Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.6.2011 21:59:41
|
|
|
|
petrušk_
|
kolumbo ni panike...bomo vse pred bajto parkiral vi sam ulette tanci....upam, da ste ok...pa povej kje bova zj predajo BOBa naredle??
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.6.2011 22:02:21
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy čer Brkn...krasno je ,da so tvoji posti končno dobili obraz......superca.....sem zelo vesela,da sem vas spoznala..... Tvoje pecivo, pa božansko....waw.... hvala. upam, da je tako kot si si me predstavljala.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.6.2011 22:04:00
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ helouuuuuuuuu mi doma že od 6h...zj blo mal akcije....zj pa malčka že via pojstla mi2 pa mal na teraso na kak poročni pogovor brkn....super lepa družinica....ti si pa res fajn ženska....sm res vesela da sm mela čast vas spoznat in klepetat...sm mela filing da te poznam res že cel lajf....pecivo - no comment joj men je blo tud full fajn s tabo klepetat in res tudi js sem dobila filing kot da se ful dolgo že poznava . Upam, da se še kdaj vidimo. Če hodite kaj okoli in mimo Celja, se le oglasite na kakšni kavi
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.6.2011 22:05:12
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ helouuuuuuuuu mi doma že od 6h...zj blo mal akcije....zj pa malčka že via pojstla mi2 pa mal na teraso na kak poročni pogovor brkn....super lepa družinica....ti si pa res fajn ženska....sm res vesela da sm mela čast vas spoznat in klepetat...sm mela filing da te poznam res že cel lajf....pecivo - no comment joj men je blo tud full fajn s tabo klepetat in res tudi js sem dobila filing kot da se ful dolgo že poznava . Upam, da se še kdaj vidimo. Če hodite kaj okoli in mimo Celja, se le oglasite na kakšni kavi bomo...resno.... vi pa tudi, ko greste via morje, en ovinek in postanek v cerknci....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.6.2011 22:06:33
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BRKN naslednjič pridemo k vam.....lepo vas je blo spet videt ...pa pecivo njamiiiiii ej ni problema, vedno dobrodošli. No sej lahk pa se zmenimo pa naredimo eno srečanje pri nas v Celju tam nekje septembra, ko smo že mislim, da vse z dopusta. tvoji fantjee so ful fajn , sam moj nik pa je skoz jureta občudoval- sploh se ne more nagledati dojenčkov. No sej še dober da ni blo nobene dojenčice, ker potem bi pa še js lušte dobila.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.6.2011 22:08:51
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ helouuuuuuuuu mi doma že od 6h...zj blo mal akcije....zj pa malčka že via pojstla mi2 pa mal na teraso na kak poročni pogovor brkn....super lepa družinica....ti si pa res fajn ženska....sm res vesela da sm mela čast vas spoznat in klepetat...sm mela filing da te poznam res že cel lajf....pecivo - no comment joj men je blo tud full fajn s tabo klepetat in res tudi js sem dobila filing kot da se ful dolgo že poznava . Upam, da se še kdaj vidimo. Če hodite kaj okoli in mimo Celja, se le oglasite na kakšni kavi bomo...resno.... vi pa tudi, ko greste via morje, en ovinek in postanek v cerknci.... no sej mogoče gremo že zdej kej v juniju mal na morje pogledat, pa se bomo zveseljem oglasli.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.6.2011 22:11:14
|
|
|
|
brkn83
|
joj vse sem pokomentirala, tebi tamika pa sem se kr pozabila zahvaliti za prečudovito nedeljo in fantastično postrežbo. Še enkrat hvala za vse No js sem turbo že izklopila. Sem vse polikala, edino v omare nisem pospravila - sem pa še en stroj cot pospravla. Zdej me sicer čaka kuhinja, sam mora kar na jutri dopoldan počakat. Joj jutri pa končn mal razvjaanja dopoldan - grem namreč k frizerju
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.6.2011 22:40:06
|
|
|
|
brkn83
|
nič, mam danes zadosti. Grem kar spat in se tipkamo jutri Lahko noč.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.6.2011 23:31:55
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ helouuuuuuuuu mi doma že od 6h...zj blo mal akcije....zj pa malčka že via pojstla mi2 pa mal na teraso na kak poročni pogovor brkn....super lepa družinica....ti si pa res fajn ženska....sm res vesela da sm mela čast vas spoznat in klepetat...sm mela filing da te poznam res že cel lajf....pecivo - no comment joj men je blo tud full fajn s tabo klepetat in res tudi js sem dobila filing kot da se ful dolgo že poznava . Upam, da se še kdaj vidimo. Če hodite kaj okoli in mimo Celja, se le oglasite na kakšni kavi bomo...resno.... vi pa tudi, ko greste via morje, en ovinek in postanek v cerknci.... no sej mogoče gremo že zdej kej v juniju mal na morje pogledat, pa se bomo zveseljem oglasli. super, sm z veseljem za.....za september pa tud može:))))
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 6:40:10
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro katjuša.....Borut jaz sem takoooooj za,da spet kmalu ponovimo ....res je bil celodnevni izlet,ampak mi ni žal še kar spi,mali je spal od 21.00-5.00 če bosta po vseh izletih tkole spala,bomo vsak vikend kam šibali ko smo se peljali domov je moj že rekel,kam gremo ta vikend .......tko da Koper vabi .....neki sem gruntala,da bi 14.8. šli s šotorom na morje,pol pa direkt 20. v Umag nujno moram v šoping za -62 mu je že na knap
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 7:31:55
|
|
|
|
brkn83
|
jutro. No nik je v varstvu - sicer z vročino in kašljem . Se je zjutraj 5.45 zbudil in je bil čist vroč, zmerim vročino - 38,8.. Sva hitro risanko pogledala, potem pa pojedla jogurt in vzelacalpol , pa sirup smrekovih vršičkov. Sledilo je seveda lulanje in kakanje v kahlo, potem pa oblačenje in via varstvo. Mene pa danes čaka ogromno dela. No sej cel teden bo tak.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 7:33:11
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - no super, da je tvoj že delal plane za ta vikend. Drugače pa tud super, da razmišljaš o kampiranju v avgustu - bosta otroka ziher ful uživala.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 7:45:19
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 jutro. No nik je v varstvu - sicer z vročino in kašljem . Se je zjutraj 5.45 zbudil in je bil čist vroč, zmerim vročino - 38,8.. Sva hitro risanko pogledala, potem pa pojedla jogurt in vzelacalpol , pa sirup smrekovih vršičkov. Sledilo je seveda lulanje in kakanje v kahlo, potem pa oblačenje in via varstvo. Mene pa danes čaka ogromno dela. No sej cel teden bo tak. hejjjj.... za nika....ja bogi fantek....pa sj včer je bil še ok...ti naši otročki kako to hitro rata....naj le čimprej mine
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 7:49:16
|
|
|
|
petrušk_
|
čebela super za kampiranje in izlet...pol se verjetn vidmo za vikend - spet pa bravo za spanje..... mi2 sva že pokofetkala...oči že v službi...mami kuhno pospravleno...goveja juhca se kuha...jo oči že pogreša k 2 nedelje nismo doma jedl drgač pa dons za kosilo neki s šparglji?????? kaj pa pa ne vem...pa kako se šparglje kuha mi tud ni čist jasn help anyone še v svetu sanj jst pa na kulinarika.net brskat za recepte pa še mal za ohcet čekirat
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 7:54:03
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk.....kdaj bo dan D? brkn.....uf revček mali
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 7:57:26
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 jutro. No nik je v varstvu - sicer z vročino in kašljem . Se je zjutraj 5.45 zbudil in je bil čist vroč, zmerim vročino - 38,8.. Sva hitro risanko pogledala, potem pa pojedla jogurt in vzelacalpol , pa sirup smrekovih vršičkov. Sledilo je seveda lulanje in kakanje v kahlo, potem pa oblačenje in via varstvo. Mene pa danes čaka ogromno dela. No sej cel teden bo tak. hejjjj.... za nika....ja bogi fantek....pa sj včer je bil še ok...ti naši otročki kako to hitro rata....naj le čimprej mine ja sej včeri je bil skoz ok. še potem omov prišli se je čist normalno igral in vse.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 7:59:02
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....kdaj bo dan D? brkn.....uf revček mali drugo leto poleti...16.6. ,.7.7. alpa 18.8. se more oči odločit..... kao da nau vse po moje bomo vidl kako bojo bendi frej....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 7:59:39
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 jutro. No nik je v varstvu - sicer z vročino in kašljem . Se je zjutraj 5.45 zbudil in je bil čist vroč, zmerim vročino - 38,8.. Sva hitro risanko pogledala, potem pa pojedla jogurt in vzelacalpol , pa sirup smrekovih vršičkov. Sledilo je seveda lulanje in kakanje v kahlo, potem pa oblačenje in via varstvo. Mene pa danes čaka ogromno dela. No sej cel teden bo tak. hejjjj.... za nika....ja bogi fantek....pa sj včer je bil še ok...ti naši otročki kako to hitro rata....naj le čimprej mine ja sej včeri je bil skoz ok. še potem omov prišli se je čist normalno igral in vse. naj mu le čimprej mine vročina
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 8:00:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....kdaj bo dan D? brkn.....uf revček mali drugo leto poleti...16.6. ,.7.7. alpa 18.8. se more oči odločit..... kao da nau vse po moje bomo vidl kako bojo bendi frej.... mata hude datume na lagarju
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 8:30:33
|
|
|
|
sjmm
|
dan! sm bla čist ..k sm vas brala...ful žau k nismo bli tud mi na broju, sam, če je blo tko fajn, pa bo pač treba zares ponovit ...me pa zelo veseli, da ste vsi preživeli tak fajn dan!!!!! ....no, sej tud naš ni bil slab....sploh ne morš verjet kako pogrešanje, pa smo bli sam en dan pa pol narazen...no, moj je označu zadevo kot 2 noči kje je mogu sam smrčat dons pa v nove delovne zmage, konec pouka se bliskovito bliža, 30.6. že via morje, pa morm ta tedn dat še za ta velke mulčke osebne nardit...je vse preteklo, moj je pa tokkk dela dobil za julij in avgust d si bo komi izboril 10 dni z nami na morju...pol ga bomo pasami sral naprej , on pa bo za podaljšane vikende z nami...sej drgač smo ful hepi za delo, sam julij je ponavadi naš...počitniški...sam v teh cajtih se ni za zmišljevat...je treba delat k je delo brkn...en koš za Nika!!!! tanči...kako je kej tvoj veliko princ???? kako pa so kaj pri birdy???? katera ima kej novic??? kako kej Levček??? čebelc@...lepe izjave tvojga!!!!pa zdej pa jz komi čakam d tvojga Gala vidm in njegovo čupo!!!! katjuša...upam d s tvojim kmau pošlihtata , pa SEVEDA, da si moraš želet....nujno, saj sta skupaj in mulčke imata...morata dobr funkcionirat petrušk..vau, kaki datumi!!!!!!!!!!!! .....itak so spešl...tko kot vidva!!!! tamika...vidm d si še zmer toook pridna in tvoji fantje tudi, z očijem vred ...upam, da bo prilika in se kej vidimo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 8:31:46
|
|
|
|
sjmm
|
jz pa že kr mau uršo pogrešam...držim pesti da uživajo na polno in se vrnejo nabiti z dobro energijo in z d r a v je m!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 11:51:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 13:18:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BIRDY IN LEV SE PELJETA DOMOUUUUUUUUUUUUUUUUUU JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 13:22:39
|
|
|
|
sjmm
|
Kje pa ste dons??? mate kej dežja?? naju na sprehodu ni nč namočilo, zdele se pa neki prpravla, sva se kr fajn namigala, pol sva pa ta nov krompirček nakopala, pa solato načistila....juhca...por in bučke, taka mau kremna, pa kuhan ta nov krompirček bomo imeli, zravn popražene šampinjončke in solatko, pa še mau imamo pehtranke k sm jo včeri v Litiji spekla....tko d hudega nam ne bo ju3 imam pa pri G pregled, ob pol6h zvečer, pa še šoping naju čaka...po moje bova kr kuj zju3 drsnila zdej si grem pa en kofe skuhat k sm čudna k vreme
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.6.2011 14:10:14
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy...... hepy fulllllllllllllll sjmm....Galovo slikico bom dala na FB(sej veš-vohuni pa to ).....midva sva dopoldne vozičkala ....prejle je par kapljic padlo,zdej spet ne .....zdele šibam po škartka v vrtec.....popoldan bomo pa več ali manj sami-bo ati € služil,da jih bo lahko mami zapravljala
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?