veselka
|
oj, jaz sem tudi imela pregled danes... ni bil nič posebnega, malo ga je premerila, in naj ne bi bil več tako izstopajoč gigant. jemljem pa to z rezervo, ker so Auroro tudi skos merili ustrezno za gestacijsko dobo, potem pa je imela čez 4 kg. pa močno dvomim, da bi v zadnjem tednu toliko več pridelala. danes mi je še odvzela bris za streptokoka B, ampak moram jutri vprašat, v primeru, da bo pozitiven, če morajo res še ugotavljati, za katerega gre. ctg bom očitno imela šele 8.10., če do tja pridem oz. prej, če se bom šla kaj v porodnišnico pokazat. bomo videli. moj sine se še kar veselo preteguje. me pa zadnje dni v rebra suva. trebuh mi tudi že otrdeva, neprave popadke tudi imam. ampak to itak nič ne pomeni. moja ginekologinja pravi, da maternica trenira za dan D. v prvi nosečnosti mi je namreč že mnogo mnogo prej začel otrdevat, pa tudi popadke sem imela že mnogo prej, pa sem rodila na PDP. sem pa danes skočila še po pleničke za našega in kopel. tokrat sem se premislila za trdo milo. joj joj joj, komaj čakam, da bo končno naš fantiček zunaj. se mi zdi, da se tudi v drugo zadnji mesec grozno vleče, kljub temu, da imam doma že eno razgrajačko, pri kateri mi čas mine, kot da ga sploh ni bilo. pa ta teden, ko jo imam doma, ne morem nič drugega delat, ker jo moram imet skos na očeh, ker hitro kaj ušpiči.