|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
9.6.2011 10:58:49   
brkn83
tamika - hvala za recept. No sej tega sem sicer js tudi našla, pa sem mislila, če ktera pozna še kakšnega drugega.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
9.6.2011 12:06:42   
sunny24
Dan! Kako smo?

Z Gajči smo ble danes že kar pridne...malo smo pospravle, posodo dale prat, pa eno pecivo nardile-se že hladi. Zdej bo treba počasi kej za kosilo skupi spacat, pol spat, popoldne pa morm šibnt v laboratorij dat kri in lulat (mam jutri pregled zjutri, pa se mi ne da prej ustajat user posted image ), pol pa malo h moji noni, da se ta mala zdivja. user posted image

Jutri pa bo treba vrjetno kej začet pakirat za v Čatež...Vsaj na kup zmetat, kar bom sabo nesla. Sej pol na koncu itak vem, da bom pakirala v soboto zvečer-like always! user posted image user posted image user posted image

Prebrala sem vas full na hitro, sm vidla da ste se mele full fajn na srečanju...Sm vm kr mal fouš. Pa enkrat drugič ko bo kje bolj blizu. user posted image

Grem kuhat...Lep dan! user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
9.6.2011 12:07:03   
TAMIKA3
čebel@... mi noče poslat SMS-a user posted image ... ti tukaj prilimam, ti pa mi sporoči, če ti posodim user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
9.6.2011 12:22:26   
sjmm
dan!

mau sva vkup zmetala, prov velik pa se nisva matrala, sej bo itak sobota tik tak tle in bomo mau bol plunli v roke user posted image

sva se tud našetkala in nakofetkala z eno sosedo in njenim sinčkom

Maj je zdej skutke zmazu k ta velik...še mau pa v mižule

mami bo pa dons kr špinačo in pire skuhala, mau je še juhce in peciva od včeraj, pa bo

popoldne sledi bejzbol....no, razn če ne bo spet kak sodn dan

tamika...hvala, tud jz upam, da me tetka ne zmatra u iber...pa en lep pozdravček v vaše krajeuser posted image

sunny...pa vidve z Gajo ste fuul pridne...lep dan še naprej!!!

kdaj pa urša navrati????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
9.6.2011 12:38:01   
tanci29
pozdravljene bejbe

kako kaj...nisem vas nič prebirala..

moram vam samo povedat da je bilo NORO dobro in smo se imeli res nepozabno včeraj

BON JOVI je zakon..uf še zdaj sem čist na on ko se spomnim kok je blo fajn

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
9.6.2011 13:05:23   
Ajvy
ojla punce...

Pupa mal spi..upam,da si povrne moči....dopoldne je spila ene 2 deci čaja...je v loku vse ven letelo....tko da sem kr mal user posted image ---upam,da bo imela zdravnica kak odgovor...virozauser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
9.6.2011 13:06:12   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

pozdravljene bejbe

moram vam samo povedat da je bilo NORO dobro in smo se imeli res nepozabno včeraj

prav bere se te , kolk te je napolnil z energijo....waw.....bravo mati.......jst sem taka po koncertih...čist naspidirana...to enostavno moraš doživet...ful sem srečna za te....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
9.6.2011 13:49:14   
petrušk_
hej

dober dan....mal jutranjega mrka od mene...
sm mal potegnla in vstala šele ob 7h, kmal za mano eva, pol je bil še jan lačen, pol sm mal glancala pa sesala, pa evino sobico pospravla,....pol je bil že cajt za špinačno juhco z gresom za user posted image , ki zdaj še vedno spančkauser posted image je pa glih mrknu, tko da dons nau velik počitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

preberem vas zvečer alpa zjutri pa tud kej pokomentiram, zj pa solatko štimat....dons bo ena ogromna skleda zelene solate, čevapčiči in pomfri za user posted image ....

uživajte dan, kljub temu da je dežek...se bomo pa popoldan po kavčih stiskaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
9.6.2011 13:50:38   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

pozdravljene bejbe

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

ma sej se mi je zdel  d si še zmer vkloplena ...k tamle u sosedni vas ena streha skoz po malem odskakujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
9.6.2011 13:51:30   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ojla punce...

Pupa mal spi..upam,da si povrne moči....dopoldne je spila ene 2 deci čaja...je v loku vse ven letelo....tko da sem kr mal user posted image ---upam,da bo imela zdravnica kak odgovor...virozauser posted image

naj hitro mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
   [Brisano sporočilo]
9.6.2011 16:50:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4636
9.6.2011 16:55:59   
sjmm
o, mama kolumbo!!!!!!!! a si že splitske ljepote zapustila????

pa hvala za cortkane slikceuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
   [Brisano sporočilo]
9.6.2011 16:56:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4638
9.6.2011 16:57:51   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

domaaaaaa
čakamo pizza mana da se pregrešimo do koncauser posted image .......

je pasal spetuser posted image user posted image user posted image .......MORE SINJE MORE PLAVO MORE JADRANSKO.....pa ribja plata uz more, pa pivce za žive....pa romantika..........morm sam še na en trening kako nehat hiterijo zaganjat, če kdo od mulcev 3 krat zakašljauser posted image ( sm ponoč takoj našo dohtarco sanjala).....AMPAK.......sm clo pogum dobila d gremo za en tedenuser posted image user posted image user posted image v ene mobilne kučice, zdej se mormo sam še odločit kam.......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem še mal nazaj prebrat....

AJVYuser posted image user posted image .....viroza  or vat ever šccccccccccccccc zzzzzzzzzzzz user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4639
   [Brisano sporočilo]
9.6.2011 16:59:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4640
9.6.2011 17:02:10   
sjmm
jz se pokorno javljam s sedežne...je tetka prihrumelav vsej svoji mogočnostiuser posted image user posted image

oči in Majki gledata eno risanko na HBO...sta not padla

fanta sta se šla mau u blat skopat na bejzbol plac...dons bom kr mižala k dam prideta

pirejček in špinača sta nam šla vsem v slast, zdej pa čakam d bo še en kofetek padu, pa kaka osladna telenovelcauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
9.6.2011 17:08:19   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM ja smo šli dam, ker more jutr u službo, čeprav je bil dopust v planu...mah ni kej...sej veš....če je deu, je tut uredu........kašn vreme je tle jooojjjjjj......dol je sicer fuuul pihal, ampak če nebi bi blo za crknt uroče....tko d smo bli kjub jaki buru v kratkih in non stop zuni in do kolen u vodiuser posted image ......no pol smo šli direkt do mehankarjauser posted image  in kooončno dobil makino nazaj.....v Split smo šli kr s tamalim in smo se tko luštn naguzili k učas u fičotauser posted image user posted image user posted image

kvaj kej novga...kdaj kakšna RR kofi???

hja, dopust je kul, sam brez biznisa tud dopusta ni...jz že komi čakam 30.6. d zapustim tale stanvanjček in bo prkola 1 mesec moj novi dom...morm sam še pogruntat kako bom Majkija za nogo prvezal v varnem radijuuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image d mate makino nazaj

kofi...ni blemauser posted image user posted image user posted image user posted image ...mogoče bi še uršo počakale???

a ste bli to u hotelu in seveda kar me najbolj zanima...kako se kej turbo 09 obnese tkole na dopustu???user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 9.6.2011 17:09:05 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4642
9.6.2011 17:24:04   
Katjusa
evo mene mal na hitrco sme vas celo uspela prebrat.... zdej bi se pa naš dojenček cartal pa sem ga dala za minutko na čakanje......
sem mislila da se bova dons z mojmu že kej pobotala pa očitno še nič ne bo..... si morem enga deca najt k tale cimer mi že presedauser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm sej maš čist prav sam men se ne da več na tak način pa sploh ne.... tak da..... ne bom vedno jst tista k bo požrla vse grenko in se delala da je vse OK če ne čutim, da si želim poljubčkov se ne morem delat da si jih.....

no pa je le priromal domov.....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
9.6.2011 18:48:20   
simonakr
Oj!
Tanci - shoot thrue the heart and u r to blame, darling, u give love a bad name! (beri zraven se derem!) Jest bi šla tud!

Kolumbo - Lepo da ste nazaj!

Tamika - tale zadevca na slikci je pa luštna!

Ajvy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neki me hoče glava bolet! grem mal ležat! 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
9.6.2011 18:59:04   
Čebel@
tamika....zlata siuser posted image ....kok je pa številka?...išem drugače le belo srajčko

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
9.6.2011 19:00:15   
Čebel@
kupila sem obleko,ampak dobit taprave čevlje za zraven bo pa zgledamisija nemogočeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
   [Brisano sporočilo]
9.6.2011 19:09:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4647
9.6.2011 19:26:52   
sjmm
o, kolumbo...sej pol je blo ful kul...uf, vaš Maj je k naš Jan...beri po 12 letih še zmer prbližn isto...doma je zakon...sam odkar smo redni gosti prikolic...takih domačih je ok....k se počuti k doma in, če še jz kuham, pol sploh ni blema ceu mesec kampirat...pa d kaka fajn bjonda mim hod ...pol pa sploh carskuser posted image user posted image user posted image ....torej je bil turbo gut...ah, ja, no, pol bo tud naš....si mi dala upanje....k našmu tud dogaja k kam gremouser posted image ...vaš Jurko je pa sploh car....naš Mihc...beri ptič št. 3 je bil tud najbolj neobčutljiv otrok na svetu...sam d je bla mamina kikla bliz pa je blo dobr tud na konc svetauser posted image

jz še zmer mau poleževam, zdej mi moja lepa mulka dela družbo...dons ima dobr popoldne in se kr neki stiska.....kar je pravi balzam za moje user posted image , zdej sva mau po nemšk šprehali, š zgodlo ponovi pa bo počas fertikuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4648
   [Brisano sporočilo]
9.6.2011 19:34:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4649
9.6.2011 20:13:21   
birdy
Hoj, mi mamo spet sranje... Lev zakuhu, smo šli k dohtarci na kontrolo, mu je vzela kri, povečani levkociti, očitno bakterija, hiconcil na 8 ur. Jutr ponovno kontrola, vročina pa nabija za znoretuser posted image
Čist sem obupanauser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.