|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
27.2.2011 20:08:43   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

onasis - no suepruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da sem js povod da greš samo zato na rr. Kje pa ti delaš? Pa ne da si zdej v službi?????  Aja drugače pa moj pravi, da ziher nisem user posted image

KAKO PA ON TO VE?????user posted image
Grem počasi nika v postlo spravit. Pa potem pod tuš in v mižule.

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 876
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 20:53:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 20:58:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 878
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 21:44:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 879
27.2.2011 21:46:26   
brkn83
kolumbo - jurček super zgleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Važn, da vam je vse zlaufalo, tako kot si si zamislila.user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm - ker pravi, da čaka na pravi trenutek, ker bo zdej punčku naredu

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 880
27.2.2011 21:47:53   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo še Majkl ena slikca od zutri....Rokso je protestiral na celi črti in mu nism uspela "inštalirat" metuljčka okol vratu- februarček 009 nimaš kejuser posted image

user posted image

super zgleda majki. Pravi frajer ni kaj!!! Bi ga mogla kam drugam peljat, da bi lahk punce iskal. Je bil ravno primerno oblečen.

Neposredna povezava do sporočila: 881
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 21:54:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 21:56:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 883
27.2.2011 21:58:07   
brkn83

BRKN kako si...kaj novegauser posted image user posted image user posted image

Majkl mi je dons reku d bi se rajš poročil z eno bejbo iz vrtca, kot s tisto k smo "zmenjeni"user posted image ...sm bla čist u šokuuser posted image user posted image user posted image ....če bo pri vas kdaj kakšna punčka, ga pošljem k tebi- bo zihr blont.....on pada na bjondeuser posted image

novega nič - edino utrujena do onemoglosti, se mi prav nič ne da.user posted image user posted image user posted image user posted image . Bi mola še nahrbtnike od danes pospraviti pa se mi resnično ne da. Grem zdej še samo pod tuš in potem v potlo.

Ja če bo pri nas punčka, pa če bo kaj po meni bo zagotovo čist blond tak kot je tudi NIK. Tk da ga boš lahk kr poslala. Sicer pa glede na to da maš tri, pa lahk zagotovo enga prišparašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa bi potem bli v žlahti, pa še moja bejba bi imela super taščo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 884
27.2.2011 21:58:28   
brkn83

grem spat LAHKO NOČ

Lahko noč. Spočij se.

Neposredna povezava do sporočila: 885
28.2.2011 6:29:24   
Čebel@

ZDEJ SMO PA BOŽJIuser posted image user posted image

Smo zmagal na celi črtiuser posted image ....uspel u nulouser posted image user posted image user posted image  POSEBNA ZAHVALA TAMIKI IN ČEBELIuser posted image user posted image user posted image  BREZ KATERIH NE BI BLO MOJE FENSY OBLEKCE ZA MOJ POSEBEN TRENUTEKuser posted image user posted image user posted image .......TORTA JE BLA  NJAAAAAAAAAAAMIIIII..ŠE NIKOL NA NOBENI FEŠTI SE ŠE NISMO  TOK GREBL ZANJO K DONSuser posted image user posted image user posted image user posted image  PA SEVEDA...ČE NEBI ČEBELINGA FOTOGRAFA NAJEL BI SE MI UTRGAL, ker sta tele dve slkci zgoraj EDINI k nista premakneni, ker je Šime zgleda narobe naštelal....zzzzzz
super da se je vse končalo tko kot je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 886
28.2.2011 6:30:12   
Čebel@
jutro

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 887
28.2.2011 6:30:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

čebel@.... če boš rabla kake obiske u porodnišnico prešvercat ali pa kontra me poklič----saj veš imam veze!!! user posted image

sva na veziuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 888
28.2.2011 6:33:19   
Čebel@
včeraj popoldan smo se šli fotkat v studio....mala je bila čist preveč naspidirana.....par fotk je uspel narediti tudi z njo,pol jo je moj domov peljal k babi,mi smo se pa pofotkal do koncauser posted image user posted image user posted image

mala gre danes v vrtecuser posted image .....mami pa gužvat v Hoferja za copatkeuser posted image user posted image user posted image

kosilo:nimam pojmauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 889
28.2.2011 7:23:18   
brkn83
jutro.
Evo sem že pokonci, nik v varstv. Zdej zajtrkujem, potem pase moram odločit kje bom začela danes delati. Imam ful velik dela,.......................kosilo tudi jaz nimam pojma kaj bi skuhala - najverjetneje kr testenine in solata

čebela - super za fotkanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 890
28.2.2011 8:35:59   
Urša08
jutro

Pri nas pestro. Včeraj smo se ves dan potepali. Prvo smo šli k mojim kjer smo bili na kosilu, potem sta tamaledva ostala pri mojih, midva z Evo sva šla pa do prijateljice v Logatec. Je bilo tok luštno. Nejc popoldan dobil malo vročine - pomoje od skurjenosti ker je dva dni spal zelo malo nekak tako kot jazuser posted image Danes smo mel pa zjutraj cepljenje za klope, no Žiga je bil cepljen, Nejca preventivno ni, ga je tud pregledala sam zaenkrat vse ok. No bomo vidli tekom dneva al je ok al se mu kaj kluha. Upam da ne ker bi šla jutri res rada na kavico z vami in upam da gresta končno v vrtec. Spotoma sem še potrdilo za vrtec dobla.

Dršte pesti da je Nejc okuser posted image

Kolumbo iiii kok ste bili lepi, res super ste, tortica lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela super za slikanje user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn dej test opravi jaz mislim da bo kauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj moram it pa mal pospravit ker tak kot mamo danes pa sploh ne vem kdaj smo nazadnje imeli, res cela štala. Naj bodo mulčki pridni da mi rata vsaj za silo pospravit. Se še tipkamo

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 891
28.2.2011 8:36:53   
Urša08
še nekaj

Ajvy kako sta princeski? Še preventivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa za tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 892
28.2.2011 9:17:40   
Ploha
no ekola....zdej ma pa tud moj mož ženo

je za nami, še kar luštno, mislim par malenkosti, ki so malo kazile vse skupaj pa nima veze. Drgač pa super. Slikic še ni, ko bojo pa sigurno pokažem kako.

mal hecnih momentov, ko sva midva zaj*****a imela sva 2 prva plesa ker sva kr na prvega pršla ko naju je najavil, pa ni blo mišljen kot prvi ples in sva potem še enga odplesala

na civilni poroki sva pozabila na lubčka in nama pooblaščenec razlaga: Lubčka lubčka.,  medved je pa kr nekaj v luft gledal, je mislu da mu kaže nekaj zgorej v cerkvi se sploh nisva kušnla....ajej

na šrangi sem mogl aeno majco speglat, žagala sva hlod, priče so kidale sneg, šofer je vozil šajtrgo, sadil so zimski krompir luštn. samo v noge me je zebl k svina

ukradl so me zelo elegantno, čeprav je moja priča bla kot moja senca...šla sem na wc, kar na 1x pred mano en dec, za mano ena ženska prav hitr teče in smo že tekl sicer se je mal zakomliciral, ker sta bla 2 tabora kdo bo prvi ukradel nevesto in pol so kr vsi pršli v tist lokal, kjer smo bli in tud ko smo bli že nazaj, so me spet hotl (tista skupina ki jim ni ratal) tko da je medved prav hud bil in sta šofer in njegova priča eno uro čakala med vrati, tolk da smo do ponoči zdržal,...

premalo plesalcev, pol sm pa mogla jst skos folku najedat za plesat, pa okol skakljat pa animirat, da sm bla že čist konc.

dam smo pršli ob 7.00.

pa najlepša hvala za lepe misli in čestitke! user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 893
28.2.2011 10:18:41   
sjmm
dan!

noč neki z velik prekinitvamiuser posted image user posted image

moj je glih na malco uletel...za ju3 je zmenjeno, če še velja za kofe

kolumbo....vau, kok lušne slikce, mali je pravi prinčekuser posted image user posted image user posted image ...oblečeni itak ulala...komi čakamo kompletne slike...aja, a ju3 prideš...d vem če rutke spečem k ti jih že morje cajta oblublamuser posted image user posted image

urša...super za tako popotno nedeljo, držimo pesti da vsi ostanete zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mau preventive

čebelc@...super za foto sešn...komi čakamo da nam pokažeš kako fotkouser posted image user posted image user posted image user posted image

ploha...vau ste imeli pa pestro!!!!!super super...čestitke še 1x!!!!!!!!..sam d ma mož zdej ženo, pa je dobr....mene so tud mogl opomnit za poljub, sm tok prekladala un šopek d sm čist pozabla na cmokanjeuser posted image user posted image user posted image ..tudi vaše slike čakamo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 894
28.2.2011 10:47:51   
Čebel@
dan

sem zapravljala(prevečuser posted image ) in user posted image  z kolegicouser posted image user posted image user posted image

brkn....joj kok sem firbčna kaj bi ti pokazal testuser posted image user posted image user posted image

urša.....user posted image user posted image user posted image  za lepo preživet vikend.....malo preventivnih user posted image user posted image user posted image  za Nejca

ploha......pa si preživelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....vse itak ne more biti popolno,ampak važno je da sta vidva uživalauser posted image user posted image user posted image

sjmm....vidim,da ste en super ritem ujeli za uspavanjeuser posted image user posted image user posted image ......mogoče je pa malemu le lunca preveč nagajalauser posted image ......fotke mi bo zapekel na CD in ko bojo vam kakšno ziher pokažemuser posted image

kosilo:baje spet mož kuha in me pelje venuser posted image user posted image user posted image ....človek bi se lahko kar navadiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moram se sneti slikice od Haninega RDuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 28.2.2011 10:48:42 >

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 895
28.2.2011 10:50:16   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dan

sem zapravljala(prevečuser posted image ) in user posted image  z kolegicouser posted image user posted image user posted image

brkn....joj kok sem firbčna kaj bi ti pokazal testuser posted image user posted image user posted image

urša.....user posted image user posted image user posted image  za lepo preživet vikend.....malo preventivnih user posted image user posted image user posted image  za Nejca

ploha......pa si preživelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....vse itak ne more biti popolno,ampak važno je da sta vidva uživalauser posted image user posted image user posted image

sjmm....vidim,da ste en super ritem ujeli za uspavanjeuser posted image user posted image user posted image ......mogoče je pa malemu le lunca preveč nagajalauser posted image ......fotke mi bo zapekel na CD in ko bojo vam kakšno ziher pokažemuser posted image

kosilo:baje spet mož kuha in me pelje venuser posted image user posted image user posted image ....človek bi se lahko kar navadiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moram se sneti slikice od Haninega RDuser posted image

super d si mau zapravla...sej pol k bo malček prijokal boš imela mau pauzeuser posted image

ja, zdej smo kr fajn spal že en cajt...včeri si je pa oči omislu d se mu morm mau posvetit, ker sem se 24/7 posvečaka počitnikarjem...no, sam majki se očitno ni strinjal z njegovim planomuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 896
28.2.2011 10:51:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

super d si mau zapravla...sej pol k bo malček prijokal boš imela mau pauzeuser posted image

ja, zdej smo kr fajn spal že en cajt...včeri si je pa oči omislu d se mu morm mau posvetit, ker sem se 24/7 posvečaka počitnikarjem...no, sam majki se očitno ni strinjal z njegovim planomuser posted image user posted image
sem dala kar skupno kartico,da tok ne boliuser posted image user posted image user posted image user posted image
mali možek ima zadnjo besedo pri hiši,pa če je očiju prav ali pa neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 897
   [Brisano sporočilo]
28.2.2011 11:05:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 898
28.2.2011 11:07:00   
Čebel@
da malo posmetim s slikamiuser posted image

veselje nad tetinim darilom:
user posted image

pokažemo koliko smo stari:
user posted image

pihamo in poziramo:
user posted image

uspelo jeee:
user posted image

še tortica:
user posted image

škatla se lahko uporabi kot tobogan:
user posted image

dost imateuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 899
28.2.2011 11:07:56   
Urša08
kapučino in rr time user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.