|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
6.6.2011 14:28:03   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

birdy......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hepy fullllllllllllllluser posted image user posted image user posted image

sjmm
....Galovo slikico bom dala na FB(sej veš-vohuni pa touser posted image user posted image ).....midva sva dopoldne vozičkalauser posted image user posted image ....prejle je par kapljic padlo,zdej spet neuser posted image .....zdele šibam po škartka v vrtec.....popoldan bomo pa več ali manj sami-bo ati € služil,da jih bo lahko mami zapravljalauser posted image user posted image

o, bom pa tam mau pošnoflalauser posted image

pa kok je priden tale vaš ati...a si mela kake posebne prijemeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
6.6.2011 14:33:33   
sjmm
no, pa mam še jz en user posted image ..seveda glede hraneuser posted image user posted image user posted image ..sam sm že mau z višjim emšom k večina ostalih, pa se glih ne spomnem več dobr koko je laufal s ta veliki 3...no, naš Maj je namreč veliiikk ljubitelj raznih juhic, res...ni da ni in pol seveda mami vsak dan skuha kako juhco in potem se mali res napoka juhe...po večini kake zelenjavne, kremne, pa še kak košček kruha ali prepečenca zravn in to res ene 3 orng šefle...jz jo ne sfolgam pojest....seveda pa potem nadaljevanje kosila bol ali manj sam proba...a msilite, da se kljub vsemu dobr nasiti oziroma, kako prakticirate ve???..k moj pravi d zganjam paniko ..d ostali so vedno jedl sam juho skor do 5ga leta...pa jim ni nč manjkal...sej ponavadi mu ponudim še kak del kosila tekom popoldneva, če se da segreti...samo sem pa tud že poskusila mu dat malo skodelico juhe...sam je bil tak kričanje d bo še in še.....res, boga naša ušesa...no, ceu roman okol ene juheuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mnenja so dobrodošlauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
6.6.2011 16:44:58   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BIRDY IN LEV SE PELJETA DOMOUUUUUUUUUUUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

juhuhuuuuuuuuuuuuuuu.

je pa dolgo trajalo....upam, da sta res ok....komi čakam da se birdy pofočka in pove kako in kaj

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
6.6.2011 16:58:25   
Katjusa
evo mene mal na hitrco.....
čakam mojega da pride.... pol bo kosilo pal pa sem misla mu fanta pustit pa it hodit z eno kolegico sam je zdle tak scal da smo prišli iz vrtca čist gnili in zunaj vse na ful mokro in rahlo še pada tak da mislim, da odpade rekreacija....
moj je bojda seminarsko končal..... mu nisem pa nič povedala kak je blo pa je ene 2x vprašal in sem sam na hitro končala kao vredu, fajn..... kaj ga briga zraven bi šel pa bi videl:)

lokacija je noro dobra nobene ceste blizu tak da sem si kr mal spočila k mi ni blo treba skos skakat, čeprav benjamin je bil včeraj prava jokica(takega ga ne poznam) za vsak mali padec je jokal al pa k je po igrišču žiga (od deje) letel za njim je bil čist preč k da ga lovi kak dinozaveruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja mogoče je bil mal utrujen k smo v soboto cel dan tekal po mariboru.... UPAM DA KMAL PONOVIMO MOGOČE RES SEPTEMBRA k jst bi rada videla še kup drugih punc k jih zdej ni blo

sjmm ja maš prav da se morva štimat sej tud jst sma na mulčka mislim tak da..... se bomo trudl za niju, dokler se neki ne kregava (glasno) in pretepava je še OKuser posted image

čebela borut jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lej men se zdi da mu to ime paše in mi je tako všeč.... sej se bo navadil če prej ne na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem bila v nedeljo prepričana da imam prav sem še prav razmišljala in se mi je zazdelo da sem se prav spomnlauser posted image user posted image user posted image user posted image si bom probala v spominu polek njegove slike prpopat pravi imeuser posted image user posted image user posted image

ka birdy je bila zdej še skos v bolnici? sam da gresta domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm benjamin tudi ponavadi z juho prične kosilo in z juho tudi konča vedno mu ponudim potem še nadeljevanje kosila ampak včasih niti poskusi ne.... zelo rad ima juho in se je naje in men se zdi to čist vredu... florjan tud skoraj samo juho mogoče zdej zadnje čase da poje še kej ostalega ampak ful malo..... če čem da jesta še kej drugege te tisti dan ne kuham juheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da pomoje je vaš maj čist normalen dvoletnikuser posted image user posted image user posted image user posted image kako je z mami? in upam, da se prihodnjič vidimo:)

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 6.6.2011 16:59:39 >

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
6.6.2011 18:41:38   
brkn83
birdy - sam da ste doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no Nik je malo bolje, upma, da tako tudi ostane.

Katjuša - škoda, da ti mora danes odpasti rekreacija.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
6.6.2011 20:16:48   
brkn83
evo meni je pa dolgčas in pečem kekse - no sej so šele prvi v pečici imam pa sicer že za tri vrste pripravljenega testa -

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
6.6.2011 20:17:22   
Katjusa
Brkn super da gre Niku na boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo jutri že spat tak kot mora bit:)

Punce katere ste slikale na srečanju a bomo kej slikic videli.... jst sem tak na hitro šla da sem pozabla fotiča s sabo vzet....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
6.6.2011 20:19:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

evo meni je pa dolgčas in pečem kekse - no sej so šele prvi v pečici imam pa sicer že za tri vrste pripravljenega testa -

pa kak se ti da:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst ko gresta otročka spat sam dol padem:)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
6.6.2011 20:47:40   
Čebel@
čer

mulčka spitauser posted image user posted image user posted image

danes sem nas prijavila za krstuser posted image user posted image user posted image ......zdej pa v lov za cunjamiuser posted image ....meni ni nič prav kar imam v omariuser posted image ...za Gala bi rada imela belo srajčko,in upam da jo dobimuser posted image ........pa Hani eno oblekico kupituser posted image

sjmm....moji posebni prijemi-tko ga grdo pogledam,da ga kar strah ratauser posted image user posted image user posted image ...glede juhice pa tkole:jaz sem velik zagovornik juh,ker s tem dobivajo tekočino,kar je sploh poleti super,ker švicajouser posted image user posted image user posted image .....mislim oz. vem da vaš Majki je lepo uravnoteženo in zdravo prehranouser posted image user posted image user posted image

katjuša....sem te pozabila vprašat-se pol vidimo na morju(hrvaška)?user posted image

brkn.....o super da je mali boljšeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 6.6.2011 20:48:19 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
6.6.2011 20:49:04   
birdy
Hej hoj, midva z lEVČKOM sva doma. Popoldne sem že odspala dve urciuser posted image  ma tisti ležalniki tam niso za nikamor. Itak pa dons ponoč k je bil brez kisika sem vsakič k je sestra prišla mert saturacijo bila k čuk. Sam da je čez vrata stopila sem bla budna, se prav vsako uro. Drugač so bili vsi ful prijazni, no, ena sestra je bla mal razred zase, ampak ajde, sej drugač ni bla slaba. Ampak hec kako smo pristal brez kisika... Si je Lev iz predvčerajšnim na včeraj ponoč kr sam kisik ven potegnuuser posted image  In ker je bila saturacija vredu mu je sestra pustila tko. On se je odloču da bo brez kisika in je biluser posted image  Mi je pa začel zavračat GH, tko da se skor sam dojivauser posted image  Pa pacek me je začel grizt. Mela sem super cimro, mam zdej njeno cifro in se bomo k bomo zdravi kej slišasl in dobl. Ma tud tri otročke, eno punčko pa dvojčka (punčko in fantka).
Čebela, ti si bliz... Če rabš ti lohk šenkam Aptamil, odprt je bil 23.5. pa ga komi kej manjka, mislm da ene 10 žličk. Piše pa da je odprt uporaben en mesec. Je iz mulerja, tavelka pakunga, pa enka. Če češ povej pa ti za vikend prinesem.
Zdej morm pa likat k mam take kupe da je jojjjjjjjjjjjuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
6.6.2011 20:54:57   
Katjusa
birdyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da sta doma v objemu svojih najdražjih

čebela za morje nimam pojma upam, da se vidimo še ne vemo točno kam bomo šli mal sva razmišljala na okolico zadra sam ne vem če se bo meni tako daleč za vozit z našim benjaminom in prikolico.... drugače pa verjetno valkanela kar pa ni tako daleč da se nebi mogli kej dobit:) na žaru seveda;)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
6.6.2011 20:56:02   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hej hoj, midva z lEVČKOM sva doma. Popoldne sem že odspala dve urciuser posted image  ma tisti ležalniki tam niso za nikamor. Itak pa dons ponoč k je bil brez kisika sem vsakič k je sestra prišla mert saturacijo bila k čuk. Sam da je čez vrata stopila sem bla budna, se prav vsako uro. Drugač so bili vsi ful prijazni, no, ena sestra je bla mal razred zase, ampak ajde, sej drugač ni bla slaba. Ampak hec kako smo pristal brez kisika... Si je Lev iz predvčerajšnim na včeraj ponoč kr sam kisik ven potegnuuser posted image  In ker je bila saturacija vredu mu je sestra pustila tko. On se je odloču da bo brez kisika in je biluser posted image  Mi je pa začel zavračat GH, tko da se skor sam dojivauser posted image  Pa pacek me je začel grizt. Mela sem super cimro, mam zdej njeno cifro in se bomo k bomo zdravi kej slišasl in dobl. Ma tud tri otročke, eno punčko pa dvojčka (punčko in fantka).
Čebela, ti si bliz... Če rabš ti lohk šenkam Aptamil, odprt je bil 23.5. pa ga komi kej manjka, mislm da ene 10 žličk. Piše pa da je odprt uporaben en mesec. Je iz mulerja, tavelka pakunga, pa enka. Če češ povej pa ti za vikend prinesem.
Zdej morm pa likat k mam take kupe da je jojjjjjjjjjjjuser posted image

samo da sta domauser posted image user posted image user posted image user posted image .....o se priporočam za aptamiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......pust likanje,pa počivaj!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
6.6.2011 20:57:15   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

birdyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da sta doma v objemu svojih najdražjih

čebela za morje nimam pojma upam, da se vidimo še ne vemo točno kam bomo šli mal sva razmišljala na okolico zadra sam ne vem če se bo meni tako daleč za vozit z našim benjaminom in prikolico.... drugače pa verjetno valkanela kar pa ni tako daleč da se nebi mogli kej dobit:) na žaru seveda;)

mi gremo verjetno od 14.8.-20.8. v valkanelo,pol pa do 27.8. v umaguser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
6.6.2011 21:00:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mi gremo verjetno od 14.8.-20.8. v valkanelo,pol pa do 27.8. v umaguser posted image

te bi mogla mi2 vzet dopst kak dan prej pa bi bili že v valkaneli sosedje:) bova naštudirala kak bi se nama izšlo:) in da vidiva kako imajo kej sodelavci dopuste....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
   [Brisano sporočilo]
6.6.2011 21:01:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4565
6.6.2011 21:09:05   
Katjusa
kolumbo moja sotrpinka..... jst se tud pazim.... in smokijev nimam preveč rada in sva z mojmu zdle jedla naktarine in sme mu začela težit, da smokije voham.... je reku sej jih nimamo:)

čebela mi2 imava načeloma 17.8. zadni dan službe in bi lahko 18. že prišli dol tak da  bi bli 2 dni malo skupaj pol pa se itak lahko še v umagu dobimo al pa če boste tud vi še prišli kej na izlet.... nama ta termin najbolj odgovarja ker s kamp že mal prazniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak bova vseeno pogledala če bi šlo že kak dan prej....

lahko noč in lepe sanje

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
6.6.2011 21:19:58   
Katjusa
čebela sem gledala narobe koledar sem gledala datume za junij..... mi2 imava zadnji dan službe 19.8. tak da bova videla če bova lahko šla kej prej če se ni kdo drug že napisal za dopust...
zdej pa res lahko noč

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
6.6.2011 21:39:43   
brkn83
kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za kilogramčke. Ja pa če morem mal ti lušte narediti s keksi, mogoče pa ti kakšne spečeš pa pridem poskusit.

katjuša - js pa ravn potem začnem funkcionirat in predvsem na turbo delat,  ko dam nika spat. NO sicer mi je itak pomagal testo delat.

no sva zdele ravn z mojim mal plane delala in je predlagal, da bi lahk imeli srečanje 11.9. v Celju-. Kaj pravite na to.

zdele se mi še zadnji pekač keksov peče, potem pa mal kuhno poštimam in grem spat.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
   [Brisano sporočilo]
6.6.2011 21:45:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4569
6.6.2011 21:50:29   
brkn83
kolumbo in kakšne so cene teh legic

Neposredna povezava do sporočila: 4570
6.6.2011 22:17:21   
sjmm
čer!

sem mela mau upitja za pozno popoldne...Saša in Jan ne izpolnjujeta svojih obveznosti kot smetarja....pol sta pa letela proti kontejnrjem kr s pospeškom k sm začela zjatuser posted image user posted image user posted image user posted image

drgač smo popoldne spet pilil Janovo matematko...v četrtek še ta zadna ocena....itak bo bol slabo zaključen...tko d mu bo med samimi 5 in 4 ena 2 okras delalauser posted image ...smo se zmenili z inštruktorjem da za nasledn let zaštartamo že zadnji teden avgustauser posted image

ju3 pa bo bol leteč dan...kva čmo ...kar je treba je treba

birdy....SUPER D STA DOMA....LE TKO NAPREJ IN VEEELLLIIIKKKOOOOO ZDRAVJA...RES S TA VELKO ŽLICOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn...vau kr večerno pekarno maš...ma ti si faca!!!!!!user posted image

kolumbo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za minus kilce, men se je ustavl na 77...kva čmo...sam do 70 bi se pa še rada prgreblauser posted image ...drgač pa vidm d so juhce tud pr vas zakonuser posted image user posted image user posted image ..pa super d je bil Šime tok odločnuser posted image ...ej, vaš Roksi je pa res slikcauser posted image

čebelc@....sm vedla d maš ti za tvojga ene posebne prijemeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa super za načrtovanje krsta...sigurn boste vsi lepi k rožceuser posted image

no, to je to....še en krog do prjatlčkov nardim, pa tuš, pa z mojim kako rečeva in skočva mau pod kovteruser posted image

N O Č K O!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
6.6.2011 22:18:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM sm čist pozabila ti povedatuser posted image ....Mercator ma novo kolekcijo duplo Carsovuser posted image ........tale paket mi je kr sam v voziček paduuser posted image
user posted image

tole bo tut treba metuser posted image .....mislm d Miklavž že mal zaloge delauser posted image
user posted image

NORO!!!!! BO TREBA MAU  U ŠOPING!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4572
6.6.2011 22:32:16   
petrušk_
čer...

dons bil u turbo dan...zjutrej že govejo juhco skuhala, pol sta se malčka zbudila sm oba nafutrala in preoblekla, pol sm taščo gor poklicala da sm skočila na upravno enoto dat delat osebno za jana in skočila v štacuno po jogurt, da sm lohk jogurtov peciv spekla, k sm dobla obiske.....

zj pa oči pršu pa bybybyb...see ya tomorrow!!!

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
   [Brisano sporočilo]
7.6.2011 0:25:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4574
7.6.2011 6:38:49   
Čebel@
jutrouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image še spita,ati je že v službi,mami pa danes povoženauser posted image user posted image

katjuša....upam,da se nam uspe uskladituser posted image user posted image user posted image

brkn....u zdej pa vidva organiziratauser posted image user posted image user posted image .....jaz sem takoj za,ker je nedeljauser posted image user posted image user posted image .....je pa še apsolutno predaleč da se fiksno zmenimouser posted image

kolumbo.....sploh ne upam odpirat tvojih linkov,ker bom ziher kej letela kupituser posted image

sjmm....tebe si pa ne predstavljam bit hudouser posted image .......zjutraj ko sva z Galom jedla,je naš me neki ugovarjal,je takoj rekel sej bom nehal,ker že grdo gledašuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk....čist si pridnauser posted image user posted image user posted image

tanci....kako je Erik?

sunny
....sem pozabla napisat:odvisno če si podvržena vnetjem in glivicam...jaz sem se med user posted image veliko kopala,pa nisem imela težav......edino na koncu nisem upala,da mi nebi voda odtekla,pa nebi vedlauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
6 decembrskih idej za ustvarjanje
photo
Čarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka pišk...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?