Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 14:28:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ birdy...... hepy fulllllllllllllll sjmm....Galovo slikico bom dala na FB(sej veš-vohuni pa to ).....midva sva dopoldne vozičkala ....prejle je par kapljic padlo,zdej spet ne .....zdele šibam po škartka v vrtec.....popoldan bomo pa več ali manj sami-bo ati € služil,da jih bo lahko mami zapravljala o, bom pa tam mau pošnoflala pa kok je priden tale vaš ati...a si mela kake posebne prijeme
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 14:33:33
|
|
|
|
sjmm
|
no, pa mam še jz en ..seveda glede hrane ..sam sm že mau z višjim emšom k večina ostalih, pa se glih ne spomnem več dobr koko je laufal s ta veliki 3...no, naš Maj je namreč veliiikk ljubitelj raznih juhic, res...ni da ni in pol seveda mami vsak dan skuha kako juhco in potem se mali res napoka juhe...po večini kake zelenjavne, kremne, pa še kak košček kruha ali prepečenca zravn in to res ene 3 orng šefle...jz jo ne sfolgam pojest....seveda pa potem nadaljevanje kosila bol ali manj sam proba...a msilite, da se kljub vsemu dobr nasiti oziroma, kako prakticirate ve???..k moj pravi d zganjam paniko ..d ostali so vedno jedl sam juho skor do 5ga leta...pa jim ni nč manjkal...sej ponavadi mu ponudim še kak del kosila tekom popoldneva, če se da segreti...samo sem pa tud že poskusila mu dat malo skodelico juhe...sam je bil tak kričanje d bo še in še.....res, boga naša ušesa...no, ceu roman okol ene juhe ...mnenja so dobrodošla
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 16:44:58
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BIRDY IN LEV SE PELJETA DOMOUUUUUUUUUUUUUUUUUU JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! juhuhuuuuuuuuuuuuuuu. je pa dolgo trajalo....upam, da sta res ok....komi čakam da se birdy pofočka in pove kako in kaj
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 16:58:25
|
|
|
|
Katjusa
|
evo mene mal na hitrco..... čakam mojega da pride.... pol bo kosilo pal pa sem misla mu fanta pustit pa it hodit z eno kolegico sam je zdle tak scal da smo prišli iz vrtca čist gnili in zunaj vse na ful mokro in rahlo še pada tak da mislim, da odpade rekreacija.... moj je bojda seminarsko končal..... mu nisem pa nič povedala kak je blo pa je ene 2x vprašal in sem sam na hitro končala kao vredu, fajn..... kaj ga briga zraven bi šel pa bi videl:) lokacija je noro dobra nobene ceste blizu tak da sem si kr mal spočila k mi ni blo treba skos skakat, čeprav benjamin je bil včeraj prava jokica(takega ga ne poznam) za vsak mali padec je jokal al pa k je po igrišču žiga (od deje) letel za njim je bil čist preč k da ga lovi kak dinozaver ja mogoče je bil mal utrujen k smo v soboto cel dan tekal po mariboru.... UPAM DA KMAL PONOVIMO MOGOČE RES SEPTEMBRA k jst bi rada videla še kup drugih punc k jih zdej ni blo sjmm ja maš prav da se morva štimat sej tud jst sma na mulčka mislim tak da..... se bomo trudl za niju, dokler se neki ne kregava (glasno) in pretepava je še OK čebela borut ja lej men se zdi da mu to ime paše in mi je tako všeč.... sej se bo navadil če prej ne na morju sem bila v nedeljo prepričana da imam prav sem še prav razmišljala in se mi je zazdelo da sem se prav spomnla si bom probala v spominu polek njegove slike prpopat pravi ime ka birdy je bila zdej še skos v bolnici? sam da gresta domov sjmm benjamin tudi ponavadi z juho prične kosilo in z juho tudi konča vedno mu ponudim potem še nadeljevanje kosila ampak včasih niti poskusi ne.... zelo rad ima juho in se je naje in men se zdi to čist vredu... florjan tud skoraj samo juho mogoče zdej zadnje čase da poje še kej ostalega ampak ful malo..... če čem da jesta še kej drugege te tisti dan ne kuham juhe tak da pomoje je vaš maj čist normalen dvoletnik kako je z mami? in upam, da se prihodnjič vidimo:)
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 6.6.2011 16:59:39 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 18:41:38
|
|
|
|
brkn83
|
birdy - sam da ste doma no Nik je malo bolje, upma, da tako tudi ostane. Katjuša - škoda, da ti mora danes odpasti rekreacija.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 20:16:48
|
|
|
|
brkn83
|
evo meni je pa dolgčas in pečem kekse - no sej so šele prvi v pečici imam pa sicer že za tri vrste pripravljenega testa -
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 20:17:22
|
|
|
|
Katjusa
|
Brkn super da gre Niku na boljše upam, da bo jutri že spat tak kot mora bit:) Punce katere ste slikale na srečanju a bomo kej slikic videli.... jst sem tak na hitro šla da sem pozabla fotiča s sabo vzet....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 20:19:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 evo meni je pa dolgčas in pečem kekse - no sej so šele prvi v pečici imam pa sicer že za tri vrste pripravljenega testa - pa kak se ti da:) jst ko gresta otročka spat sam dol padem:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 20:47:40
|
|
|
|
Čebel@
|
čer mulčka spita danes sem nas prijavila za krst ......zdej pa v lov za cunjami ....meni ni nič prav kar imam v omari ...za Gala bi rada imela belo srajčko,in upam da jo dobim ........pa Hani eno oblekico kupit sjmm....moji posebni prijemi-tko ga grdo pogledam,da ga kar strah rata ...glede juhice pa tkole:jaz sem velik zagovornik juh,ker s tem dobivajo tekočino,kar je sploh poleti super,ker švicajo .....mislim oz. vem da vaš Majki je lepo uravnoteženo in zdravo prehrano katjuša....sem te pozabila vprašat-se pol vidimo na morju(hrvaška)? brkn.....o super da je mali boljše
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 6.6.2011 20:48:19 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 20:49:04
|
|
|
|
birdy
|
Hej hoj, midva z lEVČKOM sva doma. Popoldne sem že odspala dve urci ma tisti ležalniki tam niso za nikamor. Itak pa dons ponoč k je bil brez kisika sem vsakič k je sestra prišla mert saturacijo bila k čuk. Sam da je čez vrata stopila sem bla budna, se prav vsako uro. Drugač so bili vsi ful prijazni, no, ena sestra je bla mal razred zase, ampak ajde, sej drugač ni bla slaba. Ampak hec kako smo pristal brez kisika... Si je Lev iz predvčerajšnim na včeraj ponoč kr sam kisik ven potegnu In ker je bila saturacija vredu mu je sestra pustila tko. On se je odloču da bo brez kisika in je bil Mi je pa začel zavračat GH, tko da se skor sam dojiva Pa pacek me je začel grizt. Mela sem super cimro, mam zdej njeno cifro in se bomo k bomo zdravi kej slišasl in dobl. Ma tud tri otročke, eno punčko pa dvojčka (punčko in fantka). Čebela, ti si bliz... Če rabš ti lohk šenkam Aptamil, odprt je bil 23.5. pa ga komi kej manjka, mislm da ene 10 žličk. Piše pa da je odprt uporaben en mesec. Je iz mulerja, tavelka pakunga, pa enka. Če češ povej pa ti za vikend prinesem. Zdej morm pa likat k mam take kupe da je jojjjjjjjjjjj
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 20:54:57
|
|
|
|
Katjusa
|
birdy samo da sta doma v objemu svojih najdražjih čebela za morje nimam pojma upam, da se vidimo še ne vemo točno kam bomo šli mal sva razmišljala na okolico zadra sam ne vem če se bo meni tako daleč za vozit z našim benjaminom in prikolico.... drugače pa verjetno valkanela kar pa ni tako daleč da se nebi mogli kej dobit:) na žaru seveda;)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 20:56:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hej hoj, midva z lEVČKOM sva doma. Popoldne sem že odspala dve urci ma tisti ležalniki tam niso za nikamor. Itak pa dons ponoč k je bil brez kisika sem vsakič k je sestra prišla mert saturacijo bila k čuk. Sam da je čez vrata stopila sem bla budna, se prav vsako uro. Drugač so bili vsi ful prijazni, no, ena sestra je bla mal razred zase, ampak ajde, sej drugač ni bla slaba. Ampak hec kako smo pristal brez kisika... Si je Lev iz predvčerajšnim na včeraj ponoč kr sam kisik ven potegnu In ker je bila saturacija vredu mu je sestra pustila tko. On se je odloču da bo brez kisika in je bil Mi je pa začel zavračat GH, tko da se skor sam dojiva Pa pacek me je začel grizt. Mela sem super cimro, mam zdej njeno cifro in se bomo k bomo zdravi kej slišasl in dobl. Ma tud tri otročke, eno punčko pa dvojčka (punčko in fantka). Čebela, ti si bliz... Če rabš ti lohk šenkam Aptamil, odprt je bil 23.5. pa ga komi kej manjka, mislm da ene 10 žličk. Piše pa da je odprt uporaben en mesec. Je iz mulerja, tavelka pakunga, pa enka. Če češ povej pa ti za vikend prinesem. Zdej morm pa likat k mam take kupe da je jojjjjjjjjjjj samo da sta doma .....o se priporočam za aptamil ......pust likanje,pa počivaj!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 20:57:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa birdy samo da sta doma v objemu svojih najdražjih čebela za morje nimam pojma upam, da se vidimo še ne vemo točno kam bomo šli mal sva razmišljala na okolico zadra sam ne vem če se bo meni tako daleč za vozit z našim benjaminom in prikolico.... drugače pa verjetno valkanela kar pa ni tako daleč da se nebi mogli kej dobit:) na žaru seveda;) mi gremo verjetno od 14.8.-20.8. v valkanelo,pol pa do 27.8. v umag
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 21:00:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa birdy samo da sta doma v objemu svojih najdražjih čebela za morje nimam pojma upam, da se vidimo še ne vemo točno kam bomo šli mal sva razmišljala na okolico zadra sam ne vem če se bo meni tako daleč za vozit z našim benjaminom in prikolico.... drugače pa verjetno valkanela kar pa ni tako daleč da se nebi mogli kej dobit:) na žaru seveda;) mi gremo verjetno od 14.8.-20.8. v valkanelo,pol pa do 27.8. v umag te bi mogla mi2 vzet dopst kak dan prej pa bi bili že v valkaneli sosedje:) bova naštudirala kak bi se nama izšlo:) in da vidiva kako imajo kej sodelavci dopuste....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 21:01:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 21:09:05
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo moja sotrpinka..... jst se tud pazim.... in smokijev nimam preveč rada in sva z mojmu zdle jedla naktarine in sme mu začela težit, da smokije voham.... je reku sej jih nimamo:) čebela mi2 imava načeloma 17.8. zadni dan službe in bi lahko 18. že prišli dol tak da bi bli 2 dni malo skupaj pol pa se itak lahko še v umagu dobimo al pa če boste tud vi še prišli kej na izlet.... nama ta termin najbolj odgovarja ker s kamp že mal prazni ampak bova vseeno pogledala če bi šlo že kak dan prej.... lahko noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 21:19:58
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela sem gledala narobe koledar sem gledala datume za junij..... mi2 imava zadnji dan službe 19.8. tak da bova videla če bova lahko šla kej prej če se ni kdo drug že napisal za dopust... zdej pa res lahko noč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 21:39:43
|
|
|
|
brkn83
|
kolumbo bravo za kilogramčke. Ja pa če morem mal ti lušte narediti s keksi, mogoče pa ti kakšne spečeš pa pridem poskusit. katjuša - js pa ravn potem začnem funkcionirat in predvsem na turbo delat, ko dam nika spat. NO sicer mi je itak pomagal testo delat. no sva zdele ravn z mojim mal plane delala in je predlagal, da bi lahk imeli srečanje 11.9. v Celju-. Kaj pravite na to. zdele se mi še zadnji pekač keksov peče, potem pa mal kuhno poštimam in grem spat.
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 21:45:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 21:50:29
|
|
|
|
brkn83
|
kolumbo in kakšne so cene teh legic
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 22:17:21
|
|
|
|
sjmm
|
čer! sem mela mau upitja za pozno popoldne...Saša in Jan ne izpolnjujeta svojih obveznosti kot smetarja....pol sta pa letela proti kontejnrjem kr s pospeškom k sm začela zjat drgač smo popoldne spet pilil Janovo matematko...v četrtek še ta zadna ocena....itak bo bol slabo zaključen...tko d mu bo med samimi 5 in 4 ena 2 okras delala ...smo se zmenili z inštruktorjem da za nasledn let zaštartamo že zadnji teden avgusta ju3 pa bo bol leteč dan...kva čmo ...kar je treba je treba birdy....SUPER D STA DOMA....LE TKO NAPREJ IN VEEELLLIIIKKKOOOOO ZDRAVJA...RES S TA VELKO ŽLICO brkn...vau kr večerno pekarno maš...ma ti si faca!!!!!! kolumbo... za minus kilce, men se je ustavl na 77...kva čmo...sam do 70 bi se pa še rada prgrebla ...drgač pa vidm d so juhce tud pr vas zakon ..pa super d je bil Šime tok odločn ...ej, vaš Roksi je pa res slikca čebelc@....sm vedla d maš ti za tvojga ene posebne prijeme ...pa super za načrtovanje krsta...sigurn boste vsi lepi k rožce no, to je to....še en krog do prjatlčkov nardim, pa tuš, pa z mojim kako rečeva in skočva mau pod kovter N O Č K O!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 22:18:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SJMM sm čist pozabila ti povedat ....Mercator ma novo kolekcijo duplo Carsov ........tale paket mi je kr sam v voziček padu tole bo tut treba met .....mislm d Miklavž že mal zaloge dela NORO!!!!! BO TREBA MAU U ŠOPING!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 22:32:16
|
|
|
|
petrušk_
|
čer... dons bil u turbo dan...zjutrej že govejo juhco skuhala, pol sta se malčka zbudila sm oba nafutrala in preoblekla, pol sm taščo gor poklicala da sm skočila na upravno enoto dat delat osebno za jana in skočila v štacuno po jogurt, da sm lohk jogurtov peciv spekla, k sm dobla obiske..... zj pa oči pršu pa bybybyb...see ya tomorrow!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2011 0:25:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.6.2011 6:38:49
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro še spita,ati je že v službi,mami pa danes povožena katjuša....upam,da se nam uspe uskladit brkn....u zdej pa vidva organizirata .....jaz sem takoj za,ker je nedelja .....je pa še apsolutno predaleč da se fiksno zmenimo kolumbo.....sploh ne upam odpirat tvojih linkov,ker bom ziher kej letela kupit sjmm....tebe si pa ne predstavljam bit hudo .......zjutraj ko sva z Galom jedla,je naš me neki ugovarjal,je takoj rekel sej bom nehal,ker že grdo gledaš petrušk....čist si pridna tanci....kako je Erik? sunny....sem pozabla napisat:odvisno če si podvržena vnetjem in glivicam...jaz sem se med veliko kopala,pa nisem imela težav......edino na koncu nisem upala,da mi nebi voda odtekla,pa nebi vedla
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?