Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 30.5.2011 10:02:19
|
|
|
|
onur
|
Pridejo taki dnevi, ma minejo tudi. Res je, smo že imeli enkrat tako krizo.
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 30.5.2011 17:17:13
|
|
|
|
happymummy
|
evo mene,doma. nič ni. ctg- črta ravna,kar se popadkov tiče. uni notri veselo brca. v sredo pa spet na pregled. ma ne verjamem,da bo do srede kej. po moje bo konc tedna. mayalottie, kako je z vami?vse v redu? onur, da me ne boš prehitela še ti nana, oprosti,sem spet pozabla,kdaj imaš rok?? upam,da vse uživate in das e maste fajn. meni je ok. vikend rahlo žalostno obarvan ampak preživet. zdej pa nov teden. sem šla dns vplačat loto-če bo tam kej sreče,ker očitno za rodt je še ne bo zdej pa še ven. lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 30.5.2011 19:30:33
|
|
|
|
mayalottie
|
Smo domaaaa, zdravi in veseli:)) Drugič kaj več, zdaj sem bizi;)
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 31.5.2011 11:56:18
|
|
|
|
onur
|
onur, da me ne boš prehitela še ti Anti ja ne. Midva sva bila pa danes v Gorici. Se je šel moj cepit za klopni meningitis, pol sva šla pa še stolček za na kolo za tamalo kupit. Dobila sem tudi izvide za streptokok, pozitivna kot prvikrat. Drugače pa nič kaj novega.
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 31.5.2011 12:32:42
|
|
|
|
snezinkaa
|
jaz tud čakam rezultate za streptokok.Onur kolk dni so rabli da so ti poslali rezultate?
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 31.5.2011 19:02:24
|
|
|
|
onur
|
IZVIRNO SPOROČILO: snezinkaa jaz tud čakam rezultate za streptokok.Onur kolk dni so rabli da so ti poslali rezultate? 24.5. mi je vzela bris (to je bil prejšnji torek) in danes sem dobila izvid domov. Kdaj imaš rok?
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 31.5.2011 20:13:14
|
|
|
|
snezinkaa
|
jaz sem tud bla 24.5 na brisu samo še nisem nič dobla.Verjetno bo do konc tedna upam jaz mam rok 17.6
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 1.6.2011 8:15:50
|
|
|
|
onur
|
jaz mam rok 17.6 Potem se lahko srečamo v porodnišnici, če boš v Postojni. Jaz mam rok 14.6. H kateremu g pa hodiš. Si na FB.
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 1.6.2011 15:28:44
|
|
|
|
happymummy
|
oj! Mene so spet poslali domov. še vedno nič. ctg je bil sicer malo bolj razgiban kot zadnjič, mapak na g pregledu pa je reku,da še ni zrelo. hja, bomo šli pa še mal na sončka,da dozori v petek spet pregled. ma zdej bi šla še js pogledat,kaj je tko lepga tam notri snezinkaa, si dobila izvide? Jaz sem tudi naredla ta test pa sem bila negativna. onur,kako kaj pri tebi kaže? joj, nak onc me bosta še vidve prehiteli al oa bomo morde cimre
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 1.6.2011 23:02:07
|
|
|
|
onur
|
joj, nak onc me bosta še vidve prehiteli al oa bomo morde cimre Morde pa res. Dogaja ne nič posebnega. Mogoče se je včeraj malo čepa odluščilo, ma vse še mirno. V ponedeljek imam pregled tako, da bomo videli.
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 2.6.2011 1:53:42
|
|
|
|
happymummy
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur joj, nak onc me bosta še vidve prehiteli al oa bomo morde cimre Morde pa res. Dogaja ne nič posebnega. Mogoče se je včeraj malo čepa odluščilo, ma vse še mirno. V ponedeljek imam pregled tako, da bomo videli. a sam mogoče? Joj,vidiš, pri meni pa nič. še nezrela. ti povem,da boš zdej ti šla najprej v Rim. Jst mam pregled v petek. bomo videli kaj bo takrat-al bo zrelo al ne.
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 2.6.2011 8:20:52
|
|
|
|
onur
|
IZVIRNO SPOROČILO: happymummy IZVIRNO SPOROČILO: onur joj, nak onc me bosta še vidve prehiteli al oa bomo morde cimre Morde pa res. Dogaja ne nič posebnega. Mogoče se je včeraj malo čepa odluščilo, ma vse še mirno. V ponedeljek imam pregled tako, da bomo videli. Se lušči, je bilo tudi danes malo goste rjave sluzi. Samo molim, da me lih ne prime ko bo moj v nočni. a sam mogoče? Joj,vidiš, pri meni pa nič. še nezrela. ti povem,da boš zdej ti šla najprej v Rim. Jst mam pregled v petek. bomo videli kaj bo takrat-al bo zrelo al ne.
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 2.6.2011 8:21:36
|
|
|
|
onur
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur IZVIRNO SPOROČILO: happymummy IZVIRNO SPOROČILO: onur joj, nak onc me bosta še vidve prehiteli al oa bomo morde cimre Morde pa res. Dogaja ne nič posebnega. Mogoče se je včeraj malo čepa odluščilo, ma vse še mirno. V ponedeljek imam pregled tako, da bomo videli. Se lušči, je bilo tudi danes malo goste rjave sluzi. Samo molim, da me lih ne prime ko bo moj v nočni. a sam mogoče? Joj,vidiš, pri meni pa nič. še nezrela. ti povem,da boš zdej ti šla najprej v Rim. Jst mam pregled v petek. bomo videli kaj bo takrat-al bo zrelo al ne. Sem malo zabluzila z objavo. Se lušči, je bilo tudi danes malo goste rjave sluzi. Samo molim, da me lih ne prime ko bo moj v nočni.
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 2.6.2011 11:55:35
|
|
|
|
snezinkaa
|
evo mene s ctg-ja.Vse ok vse mirno Onur ginekologinjo mam v cerknici.Sem že htela se prepisat zdavnaj v Postojno ker je malo čudna pa so rekli da prenesem karton po porodu. Na FB nisem. Happymummy sem dobila rezultate za streptokok in sem negativna. Mogoče pa bomo res cimrice jaz že komaj čakam na porod se še komaj premikam
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 3.6.2011 6:28:41
|
|
|
|
happymummy
|
snezzinka za izvid onur, vidiš, tko se začne. pr Maji je blo isto. Zdej čez vikend boš šlapa rodit. Jaz pa nič. Da nam niso mal zamenjali datumov evo,zdej grem na ctg in g pregled. pa bomo videli,če je kaj dozorleo. ma menda sem bla premal na soncu,haha
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 3.6.2011 9:30:59
|
|
|
|
happymummy
|
Spet me je poslal domov. še vedno nezrelo,zaprto mat.ustje. in če do ponedeljka ne bo nič mi bojo v pondelk naredli carski. ma sem prov žalostna. tko da upam,da se čez vikend odprem.
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 3.6.2011 10:39:46
|
|
|
|
onur
|
n če do ponedeljka ne bo nič mi bojo v pondelk naredli carski. Zakaj pa carski, zakaj ne provajo sprožit poroda?
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 3.6.2011 14:33:19
|
|
|
|
happymummy
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur n če do ponedeljka ne bo nič mi bojo v pondelk naredli carski. Zakaj pa carski, zakaj ne provajo sprožit poroda? ja ne vem zakaj carski. morde zato,ker sem imela prejšnjič ga. ampak v prejšnji nosečnosti je bila druga zgodba- je bil pritisk visok in nisem mogla dihat. zdaj pa je pritisk super, počutje moje tudi, otrokovo pa glede na ctg tudi. tko da res ne vem zakaj kr carski. ah ne,bom js čez vikend zrihtala,da bo šlo naravno- topla kopel, Seks, sprehod, seks.. in če neb o primlo, bom pa tut v ponedeljek rekla,dase ne strinjam s carskim in da ne podpišem.
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 3.6.2011 21:59:58
|
|
|
|
nana13
|
Helow... Nism nč kej natančno čitala nazaj, mordi bom jutri kej, dns sm sam mal preletela. Happymummy: jst sm septembrka komej. 19.9. so rekli. Kr se pa tiče tistga k si napisala d boš ti tu zrihtala d bo naravno... sm hodila po štengah, sm sexala,sm se vozila po luknah, sm sexala, sm u banji sedela, sm sexala, se sprehajala in spet s.... No, ma ti povem, d pr meni ni delalu nč,... NČ NČ NČ!!! Je pršu kdr je sam teu prit. Tku d če ti rata, hvala bogu, drgač pa se ne naprezaj prevč. Poznaš ti kašno Ines tam v Razdrtem? Bodte fajn, se pišemo... lp Grem spat in kej lepga sanjat. Prvoščm tudi vam...
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 3.6.2011 22:34:19
|
|
|
|
happymummy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana13 Helow... Nism nč kej natančno čitala nazaj, mordi bom jutri kej, dns sm sam mal preletela. Happymummy: jst sm septembrka komej. 19.9. so rekli. Kr se pa tiče tistga k si napisala d boš ti tu zrihtala d bo naravno... sm hodila po štengah, sm sexala,sm se vozila po luknah, sm sexala, sm u banji sedela, sm sexala, se sprehajala in spet s.... No, ma ti povem, d pr meni ni delalu nč,... NČ NČ NČ!!! Je pršu kdr je sam teu prit. Tku d če ti rata, hvala bogu, drgač pa se ne naprezaj prevč. Poznaš ti kašno Ines tam v Razdrtem? Bodte fajn, se pišemo... lp Grem spat in kej lepga sanjat. Prvoščm tudi vam... Ena Ines je delala pr ns na Razdrtem. Ma drgač je mislim,da iz Landola. Zakaj? Ja saj vem,da ni mus da mi bo to pomagalo, ma provam lohku. Zgubt nemam kej. Če bo bo,če ne pa ne. Ma carskega ne bom pustila. no way. bom ušla iz porodnišnice,če bo kej teu. lahko noč pa lepe sanje
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 3.6.2011 23:21:35
|
|
|
|
onur
|
Drugače pa kaj da povem. Po čebelo smo šli po kosilu iskat v vrtec. Kriza je zjutraj še, vendar samo zjutraj, nato je vse ok. Drug teden gredo z vrtcem na vožnjo z vlakom. Ko je prišla domov, sva šle spat, popoldan pa se je s taščo potepala po sprehodu, potlej pa je še sosed prišel na obisk in sta se igrala. Mene je danes malo ščipalo, vendar upam, da čez noč ostane tako kot je, ker možek dela nočno. No, saj ga lahko pokličem in takoj pride (doma imam tudi tasta), ma vseeno. Jutri bomo verjetno kar doma. V nedeljo pa študiramo, da bi šli do naših.
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 4.6.2011 14:25:28
|
|
|
|
happymummy
|
a je katera kdaj imela pregled amnioskopijo??
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 4.6.2011 14:43:29
|
|
|
|
nana13
|
Poznam eno k je iz Po., vem pa da je delala v Razdrtem kr neki časa. Šturm se piše. Ste kolegice al se sam tko poznata,... če je prava seveda. Amnioskopije jst nism mela, tku d ti ne znam kej povedat. Pondelk bo hmal... Sexsaš kej?
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 4.6.2011 15:07:08
|
|
|
|
happymummy
|
Ma mislim,da je prava (Ines). Se poznave ja,nisva pa neke prijateljice. Mislim, takrat ko smo še skupi delale smo se družle, pol pa smo šle tko vsaka po svoje. Zdej niti ne vem kaj je z njo in kje je. Ti jo poznaš? Sta priajteljici? Pondelk bo kmal ja. sej me je kr strah kaj bo. Ker res ne želim CR. Tko da sem mojga dns zjutu prepričala v akcijo ja Še zvečer enkrat pa jutri, pa morde bo kej pomagalo :)) Ti si ok?
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 4.6.2011 17:37:58
|
|
|
|
onur
|
a je katera kdaj imela pregled amnioskopijo?? Tudi jaz je nisem imela. Pa vprašaj tvojega ginekologa v ponedeljek, zakaj ti ne sprožijo?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?