|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
27.3.2011 13:03:15   
Katjusa
G mi je reku da če me bo kej bolelo da morem nazaj... dons me tko pika na levi strani sam ni pa to neka bolečinauser posted image .... me mal skrbi kaj pa če je vseeno kej v kakem jajcevodu? ka ta beta hormon če je izvenmaternična nosečnost lahko tudi miruje?
no sej če bo slabše se bom šla pokazat.... mogoče me boli k niti ne počivam nonstop neki delam in skačem.....:( sej drugače ne gre moj se mora učit k ima ju3 izpit.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
27.3.2011 13:59:14   
rebeka84
cao!

jaz sem našla na ebay te iste natikače za 25€, a bi jih tu naročile?

http://cgi.ebay.de/CROCS-Cars-McQueen-Racing-schwarz-rot-C-8-9-Gr-25-26-/350426884501?pt=Mode_Accessoires_Kinderbekleidung_Schuhe_Kinderschuhe_Jungen&hash=item519711e995

ah, saj je ista cenauser posted image user posted image user posted image

no v glavnem jaz bi jih tudi naročila. št. 25-26

< Sporočilo je popravil rebeka84 -- 27.3.2011 14:01:19 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
27.3.2011 14:04:26   
Katjusa
evo pečenka uspela v nulo sam jedl jo bomo pa ene 3 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej grem pa počivat dokler benjamin še spi.....  pol pa če ne bo lilo iz neba na kak sprehodek.....
lepo popoldne vam želim....

rebeka mislim da ne pošiljajo v slouser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
27.3.2011 14:19:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Dojenje punce jst vas razumem da si to želite jst sem si tud obakrat in na koncu nisem nikol dojila.... mogoče še kdaj če pač ne bo šlo bomo pa na flaši in bomo pač več spali.... ne se preveč obremenjevat da vas ne doleti kaka poporodna depresija imate zlateuser posted image in važno je da so siti.... sej vem lahko je rečt k pa mamice v srčku čutimo, da jim ne moremo dat taga najpomembnejšega sma če dobro pomislite najpomembnejše ste jim dale ko ste jih rodile in ko jih imate neskončno rade.... Tko da punce če ne vo v prsih bo pa v flaših važno da so user posted image siti in da čutijo, da jih imate rade.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ob temle sem se zjokala ko majhen otrokuser posted image user posted image user posted image ....itak že 1 uro samo tulimuser posted image .....mislim da grem direkt v depresijo,ker se spravljam na Gala-ga napizdevam da je on kriv ker se le crkla in mi dela mleko....ni mi do hrane,le jokala bi.....rabim premor.....zdele grem gledat,kako se ustavi mleko.....full mi je hudo,ampak nočem se spravljat  na mojga zlatga sinkotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
   [Brisano sporočilo]
27.3.2011 15:45:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
27.3.2011 17:49:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Dojenje punce jst vas razumem da si to želite jst sem si tud obakrat in na koncu nisem nikol dojila.... mogoče še kdaj če pač ne bo šlo bomo pa na flaši in bomo pač več spali.... ne se preveč obremenjevat da vas ne doleti kaka poporodna depresija imate zlateuser posted image in važno je da so siti.... sej vem lahko je rečt k pa mamice v srčku čutimo, da jim ne moremo dat taga najpomembnejšega sma če dobro pomislite najpomembnejše ste jim dale ko ste jih rodile in ko jih imate neskončno rade.... Tko da punce če ne vo v prsih bo pa v flaših važno da so user posted image siti in da čutijo, da jih imate rade.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ob temle sem se zjokala ko majhen otrokuser posted image user posted image user posted image ....itak že 1 uro samo tulimuser posted image .....mislim da grem direkt v depresijo,ker se spravljam na Gala-ga napizdevam da je on kriv ker se le crkla in mi dela mleko....ni mi do hrane,le jokala bi.....rabim premor.....zdele grem gledat,kako se ustavi mleko.....full mi je hudo,ampak nočem se spravljat  na mojga zlatga sinkotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela moj namen ni bil da te spravim v jok in še bolj žalost.... hotla sem ti sam povedat da za vsako ceno tud dojenje ni vredno.... potolaži se in daj flašo, če ne gre ne gre nič hudega ni in nič slabša mamica nisi..... Vsem pač ni dano in to je to.... za to kar s eti dogaja pa nisi ti kriva ampak vsi k sam težijo kak je dojenje in dojenje fajn in kot da vse druga je pa nč in kot da če mami ne more dojit pa ni mami..... lej sej veš sej sve se o tem že pri hani ogromno pogovarjale in spomni se mal nazaj sej pa če ne dojiš niti ni tak slabo..... pač ko greš od doma morš mal bolj razmišljat kaj vse rabiš..... ja res meni je še zdej hudo k nisem Florija dojila sam verjetno zaradi tega k sem se ful trudla dala not vso energijo in kaj sem imela od tega... poporodno depresijo in veliko solz še kasneje.... benjamina tud nisem dojila sem poskusla pa ni šlo in se nisem mučla pa mi tud ni tok hudo da nisem.... ko ju pa zdej pogledam sta pa kot vsi vrstniki, najbolj sta jim podobna po svečkah ki visijo iz nosekauser posted image user posted image user posted image user posted image

čebela upam, da nisem kej narobe rekla želim te samo potolažit in ti povedat da si super mami in da ni važno kaj in kako otrok je samo da je sit, da se razvija in da rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
27.3.2011 17:51:58   
Katjusa
čebela če pa rabiš pogovor pa lahko tud pokličeš sem ti čist na razpolago.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
27.3.2011 18:54:08   
SURF
Pozdravčke...
Uf...vedno toliko zamudim,pa čeprav kar velikokrat čekiram,ampak očitno ne dovoljuser posted image .

ČEBELICA MAJA...........Ufffff.....Veš kako naredi.....Nujno si sposodi črpalko,ki ti jo ponuja Kolumbo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Brez nje je boj z mastitisom težji in daljši.........Te popolnoma razumem,boli kouser posted image ,ampak ti boš zmogla..............ko boš mleko počrpala si prsi oplahni z hladno vodo....
Patricija je bila tudi skozi na zizi....dokler se ni sčasoma uredilo v nek urnik....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
27.3.2011 20:23:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA ČE SLUČAJNO RABŠ ČRPALKO POVEJ, TI JO ŽE DANES DOSTAVIMO!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image
hvala,jo imamuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
27.3.2011 21:10:46   
brkn83

brkn kako si pa kej ti danes? kej boljše z zdravjem?

ja danes sem že kr bolje, sicer hrana mi še nič kej ne diši. Popoldan pa sem se prav lepo spočila - sva z nikom spala od 2 do 5, potem pa malica, in smo šibali na šmartinsko jezero na en sprehodek, zdele se pa kopa, potem pa šiba spat.

Aja Katjuša - drugače pa ima moj tudi narejen tečaj za maserja, tako da sedaj masirava lahk oba.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
27.3.2011 21:29:38   
Katjusa
sem se odločila da grem ju3 kr v službo..... če se ne bom dobro počutila bom šla pa prej domov.... doma bo vse prazno in pol imam preveč časa za žalostne misli tak da...... (itak imam lahko delo, pa fajn sodelavce in se vedno kej pohecamo)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebela
upam, da se bolje počutiš, mislim nate in ti pošiljam veliko objemčkov in lepih misli.....

Brkn to pa super da oba masiratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa super za sprehod na šmartincu..... mi smo bili pa prej kr tukaj mal zunaj pa pol je še moj prišel ven in smo poskusli mal avijončka spuščat..... pa je hitro minilo.....

punce lepo ajajte in se tipkamo kej ju3 zvečer

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
27.3.2011 21:38:03   
brkn83
katjuša - ja super, da greš že jutri v službo, itak je bolje biti v družbi kot pa sama. Naj tijutri dan mine čimlepše in čimhitreje.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
27.3.2011 21:40:07   
brkn83
čebela - ne sekiraj se preveč zz dojenjem, če vama ne bo steklo pač vama ne bo. Nič za to . Gal bo vseeno zrastel, ti pa se boš tudi bolje počutila. Tvoje razpoloženje in nejevolja posledično vpliva tudi na njega.

Naj se ta zadeva z mastitisem čimprej uredi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
27.3.2011 21:44:28   
brkn83
Čer.

Evo nik je šel spat, mami pa mal za računalnik. Sicer imam stanovanje kot bomba, ampak se mi enostavno ne da več nič - no sicer danes nisem nič kej pretirano delala.

Grem pa počas kr lepo proti postli, da se še mal spočijem.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
28.3.2011 4:30:41   
Katjusa
dobro jutro.....

zvečer sem se ulegla in sem imela na desni strani spodnjega dela trebuha bolečino, ki je še sedaj prisotna pred pol ure sme ugotovila da krvavim.... tak da sem verjetno zdej k to berete al na poti v bolnišnico al pa že tam.... držte pesti da ni nič resnejšega... mene je ful strahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej čakam, da se vrtec odpre da peljeva otroka v vrtec in me pol moj pelje v celje......

se tipkamo ko kej več izvem, če ne drugače iz telefona

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
28.3.2011 7:05:48   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
28.3.2011 7:06:39   
Urša08
Katjuša močno, močno stiskam pesti da ni nič resnega in bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
28.3.2011 7:09:56   
Urša08
čebela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se vse skupaj umiri. Glede dojenja se pa prosim ne sekiraj, glavno da sta vidva z Galom srečna in zadovoljna. Gal potrebuje nasmejano mamicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
28.3.2011 7:10:56   
Urša08
Brkn lepo da si boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rebeka jaz bom danes naročila krokse tko da povej točno katere in štecvilko, če želiš da ti jih naročim.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
28.3.2011 7:13:58   
Urša08
Mi smo meli včeraj popoldan obiske, je prišel bratranček in tamalim prinesel vcsakemu eno darilo, kok je bilo to veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image Potem pa večerna rutina in sem bila kar neki utrujena. Sedaj sta user posted image user posted image na poti v vrtec, možek v službo, medve bova pa danes kar lepo doma. Malo bo treba pospraviti, pa zlikati, pa cote čakajo, ... dela ne bo zmanjkalo

Sedaj me pa Eva kliče, pravi da je lačnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
28.3.2011 7:22:05   
Čebel@
jutro

katjuša.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem boljše....bolice sem po tavelikem odmasirala,ampak L bo treba zgleda še,ker Gal nič mleka ven ne potegne,jaz imam pa občutek da je full polnauser posted image ....dopoldan imam kontrolo pri Guser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
28.3.2011 7:35:22   
brkn83
jutro.

Nik v varstvu, ati v službi,...........,mene pa čaka ena gora dela. Se vidi, da že od četrtka nisem nič delala.

Katjuša - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no upam, da ni nič narobe in da se vse poštima tako kot je treba.

čebela - super, da si bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
28.3.2011 8:57:02   
baki
jutrooo.katjuša,čebeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .vse se bo poštimalo.kaj vse moremo dati skozi v življenju.še dobro da smo tk močne.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
28.3.2011 9:19:06   
rebeka84
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Brkn lepo da si boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rebeka jaz bom danes naročila krokse tko da povej točno katere in štecvilko, če želiš da ti jih naročim.

oj! imela bi iste kot ti z avtomobili, št. pa 25-26.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
28.3.2011 9:25:40   
Urša08
Rebeka velja ti jih naročim user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?