|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
25.3.2011 22:15:06   
sjmm
čer!

neki zatišje tlele...a vas je spomladanska utrujenost uničla??user posted image

no, pri nas že kr mirno, jz sm si celo že izborila kopalnico, zdej pa čakam da se neha en fuzbal k vsi deci buljo vanjga d lahk še jz kej po mojem okusu pogledam

ju3 bomo spet mau leteči, pa Mihcu morm en tiramisujček nardit...no, pa bomo popoldan mau popraznovali user posted image user posted image

nč, bejbe zlate....mirno in sladko nočko vsem skupaj!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
25.3.2011 22:40:24   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

ČEBELA...

Hitro dnevi hitijo, drug za drugim se vrstijo in prišel je dan, ko ti praznuješ svoj rojstni dan. Zato najlepše voščilo naj ti velja, ni veliko je pa iz srca. veliko zdravja, sreče,...ljubezen in smeh naj te spremljata na vseh poteh!!!

user posted image

vse najlepše in koš poljubčkov tudi od nas

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
25.3.2011 22:40:54   
tanci29
sjmm fuzbal se je končal...kaj je zdej na sporeduuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
25.3.2011 22:41:12   
tanci29
user posted image  1:0

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
25.3.2011 22:42:59   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sjmm fuzbal se je končal...kaj je zdej na sporeduuser posted image

še nism preverla kaj bi gledala, ker zdej sm še na kompjuter zalimana...delam čestitko za mojega 10-letnika k ju3 praznujeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
25.3.2011 22:43:40   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image  1:0

jz sm mislila d bo naš ata kralj iz kože skočuuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
25.3.2011 23:27:38   
tanci29
sjmm na slo2 maš Jančijauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
25.3.2011 23:28:09   
tanci29
lepo praznujte jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
26.3.2011 7:01:24   
TAMIKA3
jutro user posted image
eden na poti na planinski izlet, en gleda risanke, dva še user posted image user posted image

ob 9-ih pa se začne turnir U-6 , torej Tian igra ... gremo po največji pokal user posted image , držite pesti user posted image

Mai in Tristan pa gresta služit k moji mami user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
26.3.2011 7:06:55   
Urša08
Dragi Miha!

Na današnji dan pred desetimi leti si življenje polepšal mamici in očiju. Ostani tak dobrovoljček kot si, uživaj brezskrbne otroške dni ter veliko zdravja.

user posted image
lepo praznujte

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
26.3.2011 7:08:36   
TAMIKA3
Dragi MIHA!

Življenje je kakor knjiga,
včasih njene strani so žalostne in sive,
a včasih mavrične, igrive.
Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača,
ti vso dobroto poplača!
Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča.
Naj nobena stran ne bo boleča!
Vse najboljše iz srca,
naj tvoja knjiga same lepe strani ima!
Vse naj naj boljše za rojstni dan!

Lepo praznujte!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
26.3.2011 7:09:58   
TAMIKA3
urša si me malce prehitela user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
26.3.2011 7:10:27   
TAMIKA3
dobro jutro user posted image

kako ste??

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
26.3.2011 7:12:59   
TAMIKA3
če vam ni odveč, vas prosim , da "lajkate" mojo slikico na CROCS sLOVEnija ... aja, najprej morate lajkat njihovo stran user posted image ... hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
26.3.2011 7:13:08   
Urša08
jutro

Jaz sem čist povožena user posted image user posted image user posted image user posted image nočka zelo slaba. Ah tale naša princeska zaspi zvečer ob 7 potem je pa prvi obrok bil že ob pol enih in potem na 1,5 ure, ob 5 bi pa vstala user posted image user posted image user posted image user posted image adijo pamet. Jaz itak vsa zalimana , sem sedaj kavico popila, user posted image je delal do pol dveh tako da nisem mogla njemu rečt naj vstane. Bom mogoče popoldan kaj nadoknadila.

Včeraj sem od Nejca dobila tako lepo čestitko, gor pa napisano mamica rad te imam ker se z mano igraš s tavelikimi legokockami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je ganilo do solz. Potem pa kuhinjo pospravljam in kar naenkrat reče mamica rad te imam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes bomo šli k mojim muce poštimat ker sta na mini dopustku. Potem pa mogoče še skočimo po supergice za tamaledva. Mene čaka še kup cunj za zlikat ampak se mi ne da nič.

no sedaj vas grem pa mal prebrat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
26.3.2011 7:16:49   
Urša08
Tamika jutro user posted image . Si ti tudi zaspana? Vidim da bo pester dan user posted image user posted image user posted image Kako ste ? Mi smo kar ok. No rezultat tedna vrtca je da Nejc spet malce kašlja no zaenkrat res malo samo zjutraj, Žigu pa nosek pušča. Ma jaz kr ne morem verjet da ko ju mam doma smo lahko 14 dni čist ok, po tednu vrtca pa zmer neki. Medve z Evo se pa tud kar ne moprve rešit prehlada, jaz še vedno kašljam, pa smrkam, pa še grlo malo boli, Eva pa občasno še zakašlja, pa občasno nosek. Ampak sem pozitivna in bova tud medve zmagaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
26.3.2011 7:23:47   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika jutro user posted image . Si ti tudi zaspana? Vidim da bo pester dan user posted image user posted image user posted image Kako ste ? Mi smo kar ok. No rezultat tedna vrtca je da Nejc spet malce kašlja no zaenkrat res malo samo zjutraj, Žigu pa nosek pušča. Ma jaz kr ne morem verjet da ko ju mam doma smo lahko 14 dni čist ok, po tednu vrtca pa zmer neki. Medve z Evo se pa tud kar ne moprve rešit prehlada, jaz še vedno kašljam, pa smrkam, pa še grlo malo boli, Eva pa občasno še zakašlja, pa občasno nosek. Ampak sem pozitivna in bova tud medve zmagaliuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
itak, da bomo vsi zmagali nad temi boleznimi user posted image user posted image ... pri nas tudi puščajo noski, samo se ne obremenjujem več s tem user posted image user posted image user posted image user posted image ... drugače smo ok, bizi-bizi, na fb sem naložla en video, ki sem ga posnela pri Tianu, ko so imeli v četrtek nastop za mamice ob materinskem dnevu user posted image ... če te zanima user posted image ... včeraj pa nastop pri Maiu, darica pa tako ali tako od vseh user posted image ... da ti kar user posted image zaigra

nič mejte se lepo in uživajte na sončku ... pa pa user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
26.3.2011 7:29:43   
Urša08
Tamika bom pokukala user posted image tudi vi uživajte maksimalno

Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image počivaj in pusti se razvajati

Baki super za pogodbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm danes lepo praznujte user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa šibam zajtrk narest, mam že vse user posted image user posted image user posted image pokonci

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
26.3.2011 8:02:10   
Katjusa
Dobro jutro.....
končno sem se naspala.... prav pasalo je in sem se že ob 7 zbudila lepo naspana.... neki me daje dons sicer glavobol in slabo mi je za bruhat.... no bom probala kej zajtrka pojest pa upam, da mi bo boljše.....

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jutro user posted image
eden na poti na planinski izlet, en gleda risanke, dva še user posted image user posted image

ob 9-ih pa se začne turnir U-6 , torej Tian igra ... gremo po največji pokal user posted image , držite pesti user posted image

Mai in Tristan pa gresta služit k moji mami user posted image user posted image

Navijamo za mlade nogometašeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
26.3.2011 8:03:11   
Katjusa

Dragi Miha!

Na današnji dan pred desetimi leti si življenje polepšal mamici in očiju. Ostani tak dobrovoljček kot si, uživaj brezskrbne otroške dni ter veliko zdravja.

user posted image
lepo praznujte

Miha tudi od nas vse naj naj, naj bo danes čist tvoj dan in uživaj.... lepo praznuj in naj te vsi ubogajo (vsaj danes)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
26.3.2011 8:05:49   
Katjusa

Včeraj sem od Nejca dobila tako lepo čestitko, gor pa napisano mamica rad te imam ker se z mano igraš s tavelikimi legokockami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je ganilo do solz. Potem pa kuhinjo pospravljam in kar naenkrat reče mamica rad te imam user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak so zlati tile naši otročkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
26.3.2011 9:00:20   
sjmm
dan!

DRAGI NAŠ MIHA!
user posted image user posted image

ŽIVLJENJE TI SPET LIST JE OBRNILO
IN TOKRAT TI 10-KO PODARILO,
KOT VSTOPNICO ZA V NOVI SVET,
MALCE NORIH NAJSTNIŠKIH LET.

VSAK DAN ODKRIVAL BOŠ NOVOSTI,
VČASIH NORE, VČASIH PA MODROSTI,
A TU IN TAM SE KOT FANTIČEK MALI
VRNI V TOPEL OBJEM K SVOJI MAMI.

VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIJO...

MAMI, OČI , SAŠKA , JAN IN MAJČI

PARTY DAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hvala za čestitke, jih je že vse prebraluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
26.3.2011 9:06:05   
Čebel@
sjmm.....kok si lepo napisalauser posted image ......vse najboljše Mihcu za okroglih 10 letuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....lepo praznujte!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
26.3.2011 9:57:55   
sjmm

jutro

Jaz sem čist povožena user posted image user posted image user posted image user posted image nočka zelo slaba. Ah tale naša princeska zaspi zvečer ob 7 potem je pa prvi obrok bil že ob pol enih in potem na 1,5 ure, ob 5 bi pa vstala user posted image user posted image user posted image user posted image adijo pamet. Jaz itak vsa zalimana , sem sedaj kavico popila, user posted image je delal do pol dveh tako da nisem mogla njemu rečt naj vstane. Bom mogoče popoldan kaj nadoknadila.
user posted image user posted image
PRI NAS JE JAN TKOLE SPAL, SAM SVA SE POTEM ZVEČER MAU KASNEJE KOPALA, PA MAU POTELOVADILA, POTEM PA JEDLA OKOL 8-9, DA JE POTEM ZASPAL, PA JE BIL NEKAKO MIR VSAJ DO 1H, POL JE PA JEDEL ON 4H, PA OB 6H...PA SPAL ŠE DO 8H...SM ŠLA PROV POHLEDAT V NJEGOV ALBUMČEK user posted image user posted image

MAMI, KEJ SE SPOČIJ!!!!!user posted image user posted image

Danes bomo šli k mojim muce poštimat ker sta na mini dopustku. Potem pa mogoče še skočimo po supergice za tamaledva. Mene čaka še kup cunj za zlikat ampak se mi ne da nič.

no sedaj vas grem pa mal prebrat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
26.3.2011 9:58:43   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm.....kok si lepo napisalauser posted image ......vse najboljše Mihcu za okroglih 10 letuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....lepo praznujte!

hvala, hja, mam mau veselja za pesmice in vsako leo vsak dobi eno novo...imajo že prov zbirkouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Ime za punčko

Maja (33%)

Ivana (10%)

Katarina (14%)

Anamarija (11%)

Ana (33%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!