Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.6.2011 8:03:00
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - ja sej js sem datum sam tak mal napisala, da si ga daš mal v plan. Potem pa se itak vidi kako in kaj. Mogoče nam pa celo uspe. Evo js že spet pečem kekse - potem pa delo. Danes morem res orng turbo vklopit, ker drugače itak ne gre. Dela mam prek glave, tko da sploh ne vem kje začeti.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.6.2011 8:15:31
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi smo pa po dolgem cajt neki ponočeval...tko d sm kr neki zmatrana ostali na delovnih mestih, moj sicer uleti kmau nazaj d gremo u šoping, pol pa bo pr sosedih skončau laminat mene pa že neki zvija za ....pa mam še pregled dons...šit, ej k ni treba bo pa še zgodnja tale tetka...uf, včasi res ne gre vse po načrtih kolumbo...pa ti si tud tak Lego fan......moj zmeri prav d bi jih mel pol manj pr hiš, če nebi bla jz zmeri tok fascinirana nad kockami brkn...men se čist fajn zdi d se spet kej vidmo, pa september zna bit še lep, pa folk ni več na dopustih....good ideja ...kakšne piškotke si pekla??? a pol tud ješ in ti gre kej u širino al si sam za peko, drugi se pa sladkajo pol ..k men se čist vsak piškotek pozna na kilaži, sploh ta domač...k trgovinski me glih neki ne privlačijo in se jim komot uprem tko, zdej si morm pa lase oprat....pol itak ne bo več časa
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.6.2011 8:28:45
|
|
|
|
brkn83
|
sjmm - trenutno samo pečem. Namreč v soboto imamo birmo in je potrebno pripraviti nekje 10-15 vrst peciv No kej preveč ga res ne jem, sej kakšnega že poskusim in to je tudi to.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.6.2011 8:30:14
|
|
|
|
brkn83
|
sjmm - se ti pozabla napisat neki. Zdej sme pekla razpokane piškote včeraj, pa kokosove rogljičke, pa orehove rogljičke, pa cookije.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.6.2011 8:36:55
|
|
|
|
petrušk_
|
hejjj... oči v službi, pri baby tv in po zajtrku pa še v svetu sanj...sam že konkretno neki protestira juhca se kuha, dons bo kr zelenjavna juhca pa palačinke.... jutr pa verjetn pičimo na morčija za en dan k je naša mami dol....no bomo vidl kakšne volje bom kolumbo...čist hude kocke,,,moj bo živčnga dobu....dobr da pr evi niso carsi še tko zlo in, k drgač bi jih šla pomoje že kupit pa bravo za šimeta in njegovo voljo...pr nas je tud ponavad tko, da on zaštopa, alpa tko čudn pogleda da me koj mine sjmm...včasih morš mal pop.... da bojo mulčki vedl kako in kaj se stvari streže....bravo da zadnje čase vsake tolk mal pokažeš da ne boš vsega sam ti po bajti podelala..... glede juhic pa tko...pr nas to isto vsak dan obvezno....no važn da rečem da je juhca, pa poje bel gres s kakavom je župca s čokolado... golaž in polenta ... je taka fina juhca z meskom....hhehehe tko da jst kr tko prakticiram, pa bolj redko nardim pa gre po ritki.... če je pa osnova juha pa pol še ostala južna pa itak pikne sam še mal krompirčka....solate se spljoh ne dotakne, meso pa zj ene 14 dni spet mal je, do zdaj pa bože nedaj... zj vidš da so vsi tako, tko da ti sam tko k delaš delaj naprej pa bo.... tanci...kako je erik? sunny....v DM majo tampone za v bazen....men jih je ginekologinja priporočila za v nosečnosti...in res nism mela problemov, k drgač mam pa tud takoj ene glivice pa to čebela...zakaj pa si ti povožena?? kaj ti je vzelo nočko?? brkn....piškotki...ti si res turbo pridna....res super gospodinja...še ena sjmm zj pa pičim še kej nardit preden malček vstane, pol pa upam, da nam končn spet rata na en sprehodek...smo kr mal zabušaval včeri... imejte lep dan....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.6.2011 11:24:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebela...zakaj pa si ti povožena?? kaj ti je vzelo nočko?? kdo ati
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.6.2011 11:25:55
|
|
|
|
Čebel@
|
midva sva s sprehoda .....zdele spijem kofi in pojem par piškotov,pol pa na telefon in klicat za biznis
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.6.2011 12:33:41
|
|
|
|
sjmm
|
evo nas....šoping opravl....si bo sosed kuj opomogu kosilo je po ta velkem fertik...dons bo omakca...korenje in koruzca, pa grah, zravn pa riž....tole bo naši mali ritki zeellooo po volji, tak d dons ni treba juhce, za solato pa nimam cajt, tak d bo kr skleda češenj za zobat zdele gre majki šlafat, jz pa depilirat noge, pa mau pedikure, manikuro sm pa že včer zganjala pol si pa še mau hlače popeglam, pa eno srajco za mojga, ker me bo kr on peljal, čeprav sm mislila d bo z mulčki doma...jz pa na bus promet, pa prav d ne, da bosta z Majkijem šla na en sladoled in kofe...tud prov, men čist paše petrušk...kok sta pridna tvoja ptička...glede juhic pa vidm d je povsod prbližn enak..sicer pa naš Majki ima skor 16 kil, torej tko slabo k jz mislim že ne je ..mame smo pač ena panična bitja brkn...vau, res prave mojstrovine..te morm za kak recept nažicat k boš mela kej cajta
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.6.2011 13:02:05
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm evo nas....šoping opravl....si bo sosed kuj opomogu kosilo je po ta velkem fertik...dons bo omakca...korenje in koruzca, pa grah, zravn pa riž....tole bo naši mali ritki zeellooo po volji, tak d dons ni treba juhce, za solato pa nimam cajt, tak d bo kr skleda češenj za zobat zdele gre majki šlafat, jz pa depilirat noge, pa mau pedikure, manikuro sm pa že včer zganjala pol si pa še mau hlače popeglam, pa eno srajco za mojga, ker me bo kr on peljal, čeprav sm mislila d bo z mulčki doma...jz pa na bus promet, pa prav d ne, da bosta z Majkijem šla na en sladoled in kofe...tud prov, men čist paše petrušk...kok sta pridna tvoja ptička...glede juhic pa vidm d je povsod prbližn enak..sicer pa naš Majki ima skor 16 kil, torej tko slabo k jz mislim že ne je ..mame smo pač ena panična bitja brkn...vau, res prave mojstrovine..te morm za kak recept nažicat k boš mela kej cajta ja res sta pridna....zj oba spančkata...jst morm pa kosilo zj prštimat...2.del.... mi mamo glih zarad eve tak sistem, da je vsak dan juhica, ki jo poje pred spanjem, pol ko vstane pa drugi - glavni del kosila, pa ni treba gruntat kaj ji dajat za jest....in nama super šiba ta sistem, mi2 juhco jeva ob poldan, pol ko pa oči pride mamo pa kosilo, očiju pa valjda še juhica ostane in je vsem zadoščeno, pa še mala tud ostalo kosilo lepo je.... probej tko....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.6.2011 13:02:17
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebela...zakaj pa si ti povožena?? kaj ti je vzelo nočko?? kdo ati pol t pa že ni hudga
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.6.2011 13:12:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebela...zakaj pa si ti povožena?? kaj ti je vzelo nočko?? kdo ati pol t pa že ni hudga
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.6.2011 15:03:58
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebela...zakaj pa si ti povožena?? kaj ti je vzelo nočko?? kdo ati pol t pa že ni hudga ja, ampak res
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.6.2011 15:07:50
|
|
|
|
sjmm
|
petrušk ...dobr sistem...s tole juhco pred spanjem...no, pr ns je tkole...okol 6-7...flaša mleka z rižolinom al kej takega, pol ponavadi okol 9h misliji z mlekom al pa mleko + kroglice, corn fleks al pa kak kruhek namazan, al pa jogurt, pol okol 12h sadje al pa sadje + skuta...no, tle bi načeloma šlo d poje juhco in še kak košček sadja..k pr sadju sm kr natančna d ga je vsak dan en mau ...pol imamo kosilo okol 3-4h, pol pamlečna večerja okol 7h, pa spet flaša okol 9h....brez nje ne gre spat...ista doza k zju3...ko je prazna pa se lahk delamo d gremo spat
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.6.2011 18:54:43
|
|
|
|
Katjusa
|
čer.... florjan pri logopedinji z atijem.... jst pa kraljujem z mojim malim sončkom, danes sva šla na kolo.... uff je težko gonit če je taka utež zadaj mislim, da sem benjamina prvič vozla na kolesu in mu je bilo zelo všeč sem mal počila vmes pa je reku da se morem nazaj vsedit da grema še pol sva šla pa mal vrteka pogledat katastroga zel do kolen spodaj pa polno solatke sam na žalost tudi veliko rdečih polžev pozna katera kak recept kako se jih rešit? sem dedija klicala ga je bojda babi klicala in je rekla da je tak lepo da se ne more načudit... pol sem mu pa rekla da gremo mi konec avgusta in da bi lahko pol ona 2 prišla dol in bila kak teden lepo na morju pa mu je bila ideja kr všeč..... sem mu rekla da paše mal klimo zamenjat in da bi mogla it..... (naj povem da je moj ati bolan in precej depresiven in se skos doma drži in o kakem dopustu zadnje čase tud šlišit noče) tak da mogoče ju prepričam da bosta šla mal v dvoje zdej me čaka pa še stroj perila za zložit enega sem že en pa je še v stroju..... zbiram pogum moj se do mene obnaša k da ni nič narobe me neki lupčka in objema.... jst pa nekak ne morem tak da se mu mal izmikam bomo vidli kaj bo večer prinesel in potem še noč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.6.2011 19:35:19
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....upam, da tvojmu te rata omehčat že spi, bo še jedel....pri nas je bila huda nevihta .....sovražim dež in nevihte lep večer in lahko noč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.6.2011 7:21:21
|
|
|
|
petrušk_
|
jutrooooooooooooo papca, se pančka......kavica z očijem popita zj pa lahko začnem dan sjmm....fin jedilnik ma majči....sj lohk sam vsake tolk juhco uturiš...boš vidla kako bo... katjuša...upam da si se pustila omehčat
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.6.2011 7:22:45
|
|
|
|
petrušk_
|
ne morm verjet da je bil zadn post včer že ob pol 8h...pa dons prvi šele zj.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.6.2011 7:29:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ne morm verjet da je bil zadn post včer že ob pol 8h...pa dons prvi šele zj..... neki smo se polenile drgač pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.6.2011 8:09:51
|
|
|
|
brkn83
|
jutro. evo na hitro se mal javim, ker imam res full dela. Komaj čakam, da vikend mine, no potem pa se začnejo priprave na dekliščino. Grem hitro maso narediti za rumove kroglice, pa moram še za kakšne kekse pripraviti, sam še ne vem točn katere.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.6.2011 8:35:26
|
|
|
|
sjmm
|
jutro,dan! se opravičavam za večerniizostanek...ni blo elektrike,pa od G smo pršli šele ob pol9h...sem čakala od 5.40 do 8h...pa še taka nevihta, sam Maj je bil fuuul priden, čeprav z očijem nista ,mogla mau naokol večerna rutina je bla na brzake, pa mali je tok pil ceu dan d smo imel še driskico zvečer pa s Saško sva imele fajt...k sm rekla, da če sm jz po kosilu vso posodo v pomivalca zložila bi tud ona lahk za seboj umazane krožnike pospravla..kaj hujšega...je čist vn padla, sam pol jo je moj u roke vzel, mi2 z Majkijem pa sva šla spat...in sem še jz z njim zaspala ..je bil pa res bizi dan...ob polnoči pa sm šla še pod tuš, pa po mojga smrčača na sedežno in nazaj u pojstlo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.6.2011 8:48:17
|
|
|
|
sjmm
|
čebelc@...tvoja sta tud fuuul pridna...zmer pišeš al spita al pa jesta ...jz tud ne maram takih hudih neviht petrušk....ja, sej kr mava jedilnik ok, sam moj skoz govori d mali preveč poje in ima pol kako drisko...itak že od malega zelo sračka .....v bistvu kadar sonormalni dnevi, normaln urnik, takrat je tud jedilnik lepo po ustaljenem redu in je vse ok, sam zadne cajta fuuuul pije, sam res, vso od vode, soka, čaja...sploh ni d ni....pol pa še hrana in imaš hud produkt .....sam mau me jezi to, da zadnje čase je vse večkrat tko d mali poje sam tisto kar ritki mali paše...ostalo pa adijo pamet....še pred pol leta pa je lepo jedel...predvsem za kosilo kar vse po vrsti....zgleda d so tud tle ena obdobja telih naših cukrov katjuša....super za điro z Benjaminom ...pa upam, da si podlegla romantiki včeraj zvečer brkn...itak že v svojem delovnem elementu mama kolumbo se pa zgleda z legicam špila, pa nima cajta za nas zdej si pa šemau za kofetek vzamem časa, Majki se igra z lesenimi kockami, pol pa juho prstavim...dons bo čista zelenjavna( ala goveja)...mam domače nudelčke bodo vsi hepi, za nadaljevanje pa še ne vem...mogoče kr špinača in krompir , pa neki morm iz vseh teh češenj ustvarit.....drgač bodo preč pršle....verjetn bom kr eno pito pa upam, da se tale vreme kej razjasni
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.6.2011 8:49:15
|
|
|
|
sjmm
|
no, za zdele bo dost mojim romanov...fajn se imejte
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.6.2011 9:54:41
|
|
|
|
sjmm
|
kolumbo pošilja morske pozdrave iz Splitaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.6.2011 12:21:40
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Ena zelo dobra novica: MEN SO GIPS DOL VZEL IN ZDEJ SM BREZ!!!!!!!! Filing je smešen, ampak se navajam; sledi še razgibavanje pa fizioterapija pa elastični povoji za daljše hoje. Me je pa Dr "potolažu" da lahko gleženj zateka pe tedne in tudi mesece Tko mala spi, jest si grem pa eno banjo vode pripravit in "nogo razmigat" No ja pa umit se tud grem Se tipkamo pol!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.6.2011 12:55:58
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo......fovš fovš sjmm...ja res sta pridna ....no sej imata svoje momente,ampak je več lušnih simona.....juhuuuuuu .....pridno razgibavaj nogo da bo kmalu ok mi2 sva šla pa danes v šoping ....sem šla v lov za cunje za krst-itak da nisem nič dobila ....sem si pa po dveh dolgih letih kupila uro zunaj že grmi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Decembrska evforijaPrava sreča je zares zelo skromna in ne potrebuje veliko, da jo začutimo. Toda včasih je pot do nje tudi ovinkasta ter o...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?