|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
19.4.2011 15:35:02   
Urša08
Jaz sem Evo peljala k p pokazat, učke vnete saj sem vedla, tko da je dobila kapljice. jo je tud poslušala, pa zmerla saturacijo in ostalo je bo - že trkam. Potem sva šli po tamaledva v vrtec in domov pečt palačinke. Sedaj smo se napokali palačink in bananinega napitka tko da gremo počasi vn na sončka.

lepo popoldan vsem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
19.4.2011 18:10:51   
Čebel@
punce pa kaj jaz to beremuser posted image
sjmm za tvojga možijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kolumbo za Jurčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
urša za Evin učekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem šla pa sama na sprehod z user posted image user posted image -je šla Hana s kolesom...me je ena mamica ustavila in vprašala koliko sta narazen....je rekla da ima ona tudi 2 leti razlike in da me občuduje da že upam it samauser posted image ......se je pa Hana nekaj časa vozila,pol sem pa jaz kar kolo naložila in je šla peš-je šlo veliko počasneje ko se je peljalauser posted image user posted image
Gala pa zgleda malo lunca trka-danes jemo na 2 uriuser posted image .....zdele mi je obe izpraznil in pojedel 30ml AMja,tko da jutri začnem s tabletkamiuser posted image

user posted image -Hana in ati sta prišla domov-gremo večerjat,tuširat in spat......se še pol kej oglasimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
19.4.2011 19:24:05   
Katjusa
čer/dan:)

mi smo imeli čudovito popoldne (beri) skoraj brez prepirovuser posted image user posted image user posted image user posted image sta se mulčka ful lepo igrala v peskovniku pol smo šli pa še v trgovino po jabolka in solatko in sta dobila še lučke..... sta ful uživala v sladoledu.... sedaj sta se basala z jabolkami kot da jih prvič vidita in pol še puding po vrhu..... jst sem pa tačas solatko spucala in bo za večerjo lepo zelena solatka s krompirčkom..... no to bo samo zame in za možeka k otročka sta že sitauser posted image user posted image user posted image user posted image

babi in dedi sta bojda neko hiško kupla za mulčka oz. kao za florjanov rojstni dan sam je mamica rekla da mu bo rekla da je za obauser posted image user posted image user posted image user posted image če se ne motim je tale, upam, da bo dovolj velikauser posted image   jo pa verjetno jutri pripeljata pa še tobogan zraven, da ne bo v dramljah sameval:) pol bo pa že kr neki igral in kej več pa tud ne bo prej sem mislila še na kako gugalnico sma itak imata to k je kot tehnica in še ona gugalna klopca pride in itak ne bo več prostora.....
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
19.4.2011 19:33:56   
Čebel@
katjuša.....user posted image user posted image user posted image  babi in dedi

pri nas bomo jutri sestavili hiškouser posted image user posted image user posted image .......drugače pa mala že spi....je hotla na kahlico lulat-super,fino....pol pa 100_x_ ustane,pa vse drugo je zanimivo.....jaz sem jo pa čakala pod tušem.....in po 10tih minutah,ko je spet ustala sem jo lepo popokala pod tuš in je bil jok.....je bila full utrujena....malija pa nekaj napenjauser posted image user posted image user posted image .....bo pomoje pestra nočuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 19.4.2011 19:34:33 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
19.4.2011 19:48:08   
Katjusa
čebela benjamin je tud dons hotu lulat in celo kapljico je naredil v kahlicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ene 3x prekontroliral.....
zdej se kopata in po pogovoru sodeč bo poplava v kopalniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
19.4.2011 21:07:06   
Katjusa
z mojmu imava danes 9 obletnico od kar se prenašavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak hitro leti čas.... se mi zdi da sem ga šele spoznalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
19.4.2011 21:08:13   
sjmm
čer!

oči doma ....ma šivano in povito, 2 dni bol u izi, pol pa previt, sej ni blo tok hudo kot je blo slišat...sam zdej mam pač 5 otrok, pa še cucka za vsak slučaj, sicer so bli vsi pridni in mi pomagali, tak d kar gre

nč, šibam zdej posodo skončat v stroj zmetat, pa še do kakega prjatlčka morm skočit, da ga nafilam, pol pa imave s Saško mau večera zase, sva se zmenili, da se bova mau pogovarjali od pol10 do 10h...upam, da bodo vsi ostali otročki mirno spali tak cajtuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
19.4.2011 21:30:46   
petrušk_
helouuuuuuuuu

no pa še eno javljanje...jutr ob 8h k G pa da vidmo kakšna bo komanda....v vsakem primeru sporočim tistim k mam gsm cifre, pol bojo pa že poročale naprej....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse k rabte, da čimprej mine, jst pa v vodoravno pa upam, da zdržim še to nočko doma

by by in sladke sanje......

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
19.4.2011 21:43:37   
Katjusa
petrušk želim ti lep neboleč in hiter porod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem v mislih s tabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
20.4.2011 7:08:23   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
20.4.2011 7:13:58   
Urša08
Jaz sem čist povožena, vstajanje na eno uro in dežuranje ni zameuser posted image . Jaz res komi čakam da Žigu tele petke vn pridejo ker se mi bo zmešalo. No sej hb spodnji sta že, še zgornji čakamo. Vmes k je pa Žiga spal je bila pa Eva lačna, sta se lepo menjavala. Jaz sem spila kavico, naj prime potem bom kuhinjo na hitro pospravila ker je bomba - se mi včeraj ni več dalo. Ostalo bo pa počakalo.

še ena kavica
user posted image

Sjmm naj se moževa roka hitro zaceli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk srečno danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo kako je z Rokom? Pa dej povej kake kapljice je to dobil? Za Jureta pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je kaj boljši?

Katjuša tako hiško mamo mi, pa se tamaledva rada igrata, sploh Žiga. user posted image

čebela kakšna je bila nočka? Je bil Gal potem ok?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
20.4.2011 7:29:55   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz sem čist povožena, vstajanje na eno uro in dežuranje ni zameuser posted image . Jaz res komi čakam da Žigu tele petke vn pridejo ker se mi bo zmešalo. No sej hb spodnji sta že, še zgornji čakamo. Vmes k je pa Žiga spal je bila pa Eva lačna, sta se lepo menjavala. Jaz sem spila kavico, naj prime potem bom kuhinjo na hitro pospravila ker je bomba - se mi včeraj ni več dalo. Ostalo bo pa počakalo.

še ena kavica
user posted image

Sjmm naj se moževa roka hitro zaceli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk srečno danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo kako je z Rokom? Pa dej povej kake kapljice je to dobil? Za Jureta pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je kaj boljši?

Katjuša tako hiško mamo mi, pa se tamaledva rada igrata, sploh Žiga. user posted image

hvala....si dobla un info glede TEA TREE kreme k sm ti napisala??

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
20.4.2011 7:43:09   
brkn83
jutro punce.

evo danes me čaka glancanje kuhinje,.............pa spodaj moram vse pospraviti.

Petrušk, želim ti da bo čimprej vse za tabo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
20.4.2011 7:48:22   
Urša08
Petrušk sem dobila ja - hvala ti. Tea tree kremo imam doma samo nisem vedela da se jo tud pri ušeskih da ponucat. Če sem te prav zastopila ga namažem zadaj za ušeskom in ne notri? Kolikokrat na dan pa?Kako je z Evo?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
20.4.2011 7:54:34   
Urša08
Sjmm včeraj sem bila prepozna tko da nisem uspela it pogledat.

Sem si en čajček naredila. Pa neki sem mutila z rezervacijo morja in napačen datum dala tko da sem včeraj še enkrat poslala in sedaj upam da je frej in šibnemo za 5 dni na morčija. A katera pozna Kanegro?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
20.4.2011 8:23:11   
Čebel@
jutro......midva sva že sita...ob 10.00 imava pa P

nočka neverjetno uspešnauser posted image ....zvečer se je ob 20.30 najedel(obe zize+30ml AMja) in sem ga dala kar k nama v posteljo...in je mali še malo stokal(kupček ga je tišal) in je možek rekel da gre za to noč v dnevno spat,ker je bil res čisto povožen(mož se ob vsakem stokcu zbudi).....midva sva pa kraljevala v 200x200user posted image user posted image .....in se je zbudil ob 1.30....sem ga podojila in je spal do 7.00user posted image user posted image user posted image ......sem Hano hitro oblekla,njemu tačas dudo in 7.30 sva jedlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
20.4.2011 8:38:28   
MIHAILO
JUTRO punce...Mihailo vceraj ni hotel do 00:00h zaspati,tko da podnevi ga zdaj ne bom dajala spat...bom probala...Sonja pa vsak vecer zaspi ob 21h

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
20.4.2011 8:44:33   
MIHAILO
TAMIKA

Veliko je takih dni,
ko sreča se ti nasmeji.
So pa tudi slabi dnevi,
zato zdaj želimo ti,
da bodi srečna na ta dan,
ko praznuješ svoj rojstni dan.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
20.4.2011 8:45:11   
MIHAILO
TAMIKA

Veliko je takih dni,
ko sreča se ti nasmeji.
So pa tudi slabi dnevi,
zato zdaj želimo ti,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
20.4.2011 9:01:12   
Urša08
user posted image user posted image user posted image Tamika tudi od nas prejmi iskrene čestitke ob rojstnem dnevu. Bodi še naprej tako topla, prijetna oseba, veliko zdravja ter prijetnih trenutkov s svojo družinico. Lepo praznuj user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
20.4.2011 9:16:05   
Urša08
Punce moje Petrušk sporoča da gre rodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti da bo mela kar se da lep in hiter porod user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
20.4.2011 9:21:14   
MIHAILO

Punce moje Petrušk sporoča da gre rodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti da bo mela kar se da lep in hiter porod user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
20.4.2011 9:53:10   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

TAMIKA

Veliko je takih dni,
ko sreča se ti nasmeji.
So pa tudi slabi dnevi,
zato zdaj želimo ti,

iskrene čestitke tudi od nas-

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
20.4.2011 9:53:47   
brkn83

naj ti čim hitreje mine, in da boš kmalu cartala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
20.4.2011 11:46:24   
brkn83
se vidi, da je zunaj lep sonče dan, da ni nikjer nobene. Moja čistilna akcija po hiši še poteka, upam, da mi uspe čimveč narediti.

a je kakšna novica od petrušk??????

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?