|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2011
25.2.2011 9:15:41   
Katte
user posted image  user posted image  user posted image
Full sem happy zate, anonimna user posted image . Kar nadaljuj tako. Saj veš, držim pesti na rokah in na nogah. In verjemi, da na nogah to ni enostavno user posted image .
Mene je pa čedalje bolj strah, kaj bo prinesel marec. Saj se trudim biti pozitivna, ampak del mene je prepričan, da je nekaj narobe z nama in da nama ne bo uspelo. Del mene pa upa tako močno, da bom spet brezmejno razočarana, če pride user posted image .
Drugače pa ja, se tudi meni spahuje, pa tako malo čuden občutek imam v želodcu. Ampak po mojem so to živci. Drugih znakov trenutno nimam. Prsi so me ob O zelo bolele, zdaj me pa ne več, samo polne so še. Mogoče sem se pa samo zredila, saj imam tudi apetit malo povečan user posted image . Drugače sem kar suhica, s tehtanjem se ne obremenjujem, samo, da so mi hlače prav, pa je vse uredu user posted image . No, če mi uspe, da postanem user posted image , si rade volje kupim nove hlače user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
25.2.2011 9:39:55   
Anonimen
Jst sem shujšala v zadnje pol leta in sem si en mesec nazaj kupila nove hlače, ki so mi končno prav. Pa jih rade volje za vedno pospravim v omaro, če bo le z nosečnostjo vse v redu.
Zate, Katte, pa tudi jst močno držim pesti. Bi bil že čas za user posted image .

auser posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
25.2.2011 14:12:25   
m a j c i k a
Živjo!
Nardila test in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nič ne bo.........
Res, da sem ga nardila dva dni pred pričakovano user posted image in nisem ziher, da je bla konica res celih deset sek pod urinom, tak da mal upanja še mam, da ga ponovim čez dan ali dva......
Za vse ostale pa močno, močno, močno držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
25.2.2011 20:03:10   
Natka23
Oj!

Še malo pa naši dnevi, jaz tokrat brez znakov, tak da bomo videli skoraj nič belega toka, nič špikanja....user posted image user posted image user posted image Mislim, da, no ne vemuser posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 179
25.2.2011 20:24:43   
Katte
m a j c i k auser posted image . Še vedno si lahko user posted image , držim pesti.
Tudi zate, natka23. In zame ter za witch, ki smo vse te dni na vrsti. Mene je drugače že začelo špikati kot pred user posted image user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 180
25.2.2011 21:19:57   
m a j c i k a
Katte: hvala, upam, da res.......user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 181
26.2.2011 8:04:24   
srečica17
majcika, natka witch katte..... in vse , ki boste odprle sezono marčevskih pluskov........močno držim pesti, da bo VSEEEEEEEE roza.
Jaz imam močno povečan beli tok......drugih sprememb ne. Še prsa nič ne čutim, pa jih ponavadi pred M vedno, pred N pa še bolj.
Grem uživat vikend z mojim dragim na lepše. Lepo se imejte!!!!Pa čimvečuser posted image  v marcu!

Neposredna povezava do sporočila: 182
26.2.2011 9:42:01   
SILVA
majcika mogoče pa si naredila test prezgodaj, malo še počakajuser posted image
Če ne boš pa z mano naslednji mesec trepetala, pravuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 183
26.2.2011 9:43:58   
SILVA
Sedaj bo kmalu čas za prveuser posted image , upam, da vas bo čimveč, da boste potem lahko navijale zameuser posted image
Držim pesti za vseuser posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 184
26.2.2011 13:09:12   
Natka23
Jaz pa držim pesti za vse vasuser posted image user posted image user posted image dejmo bejbe, naj bo marec še boljši od februarjauser posted image

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 26.2.2011 13:10:05 >

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 185
26.2.2011 13:15:30   
Arual
Hey.

No, punce kmalu bo čas za prve user posted image !!

Jaz sem bom pa verjetno preselila v april, saj še zdaj nisem dobila februarske tečke, danes pa je že 39 dan ciklusa. Test sem delala v ponedeljek, ampak kot skoz negativen, tako da sedaj samo čakam, kdaj bo prišla. Po vseh izvecedkij, ki sem jih imela prejšne tedne, zdaj ni sluha o user posted image . No, saj grem zaradi tega v torek na pregled k G. Pa bomo videli, kaj bojo stric G rekli.

Tako da punce jaz navijam za vas in me prosim prestavite med navijačice!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 186
26.2.2011 14:06:20   
m a j c i k a
Punce nič ne bo, user posted image prišla točno kot ponavadi, točno na 24 dan.......................user posted image user posted image user posted image user posted image , amapk še je upanje za ta mesec, ker imam ciklus na 24 dni, je torej marca  NE pričakujem okrog 25!!!!user posted image

srečica17: hvala, žal ni pomagalo.... lep vikend z dragim!!!

SILVA: hvala tudi tebi, žal ni bilo nič prezgodaj.... tako, da bova definitivno skupaj v marcu a ne? user posted image

Vsem ostalim pa lep vikend in močno, močno držim pesti za vse!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 187
26.2.2011 14:39:48   
Agnes27
Arual, majcika user posted image

Evo punce nas mesec se bliža...ene sam še čakate, ene morte še veselo na delo, ene sploh ne vemo kdaj je treba jit na delo veselo, da bo kej,
ampak verjamem da nam vsem rata...slej ko prejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 188
26.2.2011 15:44:00   
Natka23
Arual in majčikauser posted image user posted image

majčika midve sva pa že enkrta skupaj klepetale, le takrat sva že odštevale pri celjankah ane???

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 189
26.2.2011 16:45:25   
vesper
hej punce,

tudi jaz držim pesti, da nas bo ta mesec čimveč srečk user posted image . No, jaz je naj ne bi pričakovala 13.3. Joj, upam da je res ne bo. To je verjetno sedaj najin zadnji poskus pred IUI. Upam, da nama uspe. Tako kot upam in držim pesti za vse vas. user posted image user posted image user posted image dajmo zdaj, potrudimo se!!!

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 190
26.2.2011 19:07:52   
Anonimen
Živjo punce.

vsem želim da bi nas čimveč ugledalouser posted image . Ne pričakujem 20 in močno si želim, da je nebi bilo. Trudimo se že zelo dolgo
in v tem času sem imela tudi en SS.
Anonimnauser posted image

(odgovor članu vesper)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
26.2.2011 20:39:34   
zebr4
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

majčika midve sva pa že enkrta skupaj klepetale, le takrat sva že odštevale pri celjankah ane???

Kaj to vidim celjanke? Jaz sem tudi ena izmed njih, no pravzaprav bolj okoliška "wanna be" celjanka user posted image
Punce jaz tudi počasi pričenjam z odštevanjem, nekje od 6. do 8.  naj ne bi bilo user posted image .

Navijam močno za vse in upam, da se preselite pod čvekec v pričakovanju (novembrke že čvekajo).
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 192
26.2.2011 21:09:58   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: zebr4

Kaj to vidim celjanke? Jaz sem tudi ena izmed njih, no pravzaprav bolj okoliška "wanna be" celjanka user posted image
Punce jaz tudi počasi pričenjam z odštevanjem, nekje od 6. do 8.  naj ne bi bilo user posted image .

Navijam močno za vse in upam, da se preselite pod čvekec v pričakovanju (novembrke že čvekajo).
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz sem iz Šmartnega ob Paki, takrat sem imela drug nicknameuser posted image Sem se bolj prislina k Celjankam, sej je blo naslov Celjanke z okolico ali nekaj takegauser posted image

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 193
26.2.2011 22:23:28   
m a j c i k a
Natka23: res je, ja, sva že ble skupaj pri Celjankahuser posted image , in evo spet sva skupaj; bomo mogle kdaj na kako kavico, kaj praviš???

Agnes27: hvalauser posted image

Anonimna: pozdravljena! Držim pesti, da se je prijelo!!!!!! user posted image

zebr4: živjo, sej tvoj nick mi je tud znan........ tud jst upam, da se kmal najdemo na kaki drugi strani ja!!!!!

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 194
27.2.2011 10:08:48   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a

Natka23: res je, ja, sva že ble skupaj pri Celjankahuser posted image , in evo spet sva skupaj; bomo mogle kdaj na kako kavico, kaj praviš???

zebr4: živjo, sej tvoj nick mi je tud znan........ tud jst upam, da se kmal najdemo na kaki drugi strani ja!!!!!

Jaz sem za!Jaz sem takrat imela rok 8.3, rodila sem pa 18.3, Lolita 23, jah kje so tisti cajti, zdej pa bopmo pihale 2 svečkouser posted image user posted image pa upam, da bomo me tudi spet klepetale v pričakovanjuuser posted image

jaz se tudi spomnim zebr4!!

Nič jaz pa danes tolčem 12-urni delovnik, zdravstvo bedauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 195
27.2.2011 11:08:33   
zebr4

IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a

Jaz sem za!Jaz sem takrat imela rok 8.3, rodila sem pa 18.3, Lolita 23, jah kje so tisti cajti, zdej pa bopmo pihale 2 svečkouser posted image user posted image pa upam, da bomo me tudi spet klepetale v pričakovanjuuser posted image

jaz se tudi spomnim zebr4!!

Nič jaz pa danes tolčem 12-urni delovnik, zdravstvo bedauser posted image

verjetno sta me zamenjali s katero drugo, ker se s tem nickom pojavljam od novembra 2010 in nisem še med srečkami,ki imajo doma user posted image  ampak bom kmalu user posted image
Z veseljem se vama pa pridružim kdaj ob kavici, če me vzameta zraven

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 196
27.2.2011 12:09:29   
Anonimen
Evo, še ena wannabe Celjanka. Bomo čez 9 mesecev skupaj vozičkale. user posted image

auser posted image

(odgovor članu zebr4)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
27.2.2011 13:24:50   
Natka23
Ja srečanje pade tudi če ne zanosmo TAKOJ, čeprav bomo ,vsaj da malo ena drugi potožmo aneuser posted image

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 27.2.2011 13:31:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
27.2.2011 15:25:57   
Anonimen
Hej hej babike!

Še malo pa se bo roza preselila iz februark kar sem :)

Sicer bi se morala vpisat k februarkam, ker bi naj danes prišla moja tečka, ker je običajno točna kot švicarska ura, ampak je ni in ni. Nimam nekih posebnih znakov, če pa že kaj opazim pa sem prepričana, da je to psiha. Edini znak, ki pravzaprav je, je to da ni user posted image in, da se mi jep ojavil čisto prozoren izcedek, kar je pri meni nekaj nenavadnega, sploh pa pred user posted image . Običajnop imam že par dni predno pridrvi tečka rjavkast izcedek ki se potem ojača, sedaj pa nič. Sicer sem iz radovednosti delala v sredo test, ki je bil negativen, ampak se tolažim, da je najbrž bilo prezgodaj.

Na seznam me lahko daste za 5.3., če v tem času ne pride user posted image .

Drugače pa je to 13 krog in čakanje na prvouser posted image .

Držim pesti, da bo do drugega tedna že kaka user posted image .

Lp

trenutno še anonimna user posted image

(odgovor članu Natka23)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
27.2.2011 16:46:53   
tedi2
ejle punce, tudi jaz navijam zavas-naj vam pomlad prinese velik šop user posted image
še posebej tistim, ki smo si delale družbo zadnje leto iz meseca v mesec, zdaj je čas, da stare borke prestopijo na drugi prag, tam kjer smo user posted image .

GREMO PUNCE!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

kaaka
bibica1

kdaj po porodu ste spet zanosile??????????????????

1 mesec (14%)

2 meseca (0%)

3 mesece (3%)

4mesece (2%)

5mesecev (3%)

več kot 5mesecev (79%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!