Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 25.2.2011 9:15:41
|
|
|
|
Katte
|
Full sem happy zate, anonimna . Kar nadaljuj tako. Saj veš, držim pesti na rokah in na nogah. In verjemi, da na nogah to ni enostavno . Mene je pa čedalje bolj strah, kaj bo prinesel marec. Saj se trudim biti pozitivna, ampak del mene je prepričan, da je nekaj narobe z nama in da nama ne bo uspelo. Del mene pa upa tako močno, da bom spet brezmejno razočarana, če pride . Drugače pa ja, se tudi meni spahuje, pa tako malo čuden občutek imam v želodcu. Ampak po mojem so to živci. Drugih znakov trenutno nimam. Prsi so me ob O zelo bolele, zdaj me pa ne več, samo polne so še. Mogoče sem se pa samo zredila, saj imam tudi apetit malo povečan . Drugače sem kar suhica, s tehtanjem se ne obremenjujem, samo, da so mi hlače prav, pa je vse uredu . No, če mi uspe, da postanem , si rade volje kupim nove hlače .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 25.2.2011 9:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem shujšala v zadnje pol leta in sem si en mesec nazaj kupila nove hlače, ki so mi končno prav. Pa jih rade volje za vedno pospravim v omaro, če bo le z nosečnostjo vse v redu. Zate, Katte, pa tudi jst močno držim pesti. Bi bil že čas za . a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 25.2.2011 14:12:25
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Živjo! Nardila test in , nič ne bo......... Res, da sem ga nardila dva dni pred pričakovano in nisem ziher, da je bla konica res celih deset sek pod urinom, tak da mal upanja še mam, da ga ponovim čez dan ali dva...... Za vse ostale pa močno, močno, močno držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 25.2.2011 20:03:10
|
|
|
|
Natka23
|
Oj! Še malo pa naši dnevi, jaz tokrat brez znakov, tak da bomo videli skoraj nič belega toka, nič špikanja.... Mislim, da, no ne vem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 25.2.2011 20:24:43
|
|
|
|
Katte
|
m a j c i k a, . Še vedno si lahko , držim pesti. Tudi zate, natka23. In zame ter za witch, ki smo vse te dni na vrsti. Mene je drugače že začelo špikati kot pred .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 25.2.2011 21:19:57
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Katte: hvala, upam, da res.......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 26.2.2011 8:04:24
|
|
|
|
srečica17
|
majcika, natka witch katte..... in vse , ki boste odprle sezono marčevskih pluskov........močno držim pesti, da bo VSEEEEEEEE roza. Jaz imam močno povečan beli tok......drugih sprememb ne. Še prsa nič ne čutim, pa jih ponavadi pred M vedno, pred N pa še bolj. Grem uživat vikend z mojim dragim na lepše. Lepo se imejte!!!!Pa čimveč v marcu!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 26.2.2011 9:42:01
|
|
|
|
SILVA
|
majcika mogoče pa si naredila test prezgodaj, malo še počakaj Če ne boš pa z mano naslednji mesec trepetala, prav
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 26.2.2011 9:43:58
|
|
|
|
SILVA
|
Sedaj bo kmalu čas za prve , upam, da vas bo čimveč, da boste potem lahko navijale zame Držim pesti za vse
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 26.2.2011 13:09:12
|
|
|
|
Natka23
|
Jaz pa držim pesti za vse vas dejmo bejbe, naj bo marec še boljši od februarja
< Sporočilo je popravil Natka23 -- 26.2.2011 13:10:05 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 26.2.2011 13:15:30
|
|
|
|
Arual
|
Hey. No, punce kmalu bo čas za prve !! Jaz sem bom pa verjetno preselila v april, saj še zdaj nisem dobila februarske tečke, danes pa je že 39 dan ciklusa. Test sem delala v ponedeljek, ampak kot skoz negativen, tako da sedaj samo čakam, kdaj bo prišla. Po vseh izvecedkij, ki sem jih imela prejšne tedne, zdaj ni sluha o . No, saj grem zaradi tega v torek na pregled k G. Pa bomo videli, kaj bojo stric G rekli. Tako da punce jaz navijam za vas in me prosim prestavite med navijačice!!!!
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 26.2.2011 14:06:20
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Punce nič ne bo, prišla točno kot ponavadi, točno na 24 dan....................... , amapk še je upanje za ta mesec, ker imam ciklus na 24 dni, je torej marca NE pričakujem okrog 25!!!! srečica17: hvala, žal ni pomagalo.... lep vikend z dragim!!! SILVA: hvala tudi tebi, žal ni bilo nič prezgodaj.... tako, da bova definitivno skupaj v marcu a ne? Vsem ostalim pa lep vikend in močno, močno držim pesti za vse!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 26.2.2011 14:39:48
|
|
|
|
Agnes27
|
Arual, majcika Evo punce nas mesec se bliža...ene sam še čakate, ene morte še veselo na delo, ene sploh ne vemo kdaj je treba jit na delo veselo, da bo kej, ampak verjamem da nam vsem rata...slej ko prej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 26.2.2011 15:44:00
|
|
|
|
Natka23
|
Arual in majčika majčika midve sva pa že enkrta skupaj klepetale, le takrat sva že odštevale pri celjankah ane???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 26.2.2011 16:45:25
|
|
|
|
vesper
|
hej punce, tudi jaz držim pesti, da nas bo ta mesec čimveč srečk . No, jaz je naj ne bi pričakovala 13.3. Joj, upam da je res ne bo. To je verjetno sedaj najin zadnji poskus pred IUI. Upam, da nama uspe. Tako kot upam in držim pesti za vse vas. dajmo zdaj, potrudimo se!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 26.2.2011 19:07:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo punce. vsem želim da bi nas čimveč ugledalo . Ne pričakujem 20 in močno si želim, da je nebi bilo. Trudimo se že zelo dolgo in v tem času sem imela tudi en SS. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 26.2.2011 20:39:34
|
|
|
|
zebr4
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23 Arual in majčika majčika midve sva pa že enkrta skupaj klepetale, le takrat sva že odštevale pri celjankah ane??? Kaj to vidim celjanke? Jaz sem tudi ena izmed njih, no pravzaprav bolj okoliška "wanna be" celjanka Punce jaz tudi počasi pričenjam z odštevanjem, nekje od 6. do 8. naj ne bi bilo . Navijam močno za vse in upam, da se preselite pod čvekec v pričakovanju (novembrke že čvekajo).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 26.2.2011 21:09:58
|
|
|
|
Natka23
|
IZVIRNO SPOROČILO: zebr4 IZVIRNO SPOROČILO: Natka23 Arual in majčika majčika midve sva pa že enkrta skupaj klepetale, le takrat sva že odštevale pri celjankah ane??? Kaj to vidim celjanke? Jaz sem tudi ena izmed njih, no pravzaprav bolj okoliška "wanna be" celjanka Punce jaz tudi počasi pričenjam z odštevanjem, nekje od 6. do 8. naj ne bi bilo . Navijam močno za vse in upam, da se preselite pod čvekec v pričakovanju (novembrke že čvekajo). No jaz sem iz Šmartnega ob Paki, takrat sem imela drug nickname Sem se bolj prislina k Celjankam, sej je blo naslov Celjanke z okolico ali nekaj takega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 26.2.2011 22:23:28
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Natka23: res je, ja, sva že ble skupaj pri Celjankah , in evo spet sva skupaj; bomo mogle kdaj na kako kavico, kaj praviš??? Agnes27: hvala Anonimna: pozdravljena! Držim pesti, da se je prijelo!!!!!! zebr4: živjo, sej tvoj nick mi je tud znan........ tud jst upam, da se kmal najdemo na kaki drugi strani ja!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 27.2.2011 10:08:48
|
|
|
|
Natka23
|
IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a Natka23: res je, ja, sva že ble skupaj pri Celjankah , in evo spet sva skupaj; bomo mogle kdaj na kako kavico, kaj praviš??? Agnes27: hvala Anonimna: pozdravljena! Držim pesti, da se je prijelo!!!!!! zebr4: živjo, sej tvoj nick mi je tud znan........ tud jst upam, da se kmal najdemo na kaki drugi strani ja!!!!! Jaz sem za!Jaz sem takrat imela rok 8.3, rodila sem pa 18.3, Lolita 23, jah kje so tisti cajti, zdej pa bopmo pihale 2 svečko pa upam, da bomo me tudi spet klepetale v pričakovanju jaz se tudi spomnim zebr4!! Nič jaz pa danes tolčem 12-urni delovnik, zdravstvo beda
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 27.2.2011 11:08:33
|
|
|
|
zebr4
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23 IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a Natka23: res je, ja, sva že ble skupaj pri Celjankah , in evo spet sva skupaj; bomo mogle kdaj na kako kavico, kaj praviš??? Agnes27: hvala Anonimna: pozdravljena! Držim pesti, da se je prijelo!!!!!! zebr4: živjo, sej tvoj nick mi je tud znan........ tud jst upam, da se kmal najdemo na kaki drugi strani ja!!!!! Jaz sem za!Jaz sem takrat imela rok 8.3, rodila sem pa 18.3, Lolita 23, jah kje so tisti cajti, zdej pa bopmo pihale 2 svečko pa upam, da bomo me tudi spet klepetale v pričakovanju jaz se tudi spomnim zebr4!! Nič jaz pa danes tolčem 12-urni delovnik, zdravstvo beda verjetno sta me zamenjali s katero drugo, ker se s tem nickom pojavljam od novembra 2010 in nisem še med srečkami,ki imajo doma ampak bom kmalu Z veseljem se vama pa pridružim kdaj ob kavici, če me vzameta zraven
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 27.2.2011 12:09:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, še ena wannabe Celjanka. Bomo čez 9 mesecev skupaj vozičkale. a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 27.2.2011 13:24:50
|
|
|
|
Natka23
|
Ja srečanje pade tudi če ne zanosmo TAKOJ, čeprav bomo ,vsaj da malo ena drugi potožmo ane
< Sporočilo je popravil Natka23 -- 27.2.2011 13:31:17 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 27.2.2011 15:25:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej hej babike! Še malo pa se bo roza preselila iz februark kar sem :) Sicer bi se morala vpisat k februarkam, ker bi naj danes prišla moja tečka, ker je običajno točna kot švicarska ura, ampak je ni in ni. Nimam nekih posebnih znakov, če pa že kaj opazim pa sem prepričana, da je to psiha. Edini znak, ki pravzaprav je, je to da ni in, da se mi jep ojavil čisto prozoren izcedek, kar je pri meni nekaj nenavadnega, sploh pa pred . Običajnop imam že par dni predno pridrvi tečka rjavkast izcedek ki se potem ojača, sedaj pa nič. Sicer sem iz radovednosti delala v sredo test, ki je bil negativen, ampak se tolažim, da je najbrž bilo prezgodaj. Na seznam me lahko daste za 5.3., če v tem času ne pride . Drugače pa je to 13 krog in čakanje na prvo . Držim pesti, da bo do drugega tedna že kaka . Lp trenutno še anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 27.2.2011 16:46:53
|
|
|
|
tedi2
|
ejle punce, tudi jaz navijam zavas-naj vam pomlad prinese velik šop še posebej tistim, ki smo si delale družbo zadnje leto iz meseca v mesec, zdaj je čas, da stare borke prestopijo na drugi prag, tam kjer smo . GREMO PUNCE!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
kaakabibica1kdaj po porodu ste spet zanosile??????????????????1 mesec (
14%)
2 meseca (
0%)
3 mesece (
3%)
4mesece (
2%)
5mesecev (
3%)
več kot 5mesecev (
79%)
Število vseh glasov: 195Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!