zebr4
|
IZVIRNO SPOROČILO: xoxox Hvala vsem za dobrodošlico! Sem vesela, da sem nazaj. Je veliko lažje it čez vse z osebami, ki te razumejo. Ta ideja, da se napiše, da sem šele 1. krog mi je super. Bo tudi meni lažje psihično. Se mi bo full fino zdelo, če nama bo v 1. krogu ratalo. IZVIRNO SPOROČILO: kejt2 IZVIRNO SPOROČILO: mladika zebr4-kontrolo mam šele aprila meseca pri svoji operaterki,tak so me naročli... Se moram kar hihitati, ko tole berem. Mene po operaciji niso nič naročili na kontrolo. In, ko sem klicala, ali bi morala imeti kontrolo, so mi rekli, da kar je doktor rekel. In če ni nič rekel, pol pa verjetno nič... Sem imela vmes kontrolo brisa, me je moj zdravnik nahrulil, kaj delam pri njem, da bi morala biti pri operaterju. Ko je videl, je rekel, aja mi smo vas povabil. Nakar mi je rekel, da moram na kontrolo k operaterju. Sem se naročila (termin dobila seveda čez 3 mesece), nakar se operater čudi, da šele sedaj pridem na prvo kontrolo Skratka, komunikacija na vrhuncu. Aja, sem pa vse ok, v redu poštimana in v nizkem štartu To me spominja na moje kolobocije po operaciji. So mi ob odpustu rekli, da se moram čez 2-3 mesece naročiti na kontrolo k operaterju. Prav tako so mi to napisali v odpustnico. In jaz se čez 2 meseca naročim. Še dopust sem vzela, ker so mi dali eno čudno uro. In pridem tja pa mi doktorica pravi kaj sploh počnem tam, da sploh ne bi rabila pridet. Pa sem rekla, da mi je bilo tako naročeno in ona faca mi mirno pravi, da so se zmotili. Ni me niti pregledala in nič vprašala. Samo rekla je, da naj komot poskusiva zanosit. In potem sem čez 1 mesec in pol imela SS. punce, ko pa kaj takega preberem sem kar žalostna. Ne morem verjeti, da obstajajo tako neprofesionalni ginekologi (hvala bogu za mojega zlatega gin.) Tko moja ovulacija je mimo zdaj pa samo še odštevamo dneve do . ZA VSE!
|