Poka
|
Preživela HSG... Hvala vsem, da ste držale pesti. Ko je konec, ni tako hudo, vmes se ti pa zdi, da traja ful dolgo... Imam kar visok prag bolečine, ampak ko sem bila notri in ko ti vstavijo neko stvar, je to taka neprijetna stvar, ne morem niti rečt, da boli, ker sploh ne boli ampak tisti moteč občutek traja tako dolgo, da sem jaz menda skoraj omedlela in so mi dali kisik - pa sploh nisem zaznala kaj mi govorijo. Pa se še sploh ni začelo Ko sem brala po forumih, kar mi je bilo potem žal, ker ima vsak drugo izkušnjo, je bilo najhuje, ko ti vbrizgajo tekočino. Meni se je to zdelo manj hudo kot tisto na začetku, ampak je kot krč ob menstruaciji, ampak boli pa ful manj - vaj jaz, ko imam hude bolečine. Je samo to, da krč traja dlje časa in me je bilo strah, da bo še bolj bolelo. Zato mi tudi nič niso tam povedali, pa čakam na izvide, ki ti jih razloži ginekolog. Omenili so samo neko vnetje jajčnikov, kar pa sem že tako vedela, ker imam s temi stvarmi probleme - če jih nebi imela, verjetno nebi blo treba it na to... Držim pesti za ostale, da vam uspe čim prej po naravni poti, ker tele preiskave, če je res kaj narobe, so po mojem peklenske muke - jaz se sicer še ne obremenjujem, ker je tole prva in še upam, da bo pa tudi zadnja in da bo zdaj šlo...
|