Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 12:24:01
|
|
|
|
brkn83
|
aja keksi so že pečeni, kosilo pa se tudi že kuha. Zdej grem pa mal cunje zložit, pa mogoče likalnik prižgem in polikam kar imam.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 12:32:42
|
|
|
|
sunny24
|
Ta mala me je skinla iz računalnika...Ena doza za odvisnico od Nodija je mogla bit! čebela ja, morfo mam full neki pozno...bom v 24. tednu... A katera ve, kdaj je najbpljše za 3D UZ? Se mi zdi, da bi se mogla hmali naročit...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 12:34:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ta mala me je skinla iz računalnika...Ena doza za odvisnico od Nodija je mogla bit! čebela ja, morfo mam full neki pozno...bom v 24. tednu... A katera ve, kdaj je najbpljše za 3D UZ? Se mi zdi, da bi se mogla hmali naročit... naša odvisnica ima Nodija kar na Tv ....meni je 3D naredila takrat kot morfologijo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 12:35:01
|
|
|
|
Čebel@
|
desca bo kap sem spalnico spucala v nulo bo mislil,da bomo šli že rodit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 12:36:48
|
|
|
|
sjmm
|
hojla! dans vorkam še za včer k sm se potepala...sm zdej matrala loverja ...je že skor zdihnu urša...super teža!!!! bravo mami in Evica!!! aja ..RECEPT ZA SKUTNE LUNCE AL PA RUTKE 250G PASIRANE SKUTE 250G MARGARINE..KOCKA RAME...PO ŽELJI LAHK DAŠ POL MARGARINE POL MASLA 250G MOKE + 1/4 PECILNEGA...ČE BO TESTO PACKASTO KAR DODAJ ŠE ENE 3-5 ŽLIC MOKE ZGNETEŠ V FAJN TESTO, GLADKO, NEPACKASTO, AMPAK JE PA KR MEHKO, POČIVA POL URCE...POL PA REŽEŠ KVADRATKE, NAFILAŠ IN ZAPOGNEŠ V RUTKO AL PA KR S KOZARCEM NAPADEŠ TESO IN DOBIŠ LUNCE..STIK ROBOV FAJN PRITISNEŠ Z VILICO...ZA FILO JZ UPORABIM OD PRESADA MARMELADO ZA PEKO, KER RES NE TEČE VN AL PA LAHK KR NUTELO, ČE VAM PAŠE brkn....jz navijam za +, sicer so pa znaki ful očitni... kolumbo ......super za lepotni spanec!!!!sej Jurčiju se pa vidi d rad je!!! ajvy.....za vas bejbike pa en xxxl paket...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 12:38:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ desca bo kap sem spalnico spucala v nulo bo mislil,da bomo šli že rodit vau, kok si pridna!!! sam zdej ti pa počitek predpisujem
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 12:39:07
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ta mala me je skinla iz računalnika...Ena doza za odvisnico od Nodija je mogla bit! čebela ja, morfo mam full neki pozno...bom v 24. tednu... A katera ve, kdaj je najbpljše za 3D UZ? Se mi zdi, da bi se mogla hmali naročit... men je nardila 3D UZ skupaj z morfologijo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 12:42:54
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, sam pri nas na Goriškem in širši okolici, nimamo 3D UZ in se morem naročit v Postojno, ki nam je najbližje...Ma, bom poklicala kr gor in se naročila...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 12:43:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ desca bo kap sem spalnico spucala v nulo bo mislil,da bomo šli že rodit vau, kok si pridna!!! sam zdej ti pa počitek predpisujem bom čez 1 uro počivala na ctg-ju
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 12:54:07
|
|
|
|
brkn83
|
sem polikala dva stroja cunj, pa sem zdej čist hin. Moje počutje je res čist v k............ čebela - si bla pa res pridna
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 13:00:07
|
|
|
|
Čebel@
|
še makarončke skuham,da bom jedla predno grem,pa pod tuš in via ZD....me pa že celo dopoldne zvija,ko grem na WC ni pa nič
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 13:09:23
|
|
|
|
sunny24
|
Evo, sem poslala mail v Postojno in se naročila. Zdej čakam odgovor. čebela, fajn opravi na ctg!!! Jst bom pa šla počasi kej skuhat...Sam se morm še odločit, al temfane bučke, krompir in kak mesek al pa porovo rižoto... Sej naši mulčki lahko jejo kak sojni polpet, ne? sjmm...tebe bom pa nažicala za kak receptek...Pred časom si napisala za spomladanske zavitke in za bananin šejk,sam si talent nisem shranla oz sem si pa mi je sesulo PC. Pa za pasulj in kako zelenjavno omakico za na pašto bi tudi prosila...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 13:11:34
|
|
|
|
brkn83
|
sunny - ja ga lahko jedo- nik ga je že večkrat jedel.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 13:20:56
|
|
|
|
sunny24
|
U brkn, hvala za odgovor...Zdej jih že full cajta nisem kupla, so mi prej na bučo padli da bi Gaji lahko dala za kosilo. O madona, sej sm pozabla, da si tudi ti ena super kuharca pa bi lahko tebe nažicala za kak receptek...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.3.2011 13:43:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 13:44:09
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Evo, sem poslala mail v Postojno in se naročila. Zdej čakam odgovor. čebela, fajn opravi na ctg!!! Jst bom pa šla počasi kej skuhat...Sam se morm še odločit, al temfane bučke, krompir in kak mesek al pa porovo rižoto... Sej naši mulčki lahko jejo kak sojni polpet, ne? sjmm...tebe bom pa nažicala za kak receptek...Pred časom si napisala za spomladanske zavitke in za bananin šejk,sam si talent nisem shranla oz sem si pa mi je sesulo PC. Pa za pasulj in kako zelenjavno omakico za na pašto bi tudi prosila... sunny ni problem...se popoldne kej zmislim...zvečer pa natipkam
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 13:46:43
|
|
|
|
sjmm
|
jz grem tud kuhat k fate mam za dons dost mali še spi, mIha je napadel ananas evo naše kosilo....rižota s porom in korenčkom in smetano sojino zelenjavni polpetki...morm zdej hitr maso nardit( suuny...mi jih kr doma delamo in so njamsi!!!!) pa kako solato se bo treba zmislit
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 13:54:17
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Evo, sem poslala mail v Postojno in se naročila. Zdej čakam odgovor. čebela, fajn opravi na ctg!!! Jst bom pa šla počasi kej skuhat...Sam se morm še odločit, al temfane bučke, krompir in kak mesek al pa porovo rižoto... Sej naši mulčki lahko jejo kak sojni polpet, ne? sjmm...tebe bom pa nažicala za kak receptek...Pred časom si napisala za spomladanske zavitke in za bananin šejk,sam si talent nisem shranla oz sem si pa mi je sesulo PC. Pa za pasulj in kako zelenjavno omakico za na pašto bi tudi prosila... sunny ni problem...se popoldne kej zmislim...zvečer pa natipkam evo kr preci...bananin šejk....3 dcl mleka, 2 banani, žlica medu al pa žlička rjavega sladkorja, fajn je mau cimeta, lahk pa tud malo žličko unga ta pravga vanlin sladkorja, pa pol lahk dodaš stepeno smetano, al pa kako kepico sladoleda, po želji pa lahk namesto mleka uporabiš navaden jogurt al pa kefir zvitki....jz uporabim kupljeno listnato testo v lističih...zrežem na kvadratke tam nekje 10X10 cm nadev...čebulca, por, kitajsko ali pa navadno belo sladko zelje, nariban korenček, po želji lahk dodaš še faširano meso ali pa poparjene sojine kosmiče...sam kosmiče dodaš čist na konc, ko je ostalo že lepo mehko zdušeno, pa seveda sol, poper, pa še kaka začimba po okusu....ko se hladi ta masa lahk not vmešaš še kako žlico drobtin...pol pa lepo za veliko žlico nadeva na vsak kvadratek, ki ga zasukaš. da so špice gor, dol, levo desno, da potem s špico na noter začneš zavijanje, levo in desno pa pa š**** zavihneš proti sredini.....pol pa jih pa namakaš v stepeno jajce+malo mleka+sol in direkt v razbeljeno olje........fajn omakca za zravn ...sojina omaka+ sok limete + nasekljan svež peteršilj ali drobnjak
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 13:54:37
|
|
|
|
sjmm
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 14:17:57
|
|
|
|
sunny24
|
sjmm, hvala!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 15:00:55
|
|
|
|
petrušk_
|
hej bejbe moje... jst glih s pregleda....vse ok...vse še zaprto , sicer mali že trka na vrata...je čist dol zasukan, in prov tišči na maternični vrat, zato me tud tko matra vse skupi....je še vedno fantek mam pa 3xna dan magnezij za pit pa za vsak slučaj mam še buscopan, če bi še kej otrdevalo.... dimenzije glih taprave, tko da prov super, sm se res bala glede na moje hujšanje v zadnjem času....tko da res super..... hej sjmm....akcija...recept za sojino zelenjavne polpetke in za rižotko....bi jst tud to kuhala.... ajvy... brkn..čist preveč si pridna.... čebela...dobr oprav na ctg-ju sunny....tam okrog 25 tedna je 3d, no sj ti bojo itak oni datum poslal...po mailu so kar ažurni....k boš šla na 3d palohk še k men na kofi uletiš kolumbo...super, za spanje in počitek , sj je prov tako...jst sm dons že spet brez ostala, k sm bla pri G tacajt k je mala spančkala, zj pa akcija....mal sm vas pršla prebrat zj pa šibam sarme kuhat....tko da me dolg ne bo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 15:47:14
|
|
|
|
Čebel@
|
i back v 20tih minutah kar sem bila na ctg-ju je zaznal 3 popadke,ampak jaz jih nisem tko da ni panike ......zredila sem se pol kile(v 14tih dneh) ......naredila mi je UZ-mali v nizkem štartu ......še vedno .....kontrola drug teden .....sem jo pa vprašala za izcedek in je pogledala-glivice mala je bila pridna v vrtcu....zjutraj ko sem jo peljala sem ji povedala da gre mami pogledat in ko je ati prišel ponjo je takoj mu povedala da je šla mami gledat ......ko sem stopla čez vrata je gledala če bo še prišel čez prag .....zdej se pa baše z grozdjem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 15:58:44
|
|
|
|
sunny24
|
petrušk, s kje pa si ti? Če si kej tam okoli PO, komot gremo na en kofi! Je pa odvisno, kir datum in uro mi bojo določli...Sodelavcu in njegovi punci so v PO dali 3D v nedeljo ob 19:30... čebela, lepo za pregled in ctg! Gremo z Gajo malo počivat, k je tečna...Rajši kot pomagat pospravit igrače, se je trmala in pol sm ji vse najljubše igrače zmetala v vrečko za smeti -za foro, da bo kej palilo...Ja itak...sweet dreams mati... Še pomagala mi je dajat v vrečo! Nam je pa burja poširla okna na balkonu...Tko, ene pol centima lufta je...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 16:15:22
|
|
|
|
brkn83
|
petrušk - danes pa sploh nisem bila nič kej pridna. Se mi itak že cel dan nič ne da. Čebela - super za uspešen pregled
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 16:17:09
|
|
|
|
brkn83
|
no nama z nikom je spotoma vspelo iti še v trgovino po jogurte in sadje, pa skutko. Aja pa na pošto sva tudi šla, tk da kolumbo danes sem ti poslala. Se opravičujem ker sem tk dolgo potrebovala, pa nikakor se nisem mogla spravit Pri nas pa zdej rahlo naletava sneg in bova z nikom kr notri, ker zunaj piha in je mrzlo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.