|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
25.3.2011 8:35:11   
sjmm
no, tkole...moj mali še spi, jz pa sm dons imela tud kar uspešno noč, sm zvečer bla že ob 11h pod kovtrom, pa očija sm dala na sredo in je zju3 reku, da Majki ni prov nič plezal po njem ponočiuser posted image user posted image zdej ne vem al on ni čutiluser posted image ..al pa mali dela to sam meniuser posted image

katjuša...mislimo nateuser posted image user posted image user posted image user posted image

urša....super za lepo popoldne...glede križa...se nič kej ne hvalim, je en mičkeno boljeuser posted image ..prehlada al pa viroze pa sploh, zgleda d sm bla uničenauser posted image

čebelc@...ne se sekirat glede flaške, morš sebe pozdravit, da bo spet zalaufalo..držim pesti, da se hitro vse urediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
25.3.2011 9:39:47   
brkn83
jutro - komaj mi je uspelo prilesti do računalnika.

Namreč včeraj zvečer, ko je Nik šel spat sem začela bruhati in dobila drisko, in sem se matrala v kopalnici do pol enih, potem pa še takoj nisem mogla zaspati.........................ob pol šestih pa je itak že nik vstal.

Sem se pa odločila, da v MC`donalds ne grem več jest - sej ne vem ali je kriva hrana, ali sem staknila kakšno virozo. Namreč tudi mojmu je danes zjutraj postalo fuul slabo in je dobil drisko. Sem pa mogla prej odpovedati dve masaži, dve pa bom sicer poskusla narediti,...upam da mi bo uspelo. Grem zdej kr nazaj v postlo

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
25.3.2011 9:41:54   
brkn83
katjuša - držim pesti, da bo vse uredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugačae pa vsem nam želim čim lepši materinski dan, preživite ga s svojimi malčki. Upam, da ga boste preživeli bolje kot pa jaz.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
25.3.2011 10:51:28   
TAMIKA3

MAMICI ZA PRAZNIK

Danes je moje mamice god,

rožic iskal sem vsepovsod,
pa je ponoči slana pala,
cvetje prenežno je zima pobrala.

Kako naj ji voščim? Kaj naj ji dam?

Spekel potičko bi, pa je ne znam.
Tople copatke bi ji kupil,
pa sem za zvezke denar porabil.

Res, v velikih sem skrbeh....

težko je, če v godovnih dneh
pred mamico stoji otrok -
poln želja, a praznih rok.

Že vem! Veste, kaj bom naredil?

Nič ne bom pekel, prav nič kupil,
saj vredno več kot dva copatka,
več kot velika potica sladka
je moje toplo srce in moja ljubezen
do mamice.

Roke okrog vratu ji bom ovil,

jo stisnil k sebi in poljubil.
Ljuba si, moja si, zlata si vsa,
Bog ti daj zdravja, MAMICA!

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
25.3.2011 10:51:48   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
25.3.2011 10:54:31   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

ČEBELA...

Hitro dnevi hitijo, drug za drugim se vrstijo in prišel je dan, ko ti praznuješ svoj rojstni dan. Zato najlepše voščilo naj ti velja, ni veliko je pa iz srca. veliko zdravja, sreče,...ljubezen in smeh naj te spremljata na vseh poteh!!!

user posted image

VSE NAJBOLJŠE & NAJLEPŠE

pocajtaj se in lepo praznuj v krogu svojih najbližjih

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
25.3.2011 10:59:39   
Čebel@
punce hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Gal in ati pančkata,jaz se pa full bolje počutimuser posted image user posted image user posted image ....mogoče greva danes ali pa jutri z Galom za par minut z vozičkom venuser posted image ....user posted image urša,kolumbo,mihailo,rebeka-kako imate za ven oblečene user posted image ?
včeraj sem jedla regrat-mmmmmmuser posted image user posted image user posted image ....pa ga bom danes verjetno tudiuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
   [Brisano sporočilo]
25.3.2011 12:49:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1983
25.3.2011 13:29:15   
Urša08
helov

Medve sva spet vozičkali, joj kok paše tale sonček user posted image user posted image user posted image user posted image potem pa še kapučinček na sončku in sta koj dve, tri urici mimo user posted image . Sem na hitro pralca in pomivalca spraznila, pa kosilo, mal kuhinjo pospravila, posesala in mi je zmanjkalo časa. Sedaj še čaj popijem in naju z Evo zrihtam da šibneve v vrtec po tavelikedvauser posted image .

čebela jaz sem mela Evo danes v bodiju, žabicah, v trenerkici in jaknici ter bombažni kapi. Lahko bi jo mela pomoje manj napravljeno. Super da si boljša user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mam jaz tud napade lakote preden pride user posted image predvsem sladko mi paše. Ne sekiraj se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
25.3.2011 13:29:54   
Urša08
Tamika kako ste?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
25.3.2011 14:03:18   
sjmm
evo nas....smo šopingiral...sam Maj se sploh ni strinjal...je bil tečennnn...pol pa še moj pameten dec...mah škoda besed

smo pa mau novi...Miha ima novo kolo ...je čist hepi k radiatorček, mojmu sm nakupla ene hude oprijete majčke...sam zdej ne smem jz zravn...k mu kvarm izgled, pa za jančija sm kr 2 zadevce od Nike vzela, eno jopco in en pulover s kapuco, ker so ble po 28e...on pa vse preraste zdele tik-tak, pa za Saško so supergice pršle, no, pa mami je tud dobila en vrhnji del adidas...je oči reku d more bit roza...d bog ne daj d vidi kako črno zdele na pomlad..k odkar imam skor 80kil skoz sam črno nase vlečem...sam zgleda, da še ne bom kmau hujšala...k me kr zvije, ko pomislim, da bi se še s štetjem kalorij trenutno ubadala...morm se pa prštimat spet mau z nordijsko hojo....pa bo preci bol filing...kolumbo in urša...ne se sekirat...tud jz pred tetko napadam vse kr je čokoladno, prej skor ceu mesec nič,pol pa vse not prnesem,še če bi šel kak fajn zamorček mim...mi že nebi ušeluser posted image user posted image

kofe....zgleda da men ne bo znesl...je moj drug teden zabasan do daske...tko d ...pa drugičuser posted image

čebelcv...navijam za prvi sprehod z Galomuser posted image user posted image

ajdi...zdej grem pa kuhat...dons imamo ribice v pivskem testu, riž s porovo omakco in zeljno solatko s pirouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
25.3.2011 15:35:41   
Čebel@
danes preveč piha za sprehod-mogoče gremo jutri vsi 4jeuser posted image user posted image user posted image

samo sporočim vam,da je katjuša doma-kaj se je zgodilo/dogajalo,pa želim da izveste od njeuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
25.3.2011 17:02:24   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

čist sm neki brez voljeuser posted image  pms me ubija, samo jem in pol sm če bluser posted image
user posted image .....včeri sm dobila napotnico za dermatološko...čakalna doba 3 mesece-itak, tko d sm se odločila d grem samoplačniško, kar me bo stal minimalno 200 ojrouser posted image , ker mi bojo delal še teste za alergijo....sploh ne vemk va mi je...neprespana in spomladansko zdepresiranauser posted image

jurko spet na totlako smrka.....ČEBELA Jureta sm glih uleri dala v športni del v zimsko vrečo...oblečen je bil body, tanka majčka in zg. del trenerke, bombažna kapica...spodaj je mel samo žabice pa mu je blo vroče ker una moja zimska vreča je ful topla.

Rebeka...ja, Jure ma modre učke in čist je blontuser posted image ....mi smo vsi rjavooki in bolj temni.....babi-moja mami je seveda najbl hep, ker ma njene geneuser posted image .....ko smo gledal slike od mojga brata je čista kopija- Šime sploh ni hotu gledatuser posted image

BIRDY KAKO STE VI?

BAKI JAOOOOuser posted image .....sam d ste ok, blok bojo že porihtal......KAKO JE V SLUŽBI?

KAVICA V TOREK, KJE

VSEM SKUPAJ ŽELIM EN LEP MATERINSKI DANuser posted image

user posted image user posted image za bolše počutje
user posted image user posted image za jurkotov prehlad

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1988
25.3.2011 17:07:58   
sjmm
uf, do zdele sm kuhno pucala...ni kej ribe..vsed po malem šprica, pa je treba pol mau poribat

mulčki so z očijem na luftu...dons njemu pripada ta častuser posted image

jz grem pa zdele z loverjem na ene par kilometrčkov, da bom ju3 bol frej k gremo dopoldan še mau naokol, pa na sladoled, pol pa Saško odložimo pri prjatlci, pa grejo mau žurat po svoje...me že dons zvija u želodcu...sej jz njej že zaupam, sam drugim ne, no, za nedeljo pa je padla odločitev d se gremo mau v litiji pocrkljat, ker Mihec bo s prjatlčki praznoval naslednji vikend, da bodo lahk vsi prišli, z žlahto pa bomo drugi vikend v aprilu, da bomo še Saškin Rd prklučli zravn

no, grem...me lover kliče..je že vroččččuser posted image user posted image

aja....še zate katjuša...upam, da ni blo prehudo...sej bo minilo, sam d si med svojimi fanti, pa te bodo pocrkljali...sproči kako in kaj...ko boš lahko...do tedaj pa žmiljon...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo zate!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
25.3.2011 17:09:10   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

danes preveč piha za sprehod-mogoče gremo jutri vsi 4jeuser posted image user posted image user posted image

samo sporočim vam,da je katjuša doma-kaj se je zgodilo/dogajalo,pa želim da izveste od njeuser posted image

ja, piha ko vrag....menda bo ju3 tudi, upam, da pri vas neuser posted image user posted image ...pa d že nardite družinski španciruser posted image

kako je kaj Hanči???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
25.3.2011 17:09:27   
sjmm
user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
25.3.2011 17:15:45   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KAVICA V TOREK, KJE

če boste u ljubljani pol prdrsejte u HN...se vam pridružim na eni kavici...

Neposredna povezava do sporočila: 1992
25.3.2011 18:10:51   
baki
evo mene.se spet malo javim.dons sem dobla pogodbo za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
25.3.2011 18:18:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ja, piha ko vrag....menda bo ju3 tudi, upam, da pri vas neuser posted image user posted image ...pa d že nardite družinski španciruser posted image

kako je kaj Hanči???
tudi jaz že komaj čakam sprehoduser posted image user posted image user posted image
Hana se je unesla....ne ignorira me več,spet me upošteva...upam,da je to mimouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
25.3.2011 18:18:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

evo mene.se spet malo javim.dons sem dobla pogodbo za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
u superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
25.3.2011 18:22:35   
Čebel@
user posted image  mi je za RD dan dal verižico-skoraj tako kot sem jo podedevala po pokojni mami in se je žal strgala-sem dobila kar cmok v grlo...je res zadel z darilomuser posted image ......največ mi pa pomeni,da je sam izbral darilo,ker vedno hoče da jaz izbiramuser posted image .....za materinski dan sem dobila vijolico v lončku in pa Hana je v vrtcu sama naredila en izdelek-obesekuser posted image ...zdele sta bila mojedva na obiskuuser posted image ....sta usput dala še za Gala €-jih bova dala kar na računuser posted image

zdele pa večerja,Hano moram še skopat,ker je bila danes čist premočena,pol pa via pančevouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
25.3.2011 18:30:28   
Katjusa
Punce moje drage, najprej vse naj naj za materinski dan....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
danes je 1 leto od kar je benjamin shodiluser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa še nakaj o mojih dneh in kaj se je dogajalo.....

no kot veste je bil v torek test pozitiven in z možekom se nekako nisva mogla odločit kaj bova naredila in sva razmišljala tudi o splavu.... Zato sva se odločila da greva do G in se malo pomenimo in pogledamo kako je stanje kake so posledice..... no ko sem prišla k G sem pač povedala da razmišljam o splavu... nič kaj me ni spraševal malo mi je razložil kako to poteka.... nakar je pač opravil nujen pregled in ni bilo nič videt zato sem dala še enkrat vodo da se je prepričal da je test pozitiven, sestra je namočila kr 2 lističa ker prvi ni takoj obarval kasneje sta oba kazala pozitivno..... nato mi je rekel da lahko da gre za izvenmaternično nosečnost ali pa da je plod odmru in da bo potrebno čiščenje in da naj grem takoj v bolnišnico, da bodo še tam pogledali in da bodo naredili krvni test.... sem prišla v bolnišnico so bili ful prijazni in so takoj naredili 2 UZ in mi vzeli kri in ko sem izrazila željo, da bi šla domov je Ginekologinje rekla, da me ne upa spustit in mi razložila na dolgo in široko kako je izvenmaternična nosečnost nevarna in da je prevelik rizik in da je bolje da počakam do petka ko se bo še enkrat vzela kri in se vidi kako je z nosečnostjo.... no na mojo srečo (pač tega otročka bi težko obdržala) je izvid pokazal da nosečnost ne pareduje (kakšni točno so bili izvidi nimam pojma) zato so se določili, da mi maternico sčistijo.... drug teden morem pa vseeno na kontrolo da se popolnoma izključi izvenmaternična nosečnost....
sem ful utrujena in žalostna in zbegana ampak me moj možek malo razvaja in carta in gre na bolje pač verjetno bo potreba nekaj časa ampak za naju oz. kr vse nas 4 je trenutno boljše, da se je tako razvilo kot se je....

hvala vam vsem k ste mi stale ob strani in ker ste me prenašale.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečna sem da vas imam in vas imam zelo rada

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
25.3.2011 18:52:04   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Punce moje drage, najprej vse naj naj za materinski dan....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
danes je 1 leto od kar je benjamin shodiluser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa še nakaj o mojih dneh in kaj se je dogajalo.....

no kot veste je bil v torek test pozitiven in z možekom se nekako nisva mogla odločit kaj bova naredila in sva razmišljala tudi o splavu.... Zato sva se odločila da greva do G in se malo pomenimo in pogledamo kako je stanje kake so posledice..... no ko sem prišla k G sem pač povedala da razmišljam o splavu... nič kaj me ni spraševal malo mi je razložil kako to poteka.... nakar je pač opravil nujen pregled in ni bilo nič videt zato sem dala še enkrat vodo da se je prepričal da je test pozitiven, sestra je namočila kr 2 lističa ker prvi ni takoj obarval kasneje sta oba kazala pozitivno..... nato mi je rekel da lahko da gre za izvenmaternično nosečnost ali pa da je plod odmru in da bo potrebno čiščenje in da naj grem takoj v bolnišnico, da bodo še tam pogledali in da bodo naredili krvni test.... sem prišla v bolnišnico so bili ful prijazni in so takoj naredili 2 UZ in mi vzeli kri in ko sem izrazila željo, da bi šla domov je Ginekologinje rekla, da me ne upa spustit in mi razložila na dolgo in široko kako je izvenmaternična nosečnost nevarna in da je prevelik rizik in da je bolje da počakam do petka ko se bo še enkrat vzela kri in se vidi kako je z nosečnostjo.... no na mojo srečo (pač tega otročka bi težko obdržala) je izvid pokazal da nosečnost ne pareduje (kakšni točno so bili izvidi nimam pojma) zato so se določili, da mi maternico sčistijo.... drug teden morem pa vseeno na kontrolo da se popolnoma izključi izvenmaternična nosečnost....
sem ful utrujena in žalostna in zbegana ampak me moj možek malo razvaja in carta in gre na bolje pač verjetno bo potreba nekaj časa ampak za naju oz. kr vse nas 4 je trenutno boljše, da se je tako razvilo kot se je....

hvala vam vsem k ste mi stale ob strani in ker ste me prenašale.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečna sem da vas imam in vas imam zelo rada

samo, da si doma in se je dobro končalouser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
25.3.2011 19:12:57   
baki
katjuša miljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .narava naredi svoje

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
25.3.2011 20:19:29   
Čebel@
katjuša....to je mimo,zdej res le počivaj in se cartej z možemuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  spita,jazz grem pod tuš se masirat,pol pa pumpat

pa pauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

merida

(83%)

(17%)

Število vseh glasov: 199

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!