Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 9:59:41
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika jutro . Si ti tudi zaspana? Vidim da bo pester dan Kako ste ? Mi smo kar ok. No rezultat tedna vrtca je da Nejc spet malce kašlja no zaenkrat res malo samo zjutraj, Žigu pa nosek pušča. Ma jaz kr ne morem verjet da ko ju mam doma smo lahko 14 dni čist ok, po tednu vrtca pa zmer neki. Medve z Evo se pa tud kar ne moprve rešit prehlada, jaz še vedno kašljam, pa smrkam, pa še grlo malo boli, Eva pa občasno še zakašlja, pa občasno nosek. Ampak sem pozitivna in bova tud medve zmagali urša...vidim, da rabite poleg spanja, še en mau
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 10:01:30
|
|
|
|
sjmm
|
tko, zdej si operem lase, pa šibnemo priti BTC-ju, da Mihec še superge dobi, pa mau na tržnico pogledat, k gremo ju3 verjetno v Litijo, pa morm za mamico kako rožco najdit, pa po pleničke v milerja...pol bomo imeli pa slavnostno kosilo, pol pa še mau na sončka lep dan vsem skupaj!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 10:32:02
|
|
|
|
Katjusa
|
evo mene mal.... sva bla z dragim na kratkem sprehodu do pošte in mimo trgovine itak.... se mi je zluštalo pohanega sira pa sva kupla sir spohala ga bova pa sama in k imamo tle mercator so mel motovilec po polovični ceni in sva vzela kr 4 pakete tak da bo zraven lepo motovilček in kak krompirček
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 10:40:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....kok si lepo napisala ......vse najboljše Mihcu za okroglih 10 let ....lepo praznujte! hvala, hja, mam mau veselja za pesmice in vsako leo vsak dobi eno novo...imajo že prov zbirko vav
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 10:43:46
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela kako ste sem videla, da je Hana popravla vajin odnos.... sej florjan tud ni bil dolgo čuden sam tu in tam še pol kdaj.... kako je s tabo in tvojo prso si si zrihtala? a si kej masiraš?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 10:44:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tko, zdej si operem lase, pa šibnemo priti BTC-ju, da Mihec še superge dobi, pa mau na tržnico pogledat, k gremo ju3 verjetno v Litijo, pa morm za mamico kako rožco najdit, pa po pleničke v milerja...pol bomo imeli pa slavnostno kosilo, pol pa še mau na sončka lep dan vsem skupaj!!! uživajte in lepo praznujte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 11:10:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela kako ste sem videla, da je Hana popravla vajin odnos.... sej florjan tud ni bil dolgo čuden sam tu in tam še pol kdaj.... kako je s tabo in tvojo prso si si zrihtala? a si kej masiraš? Hana se je skulerala...jaz pa tudi....kadar mene ne upošteva,še moj priskoči zraven in pol vidi da resno misliva...Gala hB obožuje-skos bi ga božala in mečkala.....jah moja ziza je pa tko tko....ker meni nikakor ni ratalo jo čist rešit bulic(joška je skoraj cela rdeča),se je moj javil da mi pomaga....mi jo je celo premasiral...mi je bilo kar slabo od bolečine,ampak je pomagalo...mleka je pa samo za pocrklat....ampak črpam(par kapljic priteče),pa malega pristavljam in upam,da se bo še kdaj iz nje ulilo hvala za skrb
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 11:11:44
|
|
|
|
Čebel@
|
ati in Hana sta na dvorišču-Hana se z avtomobilom fura,ati pa prištamuje voziček
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 11:29:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ati in Hana sta na dvorišču-Hana se z avtomobilom fura,ati pa prištamuje voziček uživajte na sprehodeku pa kako slikico iz sprehodeka da vidim kako vozičkate:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 12:20:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ati in Hana sta na dvorišču-Hana se z avtomobilom fura,ati pa prištamuje voziček uživajte na sprehodeku pa kako slikico iz sprehodeka da vidim kako vozičkate:) dvomim da bomo šli...sonček se je skril in full piha
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 12:21:25
|
|
|
|
Čebel@
|
dobila sem slike ko smo se slikali v studiu .....kabel je v Hanini sobici(mala spi) in ko pridem do njega vam jih par pokažem,pa še obljubljene slikice našega fanta
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 13:15:17
|
|
|
|
brkn83
|
Dan. NO vidim, da me niste nič pogrešale, komaj i je uspelo priesti do računalnika. Zdravje me je čist povozlo. Namreč vročina niha od 37,5 do 38,5. Sem zdej spala pa ni nič pomagalo. Bomo pa zdej pojedli kosilo in greva potem z nikom skupaj spati. Vse me boli, hrana mi ne paše. Od petka nisem skoraj nič jedal, prej dopoldan le dve jabolki in mal kompota. Nik ima pa ful energije in bi se skoz igral, tak da sta ššla obenajstih ven na sončka, zdej pa je not prišel. Prebrala sem vas, sam komentirat pa enostavno nimam energije. Želim vam lep vikend, čeprav bo bolj slab, predvsem ker jutri napovedujejo dež.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 13:36:23
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dobila sem slike ko smo se slikali v studiu .....kabel je v Hanini sobici(mala spi) in ko pridem do njega vam jih par pokažem,pa še obljubljene slikice našega fanta JEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 13:37:37
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Dan. NO vidim, da me niste nič pogrešale, komaj i je uspelo priesti do računalnika. Zdravje me je čist povozlo. Namreč vročina niha od 37,5 do 38,5. Sem zdej spala pa ni nič pomagalo. Bomo pa zdej pojedli kosilo in greva potem z nikom skupaj spati. Vse me boli, hrana mi ne paše. Od petka nisem skoraj nič jedal, prej dopoldan le dve jabolki in mal kompota. Nik ima pa ful energije in bi se skoz igral, tak da sta ššla obenajstih ven na sončka, zdej pa je not prišel. Prebrala sem vas, sam komentirat pa enostavno nimam energije. Želim vam lep vikend, čeprav bo bolj slab, predvsem ker jutri napovedujejo dež. ja, revčka, no...kaj te je pa zdej povozilo'????? en velik paketek pošiljamo na vaš naslov...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 13:39:34
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo mene mal.... sva bla z dragim na kratkem sprehodu do pošte in mimo trgovine itak.... se mi je zluštalo pohanega sira pa sva kupla sir spohala ga bova pa sama in k imamo tle mercator so mel motovilec po polovični ceni in sva vzela kr 4 pakete tak da bo zraven lepo motovilček in kak krompirček super kosilčke...smo glih ene par dni nazaj jedli sirček..pri nas ga obožujejo...z mojim vred, sam jz sm pa huda mami in je lahk sam vsake kvatre na jedilniku...že tko smo vsi mau preobteženi ej, ful lepo, da sta šla mau na sprehodek u dvoje, lepo od tvojga, da ti je te dni ob strani... pa dober tek!!! če nism že prepozna
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 13:44:42
|
|
|
|
sjmm
|
tko, zdej pa šibam kosilček poservirat...mau še majkija čakamo, da pride iz sveta sanj dons bo mau pozneje kosilo, ker smo prej uleteli domov totalno prestradani in smo kr jedli in jedli drgač pa šoping uspešen, smo šli še na tržnico...joj, mam take zaklade v hladilniku...jz sm čist nora na lepo zelenjad in sadje...pa voziček smo imeli in mau sokca za majkija in prestic in je bil fuuul priden, tam na tržnici pa je hotel kr vse probat aja, pa še štorija od včeri...k sva mu hotla kupit 3cikel....pa ga tlačiva gor na enga tam v štacuni, na stalažah tam blizu so bli pa eni avtki na akomulator...ma mali je čist vn padu, pa kak 3cikel......no, pol nisva nč kupla in se zdej odločava al čva nazaj po un avtek...ker mali je bil čist u transu
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 13:48:18
|
|
|
|
Katjusa
|
brkn pazi na zdravje in se hitro pozdravi čebela škoda da se je sonček skril.... pri nas pa tak lepo sije..... mi2 sva zdle pojedla kosilo, zdej sva pospravila stanovanje zdej greva pa na sprehodeka mal po sončku pol pa v dramlje po moja mala mulčka...... ful imam suha usta pa nonstop nekaj pijem (največ vodo) pa se sploh ne odžejam bo treba kej konkretnega popit ful mi je fino k imam mal časa za vas in vas lahko mal spremljam.... prej kr nisme časa našla zdej si ga pa vzamem in tud neki ful energijo sem dobila pošiljam sončka povsod kjer ga nimate.... nem ga hotla slikat in sem prišla na balkon pa se je ravno skril za oblak:(
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 13:52:26
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm ja moj je res priden.... sej je tud njemu hudo in se ful veliko meniva in nama je ležje.... in res dolgo že nisva sama šla na prehodeka.... upam, d anama rata zdle še enkrat it sicer se sonček mal skriva pa spet pride in se spet skrije sam vseeno dokler prikle dol ne padajo se lahko mal sprehajava..... zdej ga čakam je šel na wc pohan sirček mi2 ga obožujeva pa ga nismo jedli že več mesecev nikol se ne spomnim ga nardit enkrat vmes smo enga kupli k je že pripravljen k ga samo ocvreš pa ni bil dober tak da je končal v smeteh
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 14:09:00
|
|
|
|
Katjusa
|
evo pa mi ge je uspelo ujet.... sem ga pa slikala skozi modra sončna očala zdej pa šibava na sprehodeka bom rekla mojmu da fotiča s sabo vzame.....da še kako lepo slikico naredi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 15:16:39
|
|
|
|
Urša08
|
helov Mi smo že nazaj. Smo šli k mojim mucke nahrant in wc zrihtat potem pa še usput mal pogledat v interšport za kake supergice za tamaledva pa ni bilo nič Mal sva mislila da bosta tašča in tast rekla da nej otroka doma pustiva, da sama skočiva ampak itak da nista. Mah sej je škoda besed. Moj sedaj spi, da mal noči notr prinese ker zvečer more spet delat, jaz pa čajčkam. Eva spi, tamaledva pa se igrata z novima vlakcema. Sjmm super da ste vse dobili Katjuša lep sprehodek vama želim Brkn čebela kako je s tabo? jaz sem pa mal po netu brskala, pa tamaledva rabita nove crockse in me tele mikajo http://www.crocs.eu/crocs-disney-mcqueen-drag-racing-custom-clog/10864,en_ES,pd.html?cid=063&cgid=boys-footwear lepo izkoristite dan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 15:21:09
|
|
|
|
Katjusa
|
evo mi2 iz sprehodeka... sicer precej piha sam je blo luštno zdej greva pa v dramlje po najna sončka da ju končno mal pocartam..... pol pa vsi skupaj domov upam, d ajutri vreme še zdrži k nekaj dež napovedujejo da bi lahko mal zunaj uživali lepo nedeljo pa še ura se prestavi bo dlje sonček urša dobri so tile crocsi pa vidim, da imajo tud male številke.... sicer mi bolj rabimo kake supergice za oba... smo kr nekako bosi za pomlad
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2011 15:53:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2011 15:58:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 17:57:11
|
|
|
|
brkn83
|
pa sem se le privlekla od spalnice do dnevne sobe, nik in ati itak zunaj. Sjmm - ja nik ima motor na akumulator, pa tudi audija - ttja ima na akumulator, in še dober, da ta dva akumulatorja križem pašeta, da ko enega sprazni, potem kr prestavimo. Je pa kr problem, če kje obstane in zmanjka baterije. Če ga že kupite, potem si poiščite še en reezrvn akumulator. Drugače pa tudi tak traktor kot ga je kolumbo gor dala ni slab - sicer se Nik bolj malo z njim vozi, ima ga pa. Hvala vsm za objemčke in pikepoke. Zdej sm mal boljš, sicer me še vdn vse boli, upam, da si danes privoščim potem eno masažo. Res me je čist povozlo, od četrtka popoldan, nisem še prav nič konkretnega jedla, edino velik tekočine sem popila. Katjuša- lepo da sta si s tvojim tk super dan privoščla, uživajte potem še vsi skupaj. No pa le večkrat nas pridi pogledat sem gor.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.3.2011 18:40:04
|
|
|
|
Čebel@
|
mi smo bili na sprehodu ......1 urco,ampak zame je bilo malenkostost preveč in me glava boli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Kateri radio poslušate?Val 202 (
11%)
Radio 1 (
21%)
Radio City (
17%)
Capris (
3%)
Radio Hit (
14%)
Drugo (
34%)
Število vseh glasov: 10298Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!