|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
25.9.2011 12:13:56   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Mica Potica

ja lej, če moške vprašaš, bodo rekli: Katera ženska je še pa kdaj bila točna?
user posted image


kokr kaže bo naša točna, ker nič ne hiti


_____________________________

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.


(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
   RE: Oktobrke 2011
25.9.2011 12:14:47   
*lenc@*
Čestitke za Erika!

_____________________________

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.


(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
   RE: Oktobrke 2011
25.9.2011 13:07:33   
frutolino
Drage moje oktoberke! Evo mene in našega Alexa doma! Včeraj sva prišla in sem še sedaj pod šokom ker je prvo noč skoraj celo prestal. Če bo vedno tako bo super oziroma neverjetno! No začelo se je v torek 20.9.2011 ob 1. zjutraj ko so se počasi začeli nekakšni krči, ki so se mi zdeli preveč redni, da bi bili lažni. No ob 3 zjutraj me je tiščalo lulat in ko sem se vsatala sem komaj pritekla do tuša kjer mi je otekla voda (skoraj vsa) in sem vedla, da morem v porodnišnico. Lepo sem se stuširala, zbudila babiko, da je šla k starejši hčerki spat in atija, da me je peljal v Brežice. Vmes so nas ustavili še policaji ampak je hitro videl za kaj se gre in naju je spustil naprej :)! Ob 5 zjutraj sva prispela v brežiško porodnišnico, kjer so mi naredili CTG, bila sem 4cm odprta, dobila klistir. Zdravnik je predvideval, da bom rodila ob 8 zjutraj zato ni prišla v poštev EA ker anasteziologa še ni bilo v službo. Ob 7 sem šla v porodno, ob 7:30 sem imela že tako močne popadke, da sem še enkrat zahtevala EA in takrat so poklicali anasteziologa, ki mi je vsatvil kateter. To je bilo eno olajšanje. Približno 80% bolečine je izginilo v trenutku. Z babico sva se med popadki pogovarjali o vseh mogočih zadevah. Popadke čutiš ampak ne kot bolečino ampak kot pritisk navzdol. Ob 9:53 sem rodila sina Alexa, 3100g, 50cm, obseg glavice 34,5cm. Bil je točno 14 dni prezgodaj rojen (38. teden). Malo je bil zlatenčast ampak ne toliko, da bi mogla ostat v bolnici. Alexa dojim. V porodnišnici sem imela zelo boleče brdavice (rane) in na poti domov sem takoj šla kupit nastavke za bradavice in so zakon. Sam prave velikosti moreš vzet. Brežiški porodnišnici pa kapo dol. Zdravniki in sestre so super, vse kar rabiš dobiš dol (hlačke, vložne, spalne strajce, brisače,.... 24ur/dan nonstop) Tak, da s sabo rabiš samo zobno ščetko in zobno pasto, krokse, kratke nogavičke, labelo, lanolin za brdavice in nastavke za bradavice in glavnik in to je to.
No to je na ratko vse, če pa katero kaj natančneje zanima pa le vprašajte!

LP, frutolino

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
   RE: Oktobrke 2011
25.9.2011 20:42:10   
5y
frutolino čestitam!!! user posted image user posted image Sm ti kr fovš, ker si že iz tahudega mim user posted image mene še čaka in sem že vsa nervozna. Veš kaj pa mene zanima v zvezi s to epiduralno....v materinski šoli niso nič povedali o tem. Zanima me kje se lahko naročiš za pogovor z anastezilogom? Ali rabiš to kakšno napotnico od ginekologinje? Vedno bolj namreč razmišljam tudi o kakšni takšni varjanti, čeprav še do pred kratkim nisem. Kako pa je z ultivo? Ali to v Lj izvajajo? Ali pozna kakšna?

Zanima me še, kako ste se ostale odločile, da boste rodile...naravno ali z EA (oziroma čim podobnim)?



(odgovor članu frutolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
   RE: Oktobrke 2011
25.9.2011 20:55:26   
lananai
Jst sem v prvi nosečnosti razmišljala o EA, pa so mi rekli, da moraš imet v CE veliko srečo, da jo dobiš, tako da... sem se nekako sprijaznila, da bo treba brez. Potem je šlo pa vse skupi presenetljivo fajn skozi in nisem pomislila, da bi rabila kaj za lajšat bolečine. Upam, da bo tudi v drugo šlo gladko.

(odgovor članu 5y)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
   RE: Oktobrke 2011
25.9.2011 21:01:39   
pokamoka
heeej
Nedelja je za nami... jutri pa v nov dan:Č):):) Še en dan smo bližje:)

5y... v Postojni moraš imeti obiskano predavanje o EA. Tam dobiš potrdilo, da si seznanjena z vsem in EA ti je v Postojni tudi dostopna 24ur na dan. V Ljubljani ne vem, kako poteka seznanitev s tem, vem pa, da ti ni dostopna 24ur na dan, ampak samo v dopoldanskem delovnem času, ker pač nimajo dovolj kadra na razpolago. Če se motim, naj me, prosim, katera popravi. Nam je dr. na predavanju v Postojni povedal, da je ultiva slabša varianta, ker vse, kar dobi mamica, dobi direkt tudi otroček, medtem ko pri EA ni ravno tako. Ni ravno propagiral ultive.

Frutolino... čestitke še enkrat... bravo za vas, ker ste že doma... lepo se imejte, pa malo poročaj, kako vam gre.

Se beremo jutri...
pa pa

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
   RE: Oktobrke 2011
25.9.2011 23:57:05   
frutolino
5y: pri prvemu otroku sem rodila brez EA in mi je sedaj ko vem kako je roditi z EA žal. Sedaj pri drugemu sem bila tudi skeptična glede EA ampak sem si mislila, da bom verjetno itak rodila ob taki uri ko anasteziolog ne bo na voljo. Da bi mela EA sem tako omenila svojemu G in je rekel, da morem k anasteziologu na razgovor. Poklicala sem in se naročila. Tako mi je anasteziolog vse lepo razložil ampak je bila edina težava v tem, da je EA v Brežiški porodnišnici na voljo le takrat ko je anasteziolog na voljo (čez teden dopoldan). Na razgovoru mi je dal dva lista, da sem se seznanila s posledicami in da sem podpisala, sa se strinjam z EA! Ta papir sem morala imeti s sabo v materinski knjižici na dan poroda in to je vse! Nobene napotnice ni potrebno pa tudi nič ne zaračunajo! Ko je napočil dan D (bil je torek zjutraj) je tako anasteziolog prišel ravno pravi čas v službo, da mi je dal EAuser posted image ! In ni mi žal niti za sekudno, da sem rodila z EA! Sem pač takšne sorte, ki ima s prvim porodom slabe izkušnje in mi je sedaj v drugo EA bila res zakon! Zakaj bi nekaj bolelo, če ni potrebno! To je moja izkušnja in moje mnenje!

LP, frutolino

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
   RE: Oktobrke 2011
26.9.2011 10:48:04   
Mica Potica
Dobro jutro punce  ( hmmm.. ne pogledat koliko je ura ) user posted image

Joj ta sudoku. Najprej zvečer pred spanjem, da sem postala zaspana, nato malo ob 1:oo, pa ob 3:oo in nato od 5:oo - 7:oo.  :)   Potem sem pa čez dan kot zombi, če ne grem tam nekje ob 7 ali 8:00 nazaj spat. Tako da, zato šele zdaj dobro jutro.  :)

Naša brcika miga, tišči, ščipa mamico v rebra in mehur. Jutri jo gremo pogledat na CTG in UZ, pa da vidimo kaj nama bodo povedali. Upam, da same lepe stvari.

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu frutolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
   RE: Oktobrke 2011
26.9.2011 10:57:14   
veselka
jutro,

sem ravno klicala za rezultat streptokoka B in sem negativna. no, razveselili so me, da imam glivice in moram kuro s kanestenom narest. že 2. to nosečnost.

_____________________________

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
   RE: Oktobrke 2011
26.9.2011 12:11:36   
Weeda
Sabina bina - čestitke za fantka. Želim vam, da čim prej pride z intenzivne nege in da se boste lahko maksimalno crkljali:)!

Epiduralna in Kranj - v Kranju je EA na voljo 24/7 za 110 EUR. V šoli za starše smo dobili obrazce za izpolnit, da smo seznanjeni s potekom itd., lahko pa prideš tudi na individualni razgovor z anesteziologom. Ulitve niso preveč hvalili, moja prijateljica je bila pa od nje čisto omotična in mi jo je odsvetovala, ker se nekaterih delov poroda sploh ne spomni. Jaz sem se odločila za epiduralno, vendar tudi če mi iz kakršnih koli razlogov ne bi prijela ali je ne bi dobila, ne bo konec sveta:) Sem pa do sedaj slišala same pohvale od prijateljic/sorodnic na račun EA in si mislim "zakaj pa ne!:)"

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
   RE: Oktobrke 2011
26.9.2011 13:26:22   
SRCE
Ojla...

Sabina bina ČESTITKE user posted image user posted image user posted image ...

Morm rečt,da se mi zdi da bom jst tudi kmalu šla proti Rimu user posted image ...dva dni me kolki in medenica že tako bolijo,da komaj hodim.....dol me pa že dolgo pritiska......bomo vidli...vsaj kak teden še naj počaka....

lp

(odgovor članu Weeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
   RE: Oktobrke 2011
26.9.2011 13:39:07   
lananai
Za oprat imam še kar nekaj, ampak vsaj soba za tavečjo se počasi spravlja v red. V omari sem si naredila en sistem, ker je trenutno vsega res veliko. Na enem kupu stvari, ki bodo za user posted image (večje številke) in to v vrečah, kot sem jih dobila sposojene. Na drugem stvari, ki jih je tavečja prerasla. Na tretjem stvari, ki bodo tavečji počasi prav... Še dobro, da ima user posted image svojo omaro pod previjalno mizo vsaj za tekoče cunje. Pa ena me je spomnila, da bi bilo fajn tud jogi dat malo na zrak preluftat...
Danes sem bila po opravkih - CSD, zavod,... Še par papirjev moram nest v sredo, potem je upam konc do poroda. Mi je rekla na CSD: "Ja, hmmm... ne vem, če mi bo ratalo tole zrihtat da dobite še v oktobru nakazilo..." Sem ji rekla, da mi sploh ni važno, samo da imam zrihtano in da bo vse OK. Jst si rihtam še zaposlitev pri tastu, ki ima s.p., za zadnji dan pred nastopom porodniške, tako da mam še malo več komplikacij...

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
   RE: Oktobrke 2011
26.9.2011 13:48:17   
pokamoka
heeej
Evo mene s pregleda... hmm... ctg narejen, mi je pa rekel G, da je gibanje maternice tako, da se lahko kaj eazvije ven ali pa tudi ne. A se katera razume na tele številke, ki kažejo popadke???? Pri meni se tista krivulja giblje med 20, 40 in 60... A katera ve, kaj je to??? Vem, da mi je G povedal, ampak ven iz njegovega odgovora je v bistvu razvidno samo to, da lahko letimo al pa tut ne. Odvisno, kam se bo veter obrnil:):):) mi je pa babica potipaka, kje je dojenčkova glavica, pa je rekla, da je še lepo gor, da ni še nič spuščena v porodni kanal... me je to mal pomirilo... Jaz bi pa takooooo rada počakala še en teden... potem pa akcija.
Knjige imam na kupu, zdaj grem na kavč in brati dalje... se ne premaknem več danes, samo še kosilo pojest in počitek...

se beremo, pazite nase....
lp
pa pa

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
   RE: Oktobrke 2011
26.9.2011 17:14:04   
jenny700
čestitke vsem novopečenim mamicam user posted image

no punce moje, danes sem pa jaz doživela "lažni alarm"...zbudila sem se ob 3h zjutraj..z mokro pižamo!! najprej sem mislila, da je možno da mi je ušlo malo urina, grem na wc, par minut za temu mi je kar teklo po kaplijcah..brez vonja...itak vsa prestrašena nisem vedla kaj naj, zato sem mojmu rekla, naj me odpelje v porodnišnico (zihr je zihr), dans so imeli kar gužvo, naj bi bila celo tretja že...so mi naredil ctg, ki ni pokazal nobenih popadkov, me je zdravnica pregledala tudi ni opazila, da bi se odpirala ali kakorkoli..no tako da sem bila malo do 6h zjutraj doma. Priznam pa da me je kar malo stisnilo, ko sem mislila da gre zares. user posted image   so bili pa vsi v Jeseniški porod. zelo prijazni, tudi niso nič "grdo" gledal, ker sem zgleda prišla za BV. Malo že tudi razmišljam o EA, da bi bilo fajn da grem na predavanje, če bi se res zelo počasi odpirala...dobro je če bi pohitela, ker sedaj mi ostane samo še 3 tedne...pa še na Jesen. je na voljo 24ur....

glede popadkov ne vem točne mere, naj bi pa bile take krivulje...vijugaste..če sem prav razumela danes na ctg...

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
   RE: Oktobrke 2011
26.9.2011 19:47:36   
lananai
pokamoka, pri pravih popadkih je meni krivulja švigala tja gor do 140 nekam. Ne vem pa, kdaj je začelo bolet oz. kdaj sem jih začela čutit.

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
   RE: Oktobrke 2011
26.9.2011 21:36:01   
5y
Jaz sem pa predeleč Kranja in Postojne doma, tako da bom rodila kar v Ljubljani. Za Ljubljano pa vem, da je možnost EA samo v dopoldanskem času, ko so prisotni anesteziologi, zaradi tega o tem niti nisem prej razmišljala. Če pa sedaj razmislim, bom pa mogoče v porodnišnico prišla pravi čas (se pravi ko bodo anasteziologi prisotni) v tem primeru pa bi se lahko poslužila EA. Ali katera kaj več, če je možno da EA v LJ vseeno dobiš, tudi če nisi bil na predavanju? Toook se mi namreč ne da več okol hodit do poroda....vrh glave mam namreč že raznoraznih pregledov. Danes sem mogla namreč spet v labaratorij zaradi ščitnice in sm tm k budala sedela eno uro, potem še do svoje osebne zdravnice.... Prejšnji teden v petek sem bila zaradi teh obiskov doktarjev tako utrujena, da mi je trebuh cel dan otrdeval kot nor (me je že prav vse bolelo) in celo strija se mi je naredila zaradi tega, pa sem se zelo dobro držala :(

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
   RE: Oktobrke 2011
27.9.2011 7:41:42   
pokamoka
heeej
Spet jaz... hmm... a nas je samo še nekaj malega tu gor??? Se mi zdi, da klepetamo ene in iste:):):) Še malo nam manjka, pa bomo na cilju...
Lananai... ja, mi je potem včeraj ena babica povedala, da tele male špičaste krivulje in š****, ki sem jih imela, da to ni nič posebnega. Je tudi marsikaj odvisno od premikanja deteta, pa od pozicije... me je malo pomirila... tak da upam, da zdržimo še par dni...

Hmm... ko mi je včeraj G rekel, da je lahko zdaj pa vsak dan presenečenje na sporedu, sva z možem potem celo popoldne polnila baterije za fotoaparat, pa za mp3 (da ga bom imela na intenzivni... izkušnja iz lanskega leta, ko sem bila na operaciji) in si pripravila še te male aparaturice, da naju res kaj ne preseneti:):):) No, kot sem že (milijonkrat) rekla, bi rada počakala še par dni do dogovorjenega datuma. Hja, vam ga bom sporočila tudi tu gori:):):) Mislim, da en dan pred odhodom v P ne bom mogla bit tiho:):):)

Kaj bom počela danes??? Brala in počivala... super:):):)
se beremo
pa pa

(odgovor članu 5y)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
   RE: Oktobrke 2011
27.9.2011 9:54:56   
jjasna
Pozdravljene,
še ena nova tukaj, sicer vas redno spremljam, zdaj pa še jaz kaj napišem....PDP 31.10., 2. nosečnost, doma imamo fanta, na poti je pa še eden user posted image ... Sem iz Lj, stara 29 let in komaj čakam, da pride nov član. Malo sem že nervozna glede poroda, ampak upam na najboljše... važno, da bo s user posted image vse ok...
Vsem novopečenim mamicam in njihovim pupam vse najboljše user posted image user posted image , vidim, da so nekateri oktobrčki že pohiteli...
Lep dan in božajte svoje bušije..
LP
Jasna

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
   RE: Oktobrke 2011
27.9.2011 10:18:38   
Fižolčka
živjo,

dobrodošla jjasna

tudi za mano je pester včerajšnji dan in današja noč. Lulanje na pol urice, bolečine in špikanje v spodnjem delu (vendar ne popadki), bolečine v križu, diareja..
Zdi se mi, kot da mi telo počasi popušča user posted image

Sem pa tudi sama doživela paniko v 28 tednu, ko se mi je na morju zazdelo, da mi je pričela odtekati plodovnica. Hlačke so bile mokre, izcedka ni blo, le prozorna tekočina. Še danes se mi ne sanja, kaj bi lahko bilo. Zagrabila me je neznosna panika, vendar je bilo potem vse ok.

Gled EA, jaz sem se odločila, da želim doživeti porod z vsem kar spada zraven,tudi bolečino. V KR jo lahko dobiš kadarkoli, ker je anasteziolog prisoten ves čas, tudi ponoči. Cena je, kot že omenjeno 110eur. Me pa tolaži dejstvo, da nas 3 kaj dolgo verjetno ne bodo matrali, če ne bo šlo po naravni poti.

lp vsem :)

(odgovor članu jjasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
   RE: Oktobrke 2011
27.9.2011 10:33:54   
Mica Potica
Živjo,

za mano še en pregled. Nič kaj posebnega, CTG in pogovor.
Sem pa vprašala sestro za tolmačenje CTGja, ker ste se nekaj razpisale. Meni ej rekla, da je zgornja krivulja Gibanje ploda, spodnja krivulja gibanje maternice, ki je povezana z gibanjem ploda, če pa ta krivulja naenkrat poskoči in je ravna nato pade, pa je zaznan popadek.

Midva še vedno čakava kdaj bo, čeprav je do PDPja še dobre 10 dni, ampak tako si želiva prej saj me že kar pošteno muči zvečer in ponoči. Sva se včeraj nekam peljala, je moj pobral vsako luknjo in grbino na cesti, da bi me ja prerukalo in bi šla rodit.  :)  pa nč - še vedno v enem kosu.

Sem pa očitno staknila kakšen prehlad. Saj me že od nedelje boli glava, na trenutke kar močno, rahlo smrkam in rahlo me peče grlo. Da o utrujenosti ne govori. Včeraj sem bila kot zombi. No, mogoče je pa luna kriva - danes sredi dneva je prazna ( mlaj ).

Mami se mi že vsak dan smeji, ko pridem na obisk, da kaj še delam doma, predvsem se pa smeji mojemu trebuščku. Res je, kot da bi pojedla ogromno žogo. Najbolj smešno pa je, ko mi prav vsak reče, da se nisem nič zredila, le da imam ogrooooomen trebuh; tehnica pa kaže + 17 kg.  :)))   Zdaj sem na 71kg ( na trenutke gre kakšno kg gor, pa potem spet dol ).

lep dan vsem puncam!

(odgovor članu Fižolčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
   RE: Oktobrke 2011
27.9.2011 10:59:57   
si.pikica
pozdravček še z vroče obale!
da ne boste rekle, da pišete samo ene in iste se še jaz malo oglašam. pri meni je še vse mirno, sem v 37. tednu, prvi ctg imam šele čez 1 teden. za zdaj spim še odlično, vmes grem sicer 2x na WC ma to je tudi vse. moja user posted image je ponoči pridna in je skoraj nič ne čuti, se zbudi bolj pozno, potem ko vstanem in nekaj pojem.
jaz imam blage izcedke, ma zadnjič mi je G naredil tudi vag. pregled (ker mi je vzel bris za streptokok) in je rekel, da je ok, nič glivic. naj tako tudi ostane user posted image
morem tudi priznat, da se še vedno dosti sprehajam okoli po trgovinah (je potrebno nabavit še nakaj malenkosti) in do zdaj mi trebuh še ni pretirano otrdeval. meni se zdi sicer vsak dan večji, vsi mi pravijo da sem taka kot da bi pojedla žogo (sem se zredila samo v trebuh, tehtnica kaže +11kg), noge skoraj nič ne zatekajo, tako da mislim, da še ni čas za odgod v bolnico. zdaj ko sem na porodniški prav uživam user posted image .

pridne bodite, novopečene mamice se lepo crtajte, se še kaj oglasim

LP

(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
   RE: Oktobrke 2011
27.9.2011 11:35:33   
smrketa24
Punce, se opravičujem, ker vdiram na vašo temo, vendar jana73 sporoča:

Drugače pa sem v bolnici :-( ker je šel čep in imam popadke, katere ne čutim. Rahlo otrdevanje trebuha... Ne spustijo me nikamor! jih je strah ker sem 34 5/7. pa prvi je bil 33 tedenski. Zdaj je pa totalna panika! Jaz bi pa šla domov, dokler me orn g ne zagrabi! Mam še toliko dela!!!

Lepo nosite in se cartajte!


Je prosila lanonai naj tu objavi, pa je zgleda spregledala, tako da sem vam kar jaz sporočila.

(odgovor članu si.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
   RE: Oktobrke 2011
27.9.2011 12:55:19   
lananai
Sem lihkar hotla kopirat, pa vidim, da je že. user posted image

Jana, srečno. Naj se izteče najboljše možno. user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
   RE: Oktobrke 2011
27.9.2011 14:39:42   
babkaa
Hej!

vsaki dan berem, pišem nič, bom zdaj...

18.10. imam rok, danes tri tedne. Trebuh mi zatrdeva že kar nekaj časa, me to ful boli, ponavadi ko se preveč gibam. spim kar dobro, noge mi zatekajo, ampak vedno majn - jutri imam 3. akupunkturo (mogoče mi je pomagalo pri zatekanju). nič se še ne dogaja, delam še do konca tega tedna, potem bom malo doma pospravla, prebrala kakšno knjigo. kupljeno imam vse, soba pripravljena, oblačila oprana... spol vem, ime imava sicer za oba spola ( za vsak slučaj), tudi soba in voziček v nevtralni barvi... poroda me zaenkrat ni strah, nimam niti časa razmišljat o tem, upam da tako ostane... rodila bom v mb, epiduralna je samo dopoldan, na pregledu sem bila, če bom slučajno imela srečo...to je to.... še napišem kaj

aja, kaj vse štejete gibe? še katera hodi na akupunkturo?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
   RE: Oktobrke 2011
27.9.2011 14:42:37   
sončica25
ojla vse user posted image !!

čestitke vsem ki ste že postale mamice!!!!!user posted image user posted image user posted image
Sem vesela za vas!!user posted image
no, jaz se spet po dolgem času javljam.....danes sem šla v laboratorij(dala urin in kri tudi za toksoplazmozo), jutri imam kontrolo pri Guser posted image ...me zanima kaj bo kaj novega....
vidim pa, da ste zelo pridne v pisanju in pripravljanju na novega člana.....jah, jaz sem šele v 35. tednu pa me še vse to čaka kar imate zdaj ve......hvalabogu nimam težav, je pa res da hodim tudi jaz ponoči lulat(zaenkrat samo enkrat), našuser posted image pa me tišči samo v desno rebro....no, kot sem napisala....imam še cel mesec časuser posted image
priprave na našega dojenčka bodo bolj intenzivne naslednji teden....nekaj oblekic že imam, sobico pa bova prebelila in uredila z drugim tednom(sicer pa itak se potem še zavleče....)upam, da nama do rojstva uspe....user posted image user posted image user posted image
kaj bo jutri na kontroli pa vam še sporočim

lep pozdravuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?