Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 7:26:45
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 sjmm - vidim, da si bla spet full pridna . Od kod ti toliko energije???? o, sej ni blo nč posebnega...sm bla mau tečna..pa je blo več adrenalina ..pa je vse kr po luft letel drgač pa ...ta prava se oglaša ha ha ha Si me že zjutraj nasmejala.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 7:35:31
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BRKN ti spet ful pridna....dej prit še k men....... me čaka še cela zunanja dekoracija rož in grmičkov za obdelat in posadit.....dej mi kej predlagi za pred vhodna vrata bi rada dala kej spešl, pa d ni ful cvetoče pa d ne leti dol k bršlinke kl jih morš pol vsak dan pometat ....morm en dan v Kranj v moj najljubši vrtni center...pomoje bom celo porodniško not pustila ej tudi mene še čaka zunanja ureditev, sicer je nekaj že nasejenega, imam eno škarpo za uredit, ki ima dolžine ene 20 m in je široka 1,5 m. Ja a imaš pred vhodnim vratam že korita ali jih moraš še kupiti- namreč meni je ful fensi, korito iz ratana visoko, not pa kakšna trava, ali pa nekaj kar ima velik zelenih listov in malo cvetov. Evo neki takega, ki je spodaj, sam seveda korito iz ratana zdej je odvisn kaj hočeš. No čepa imaš one viseče korite, pa je not fajn dat kak zimzelen in pa kakšno travo, ki do raste in potem sam eno sadiko svetoče rože. Tk bom tudi js letos naredila. Pa tudi bistveno manj je treba zalivati in negovati.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 7:38:04
|
|
|
|
brkn83
|
kolumbo - drugače pa ni problema, se lahk kdaj oglasim na kako kavico. urša - vidim, da boš danes spet pridna. No js ne bom nič kej takega počela - bom en popravek za magistrsko nalogo še naredila, pottem pa še sploh ne vem kaj naj skuham.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 7:41:57
|
|
|
|
brkn83
|
kolumbo - ali pa tole mi je tudi fajn ali pa daš v korita stebelne vrtnice. No ne bom več smetila s slikami - če te bo še kaj zanimalo ti kr vpraši-
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 7:48:05
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro Hana na poti v vrtec,Gal pančka ....mi je čist joške spraznil ....tale fant ima full apetit ....sva jedla od 20.00-22.00.....vmes 5x rignil....ok ga dam spat v upanju,da je mali res sit in da bo vsaj 2 uri spanja.....ja itak....čez 1 uro avf....ok,ga dam spet na joško,eno uro golta in riga men pa mleka zmanjka .....sem naredila AM in je še 30mml pojedel ......pa kam daje no? ......čez 2 uri spet avf,mu dam še 1x flaško,ker mlekarne še niso nafilane-pojedel 40ml....pol je pa spal do 6.00 ko je spet joškal 1 uro....kriza nooo....danes čez dan ga bom kar na 2 uri zbujala,da bojo mlekarne zalavfale Hana je imela pa zjutraj en izpad ....jemljem njene cunjice za v vrtec iz predala,pa je začela za bi mela hello kitty na majčki....ok....pol vidi v predalu eno majčko s punčko,bi imela tisto,ampak kitty ne nazaj ....pa ne hlač ....in sem bila že na vsezgodaj huda danes naj bi pa že patronažna prišla zunaj imamo sonček,ampak piha....joj konec tedna bo pa 20C
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 7:55:42
|
|
|
|
Čebel@
|
sem raje objavila,da nebi bilo kakšnega sory-ja sjmm....bom tukaj ali pa na FB prilepila eno ......pa čestitke za obletnico katjuša...nič ni rekel,da si odpisala-ah desci ....ja na slikah zgleda večji,ampak je mali fižolček ....je Hana proti njemu orenk dondica ....u motorček-srečno vožnjo brkn.....pridna si z okolico se vidi po slikah,da imaš smisel ....Hana hodi v vrtec...ji pa malenkost nosem pušča kolumbo.....vidim da ste zrihtal kompjuter .....naš tudi neki nagaja ......kaj pa je Roksiju,da je na "počitnicah"? urša.......jutro.....a je Žiga bolančkan,da je doma? petrušk...kako ste?....že odštevamo? nisem nič brala za nazaj,tko da če katera rabi jih kar takole pošljem grem zajterkovat,dokler je tišina,pa pod tuš.....lep dan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 8:01:42
|
|
|
|
Urša08
|
Brkn nič ne smetiš z rožcami, je ful luštno brat tvoje ideje tako da kar nadaljuj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 8:04:23
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Brkn nič ne smetiš z rožcami, je ful luštno brat tvoje ideje tako da kar nadaljuj hvala, hvala. Bom še kaj našla. Bom pogledala, če imam kje svoje slike od lani, spomladi, ko je vse lpo svetelo.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 8:04:55
|
|
|
|
Urša08
|
čebela iiiii kok te je fino brat mi je tok luštno brat te začetke z dojenčkom ki so nekaj najlepšega Super da se trudiš z dojenjem Aja jaz ga na tvojem mestu ne bi zbujala mam občutek da bo sam povedal kdaj je lačen . Pa probaj čim več počivat, pit in jest, pa PUSTI SE CRKLAT IN PEDENAT. Glede Hane je pa tako da smo očitno v obdobju ko hočejo uveljavljati svojo voljo, mamo pri nas tud kak izpad . Aja dej če se ti da ko boš lahko kako slikico tvojga princa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 8:05:11
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - super te je brati. no upam, da bo kmalu kakšna slikica. Vidva kr vztrajajta na dojenju, sej bo.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 8:07:13
|
|
|
|
Urša08
|
Aja čebela Žiga je fasal vnetje ušesk in ima jutri kontrolo tko da je zaradi tega doma. Je že čist ok sam vseeno ga ne mislim dat v vrtec dokler ima atb. Brkn veseli bomo tvojih slikic Meni je ratalo kuhinjo v red dat, pa dva lavorja cunj po omarah potem sva mele pa z Evico mal cartanja . Žiga mi je nazaj zaspal tko da mam po dveh tednih eno izi jutro .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2011 8:46:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 9:33:33
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro mam ultra asistenta ....moj Versači se je že sam obleku , zdele mi je nahranil Jureta, zdej s pleničko okol skače in mu usta briše, ker še vedno malo poliva.....pa vmes ga mal slika....jst mam brzinsko kavico, pol morm u Šiško k sta se mi spet 2 nohta zalomila ....Maj gre v vrtec do kosila oz dokelr jst ne opravm šopinga.....nujno mu morm kupt ene 5 spodnjih delov trenerk . BRKN ŠEEEEE SLIKC OD ROŽIC.....jaaa pa obvezno tvoje ta lanske rože me zanimajo....tole z ratanovimi teglci sploh mi je zlo všeč ...pred vhodnimi vrati rabm mal manjšega, ker ni tok placa oz morm postavit na okensko polico od kurilnice( ki je ravno zraven vhoda)..........sej veš enkrat lepimo slike od oblek, zdej pa pač od rož ...............KDAJ POL PRIDEŠŠ??? TE NAJAMEM ZA CEL DAN Še neki...mam ultra mini vrtiček - tašči na čast seveda ....kaj nej posadim poleg korenja, pa da bi lepo zgledal.....aja obvezno petršilj, pa por sm še mislna, ampak prostora je res malo cca 2 krat 2 m. ČEBELA POČIVAJJJJJ - UŽIVAJ no se bova zmenle enkrat. No super za tak majhen vrt - vsekakor ti ne sme manjkati kakšna melisa ali meta - za osvežilne pijače poleti, pa kakšne koktejle. No ja js bi imela mogoče kakšno solatko še gor (v vrtnariji kupiš kr one sadike in jih potem kr lepo posadiš). Aja pa imela bi dve vrsti peteršilja - navadnega in okrasnega. Pa potem bi še kakšno sadiko paprike nasadila, in vsekakor češnjev paradišnik. Kej več pa pomoje na tak vrt ne bi spravila. No mogoče še kakšne začimbe - drobnjak, majaron, bazilika,...... Težko ti še kaj rečem, ampak mislim da bi to bilo to. Namreč moj vrt je velik okoli 100m2, in pridelamo res vso zelenjavo na njem. Aja če imaš kakšno sliko od hiše in vhodnih vrat mi lahk pošlješ, da vidim kako zgleda in ti potem povem kaj bi še lahk imela. Lahk pa imaš na terasi takšne ratanove teglce.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 9:57:05
|
|
|
|
sjmm
|
dan! oo, kak svež začetek dneva...kr z vrtičkanjem in rožicami ..jz tud komi čakam d se moj zmiga na terasi ploščice skončat...pol pa rožceeeeee evo, smo se kr naspali, mi2 z mojim sva sicer mau ponočvala ..pa spomine obujala, je moj enga bandidosa spil zvečer, pa je imel čist jezik namazan ..se vidi d 2x na lepo od daleč povoha alko ...sam pol sm pa jz mela fuuul problem zaspat...tko d sm do ene pol3h u luft gledala...sej zdej sm pa neki k cota..k je blo treba ob 6h auf Saška se je pocajtala in dons so vsi na delovnih mestih mi2 pa bova pičila na luft, preden me spet prime kak glancanje ..sam Majkija zdej sploh ne spravm več na špancir...sam na igrišče rine...tko d se pol moja rit nč ne razmiga ..bo treba zvečer spet zaštartat s kakim trimčkanjem...sam zadne cajte sm zvečer fuč...upam, da mi vseen uspe
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 10:00:32
|
|
|
|
sjmm
|
brkn...vau..ma ti si čist vrtičkarska...super ideje čebelc@...kok je lepo brat tele baby začetke ..hja...fantki so ponavadi kr požrešni...naš Jan je že v P spil 150ml...so se vsi za glavo držali.....glede trmice...našga Majkija ful meče...se tok razpištol, ga komi pomirimo...jz se prvič soočam s tem...mi je včas kr mau čudn pri srcu...kva sm narobe nardila d je tak ..komi čakam slikco počivajta in se crkljajta
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 10:00:59
|
|
|
|
brkn83
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 10:01:30
|
|
|
|
sjmm
|
urša..uhhhh...cote...bol k likam, več jih je...mam skoz tak filing
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 10:01:42
|
|
|
|
brkn83
|
no tole je nekaj malega
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 10:02:23
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 to mi deli
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 10:02:32
|
|
|
|
brkn83
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 10:03:03
|
|
|
|
brkn83
|
bom pa še danes mal slikc naredila, pa bom jih potem gor dala.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 10:04:54
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 to mi deli to so lanske slike - letos bo kr nekaj sprememb - prej je še moja mami mal se z rožami ukvarjala, zdej pa se lahk sam js in bom naredila tk kot bom js hotela.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 11:26:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
ojlapunce...JAZ VEDNO KASLJAM FULL,iz pljuc izkasljujem ,je ze bolje ampak se je kaselj prisoten...Mihailo je ok hvala bogu,ga je ze minlo...Vceraj smo prodali vozicek in zdaj imam denar za nakup drugega v katerem bom lahko vozila oba... Vigri sta ta dva... http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/jane/jane-voziCek-powertwin-pro/051528420421017791 in tale youtube phil & teds Jaz sem bolj za prvega ,moz za drugega...ker me pri prvem moti da je dojencek full nizko kot bi na tleh bil...ampak uzivo jih morma pogledat inse potem odlocima...potem bom pa lahko sla z obema na sprehode-jupi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2011 11:27:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.3.2011 11:40:49
|
|
|
|
brkn83
|
kolumbo ti kr poslikaj. aja drugače pa če boš potrebovala kaj sadik, pa jih lahk dobiš, ker bom nekaj ven metala in bom zraven še en grmičke sadila.
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?