5y
|
Hej vsem skupaj! Da se še jst malo javim, ko sem ravno iz pregleda pri ginekologinji. No danes je pri meni dan D, a žal ne tudi za mojo malo Priklopili so me na CTG, ki ni pokazal nič konkretnega. Nekako na 12 min je pokazal neke rahle krče maternice, vendar to ni še nič....v bistvu nobenega pravega popadka. To sem nekako tudi predvidevala glede na to, da se pač nič ne dogaja. Potem sem imela še posvet pri G, ki me je spet razočarala. Kot sem že povedala sem imela prejšnji pregled pred 14 dnevi in sedaj na PDP. Takrat mi je dala neke svečke (antibiotike ter Vaginasal), ker sem imela povečane levkocite v urinu in tudi dosto močan beli tok (kot že cel mesec) - vaginalno me takrat ni nič pregledala. No in ker sem danes imela spet slabo vodo, je rekla, da bi bilo mogoče fajn da vzameve bris še za streptokok...no jaz sem se s tem seveda strinjala, saj mi je mogla v tem primeru narediti vaginalni pregled (ki mi ga itak od začetka nosečnosti še ni naredila). No in potem ugotovi, da imam vse vneto not - glivice (mene drugače nič ne peče in srbi). Fajn ne...že skos govorim koliko imam belega toka in voda je bila slaba že nekaj časa in potem na PDP ugotovi, da imam full vneto not. Itak mi ni dala nič novega, ampak še naprej te vaginasal tablete, ki pa itak pomagajo samo pri tem da se PH ne poruši. Vsaj za bakterijo streptokok sem negativna...vsaj ena pozitivna stvar. No na hit je še poškilla proti materničnem vratu in je ugotovila, da je še visoko in da se še nič ne dogaja. Čeprav je potem v drugi sapi rekla, da upa, da ne bom jutri rodila, ker bi blo fajn se še za to bakterijo zdravt, če bi jo mela ma men ni nč jasn. V glavnem to je to od pregleda....v ponedeljek pa ponovimo vajo. Zdaj me pa zanima, če katera slučajno ve, kakšen problem je, če imeš glivice ob porodu? Ker je očitno, da se mi do poroda ne bodo pozdravle Mah moram reč, da sm full razočarana danes, ker spet nisem nič konkretnega zvedla, plus še prestrašla me je s temi glivicami. Ultrazvoka itak ni nič naredila, tako da niti ne vem, če se je mala že kaj spustila oziroma v kakšni legi je. Da o velikosti otroka ne komentiram, glede na to, da imam gestacijski diabetes. To jo itak sploh ne zanima. Poleg tega sem pa upala, da kaj se bo pa vseeno pokazalo na MV, glede na to, da imam zadnje noči takšne čudne bolečine v trebuhu....kot npr. pred menstruacijo me vse nekaj zvija...samo ni v presledkih kot pri popadkih. Tako da očitno pri meni še ne bo kmalu... Zdej si moram še nekoga najdt, da me bo stalno vozu na preglede. Kar se tiče hrane.....tud jst sm pri sebi opazila, da sem nenormalno skos lačna, pa sladko mi paše ...pa seveda ne smem jest sladko. In to isto sem opazila okoli prejšnje polne lune, ko mi je skos nekaj krulilo v želodcu in se kr nism mogla nasitit...očitno ma luna name tak čudn vpliv in to že 1 tedn prej. divinus upam, da se ti bo hitro razvilo in da boš kmalu imela svojega sončka v rokah. Najhuje je pa to čakanje, sploh če si že enkrat v porodnišnici. Jst še zmer upam, da ko bo pri meni enkrat akcija, da bo ta hitro stekla....ne predstavljam si, da bi pri meni to trajalo več dni....že zdej mam polhn kufr vsega, pa je danes komaj PDP.
|