš jezo na otroke in desca-moraš! na zrak-pa če bi mi kar razneslo joškeuser posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
27.3.2011 12:06:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image

jebenti dojenje!!!!!....še druga joška!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojej čebela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jah tole dojenje včasih ni tok simpl kot se zdiuser posted image . Dej redno pristavljaj Gala na obe, pa pod vroč tuš masirat in črpat, men se takrat zdi k da se cel dan samo s tem ukvarjam samo ponavadi sem v dveh, treh dneh rešila problem. Aja pa krema hepan je zakon.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je to zaena krema?.....Gala na L ne bom pristavljala,dokler se 100% ne znebim vozlov,ker glih tok popije,da se nov mlek dela in se valda zabije.....zgleda mi ni usojeno,da mi mulčke uspešno dojilauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
27.3.2011 12:28:39   
Urša08
Šoping uspel - mata mulčka nove supergice user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda sem mogla še v C&A in itak mata vsak po dve majčki taki kjut iz risanke ledena doba user posted image . Vse super sam moja kartca mal joka user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj kuham kosilo - špinača + pire in jajček gor

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
27.3.2011 12:30:47   
Čebel@

Šoping uspel - mata mulčka nove supergice user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda sem mogla še v C&A in itak mata vsak po dve majčki taki kjut iz risanke ledena doba user posted image . Vse super sam moja kartca mal joka user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj kuham kosilo - špinača + pire in jajček gor

user posted image user posted image user posted image  za šoping

jaz pa še vedno čakam Gala,se mi v naročju prebujauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
27.3.2011 12:33:11   
Urša08
čebela men so to kremo dal že v porodnišnici ko so se začeli delat vozli in sedaj ko samo začutim da neki ne štima hitro masiram s to kremo. Jo dobiš v prosti prodaji.Upam da bo stanje kmalu boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša še zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
27.3.2011 12:34:33   
Čebel@
urša......a v lekarni?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
27.3.2011 12:34:40   
Urša08
Kolumbo a sprejemaš še kake potnike zraven v torek za HN? Bi prišla seveda do tebe.Za crockse pa povej pa jih naročim za obe, ni panike. Tamalima so tile s strelo ful všeč tko da jima bom te. Itak bi bila pa skoz samo v crocksih, še sedaj pozim jih mata namest copatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
27.3.2011 12:34:56   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

urša......a v lekarni?

jap

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
27.3.2011 12:41:35   
Urša08
Mal kuham, mal pospravljam, pa mal kle visimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Žigu zobek vn rine in je že od petka bolj kot ne sitkica. Upam da čim prej pride na planu ker mam njegovih zobkov dostuser posted image . Eva je čez dan pridkana do ene 17 potem pa do 19 samo nosi me, igraj se, ukvarjaj seuser posted image user posted image user posted image saj potem pa dobi večerno dozo mleka in spi do okol 2 tko da se ne smem pritoževatiuser posted image . Nejc je pa itak turbo do večera. Mamo kar pestro sploh ta vikend ko mojih ni, pa moj veliko dela, ampak saj bo samo enkrat so tako mali tile naši sončki.

Glede dojenja pa namest da bi se men kaj večala količina mam občutek da se manjša. In itak se zraven sekiram, obupujem, mah smotka ampak saj veste da bi vsaka mamica rada čim dlje dojila sam vsem nam to očitno ni dano. Samo upam da mi rata vsaj pol leta, da preguramo do poletja.

No takle mamo pri nas. Grem pokukat kosilo ker mam lakotnike, ki bodo vsak čas prišli nazaj - so odpeljali steklo.user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
27.3.2011 12:49:31   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

ALI LAHKO NAŠI OTROCI V TEM TEKAJO? KAJ NOGICA SE NE PREPOTI? KER SO TUDI MENI ZELOOO VŠEČ IN BI JIH NAROČILA Z VAMA.

mi smo jih Majklu kupili isto-ko je bil star 2 leti in 3 mesece....mene je blo kr mal strah, da so to štorasti "šlapi" ampak ni zaradi njih niti enkrat padel in to so še danes njegovi najljubši čeuliuser posted image ....ker pa mu je pri dveh letih nogica še precej hitro rasla smo mogl za eno poletje kupit dvoje...prve smo kupil konec maja, ta druge - eno cifro večje pa konec avgusta.....Roksi je sicer čist druga zgodba in bomo vidl, ampak mislm da mu bojo všeč, ker že za noter non stop "natikuje" Majklove copate, ki so samo za nataknit in čist lepo "leta" v njih.

Rebeka pri nas jih je Žiga že lani dobil in je bil najraje v njih. Itak more v vsem posnemati Nejca. Pa tko k je kolumbo napisala niso nič štorasti in zarad njih nista padala.

Neposredna povezava do sporočila: 2095
27.3.2011 12:49:55   
Katjusa
Kaj je to HN? to se kje dobite al kako? zakaj pa se ne zmenite kje kdaj za vikend? jst bi vas tud ful rada videlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Dojenje punce jst vas razumem da si to želite jst sem si tud obakrat in na koncu nisem nikol dojila.... mogoče še kdaj če pač ne bo šlo bomo pa na flaši in bomo pač več spali.... ne se preveč obremenjevat da vas ne doleti kaka poporodna depresija imate zlateuser posted image in važno je da so siti.... sej vem lahko je rečt k pa mamice v srčku čutimo, da jim ne moremo dat taga najpomembnejšega sma če dobro pomislite najpomembnejše ste jim dale ko ste jih rodile in ko jih imate neskončno rade.... Tko da punce če ne vo v prsih bo pa v flaših važno da so user posted image siti in da čutijo, da jih imate rade.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
27.3.2011 12:51:06   
Urša08

Pr nas bo pa za kosilo svinska pečenka (ricico imam skoraj celo) pa jo bom poskusla kr v pečici spečt... še nikol nisem tako velikega kosa mesa pakla tak da upam, da ratauser posted image

kolumbo dober ti Juret okol prenesešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša zvagi pečenko in jo peči približno 1 ura za kilo, jaz kakih 15 minut dalj. Vedno se po kilaži ravnam.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
27.3.2011 12:52:15   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

ALI LAHKO NAŠI OTROCI V TEM TEKAJO? KAJ NOGICA SE NE PREPOTI? KER SO TUDI MENI ZELOOO VŠEČ IN BI JIH NAROČILA Z VAMA.

mi smo jih Majklu kupili isto-ko je bil star 2 leti in 3 mesece....mene je blo kr mal strah, da so to štorasti "šlapi" ampak ni zaradi njih niti enkrat padel in to so še danes njegovi najljubši čeuliuser posted image ....ker pa mu je pri dveh letih nogica še precej hitro rasla smo mogl za eno poletje kupit dvoje...prve smo kupil konec maja, ta druge - eno cifro večje pa konec avgusta.....Roksi je sicer čist druga zgodba in bomo vidl, ampak mislm da mu bojo všeč, ker že za noter non stop "natikuje" Majklove copate, ki so samo za nataknit in čist lepo "leta" v njih.

Rebeka pri nas jih je Žiga že lani dobil in je bil najraje v njih. Itak more v vsem posnemati Nejca. Pa tko k je kolumbo napisala niso nič štorasti in zarad njih nista padala.

benjamin je lani nonstop florjanove natikal pa so mu bili ornk preveliki.....user posted image user posted image user posted image user posted image no pa vseeno ni nikoli padel zaradi njih sem mu pa kasneje poiskala ene florjanove malo manjše da je vseeno malo lažje hodil čepravs o mu bili še vedno preveliki..... aja pa nismo imel original pač nek ponaredek sam jih imata vseeno radauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
27.3.2011 12:53:35   
Katjusa

Katjuša zvagi pečenko in jo peči približno 1 ura za kilo, jaz kakih 15 minut dalj. Vedno se po kilaži ravnam.

hvala za nsateve zdej jo že pečem kr precej časa jo bom še malo pustila da bo ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image zgleda pa zelo sočna sme jo tud malo zalu folijo pokrila da se ne izuši preveč pa še polivam jo dosti tak da upam, da bo..... drgač bo pa samo regratova solatauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
27.3.2011 12:57:44   
Katjusa
brkn kako si pa kej ti danes? kej boljše z zdravjem?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Pomoč med nosečnostjo
AjPu

Ali ste med nosečnostjo kdaj najeli pomoč pri hišnih opravilih?

Da, tedensko (5%)

Da, občasno (5%)

Bi si želela, a nisem (30%)

Nikoli. Ne maram tujih ljudi v stanovanju. (60%)

Število vseh glasov: 483

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!