Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 19:12:25
|
|
|
|
Čebel@
|
jebenti dojenje!!!!!....še druga joška!!!!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 19:46:59
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠAAAA JAAAAA MI HIJ BOMO MEL ZIHR a to se da tlele naročit, a si kej gledala? kolumbo lahko jih skup naročive, sem prečekirala in če naročiš za 70 ojro je poštnina zastonj morm še prevert da jih v Slo pošljejo. Mal prečekiri in če si za lohk jutr naročim za obe
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 19:48:49
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jebenti dojenje!!!!!....še druga joška!!!!!! ojej čebela jah tole dojenje včasih ni tok simpl kot se zdi . Dej redno pristavljaj Gala na obe, pa pod vroč tuš masirat in črpat, men se takrat zdi k da se cel dan samo s tem ukvarjam samo ponavadi sem v dveh, treh dneh rešila problem. Aja pa krema hepan je zakon.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 19:50:37
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša mojedva tud rabita supergice ker sta mi jih ta teden čist uničla na poganjalcih tko da morm na lov za novimi. Dons v interšportu nisem nč najdla, mogoče šibnem jutri v hervis. Kolumbo a ti kej veš kje majo kej pametnega za naše mulčke?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 20:10:50
|
|
|
|
Katjusa
|
pravkar prispeli domov sta črna k zamorčka.... sta bila cel dan zunaj v peskovniku pa regrat so nabirali pa v gozdu.... v glavnem ju komaj spoznaš.... zdej ju ati kopa se režijo k nori.... pomoje bo kopalnica čist mokra šibam hitro mlekeca pripravit pa priden nazaj........ benjamin se dere LULEKA MAM
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 20:25:10
|
|
|
|
Katjusa
|
evo tamala 2 v posteljah...... ne morem verjet, da sta se v 3 dneh tako spremenila..... se mi zdi da sta oba kr neki večja in bolj pametna..... smo celo pot do doma peli pesmice itak benjamin nonstop poje tisto zima zima bela..... in pol atija vzela zdej pa sam mal še pred tv pa spat... še prej pa en fajn tuš.... tamika kako je blo na nogometu? čebela držim pesti, da vama zlavfa in da si zrihtaš..... brkn kdo pa tebe masira, si svojga naučila? lepo ajajte in uživajte večer v dvoje če je le možno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 20:27:21
|
|
|
|
petrušk_
|
hej ho hej ho.... no mi smo meli zeleni plan okrog hiše že od četrtka, zato mal izostanka od mene.... dons smo neki betoniral, sm cel dopoldan malco za delavce štimala, pol po spanju smo pa pičili k enim na obisk....zj smo doma, mala pomalčala topli sendvič in flašo čaja....še ena pujsa pepa pol pa akcija....bedtime no pa da mal pokomentiram... brkn...naj ti čimprej mine in da dobiš moči nazaj sjmm....super za šopinggggggggg....bravo da je bil majči priden in da imaš vse kar si želela s tržnice....jst bi to tud vse imela....sm čist nora na vse stvari po tržnicah, k je vse tko lepo kere ribice ti delaš v pivskem testu? pa ti nič ne razpadejo ko jih v testo namakaš??? mi mamo traktor na pedala....vem pa da morm enkrat mojga nažohat za enga na akumulator.....pomoje bo s kitajske aja...sjmm...jst vaju lohk z majčijem v tork poberem če si za za kavico.....mi bo še pasalo, da ne bom šla sama tko daleč....kaj meniš??? Kolumbo urša??? sta za HN, kot je predlagala tanči???? čebela.....super, da uživate....pa vse naj naj k sm mal zgrešila ne morm si pa pomagat da te mal dregnem glede tvojga mastitisa.....misliš, da si prav naredila ko si šla na sprehod po vetru, ko imaš eno vneto.....no in sedaj še drugo vneto....ena moja kolegica je okna na prepihu umivala ko je bil mali star 7 mesecev pa je dobila mastitis.....tko da punca...pazi se...drugi te ne bo noben..... katjuša fino da sta si posvetila čas s tvojim dragim......in fino da ste spet kompletni...sm vesela za vas in naj vas še naprej obdaja sreča..... urša....hudi crocsi.....jst morm tud za malčico kupt...ampak bom mal kasnej, k naši tko noga rase da je noro....ma že 25....bohved kolk bo mela julija?!!? lahko noč in eno bolho za pomoč...sladke sanje....lepo podaljšano nočko in naredite si lepo nedeljo kljub slabemu vremenu....... nočnoč
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 20:46:37
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša mojedva tud rabita supergice ker sta mi jih ta teden čist uničla na poganjalcih tko da morm na lov za novimi. Dons v interšportu nisem nč najdla, mogoče šibnem jutri v hervis. Kolumbo a ti kej veš kje majo kej pametnega za naše mulčke? jz vsem mulčkom kupujem superge v sport 2000...mogoče niso čist ta zadni model leta 2011...sam imajo une ta standard modele in smo kr zadovolni
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 20:52:23
|
|
|
|
sjmm
|
ojla petrušk...vau ste bli pa pridni!!!!!!!!!!!!!!!!!! superca!!! hja, če se tebi zdi delat ovink in naju pobrat...pol sva tud mi2 ZA ribice ponavadi uporabil.....iz Hoferja zamrznjeni beli fileji aljaškega polak ali pa katerekoli osliče sveže ali zamrznjene iz kake druge štacune.....preden jih namakam v testo jih povaljam v moki, če pa bi vidla, da mi hočejo kaj razpadat..potem pa jih razrežem na manjše kose..k ene medaljončke
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 20:57:08
|
|
|
|
sunny24
|
Hello! Kako kaj? Jst sem home alone...moj dela, Gaja je pri mojih...Meni pa nekako dolgčas... Bejbi miga na full...Predvsem ponoči me ne pusti spat...Še eno nočno ptičko bomo meli! 7.4. grem na 3D UZ, pa me zanima, kje pr bogi v LJ so Dravlje...Bi rabla natančen opis če pridem iz našega konca gor... katjusa, !!! čebela, uf, a zdej te še drugi jošk heca al kaj? Bejba, naj se ti hitro poštima!!! Drugače pa super za sprehodek! brkn, tudi tebi da se hitro zložiš!!! ursa, crocsi so full dobri! Jst jih bom tudi letos Gaji nabavla, sam bom počakala, ker nimam pojma kolko bo do takrat noga zrasla...So jo same tace! A je kdo tukaj?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2011 22:14:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2011 22:23:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2011 22:32:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2011 22:33:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2011 22:33:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.3.2011 7:59:39
|
|
|
|
rebeka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠAAAA JAAAAA MI HIJ BOMO MEL ZIHR a to se da tlele naročit, a si kej gledala? kolumbo lahko jih skup naročive, sem prečekirala in če naročiš za 70 ojro je poštnina zastonj morm še prevert da jih v Slo pošljejo. Mal prečekiri in če si za lohk jutr naročim za obe ALI LAHKO NAŠI OTROCI V TEM TEKAJO? KAJ NOGICA SE NE PREPOTI? KER SO TUDI MENI ZELOOO VŠEČ IN BI JIH NAROČILA Z VAMA.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.3.2011 8:46:00
|
|
|
|
baki
|
jutro....sem pozabila včeraj prestavit uro.posledica ,edvin zaspal za v službo .se je še prišel pravi čas sam brez kave .glede superg.nik ima jomine teniske,pa cicibanove čevlčke.zaenkrat je obut.poleti pol ko se začnejo opanki bomo pa naprej razmišljali .da o katjinih čevljih ne govorim.kot smetja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.3.2011 8:56:31
|
|
|
|
baki
|
kaklšne pa so te superge?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.3.2011 9:39:45
|
|
|
|
petrušk_
|
helouuuuuuuuuuuu off to bohinj....lunch time at babi place sjmm...velja za torek - mi sploh ni panike res tenkju za info o ribicah...... kolumbo...trenerko s sjmm dobita u tork kar u HN ne bom pošiljala....prov??? čebelca...upam, da je mastitis kaj prešel in ni še druga tolk zatečena kot prva.... baki...res fino te je spet brat...vi ste pa res mel paniko v letošnjem letu, upam, da je konc in da gre zj sam še na boljš.... kolumbo...pr treh ptičkih pa pol leta dojenja....nehej se obremenjevat ker si super mama....pr tolk boleznih, skoz sama, šime skoz na poti.....dobra si da si zdržala....bo pa na flaššo glih tko še naprej zrasu...sam ti boš mal manj obremenjena....ne se sekirat, k si res naredila že ogromno za svojega jurčka
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2011 10:28:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2011 10:30:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2011 10:36:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.3.2011 10:42:54
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro.... IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ kolumbo...pr treh ptičkih pa pol leta dojenja....nehej se obremenjevat ker si super mama....pr tolk boleznih, skoz sama, šime skoz na poti.....dobra si da si zdržala....bo pa na flaššo glih tko še naprej zrasu...sam ti boš mal manj obremenjena....ne se sekirat, k si res naredila že ogromno za svojega jurčka pertušk tole si pa tak lepo napisala in tako res je da se morem podpisat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2011 10:44:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.3.2011 10:47:54
|
|
|
|
Katjusa
|
Pr nas bo pa za kosilo svinska pečenka (ricico imam skoraj celo) pa jo bom poskusla kr v pečici spečt... še nikol nisem tako velikega kosa mesa pakla tak da upam, da rata kolumbo dober ti Juret okol preneseš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
krst in veroukgoogicaali boste krstili svoje otročke, bodo hodili tudi k verouku?
prosila bi tudi za kometar, zakaj tako... hvala, lp :)da, oboje (
41%)
samo krst, potem bomo videli (
19%)
samo krst (
4%)
ko bo starejši se bo sam odločil (
14%)
ne (
22%)
Število vseh glasov: 1229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!