SURF
|
Pozdravčke.... Trkam smo zdravi in hodimo v vrtec,mogoče bo tale teden prvi teden cel teden.....glede na to da je zelo malo v vrtcu ji je tam všeč....po pogovoru z mojim vstarjava...če bi odločala sama bi jo gotovo imela doma...tu sem tako razdvojena,vsaka stran pri našem primeru je enako močna...sicer pa bodo počitnice,ki jih bomo malo podaljšali .....Smo pa cele popoldneve potem vzunaj,noter pride čisto paf,se samo naje in skopa pa v posteljo z željo,da bi prebrale polno pravljic trenutno bereva Lisička in zvezdice-zelo lepa,Blip sreča Pip ali pa Pip dobi voziček-zanimive,Pesmarica Barčica ji je je zakon z slovenskimi ljudskimi,Mali vombat se skriva,Veselo na kmetiji..pa Čarovnica Uršula ji je zelo všeč...pa Sneguljičica ji je tudi všeč...te s princeskami pa meni niso Evo malo za ideje si pa sposojava v knjižnici......tu pa tam pa kakšno kupim,ali pa jo dobi......... Smo se pa že resno zanimali,za te poganjalce,ki so trenutno in...ko ste pred časom imele debato....sedaj ima še tega poganjalčka na 4 kolesa in se spušča po hribih....pri nas so sami hribi namreč...premza z nogicami zelo malo,ji morm kr parkrat rečt in biti čisto zraven,ker naša madam sploh nima straha in kolikor je ati ponosn,toliko bolj je mene strah.........tudi ko se guga pravi ,da bi do oblaka ...tako,da bo še malo ostala na tem trenutnem..... Kratke majčke-Pri nas še ni za kratke majčke,pa zelo veliko piha to leto ...čeprav v vrtcu,ki je v dolini,se pozna da je malo topleje,pa že nosijo nekateri,predvsem tisti stareji kratke majčke...js ji dam zaenkrat,če ji dam kratko majčko čez dolg body.... Petrušk čestitke ,lepo se cartajte Zadnje časa tudi mene daje,da bi pa mogoče še imeli sestrico ali bratca moj si že kar skozi želi....čaka na mojo željo........malo me je strah,ker imam kratek maternični vrat....bris imam sedaj ok....ginekologinja je rekla,da lahko brez problema....ampak mogoče bo treba ležati...pri tako majhni punčki ki me še zelo rabi je pa to zelo težko....čeprav globoko v sebi imam občutek,da mi nebo treba...
|