|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
21.3.2011 7:26:45   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

sjmm - vidim, da si bla spet full pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Od kod ti toliko energije????

o, sej ni blo nč posebnega...sm bla mau tečna..pa je blo več adrenalinauser posted image user posted image ..pa je vse kr po luft leteluser posted image user posted image

drgač pa ...ta prava se oglašauser posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si me že zjutraj nasmejala.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
21.3.2011 7:35:31   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BRKN ti spet ful pridna....dej prit še k men....... me čaka še cela zunanja dekoracija rož in grmičkov za obdelat in posadit.....dej mi kej predlagi za pred vhodna vrata bi rada dala kej spešl, pa d ni ful cvetoče pa d ne leti dol k bršlinke kl jih morš pol vsak dan pometatuser posted image user posted image ....morm en dan v Kranj v moj najljubši vrtni center...pomoje bom celo porodniško not pustilauser posted image user posted image user posted image

ej tudi mene še čaka zunanja ureditev, sicer je nekaj že nasejenega, imam eno škarpo za uredit, ki ima dolžine ene 20 m in je široka 1,5 m.

Ja a imaš pred vhodnim vratam že korita ali jih moraš še kupiti- namreč meni je ful fensi, korito iz ratana visoko, not pa kakšna trava, ali pa nekaj kar ima velik zelenih listov in malo cvetov.

Evo neki takega, ki je spodaj, sam seveda korito iz ratana

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

zdej je odvisn kaj hočeš. No čepa imaš one viseče korite, pa je not fajn dat kak zimzelen in pa kakšno travo, ki do raste in potem sam eno sadiko svetoče rože. Tk bom tudi js letos naredila. Pa tudi bistveno manj je treba zalivati in negovati.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
21.3.2011 7:38:04   
brkn83
kolumbo - drugače pa ni problema, se lahk kdaj oglasim na kako kavico.

urša - vidim, da boš danes spet pridna.

No js ne bom nič kej takega počela - bom en popravek za magistrsko nalogo še naredila, pottem pa še sploh ne vem kaj naj skuham.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
21.3.2011 7:41:57   
brkn83
kolumbo - ali pa tole mi je tudi fajn

user posted image
user posted image

ali pa daš v korita stebelne vrtnice. No ne bom več smetila s slikami - če te bo še kaj zanimalo ti kr vpraši-

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
21.3.2011 7:48:05   
Čebel@
jutrouser posted image

Hana na poti v vrtec,Gal pančkauser posted image ....mi je čist joške sprazniluser posted image ....tale fant ima full apetituser posted image ....sva jedla od 20.00-22.00.....vmes 5x rignil....ok ga dam spat v upanju,da je mali res sit in da bo vsaj 2 uri spanja.....ja itak....čez 1 uro avf....ok,ga dam spet na joško,eno uro golta in riga men pa mleka zmanjkauser posted image .....sem naredila AM in je še 30mml pojedeluser posted image ......pa kam daje no?user posted image ......čez 2 uri spet avf,mu dam še 1x flaško,ker mlekarne še niso nafilane-pojedel 40ml....pol je pa spal do 6.00 ko je spet joškal 1 uro....kriza nooo....danes čez dan ga bom kar na 2 uri zbujala,da bojo mlekarne zalavfaleuser posted image

Hana je imela pa zjutraj en izpaduser posted image ....jemljem njene cunjice za v vrtec iz predala,pa je začela za bi mela hello kitty na majčki....ok....pol vidi v predalu eno majčko s punčko,bi imela tisto,ampak kitty ne nazajuser posted image ....pa ne hlačuser posted image ....in sem bila že na vsezgodaj hudauser posted image

danes naj bi pa že patronažna prišlauser posted image user posted image user posted image

zunaj imamo sonček,ampak piha....joj konec tedna bo pa 20Cuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
21.3.2011 7:55:42   
Čebel@
sem raje objavila,da nebi bilo kakšnega sory-jauser posted image

sjmm....bom tukaj ali pa na FB prilepila enouser posted image ......pa čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša...nič ni rekel,da si odpisala-ah desciuser posted image ....ja na slikah zgleda večji,ampak je mali fižolčekuser posted image ....je Hana proti njemu orenk dondicauser posted image user posted image ....u motorček-srečno vožnjouser posted image user posted image user posted image

brkn.....pridna si z okolicouser posted image user posted image user posted image se vidi po slikah,da imaš smiseluser posted image user posted image user posted image ....Hana hodi v vrtec...ji pa malenkost nosem puščauser posted image

kolumbo.....vidim da ste zrihtal kompjuteruser posted image user posted image user posted image .....naš tudi neki nagajauser posted image ......kaj pa je Roksiju,da je na "počitnicah"?

urša.......jutro.....a je Žiga bolančkan,da je doma?

petrušk...kako ste?....že odštevamo?user posted image

nisem nič brala za nazaj,tko da če katera rabi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jih kar takole pošljemuser posted image

grem zajterkovat,dokler je tišina,pa pod tuš.....lep danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
21.3.2011 8:01:42   
Urša08
Brkn nič ne smetiš z rožcami, je ful luštno brat tvoje ideje tako da kar nadaljuj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
21.3.2011 8:04:23   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Brkn nič ne smetiš z rožcami, je ful luštno brat tvoje ideje tako da kar nadaljuj user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, hvala. Bom še kaj našla. Bom pogledala, če imam kje svoje slike od lani, spomladi, ko je vse lpo svetelo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
21.3.2011 8:04:55   
Urša08
čebela iiiii kok te je fino brat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je tok luštno brat te začetke z dojenčkom ki so nekaj najlepšega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super da se trudiš z dojenjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja jaz ga na tvojem mestu ne bi zbujala mam občutek da bo sam povedal kdaj je lačenuser posted image user posted image user posted image . Pa probaj čim več počivat, pit in jest, pa PUSTI SE CRKLAT IN PEDENAT. Glede Hane je pa tako da smo očitno v obdobju ko hočejo uveljavljati svojo voljo, mamo pri nas tud kak izpaduser posted image user posted image user posted image . Aja dej če se ti da ko boš lahko kako slikico tvojga princa user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
21.3.2011 8:05:11   
brkn83
čebela - super te je brati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no upam, da bo kmalu kakšna slikica. Vidva kr vztrajajta na dojenju, sej bo.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
21.3.2011 8:07:13   
Urša08
Aja čebela Žiga je fasal vnetje ušesk in ima jutri kontrolo tko da je zaradi tega doma. Je že čist ok sam vseeno ga ne mislim dat v vrtec dokler ima atb.

Brkn veseli bomo tvojih slikicuser posted image

Meni je ratalo kuhinjo v red dat, pa dva lavorja cunj po omarah potem sva mele pa z Evico mal cartanjauser posted image . Žiga mi je nazaj zaspal tko da mam po dveh tednih eno izi jutro user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
   [Brisano sporočilo]
21.3.2011 8:46:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1662
21.3.2011 9:33:33   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro

mam ultra asistentauser posted image ....moj Versači se je že sam oblekuuser posted image , zdele mi je nahranil Jureta, zdej s pleničko okol skače in mu usta briše, ker še vedno malo poliva.....pa vmes ga mal slika....jst mam brzinsko kavico, pol morm u Šiško k sta se mi spet 2 nohta zalomilauser posted image ....Maj gre v vrtec do kosila oz dokelr jst ne opravm šopinga.....nujno mu morm kupt ene 5 spodnjih delov trenerkuser posted image .

BRKN ŠEEEEE SLIKC OD ROŽIC.....jaaa pa obvezno tvoje ta lanske rože me zanimajo....tole z ratanovimi teglci sploh mi je zlo všečuser posted image ...pred vhodnimi vrati rabm mal manjšega, ker ni tok placa oz morm postavit na okensko polico od kurilnice( ki je ravno zraven vhoda)..........sej veš enkrat lepimo slike od oblek, zdej pa pač od rožuser posted image ...............KDAJ POL PRIDEŠŠ??? TE NAJAMEM ZA CEL DANuser posted image
Še neki...mam ultra mini vrtiček - tašči na čast sevedauser posted image ....kaj nej posadim poleg korenja, pa da bi lepo zgledal.....aja obvezno petršilj, pa por sm še mislna, ampak prostora je res malo cca 2 krat 2 m.

ČEBELA POČIVAJJJJJuser posted image - UŽIVAJ

no se bova zmenle enkrat.

No super za tak majhen vrt - vsekakor ti ne sme manjkati kakšna melisa ali meta - za osvežilne pijače poleti, pa kakšne koktejle. No ja js bi imela mogoče kakšno solatko še gor (v vrtnariji kupiš kr one sadike in jih potem kr lepo posadiš). Aja pa imela bi dve vrsti peteršilja - navadnega in okrasnega. Pa potem bi še kakšno sadiko paprike nasadila, in vsekakor češnjev paradišnik. Kej več pa pomoje na tak vrt ne bi spravila. No mogoče še kakšne začimbe - drobnjak, majaron, bazilika,......
Težko ti še kaj rečem, ampak mislim da bi to bilo to. Namreč moj vrt je velik okoli 100m2, in pridelamo res vso zelenjavo na njem.

Aja če imaš kakšno sliko od hiše in vhodnih vrat mi lahk pošlješ, da vidim kako zgleda in ti potem povem kaj bi še lahk imela. Lahk pa imaš na terasi takšne ratanove teglce.

Neposredna povezava do sporočila: 1663
21.3.2011 9:57:05   
sjmm
dan!

oo, kak svež začetek dneva...kr z vrtičkanjem in rožicamiuser posted image user posted image user posted image ..jz tud komi čakam d se moj zmiga na terasi ploščice skončat...pol pa rožceeeeeeuser posted image user posted image

evo, smo se kr naspali, mi2 z mojim sva sicer mau ponočvala user posted image user posted image ..pa spomine obujala, je moj enga bandidosa spil zvečer, pa je imel čist jezik namazanuser posted image user posted image ..se vidi d 2x na lepo od daleč povoha alkouser posted image user posted image ...sam pol sm pa jz mela fuuul problem zaspat...tko d sm do ene pol3h u luft gledala...sej zdej sm pa neki k cota..k je blo treba ob 6h aufuser posted image user posted image user posted image

Saška se je pocajtala in dons so vsi na delovnih mestih

mi2 pa bova pičila na luft, preden me spet prime kak glancanjeuser posted image user posted image ..sam Majkija zdej sploh ne spravm več na špancir...sam na igrišče rine...tko d se pol moja rit nč ne razmigauser posted image user posted image ..bo treba zvečer spet zaštartat s kakim trimčkanjem...sam zadne cajte sm zvečer fuč...upam, da mi vseen uspeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
21.3.2011 10:00:32   
sjmm
brkn...vau..ma ti si čist vrtičkarska...super idejeuser posted image user posted image user posted image

čebelc@...kok je lepo brat tele baby začetkeuser posted image user posted image ..hja...fantki so ponavadi kr požrešni...naš Jan je že v P spil 150ml...so se vsi za glavo držali.....glede trmice...našga Majkija ful meče...se tok razpištol, ga komi pomirimo...jz se prvič soočam s tem...mi je včas kr mau čudn pri srcu...kva sm narobe nardila d je takuser posted image user posted image ..komi čakam slikcouser posted image user posted image počivajta in se crkljajtauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
21.3.2011 10:00:59   
brkn83
user posted image

user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
21.3.2011 10:01:30   
sjmm
urša..uhhhh...cote...bol k likam, več jih je...mam skoz tak filinguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
21.3.2011 10:01:42   
brkn83
user posted image

no tole je nekaj malega

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
21.3.2011 10:02:23   
sjmm

user posted image

user posted image

to mi deliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
21.3.2011 10:02:32   
brkn83
user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
21.3.2011 10:03:03   
brkn83
bom pa še danes mal slikc naredila, pa bom jih potem gor dala.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
21.3.2011 10:04:54   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image

user posted image

to mi deliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to so lanske slike - letos bo kr nekaj sprememb - prej je še moja mami mal se z rožami ukvarjala, zdej pa se lahk sam js in bom naredila tk kot bom js hotela.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
21.3.2011 11:26:27   
MIHAILO
ojlapunce...JAZ VEDNO KASLJAM FULL,iz pljuc izkasljujem ,je ze bolje ampak se je kaselj prisoten...Mihailo je ok hvala bogu,ga je ze minlo...Vceraj smo prodali vozicek in zdaj imam denar za nakup drugega v katerem bom lahko vozila oba...
Vigri sta ta dva...

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/jane/jane-voziCek-powertwin-pro/051528420421017791

in tale

youtube phil & teds

Jaz sem bolj za prvega ,moz za drugega...ker me pri prvem moti da je dojencek full nizko kot bi na tleh bil...ampak uzivo jih morma pogledat inse potem odlocima...potem bom pa lahko sla z obema na sprehode-jupiuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
   [Brisano sporočilo]
21.3.2011 11:27:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
21.3.2011 11:40:49   
brkn83
kolumbo ti kr poslikaj. aja drugače pa če boš potrebovala kaj sadik, pa jih lahk dobiš, ker bom nekaj ven metala in bom zraven še en grmičke sadila.

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?