Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 15:35:02
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem Evo peljala k p pokazat, učke vnete saj sem vedla, tko da je dobila kapljice. jo je tud poslušala, pa zmerla saturacijo in ostalo je bo - že trkam. Potem sva šli po tamaledva v vrtec in domov pečt palačinke. Sedaj smo se napokali palačink in bananinega napitka tko da gremo počasi vn na sončka. lepo popoldan vsem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 18:10:51
|
|
|
|
Čebel@
|
punce pa kaj jaz to berem sjmm za tvojga možija kolumbo za Jurčka urša za Evin uček jaz sem šla pa sama na sprehod z -je šla Hana s kolesom...me je ena mamica ustavila in vprašala koliko sta narazen....je rekla da ima ona tudi 2 leti razlike in da me občuduje da že upam it sama ......se je pa Hana nekaj časa vozila,pol sem pa jaz kar kolo naložila in je šla peš-je šlo veliko počasneje ko se je peljala Gala pa zgleda malo lunca trka-danes jemo na 2 uri .....zdele mi je obe izpraznil in pojedel 30ml AMja,tko da jutri začnem s tabletkami -Hana in ati sta prišla domov-gremo večerjat,tuširat in spat......se še pol kej oglasim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 19:24:05
|
|
|
|
Katjusa
|
čer/dan:) mi smo imeli čudovito popoldne (beri) skoraj brez prepirov sta se mulčka ful lepo igrala v peskovniku pol smo šli pa še v trgovino po jabolka in solatko in sta dobila še lučke..... sta ful uživala v sladoledu.... sedaj sta se basala z jabolkami kot da jih prvič vidita in pol še puding po vrhu..... jst sem pa tačas solatko spucala in bo za večerjo lepo zelena solatka s krompirčkom..... no to bo samo zame in za možeka k otročka sta že sita babi in dedi sta bojda neko hiško kupla za mulčka oz. kao za florjanov rojstni dan sam je mamica rekla da mu bo rekla da je za oba če se ne motim je tale, upam, da bo dovolj velika jo pa verjetno jutri pripeljata pa še tobogan zraven, da ne bo v dramljah sameval:) pol bo pa že kr neki igral in kej več pa tud ne bo prej sem mislila še na kako gugalnico sma itak imata to k je kot tehnica in še ona gugalna klopca pride in itak ne bo več prostora.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 19:33:56
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša..... babi in dedi pri nas bomo jutri sestavili hiško .......drugače pa mala že spi....je hotla na kahlico lulat-super,fino....pol pa 100_x_ ustane,pa vse drugo je zanimivo.....jaz sem jo pa čakala pod tušem.....in po 10tih minutah,ko je spet ustala sem jo lepo popokala pod tuš in je bil jok.....je bila full utrujena....malija pa nekaj napenja .....bo pomoje pestra noč
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 19.4.2011 19:34:33 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 19:48:08
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela benjamin je tud dons hotu lulat in celo kapljico je naredil v kahlico in ene 3x prekontroliral..... zdej se kopata in po pogovoru sodeč bo poplava v kopalnici
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 21:07:06
|
|
|
|
Katjusa
|
z mojmu imava danes 9 obletnico od kar se prenašava kak hitro leti čas.... se mi zdi da sem ga šele spoznala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 21:08:13
|
|
|
|
sjmm
|
čer! oči doma ....ma šivano in povito, 2 dni bol u izi, pol pa previt, sej ni blo tok hudo kot je blo slišat...sam zdej mam pač 5 otrok, pa še cucka za vsak slučaj, sicer so bli vsi pridni in mi pomagali, tak d kar gre nč, šibam zdej posodo skončat v stroj zmetat, pa še do kakega prjatlčka morm skočit, da ga nafilam, pol pa imave s Saško mau večera zase, sva se zmenili, da se bova mau pogovarjali od pol10 do 10h...upam, da bodo vsi ostali otročki mirno spali tak cajt
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 21:30:46
|
|
|
|
petrušk_
|
helouuuuuuuuu no pa še eno javljanje...jutr ob 8h k G pa da vidmo kakšna bo komanda....v vsakem primeru sporočim tistim k mam gsm cifre, pol bojo pa že poročale naprej.... za vse k rabte, da čimprej mine, jst pa v vodoravno pa upam, da zdržim še to nočko doma by by in sladke sanje......
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 21:43:37
|
|
|
|
Katjusa
|
petrušk želim ti lep neboleč in hiter porod sem v mislih s tabo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.4.2011 7:08:23
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.4.2011 7:13:58
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem čist povožena, vstajanje na eno uro in dežuranje ni zame . Jaz res komi čakam da Žigu tele petke vn pridejo ker se mi bo zmešalo. No sej hb spodnji sta že, še zgornji čakamo. Vmes k je pa Žiga spal je bila pa Eva lačna, sta se lepo menjavala. Jaz sem spila kavico, naj prime potem bom kuhinjo na hitro pospravila ker je bomba - se mi včeraj ni več dalo. Ostalo bo pa počakalo. še ena kavica Sjmm naj se moževa roka hitro zaceli Petrušk srečno danes Kolumbo kako je z Rokom? Pa dej povej kake kapljice je to dobil? Za Jureta pa je kaj boljši? Katjuša tako hiško mamo mi, pa se tamaledva rada igrata, sploh Žiga. čebela kakšna je bila nočka? Je bil Gal potem ok?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.4.2011 7:29:55
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem čist povožena, vstajanje na eno uro in dežuranje ni zame . Jaz res komi čakam da Žigu tele petke vn pridejo ker se mi bo zmešalo. No sej hb spodnji sta že, še zgornji čakamo. Vmes k je pa Žiga spal je bila pa Eva lačna, sta se lepo menjavala. Jaz sem spila kavico, naj prime potem bom kuhinjo na hitro pospravila ker je bomba - se mi včeraj ni več dalo. Ostalo bo pa počakalo. še ena kavica Sjmm naj se moževa roka hitro zaceli Petrušk srečno danes Kolumbo kako je z Rokom? Pa dej povej kake kapljice je to dobil? Za Jureta pa je kaj boljši? Katjuša tako hiško mamo mi, pa se tamaledva rada igrata, sploh Žiga. čebela kakšna je bila nočka? Je bil Gal potem ok? hvala....si dobla un info glede TEA TREE kreme k sm ti napisala??
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.4.2011 7:43:09
|
|
|
|
brkn83
|
jutro punce. evo danes me čaka glancanje kuhinje,.............pa spodaj moram vse pospraviti. Petrušk, želim ti da bo čimprej vse za tabo.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.4.2011 7:48:22
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk sem dobila ja - hvala ti. Tea tree kremo imam doma samo nisem vedela da se jo tud pri ušeskih da ponucat. Če sem te prav zastopila ga namažem zadaj za ušeskom in ne notri? Kolikokrat na dan pa?Kako je z Evo?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.4.2011 7:54:34
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm včeraj sem bila prepozna tko da nisem uspela it pogledat. Sem si en čajček naredila. Pa neki sem mutila z rezervacijo morja in napačen datum dala tko da sem včeraj še enkrat poslala in sedaj upam da je frej in šibnemo za 5 dni na morčija. A katera pozna Kanegro?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.4.2011 8:23:11
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro......midva sva že sita...ob 10.00 imava pa P IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kakšna je bila nočka? Je bil Gal potem ok? nočka neverjetno uspešna ....zvečer se je ob 20.30 najedel(obe zize+30ml AMja) in sem ga dala kar k nama v posteljo...in je mali še malo stokal(kupček ga je tišal) in je možek rekel da gre za to noč v dnevno spat,ker je bil res čisto povožen(mož se ob vsakem stokcu zbudi).....midva sva pa kraljevala v 200x200 .....in se je zbudil ob 1.30....sem ga podojila in je spal do 7.00 ......sem Hano hitro oblekla,njemu tačas dudo in 7.30 sva jedla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.4.2011 8:38:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
JUTRO punce...Mihailo vceraj ni hotel do 00:00h zaspati,tko da podnevi ga zdaj ne bom dajala spat...bom probala...Sonja pa vsak vecer zaspi ob 21h
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.4.2011 8:44:33
|
|
|
|
MIHAILO
|
TAMIKA Veliko je takih dni, ko sreča se ti nasmeji. So pa tudi slabi dnevi, zato zdaj želimo ti, da bodi srečna na ta dan, ko praznuješ svoj rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.4.2011 8:45:11
|
|
|
|
MIHAILO
|
TAMIKA Veliko je takih dni, ko sreča se ti nasmeji. So pa tudi slabi dnevi, zato zdaj želimo ti, da bodi srečna na ta dan, ko praznuješ svoj rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.4.2011 9:01:12
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika tudi od nas prejmi iskrene čestitke ob rojstnem dnevu. Bodi še naprej tako topla, prijetna oseba, veliko zdravja ter prijetnih trenutkov s svojo družinico. Lepo praznuj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.4.2011 9:16:05
|
|
|
|
Urša08
|
Punce moje Petrušk sporoča da gre rodit držimo pesti da bo mela kar se da lep in hiter porod
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.4.2011 9:21:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce moje Petrušk sporoča da gre rodit držimo pesti da bo mela kar se da lep in hiter porod
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.4.2011 9:53:10
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO TAMIKA Veliko je takih dni, ko sreča se ti nasmeji. So pa tudi slabi dnevi, zato zdaj želimo ti, da bodi srečna na ta dan, ko praznuješ svoj rojstni dan. iskrene čestitke tudi od nas-
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.4.2011 9:53:47
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce moje Petrušk sporoča da gre rodit držimo pesti da bo mela kar se da lep in hiter porod naj ti čim hitreje mine, in da boš kmalu cartala.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.4.2011 11:46:24
|
|
|
|
brkn83
|
se vidi, da je zunaj lep sonče dan, da ni nikjer nobene. Moja čistilna akcija po hiši še poteka, upam, da mi uspe čimveč narediti. a je kakšna novica od petrušk??????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinske aktivnosti za ves decemberPripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?