Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch a KP mislimo nate in držimo pesti, da bo na HSG vse ok. Pa upam,d a boboš poročala kako je bilo. Ker tudi mene to še čaka.... Evo mene nazaj, preživela . Zjutraj ob 7:30 prihod, nato je sledil ginekološki pregled in UZ, nato pa v laboratorij dati kri, da se izključi možnost vnetij. Nato sem bila sprejeta na oddelek, kjer sem čakala do 12. ure, ko so mi v roko namestili iglo za sredstvo proti bolečinam - Dolantin. Nato so me peljali na radiologijo, kjer so mi vbrizgali neko prozorno tekočino in nato z nečim pihali noter, da se je tekočina razporedila po maternici in jajčnikih, ter naredili rentgensko sliko. Nato so me peljali nazaj na oddelek, ker sem bila do popoldanske vizite, nato so me spustili domov, ker je bilo vse ok. Izvidi so ok, maternica v redu, jajcevoda oba prehodna , tako da bo sedaj možek na vrsti za pregled , potem pa naprej. Samo glede vmesnih krvavitev, ki jih imam med ciklusi, pa moram nazaj k ginekologinji, da mi verjetno predpiše kakšne hormonske tablete. Skratka, HSG ni nič hudega, tako da se nič bat, tudi če malo boli, hitro mine. Ve pa ste še en korak bliže vašemu cilju. No, a sem dovolj podrobno opisala zadevo ? Če katero še kaj zanima, naj kar vpraša. Srečno vsem in pridno , pa lep dan! AnonimnaKP
|