Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.2.2011 20:08:43
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 onasis - no suepr , da sem js povod da greš samo zato na rr. Kje pa ti delaš? Pa ne da si zdej v službi????? Aja drugače pa moj pravi, da ziher nisem KAKO PA ON TO VE????? Grem počasi nika v postlo spravit. Pa potem pod tuš in v mižule.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2011 20:53:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2011 20:58:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2011 21:44:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.2.2011 21:46:26
|
|
|
|
brkn83
|
kolumbo - jurček super zgleda . Važn, da vam je vse zlaufalo, tako kot si si zamislila. sjmm - ker pravi, da čaka na pravi trenutek, ker bo zdej punčku naredu
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.2.2011 21:47:53
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo evo še Majkl ena slikca od zutri....Rokso je protestiral na celi črti in mu nism uspela "inštalirat" metuljčka okol vratu- februarček 009 nimaš kej super zgleda majki. Pravi frajer ni kaj!!! Bi ga mogla kam drugam peljat, da bi lahk punce iskal. Je bil ravno primerno oblečen.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2011 21:54:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2011 21:56:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.2.2011 21:58:07
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BRKN kako si...kaj novega Majkl mi je dons reku d bi se rajš poročil z eno bejbo iz vrtca, kot s tisto k smo "zmenjeni" ...sm bla čist u šoku ....če bo pri vas kdaj kakšna punčka, ga pošljem k tebi- bo zihr blont.....on pada na bjonde novega nič - edino utrujena do onemoglosti, se mi prav nič ne da. . Bi mola še nahrbtnike od danes pospraviti pa se mi resnično ne da. Grem zdej še samo pod tuš in potem v potlo. Ja če bo pri nas punčka, pa če bo kaj po meni bo zagotovo čist blond tak kot je tudi NIK. Tk da ga boš lahk kr poslala. Sicer pa glede na to da maš tri, pa lahk zagotovo enga prišparaš . Pa bi potem bli v žlahti, pa še moja bejba bi imela super taščo.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.2.2011 21:58:28
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo grem spat LAHKO NOČ Lahko noč. Spočij se.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 6:29:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ZDEJ SMO PA BOŽJI Smo zmagal na celi črti ....uspel u nulo POSEBNA ZAHVALA TAMIKI IN ČEBELI BREZ KATERIH NE BI BLO MOJE FENSY OBLEKCE ZA MOJ POSEBEN TRENUTEK .......TORTA JE BLA NJAAAAAAAAAAAMIIIII..ŠE NIKOL NA NOBENI FEŠTI SE ŠE NISMO TOK GREBL ZANJO K DONS PA SEVEDA...ČE NEBI ČEBELINGA FOTOGRAFA NAJEL BI SE MI UTRGAL, ker sta tele dve slkci zgoraj EDINI k nista premakneni, ker je Šime zgleda narobe naštelal....zzzzzz super da se je vse končalo tko kot je treba
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 6:30:12
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 6:30:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@.... če boš rabla kake obiske u porodnišnico prešvercat ali pa kontra me poklič----saj veš imam veze!!! sva na vezi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 6:33:19
|
|
|
|
Čebel@
|
včeraj popoldan smo se šli fotkat v studio....mala je bila čist preveč naspidirana.....par fotk je uspel narediti tudi z njo,pol jo je moj domov peljal k babi,mi smo se pa pofotkal do konca mala gre danes v vrtec .....mami pa gužvat v Hoferja za copatke kosilo:nimam pojma
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 7:23:18
|
|
|
|
brkn83
|
jutro. Evo sem že pokonci, nik v varstv. Zdej zajtrkujem, potem pase moram odločit kje bom začela danes delati. Imam ful velik dela,.......................kosilo tudi jaz nimam pojma kaj bi skuhala - najverjetneje kr testenine in solata čebela - super za fotkanje.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 8:35:59
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Pri nas pestro. Včeraj smo se ves dan potepali. Prvo smo šli k mojim kjer smo bili na kosilu, potem sta tamaledva ostala pri mojih, midva z Evo sva šla pa do prijateljice v Logatec. Je bilo tok luštno. Nejc popoldan dobil malo vročine - pomoje od skurjenosti ker je dva dni spal zelo malo nekak tako kot jaz Danes smo mel pa zjutraj cepljenje za klope, no Žiga je bil cepljen, Nejca preventivno ni, ga je tud pregledala sam zaenkrat vse ok. No bomo vidli tekom dneva al je ok al se mu kaj kluha. Upam da ne ker bi šla jutri res rada na kavico z vami in upam da gresta končno v vrtec. Spotoma sem še potrdilo za vrtec dobla. Dršte pesti da je Nejc ok Kolumbo iiii kok ste bili lepi, res super ste, tortica lepa čebela super za slikanje brkn dej test opravi jaz mislim da bo ka Sedaj moram it pa mal pospravit ker tak kot mamo danes pa sploh ne vem kdaj smo nazadnje imeli, res cela štala. Naj bodo mulčki pridni da mi rata vsaj za silo pospravit. Se še tipkamo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 8:36:53
|
|
|
|
Urša08
|
še nekaj Ajvy kako sta princeski? Še preventivno pa za tvoj drži se
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 9:17:40
|
|
|
|
Ploha
|
no ekola....zdej ma pa tud moj mož ženo je za nami, še kar luštno, mislim par malenkosti, ki so malo kazile vse skupaj pa nima veze. Drgač pa super. Slikic še ni, ko bojo pa sigurno pokažem kako. mal hecnih momentov, ko sva midva zaj*****a imela sva 2 prva plesa ker sva kr na prvega pršla ko naju je najavil, pa ni blo mišljen kot prvi ples in sva potem še enga odplesala na civilni poroki sva pozabila na lubčka in nama pooblaščenec razlaga: Lubčka lubčka., medved je pa kr nekaj v luft gledal, je mislu da mu kaže nekaj zgorej v cerkvi se sploh nisva kušnla....ajej na šrangi sem mogl aeno majco speglat, žagala sva hlod, priče so kidale sneg, šofer je vozil šajtrgo, sadil so zimski krompir luštn. samo v noge me je zebl k svina ukradl so me zelo elegantno, čeprav je moja priča bla kot moja senca...šla sem na wc, kar na 1x pred mano en dec, za mano ena ženska prav hitr teče in smo že tekl sicer se je mal zakomliciral, ker sta bla 2 tabora kdo bo prvi ukradel nevesto in pol so kr vsi pršli v tist lokal, kjer smo bli in tud ko smo bli že nazaj, so me spet hotl (tista skupina ki jim ni ratal) tko da je medved prav hud bil in sta šofer in njegova priča eno uro čakala med vrati, tolk da smo do ponoči zdržal,... premalo plesalcev, pol sm pa mogla jst skos folku najedat za plesat, pa okol skakljat pa animirat, da sm bla že čist konc. dam smo pršli ob 7.00. pa najlepša hvala za lepe misli in čestitke!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 10:18:41
|
|
|
|
sjmm
|
dan! noč neki z velik prekinitvami moj je glih na malco uletel...za ju3 je zmenjeno, če še velja za kofe kolumbo....vau, kok lušne slikce, mali je pravi prinček ...oblečeni itak ulala...komi čakamo kompletne slike...aja, a ju3 prideš...d vem če rutke spečem k ti jih že morje cajta oblublam urša...super za tako popotno nedeljo, držimo pesti da vsi ostanete zdravi ...mau preventive čebelc@...super za foto sešn...komi čakamo da nam pokažeš kako fotko ploha...vau ste imeli pa pestro!!!!!super super...čestitke še 1x!!!!!!!!..sam d ma mož zdej ženo, pa je dobr....mene so tud mogl opomnit za poljub, sm tok prekladala un šopek d sm čist pozabla na cmokanje ..tudi vaše slike čakamo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 10:47:51
|
|
|
|
Čebel@
|
dan sem zapravljala(preveč ) in z kolegico brkn....joj kok sem firbčna kaj bi ti pokazal test urša..... za lepo preživet vikend.....malo preventivnih za Nejca ploha......pa si preživela ....vse itak ne more biti popolno,ampak važno je da sta vidva uživala sjmm....vidim,da ste en super ritem ujeli za uspavanje ......mogoče je pa malemu le lunca preveč nagajala ......fotke mi bo zapekel na CD in ko bojo vam kakšno ziher pokažem kosilo:baje spet mož kuha in me pelje ven ....človek bi se lahko kar navadil moram se sneti slikice od Haninega RD
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 28.2.2011 10:48:42 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 10:50:16
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dan sem zapravljala(preveč ) in z kolegico brkn....joj kok sem firbčna kaj bi ti pokazal test urša..... za lepo preživet vikend.....malo preventivnih za Nejca ploha......pa si preživela ....vse itak ne more biti popolno,ampak važno je da sta vidva uživala sjmm....vidim,da ste en super ritem ujeli za uspavanje ......mogoče je pa malemu le lunca preveč nagajala ......fotke mi bo zapekel na CD in ko bojo vam kakšno ziher pokažem kosilo:baje spet mož kuha in me pelje ven ....človek bi se lahko kar navadil moram se sneti slikice od Haninega RD super d si mau zapravla...sej pol k bo malček prijokal boš imela mau pauze ja, zdej smo kr fajn spal že en cajt...včeri si je pa oči omislu d se mu morm mau posvetit, ker sem se 24/7 posvečaka počitnikarjem...no, sam majki se očitno ni strinjal z njegovim planom
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 10:51:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm super d si mau zapravla...sej pol k bo malček prijokal boš imela mau pauze ja, zdej smo kr fajn spal že en cajt...včeri si je pa oči omislu d se mu morm mau posvetit, ker sem se 24/7 posvečaka počitnikarjem...no, sam majki se očitno ni strinjal z njegovim planom sem dala kar skupno kartico,da tok ne boli mali možek ima zadnjo besedo pri hiši,pa če je očiju prav ali pa ne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2011 11:05:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 11:07:00
|
|
|
|
Čebel@
|
da malo posmetim s slikami veselje nad tetinim darilom: pokažemo koliko smo stari: pihamo in poziramo: uspelo jeee: še tortica: škatla se lahko uporabi kot tobogan: dost imate
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.2.2011 11:07:56
|
|
|
|
Urša08
|
kapučino in rr time
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.