mayalottie
|
Onur in Happymummy, vaju čakam!:) Če ne pa vas redno prebiram, ampak se nekako ne spravim k pisanju....sem pa na tekočem z dogajanjem!!! Mi smo v redu, Aleksej pridno je in raste, zaenkrat mu še dodajam mleko, ampak kmalu po moje ne bo več potreboval..Se je kar zredil, jaz pa imam kar precej mleka. Tako da upam, da bomo kmalu osvobojeni stekleničk in dodatka. Je pa še vedno pravi zaspanček in ga moram na joški non stop zbujat...je pa vsak dan boljše in danes me celo bradavičke malo bolijo. Začeli smo s sprehodi, sicer ne še ful dolgimi, ker nismo še pogruntali sistema hranjenja zunaj, ampak a kako urco že gremo...Ponoči je žurka, prespal je celo noč samo prvi dan, drugi dan že malo manj, zdaj pa vedno manj...se mi zdi, da je ponočnjak;) in je zamenjal dan za noč...ponoči bi se kr neki crtal in se pogovarjal, medtem ko čez dan komot spi po tri ure skup..No, čeprav danes je potegnil do devetih, da sem se vsaj malo naspala...Če ima katera kak nasvet glede lovljenja ritma spanja, kr...Al pride to spontano...? je čudovitoooooooo bit mamica in zaenkrat prav nič težkoo..tudi očka se je obnesel krasno in mi res veliko pomaga..Škoda, ker ne more dojit;) Sem šla že sama malo na zrak, v trgovino, pa na sprehod, da si malo zbistrim glavo...In je super! Res pa je, da sem si zdaj to lahko privoščila, ker mu je dal mleko, pa je blo, ko bom samo dojila, bo to najbrž težje.. No, jaz sem vam poročala o življenju z Aleksejem, držim pesti, da boste kmalu (nana, ti še ne;)) papaaaaaa
|