|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
20.4.2011 21:31:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

hvala vsem iz user posted image za izrečene lepe želje in vse čestitke user posted image ... zlate ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

za doječe mamice pa

user posted image

ČIN ČIN user posted image user posted image user posted image user posted image

ne dojim sam bi vseeno raje en radler al pa bandidos:)user posted image user posted image user posted image
user posted image

lahko noč punce mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
20.4.2011 21:34:38   
tanci29
petrušk-čestitke za malčka Janauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  poljubčki tudi sestriciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
20.4.2011 21:35:33   
tanci29
tamika- HAPPY B-DAYuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
20.4.2011 22:00:45   
rebeka84
oj!

mi se cele dneve potepamo, samo spat prihajamo domov... user posted image končno je spet lepo vreme!
user posted image Petrušk iskrene čestitke ob rojstvu sinka Jana!!!user posted image

user posted image Tamika vse najboljše ob tvojem dnevu!user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
20.4.2011 22:30:00   
sunny24
Čer! Kako kaj? Nism nič kej dosti brala...

Sm v akciji in rihtamo sobico za Gajo in novega člana...Mater kolko robe sem zmetala na kup...Pa še tašča mi pomaga...user posted image Pa cot od Gaje je za izvoz...

Gaja pe še vedno ni OK...Full jamra, da jo glava boli, pa trebuh, pluča polna sranja,apetit na nuli...Jutri jo spet peljemo h P...V pondelk je pokazalo da ma virozo, sicer vročine nima že 3 dan, sam ni to to...user posted image   Pa še dohtarca je neki rekla, da če bo še jamrala da jo glava boli, naj jo tkoj nazaj pripeljemo, da ni kak meningitis slučajno...Res upam da ne!!!

petrušk, čestitke za sinčka!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
20.4.2011 23:10:39   
sjmm
čer!

evo končno mene...je kr velik dela s 5 otrokiuser posted image user posted image user posted image

sploh ne bom naštevala kva sm vse dons počelauser posted image user posted image user posted image

sem vas prebrala, mau mi zmanjkuje volje za komentarje, tak d sam tole

katjuša....mau z zamudo...za vaju z dragim...vse naj naj ob obletnici in še lepše vnaprej, velik ljubezni in razumevanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika.....TEBI PA VSE NAJBOLJŠE,OSTANI ŠE NAPREJ TAKO POZITIVNA IN PRIJETNA,PA  VELIKO ZDRAVJA IN MIRNIH ŽIVCEV MED TVOJIMI KRALJEVIČI, MNOGO LEPIH DRUŽINSKIH TRENUTKOV, PA NAJ SE JIH NAJDE NEKAJ TUDI ZA TVOJO DUŠOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še zate, draga petrušk, naša ta novo pečena mamica ....še enkrat vse naj naj, čestitamo vsem skupaj in vam želimo predvsem veliko ZDRAVJA!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko pri nas je bil že en alarm, zdej pa skočm še mau pod tuš, pol mora moj ta velik bejbiuser posted image vzet AB...pol pa grem lahk počas tud jz mau zadremat...nočko vsem skupaj!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
21.4.2011 7:11:52   
Čebel@
jutrouser posted image

Hana na poti v vrtec,mali bo vsak čas jedel-je jedel ob 21.00,ob 2.30 in zdele bouser posted image user posted image user posted image ....mi pa mlekarne kar puščajouser posted image user posted image user posted image

petrušk.....še tukaj čestitke za sinkotauser posted image user posted image user posted image

katjuša.....čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse ki jih potrebujete

aja:včeraj sva imala posvetovalnico:3700g in 53 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo pa skos zunaj-jaz sem že ogorenauser posted image user posted image .....mali samo da zavoha zrak zakomira za 3 ureuser posted image .....danes grem v Takko po majčke za Hanouser posted image

user posted image jih že dajete v kratke rokave?

user posted image ,lakota kličeuser posted image

lep,sončen dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
21.4.2011 7:19:28   
Čebel@
Gal je zaspal nazajuser posted image user posted image ,tko da vam lahko še kofi napopamuser posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 21.4.2011 7:20:11 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
21.4.2011 7:32:47   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk sporoča

Zdravo! Moje ime je Jan, na svet sem prijokal ob 16.07, 3450g in 53 cm. Oba z mamico se počutiva odlično in pošiljava lepe pozdravčke iz Postojne.

ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
21.4.2011 7:40:55   
brkn83
Js mal časa za računalnik, potem pa hitro na delo.
Mal sem vas preletela, se  vidi, da je zunaj res lepo vreme, ker nč kej preveč ne čvekate tle gor.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
21.4.2011 8:49:46   
sjmm
jutro, dan!

mali je glih dobr vstal, jz sm pa kr že neki pospravla, pa lepo zajtrk in kavico užila...se vidi d je bla kr ok noč, je pa oči spet spal v dnevni, se boji d bi ga naš poskočni zaspanček ruknil v prst, dons gre previt, sicer je pa že nekam odbluziu, tak d je zgleda že bolje

dons sploh ne vem kva vse imam v planu, morm mau pospravt, pa zlikane cote znost v omare, sploh nimam filinga d smo tik pred veliko nočjo k je tko pozn letos...okna so spet čist prašna, sam bo žeuser posted image ...no, pol pa sam še ju3 za naše šolarje , pa so FREJ!!!!

kaj kej kuhate dons dobrega...kadar hujšam mi zmanjka idejuser posted image user posted image ..k najrajš nebi nč druzga k solato...sam na žalost to za druge ne bo upalilouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
21.4.2011 8:50:24   
Urša08
dobro jutro

Končno ena normalna nočka. Današnji plan je pospravljanje, pospravljanje in pospravljanje, pa kak sprehod in seveda popoldan na vrtuuser posted image .  Dnevi so res tako lepi da jih je treba izkoristit.
Je pa včeraj zvečer Eva spet neki kašljala tko da sem bila že čist na trnihuser posted image , upam da ne bo hujšega in nam rata na morje it.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
21.4.2011 8:52:12   
Urša08
Sjmm super da je bila tud pri vas boljša nočka user posted image user posted image user posted image Mi bomo mel kar makarončke danes. Hitro in dobro sploh za tamaledvauser posted image . A sedežno imate že novo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
21.4.2011 8:56:14   
Urša08
Birdy 240ml pa je doza mleka user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas če je dober večer spije tam okol 140ml več ne. Medve sva sedaj začeli z uvajanjem, danes imave spet korenčka, jutri pa mogoče jabuček. Glede dojenja pa sej maš prav mogoče pa tokrat rata do enega leta. Bomo vidli.

Sem pozabila povedat da se Eva lepo redi, pri 5m ima 6600g user posted image

Sedaj grem pa turbo vklopit, da bo kaj narejeno.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
21.4.2011 10:54:57   
sjmm

Sjmm super da je bila tud pri vas boljša nočka user posted image user posted image user posted image Mi bomo mel kar makarončke danes. Hitro in dobro sploh za tamaledvauser posted image . A sedežno imate že novo?

ja, sedežna stara 3tedneuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
21.4.2011 10:56:37   
sjmm

Birdy 240ml pa je doza mleka user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas če je dober večer spije tam okol 140ml več ne. Medve sva sedaj začeli z uvajanjem, danes imave spet korenčka, jutri pa mogoče jabuček. Glede dojenja pa sej maš prav mogoče pa tokrat rata do enega leta. Bomo vidli.

Sem pozabila povedat da se Eva lepo redi, pri 5m ima 6600g user posted image

Sedaj grem pa turbo vklopit, da bo kaj narejeno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evica in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mami!!!!!

birdy...tvoj Levček je pares požeruščekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
21.4.2011 10:57:04   
sjmm
šibava na sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
21.4.2011 14:06:59   
Čebel@
urša.....pol je naš Gal full požerušček če poje 150ml na obrokuser posted image

punce,res hvala za vse izčrpne odgovore glede kratkih rokavovuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
21.4.2011 14:10:17   
birdy
Čebela, kratke rokave nosimo mi že en čas. Mam pa vse tri tlele tko da kej več težko napišemuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
21.4.2011 14:42:28   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

urša.....pol je naš Gal full požerušček če poje 150ml na obrokuser posted image

punce,res hvala za vse izčrpne odgovore glede kratkih rokavovuser posted image

čebela sem očitno spregledala. Jaz jih še nimam v kratkih rokavihuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
21.4.2011 14:43:03   
Urša08
Birdy zakaj maš pa Neli in Kristi doma?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
21.4.2011 14:44:07   
Urša08
Mi smo prišli z vrtca. Tamaledva jesta malico - jagodeuser posted image potem pa šibnemo na vrt se igratuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
21.4.2011 14:57:21   
SURF
Pozdravčke....
Trkam smo zdravi in hodimo v vrtec,mogoče bo tale teden prvi teden cel teden.....glede na to da je zelo malo v vrtcu ji je tam všeč....po pogovoru z mojim  vstarjava...če bi odločala sama bi jo gotovo imela doma...tu sem tako razdvojena,vsaka stran pri našem primeru je enako močna...sicer pa bodo počitnice,ki jih bomo malo podaljšali .....Smo pa cele popoldneve potem vzunaj,noter pride čisto paf,se samo naje in skopa pa v posteljo z željo,da bi prebrale polno pravljicuser posted image trenutno bereva Lisička in zvezdice-zelo lepa,Blip sreča Pip ali pa Pip dobi voziček-zanimive,Pesmarica Barčica  ji je  je zakon z slovenskimi ljudskimi,Mali vombat se skriva,Veselo na kmetiji..pa Čarovnica Uršula ji je zelo všeč...pa Sneguljičica ji je tudi všeč...te s princeskami pa meni nisouser posted image Evo malo za ideje si pa sposojava v knjižnici......tu pa tam pa kakšno kupim,ali pa jo dobi.........
Smo se pa že resno zanimali,za te poganjalce,ki so trenutno in...ko ste pred časom imele debato....sedaj ima še tega poganjalčka na 4 kolesa in se spušča po hribih....pri nas so sami hribi namreč...premza z nogicami zelo malo,ji morm kr parkrat rečt in biti čisto zraven,ker naša madam sploh nima straha in kolikor je ati ponosn,toliko bolj je mene strah.........tudi ko se guga pravi ,da bi do oblakauser posted image user posted image ...tako,da bo še malo ostala na tem trenutnem.....

Kratke majčke-Pri nas še ni za kratke majčke,pa zelo veliko piha to letouser posted image ...čeprav v vrtcu,ki je v dolini,se pozna da je malo topleje,pa že nosijo nekateri,predvsem tisti stareji kratke majčke...js ji dam zaenkrat,če ji dam kratko majčko čez dolg body....

Petrušk čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,lepo se cartajteuser posted image

Zadnje časa tudi mene daje,da bi pa mogoče še imeli sestrico ali bratcauser posted image moj si že kar skozi želi....čaka na mojo željo........malo me je strah,ker imam kratek maternični vrat....bris imam sedaj ok....ginekologinja je rekla,da lahko brez problema....ampak mogoče bo treba ležati...pri tako majhni punčki ki me še zelo rabi je pa to zelo težko....čeprav globoko v sebi imam občutek,da mi nebo treba...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
21.4.2011 15:19:36   
SURF
Urša uživajte na sončkuuser posted image ....

Js še počakam,da se naša madam zbudi...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
21.4.2011 15:23:47   
SURF
MIhailo....sem študirala,da ti moram povedat za eno lepo igrišče,sicer se boste do tja morali peljati z avtom,par minutk...je pa zelo lepo za otroke,ograjeno,potem malo stran je jezero za kak sprehodek pa pijačko...malo drugače pa blizuuser posted image In sicer v Šoštanju,ko se pripelješ do križišča ki ga prečka tudi vlak zaviješ levo...pa potem še enkrat levo...če ne pa malo vprašateuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?