|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
23.9.2011 8:44:26   
lananai
Fižolčka, dobrodošla! In čestitke za dvojčka! Ti nisem nič fouš... Čeprav ko bosta eno leto stara, bo pa luksuz, ko se bosta med sabo že igrala. user posted image Kako pa to, da si slutila dvojčke, jih imate v družini?

5y, mene G tudi že od prvega pregleda ni gledala vaginalno. Še ko sem ji za vnetje povedala, mi je kar recept za Canesten napisala.

divinus, meni se je čep prvič odluščil med močnimi popadki. Rodila sem ene 4 ure kasneje. Je pa bil kar konkreten rdeč kos sluzi.

gnezdenje - jst pospravljam in pripravljam. Problem je v tem, da preden bo zgledalo boljše, bo vsekakor šlo še na slabše. Škatle z oblekicami vsepovsod, perem in sušim, razpakiram in spet pakiram škatle, označujem, kaj mi je kdo posodil,... Je kot da bi bomba udarila. user posted image

(odgovor članu Fižolčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
   RE: Oktobrke 2011
23.9.2011 9:05:11   
Mica Potica
Dobro jutro punce,
mmm, fajn, včeraj ste se pa razpisale. :)

Joj, zoprna noč za mano. Ob 00h na wc in potem ne nazaj zaspat. Te noge so me spet mučle. Kot da ne bi bile moje in bi jih res najraje odšraufala in dala v kot. Kr neki ščemi, žgečka, boli nekje znotraj. Ne pomaga nič, le hoja. Seveda sem se tekoj odstranila v dnevno sobo do 2h, ko nisem več zdržala. Jaz židek sem potem zbudila mojega možeka, da me je macle potolažil, ker sem bila takoooo slabe volje. Ampak spet - zaspat ne. Joj kako razdrazene so bile. Šele ko sva se obrnila na postelji in malce čvekala ob lučki, me je začelo zmanjkovati. Tam nekje ob 3h.

hehehehe, ko sem že pri postelji. Še vedno me drži ta čuden občutek, da kadar me te noge zafrkavajo, občutim, kot da bi v postelji ležela navzdol. Nato se obrnem in imam noge "pri glavi", pa ta občutek izgine. Seveda se potem obrne tudi moj, da ga ponoč kaj ne nabrcam. In potem spiva obrnjena do jutra.  user posted image

Danes pa zadnja akupunktura. Se mi malo že ne da več voziti tja. Pa nasplošno, se mi je zoprno voziti. Ko je vedno ta problem za parkiranje, ko je vse stišano, potem pa ga še jaz kam tišim, pa ne morem ven.  :)

Tiščanje - joj mene vsako popoldne in potem cel večer tako tišči tamala in pritiska dol, da je včasih že zoprno. Včeraj je spet tako brcala in tiščala svoje noge ven, da se je še moja mami čudla, da kaj je to.  :)

Nič, lepo se imejte, pazite se in tipkajmo se. :)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
   RE: Oktobrke 2011
23.9.2011 9:10:52   
lananai
MicaPotica, od kje pa si? Jst mam do Dobrne ene 15, 20 minut. Za parkirat je res kar problem, ampak do zdej mi je še vedno ratalo dobit (trkam...).

(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
   RE: Oktobrke 2011
23.9.2011 9:19:33   
marelicadoo
dobro jutro še iz moje strani

mi zdaj ponoči spimo zelo uredu odkar se je user posted image spustil veliko niže - to pomeni da vsaj orenk spimo tiste dve uri vmes ko me sprehaja na wc tako da je to čist uredu

roke mi pa delajo kar male probleme - mi kar dober zatečejo med tem ko spim in tako zjutraj nimam glih kakšne moči v rokah user posted image ampak baje je to normalno da roke zatekajo

mene pa zdajle že ene dva dni šraufa tako kot pred menstruacijo ampak nič ne boli sam občutek je pa isti kot takrat ko sem vedela da bom kmalu dobila menstruacijo in tudi izcedka kakšen dan nimam al pa zelo malo kakšen dan je pa kar orenk - tako da očitno se mali počasi pripravlja ampak saj pravim me še nič orenk ne špika al pa karkoli podobnega

je pa res da moram več počivat da se kar hitro zmatram - po drugi strani se mi pa zdi da moram nardit vse kar vidim user posted image

tako da lepo dopoldne še naprej

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
   RE: Oktobrke 2011
23.9.2011 9:28:49   
Mica Potica
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

MicaPotica, od kje pa si? Jst mam do Dobrne ene 15, 20 minut. Za parkirat je res kar problem, ampak do zdej mi je še vedno ratalo dobit (trkam...).


hejla,

ne sej na dobrni ni problem. Za vožnjo in parkiranje sem mislila nasplošno

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
   RE: Oktobrke 2011
23.9.2011 9:43:51   
pokamoka
heeej
Kaj smo postale pridne za pisanje... :):):) me veseli, da nam gre to tako dobro od rok:)

Mica Potica... ej, midve imava očitno iste probleme... jaz sem tut danes ponoči imela cele kolobocije. Najprej me je ob osmih zvečer zmanjkalo na kavču za eno uro, pa sem mislila, da bo potem za v posteljo vse o.k. Eeeeej, sva šla spat ob enajstih... ni bilo šanse, da bi zaspala... pod nobenim pogojem. Pa sem se obračala, pa tako in drugače... nič. Pa še možek je nekam zeloooo na veliko smrčal... in ni pomagala nobena (že preizkušena) varianta, da bi nehal. In potem mi je po eni uri prekipelo, sem vstala šla v dnevno in brala knjigo... po eni uri sem zaprla luč in do petih zaspala... potem pa sem se preselila nazaj v spalnico. Mene sicer nič ne boli, pa nič mi ne otekajo roke ali noge... samo problemi (vsake toliko časa) s tem spanjem...

Fižolčka... dobrodošla še z moje strani:):):) Napiši še kaj, da se malo spoznamo, pa da bomo videle, kako poteka pri tebi nosečnost, ker nosiš dva. Uuuu, boste imeli pestro... ampak lepo:):):)

Moje stanje je nekako nespremenjeno. Otrdevanje trebuha pri meni ni povezano s popadki, vem da je povezano z utrujenostjo oz. s preveč pokončno držo (če se pač dalj časa ne uležem). Moram paziti, da si dan tako razporedim, da imam med vsako aktivnostjo (če tem zadevam, ki jih počnem sploh lahko rečem aktivnosti:):):) čas za ležanje. Pri meni se ne dogaja nič kaj posebnega. Vsake tolko začutim neko malo špikanje notri, ampak mislim, da to ni nič. Naj tako ostane do CR:):):) Sva se pa z možekom prejšnji dan šla malo slikat v naravo, da bova imela spomin na to prvo nosečnost. Hja, so nastale prav lepe fotke:):):) Pa še kak dan bova izkoristila, zdaj ko je proti večeru tako lepo it malo v naravo.

Torbe so pripravljene:) Vsi pripomočki tudi... cunjice oprane in zlikane (št. 56 in 62) in v omari. Torej... mi samo še čakamo na dan D.

Lepo se imejte, se beremo
pa pa

(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
   RE: Oktobrke 2011
23.9.2011 10:49:55   
Fižolčka
Jutrooo

vidim, da imamo kar podobne težave, jaz sem izredno vesela, da so moje res blage :)
- Spim odlično, lulanje 1x/noč, spat grem ob 11h in spim do 9h. Vmes imam le nekaj težav z obračanjem, ker je trebušček tako težak, da me včasih pošteno zaboli. Proti jutru opažam mravlinčenje dlani, predvidevam da zaradi pritiska otročkov na hrbtenico. Uglavnem skoraj kičasto za dva
- Vrtoglavica se zadnje dni loteva tudi mene in moram paziti, da me kje ne zmanjka. Sem pa je navajena, ker sem imela pred nosečnostjo izredno nizek pritisk, sedaj v nosečnosti pa je ves čas idealen.
- Trebuh mi prav nič ne otrdeva, le proti večeru zadnje 3 dni opažam špikanje v maternici ki po pol urice mine. Izcedek normalen, čepek naj še ostane na svojem mestu.
- Cunjice in vse potrebno (razen opreme) sem več ali manj dobila sposojeno (hvala bogu imajo vse prijateljice že malčke) in mi še kar nosijo (imam !4! podloge za na tla in !3! vrtiljake :) nekaj bomo odpeljali kar k obema babicama, da nam ne bo potrebno stvari nositi s seboj, ko bomo hodili na obiske. Cunjice imava mi2 večinoma 50 in 56 za začetek. Vidim da ste ve kupovale le 56.

Lananai: dvojčkov nimamo v družini, sicer pa so enojajčni menda zgolj igra narave. Ne znam pojasniti kako sem čutila. Že od vsega začetka sem se z mojim hecala, kam ju bova dala, če bosta dva. Pa je odgovarjal, naj se ne delam norca. Ko sem bila na prvem pregledu in je videl le enega sem bila kar malo razočarana :) No, potem pa sva na nuhalni vse nadoknadila in ostala brez besed in zraka za cca 5minut. Še dobro, da je zdravnica bila zelo obzirna in je najprej preverila, če sploh veva, da sta dva. Potem nama je zelo mirno in obzirno povedala, da vidi dva user posted image .

Pokamoka: moja nosečnost se mi zdi, da ni kaj dosti drugačna od vaše. Mogoče sem le bolj utrujena in začetne slabosti so bile kar hude (vsaj kar lahko rečem v primerjavi s sosedo, ki ima rok 2dni za mano in ima 1). Mislila sem, da bo bolj naporno, da bom ogromna kot kakšen kamion, pa pravzaprav sploh ni tako. Moj trebuh je začel rasti šele v 20t, je pa res, da me že vse od 30t tisti ki ne vedo, da imamo 2, sprašujejo, češ "to bo pa kmalu, ne?" user posted image pa sem jim odgovorila, da imamo še skoraj 3 mesece.. V zadnjih tednih se je rast umirila tako da tudi zdravniki mislijo da sem sedaj v 35t recimo tik pred rokom z enim. Sreča :) Imam pa bolj kot ne v celotni nosečnosti slabe izkušnje z zdravniki. Izjave kot npr: "Ne veselite se preveč, nosečnost z mobi dvojčki je izredno rizična in verjetnost, da boste na koncu k sebi stisnili 2 je izredno majhna" ter "Joj, veste se prav nič ne veselimo, ko dobimo nosečnico z dvojčki, ker so vedno kakšni problemi" so me velikokrat spravile na rob joka. Ampak sem jim sedaj na koncu vsem hvaležna, ker sem zaradi njih veliko naredila na svoji psihi in pozitivnem razmišljanju ter se umirila in začela na svet gledati z še bolj rožnatimi očali user posted image

pošiljam pozdravčke in upam, da bodo možki čimprej doma in nas razvajali čez vikend

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
   RE: Oktobrke 2011
23.9.2011 11:27:01   
Mica Potica
Fižolčka, tako zanimivo je brati tvoje besede. Nekako si tako umirjena in vidim, da si novičko o dveh res sprejela tako zelo pozitivno.
Res hudo, da si morala poslušati te neugodne stavke. Bodoče mamice smo še toliko bolj občutljive in ko nam kaj podobnega govorijo, nas lahko psiha res uniči. Vesela sem, da ste vsi trije vredu in držim pesti na čimlažje "potovanje" proti finishu.

Pokamoka, hehehehe, mogoče naju kakšni vesoljčki obiskujejo ponoči in špikajo, da ne moreva spati.

Evo, in danes sem zaključila z akupuntkuro. Malce že vesela, ker se mi res ni dalo več. Tako zaspana sem vedno, da se komaj domov pripeljem.  :)
Mi jutri dopolnemo 38t. jaz sem bila rojena v 37t, ati v 38t, tako da ne vem kaj je naši pupi tako fino v trebuščku. G.pravi da je vse pripravljeno, le odločiti se mora.  Bomo videli koliko je včeraj zvečer poslušala moj dolgi miren govor, ki je izgledal nekako takole:
"Ej, ti mišek, mami si je danes lase pobarvala, ravnokar popedenala, vse pobrila, tvoje cotke oprala in zložila, zdownlowdala še dodatne "relax" pesmi na telefon, pospravila... nebesna znamenja se prelevijo v tehnico, tako da ne boš večna devica user posted image  in jutri je prvi jesenski dan ( mamin najlepši letni čas ), zato je sedaj res čas, da pokukaš ven in se nam pokažeš.... "
user posted image user posted image user posted image
ne vem zdej, koliko me bo ubogala, a brcala je kot bi zopet imela žurko. Tako da pomoje, je bolj trmasta in dela po svoje.

(odgovor članu Fižolčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
   RE: Oktobrke 2011
23.9.2011 12:07:48   
5y
Mica Potica user posted image dobr jo ti prepričuješ in nagovarjaš user posted image pri nas smo bili pa vsi čez rok, tako da nekaj takega pričakujem tudi jaz. Kaj pa vem, do sedaj sem imela kar dosti podobno nosečnost kot jo je imela moja mami, tako da mislim, da tudi pri porodu ne bo izjeme. Samo malo me skrbi, ker smo bili vsi tako veliki user posted image Moj pravi, da bom rodila šele 12., ko bo polna luna. Jst bi pa rajš že prvega, ko imava ravno obletnico - 5 let user posted image ( a ne bi blo lepo dariloa?).
Kar se tiče spanja, je meni mami govorila, da je ona mogla tudi zamenjati položaj spanja...se pravi glava tam, kjer so bile prej noge,...drugače ni mogla spat. Jst sm imela še ne dolgo nazaj resne težave s temi nemirnimi nogami in spanjem, sem bla že prav obupana, sedaj zadnje čase pa kr v redu spim (TOK,TOK). Se mi zdi, da mi težave delata predvsem polna luna in pa prazna luna, takrat sem bolj nemirna.

Fižolčka kok je to lepo, da bosta kr dva user posted image Jst zase vem, da bi bla presrečna ob takšni novici. Čeprav kar se pa komentarjev tiče, ki si jih morala poslušati, pa adijo pamet user posted image

Jst sm pa danes zaključila z obiskom poleklinike zaradi skladkorne...vrednosti sicer niso vse najboljše, ampak baje to ni tako hudo, ker pač niso konstantno povišane. Upam samo, da bo to vse skupaj izvenelo po porodu, ker celo življenje pa ne bi mogla bit na takšni dieti....men manjka cukr :) So se pa kar začudle, da mi ginekologinja ni nič premerila otroka, glede na to da mam sladkorno in da bi bila lahko zaradi tega full večja.
Sem pa danes takoooo utrujena, sem malo pretiravala včeraj, saj nisem nič počivala in posledično me danes vse boli....od trebuha do nog. Še tako čuden rob sem včeraj zatipala na trebuhu, malo nad popkom, da mi ni nč jasno kako se je tamala obrnila. Do sedaj je bila skos lepo obrnjena navzdol, sedaj pa nisem več prepričana user posted image

pokamoka zakaj pa si ti naročena na CR? Ali zaradi položaja otroka?

(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
   RE: Oktobrke 2011
23.9.2011 13:41:50   
lananai
Fižolčka, jst imam tud neki št. 50 pripravljene, čeprav sama nisem kupila za oblečt še čisto nič. Še vedno čakam, kaj bom dobila sposojenega, ker je baje tega zadost skor za 2 otroka... user posted image Bomo pa št. 50 rabili, če bo user posted image tako kot prva pridrvel malček prej in s prijetnimi merami 47cm in 2910g. user posted image
Pa res te je fajn brat. Jst kot nosečka z enojčkom, ki niti ni moj 1. otrok sem najbrž bolj v strahu kot pa ti z dvema. user posted image

MicaPotica, jst mislim, da nima veze, če sta bila starša oba rojena prej, da bo otrok tudi. Moja mama je imela oba čez rok, moja tašča je imela tudi vse 3 čez rok. No, zato naju je tudi tamala presenetila, ko se je odločila prit kar dobra 2 tedna prej. Bomo videli, če bo drugi tudi ustrežljiv in prišel vsaj kak teden prej. user posted image pa držim pesti, da bo tvoja tudi prej, je tko fajn. user posted image

(odgovor članu Fižolčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
   RE: Oktobrke 2011
23.9.2011 14:11:01   
pokamoka
heeej
:):):):)
Mica Potica... ja, ja... vesoljčki... bi bila rada naslednjo noč brez obiskov:):):)

5y... sem naročena zaradi vseh zapletov in problemv, ki jih imam... razne zarastline, zelooooo razširjena endometrioza... in me ne želijo pustiti trpeti v blaznih bolečinah, ki bi bile kljub epiduralni. Tak da so se tako odločili. Jaz pa sem njihovo odločitev čisto sprejela... nekako pač mora priti dete na svet in to je to:):):)

se beremo... grem kuhat kosilo:):):)
pa pa

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
   RE: Oktobrke 2011
23.9.2011 15:00:50   
pikomiko
divinus lahko se ti lušči čep, ni pa nujno, da ti bo odpadu že sedaj. Meni se je po enem dnevu podobnega izcedka izločla rjavkasta sluz, kao čep pa po moje ni bil cel, ker sem po 11 dneh še vedno v enem kosu user posted image . Ah kako smo si različne, niti en porod ni enak drugemu.

Mene tud vesoljčki obiskujejo, kar neke brezvezne sanje-more imam, še sama ne vem zjutraj zakaj točno se je šlo. Po moje me mal porod psihira.

fižolčka jest sem si pa zmeraj želela imet dvojčka, boš vidla vse se bo poštimalo, le da se privadite drug na drugega in da uskladite ritem. Naj ti čim več pomaga partner pa kakšna mami je tudi dobrodošla. Samo si pa faca, da si takole prenesla vse strahove, ki so ti jih ustvarjali drugi, mene bi verjetno kar potolklo. ker sem že tako bolj občutljiv človek.

Punce a ste že kaj opazile strije na svojih bušijih ali pa kje drugje. A je to že zdaj vidno ali bodo šele po porodu bolj izrazite. Jaz imam neke roza progice okrog popka, a je to to user posted image user posted image user posted image .



(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
   RE: Oktobrke 2011
23.9.2011 15:05:20   
jenny700
uff..dobro nisem edina, ki jo daje vrtoglavica...pa saj nočem delat iz muhe slona..samo take stvari te res prestrašjo...user posted image  saj jaz tud komej čakam da bo tole za mano, da se mi postavi vse v stare tirnice...najbolj pa pogrešam tek...edina stvar ki me "sprošča", tako da še malo pa bom na stezi...če bo vse po sreči :)

ravno danes mie je ena prijateljica razlagala, kako je gledala cunjica ki mi jih bo kupila,..pa sem jo takoj ustavila, da ne bo pretiravala, da imam cunjic dost, da je bv, ker verjetno vseh ne bo mogu nosit naenkrat...seveda muči jo tudi spol bejbija (kot vse)...ki je pa še mal presenečenje...:)

no lep začetek vikenda želim....:)

že katera nova mamica med nami?

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
   RE: Oktobrke 2011
23.9.2011 15:10:18   
jenny700
pikomiko  men se pa zdi da tako žive sanje sanjam..da se včasih v solzah zbudim...še nikol nisem imela take nočne more kukr jih mam pa sedaj..recimo že 2x sem sanjala da ena oseba umrla ki mi je zelo blizu user posted image  groza...user posted image

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
   RE: Oktobrke 2011
23.9.2011 15:28:29   
lananai
jenny, če ti kdo hoče kaj za oblečt user posted image kupit, mu predlagaj, naj ti kupi večje, npr. za starost okrog enega leta in več. Takrat itak ne rastejo več toliko in ima eno številko lahko celo leto oblečeno. pa še sposodit si prav dost več ne moreš, ker takrat pa res vidiš, da se določene stvari zelo ponosijo.

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
   RE: Oktobrke 2011
23.9.2011 22:09:57   
*lenc@*
dvojčkauser posted image user posted image user posted image user posted image lepo!!

jaz bom tud kar za bone rekla, če bodo vprašali

men tud zvečer otrdeva bolj kot čez dan

nismo glih full klepetave, kosem bla v skupini avgustovk 2007, ufffffffff je blo debate :)

kar je v redu, nismo še zasvojene...user posted image

_____________________________

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.


(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
   RE: Oktobrke 2011
24.9.2011 12:10:09   
sabina bina
živjo user posted image

tudi mi smo že konec z nosečnostjo.12.9.se mi je rodil najlepši fantek na svetu Erik.sicer smo še vedno v porodnišnici, mali je še na intenzivnem oddelku,ampak je vse ok in se bomo kmalu crkljali user posted image .

Lepo pozdravljene

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
   RE: Oktobrke 2011
24.9.2011 12:29:49   
Mica Potica
IZVIRNO SPOROČILO: jenny700

pikomiko  men se pa zdi da tako žive sanje sanjam..da se včasih v solzah zbudim...še nikol nisem imela take nočne more kukr jih mam pa sedaj..recimo že 2x sem sanjala da ena oseba umrla ki mi je zelo blizu user posted image  groza...user posted image


Jenny700, podzavestno si nekaj nervozna in te nekaj tare. Tudi sama sem imela dolgo te probleme, predvsem že pred nosečnostjo ( zaradi rpeobremenjenosti in stresa ), ter nato do nekje 3/4 nosečnosti. Zdaj ko sem že dlje doma in se ne ukvarjam s težavami, ter ogromno delam na sprostitvah, pa je tudi to izginilo. vendar počasi.

Priporočam ti, da sedaj posvetiš veliko časa sprostitvi, ker bo le tako porod lahko še lažji.
Včasih se sploh ne zavemo kako podzavestno napenjamo mišice. In šele ko se znaš sprostiti, vidiš kako trd si.

Nisem nek joga majster in tudi mi te zadeve ne dišijo. A vsak dan si dam dekico na tla, prižgem neko umirjeno glasbo in zaprem oči. Nato z mislimi potujem od vrha glave, preko obraza itd... kot da bi se v mislih sama sebe masirala. Ko to večkrat narediš, začneš opazovati, kako se lahko z mislijo sprostiš. Misli delajo čudeže.

Pa kot so svetovale punce meni - priporočam ti knjigo Modrost rojevanja. Tam res vidiš, da so lahko misli tvoj gospodar in one opravljajo s tabo. Hkrati pa vidiš, da jih lahko tudi ti prevladaš in ti opravljaš z njimi - takrat je vse lažje.

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
   RE: Oktobrke 2011
24.9.2011 12:44:38   
Fižolčka
user posted image ..Sabina bina ČESTITKE za malega Erika.. user posted image

joj, jesen je že tu, oktober pred vrati. Vedno več bo lepih novic

Mica Potica tudi jaz verjamem v moč pozitivnih misli. Zame je tale nosečnost pravi preporod. Prej precizna, natančna, vse je moralo biti pod kontrolo in splanirano do potankosti, spontanosti nisem poznala.. Sedaj pa sem na trenutke že skoraj preveč skulirana in mirna. Upam samo, da je tale sprememba trajna, ker je takšno življenje veliko lepše.

Zato punce, glavo gor.. pomislite na fižolčke. Če boste že sedaj obremenjene, prestrašene in v krču bodo novi družinski člani to čutili. Porod bo daljši in bolj naporen zaradi zakrčenih mišic, otročki pa se v vaših objemih ne bodo počutili varne, saj še predobro čutijo mamine skrbi in nesigurnost.
Verjamite, da boste za svoje prince in princeske najboljše mame!!


(odgovor članu sabina bina)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
   RE: Oktobrke 2011
24.9.2011 12:52:14   
Mica Potica
IZVIRNO SPOROČILO: sabina bina

živjo user posted image

tudi mi smo že konec z nosečnostjo.12.9.se mi je rodil najlepši fantek na svetu Erik.sicer smo še vedno v porodnišnici, mali je še na intenzivnem oddelku,ampak je vse ok in se bomo kmalu crkljali user posted image .

Lepo pozdravljene


Uwau!!!  bravo! čestitke!

(odgovor članu sabina bina)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
   RE: Oktobrke 2011
24.9.2011 14:42:09   
lananai
OKTOBRČKI 2011

01.09.
inja22 - SARA (2520g, 47cm)

11.09.
Shilou - MIHA (2620g, 49cm)

12.09.
sabina bina - ERIK (?g, ?cm)

18.09.
Nevihta123 - TIAN (2800g, 49cm)

20.09.
frutolino - ALEX (3100g, 50cm, og 34,5cm)

user posted image   1
user posted image   4


< Sporočilo je popravil lananai -- 24.9.2011 14:46:00 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
   RE: Oktobrke 2011
24.9.2011 14:48:28   
lananai
sabina bina, čestitke! user posted image
Fantje že močno vodijo. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
   RE: Oktobrke 2011
24.9.2011 15:15:21   
5y
sabina bina čestitam user posted image user posted image user posted image

No zdej je pa že čas, da še naše bejbike pokukajo na svet, da ne bodo samo modre črtice user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
   RE: Oktobrke 2011
25.9.2011 7:59:18   
Mica Potica
ja lej, če moške vprašaš, bodo rekli: Katera ženska je še pa kdaj bila točna?
user posted image

(odgovor članu 5y)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
   RE: Oktobrke 2011
25.9.2011 11:32:33   
pokamoka
heeej
Zebe me že od jutra:):):) Sem bila danes spet med zgodnjimi pri vstajanju iz postelje... nekdo mi res ne da miru, da bi spala. Ob 4.15 sem že gledala in se spraševala, kaj naj počnem... madonca ja... pa zdaj, ko imam čas, bi lahko spala 24 ur na dan, potem bom pa želela, bo pa dete zahtevalo svoje... jao...

Sabina Bina... čestitke... naj vam gre lepo. Pa javi kako napredujete:):):)

Jaz imam jutri spet pregled pri svojem G... da vidimo, če se kaj dogaja. Se še ne bi smelo dogajati, ker mi še manjka do PDP-ja nekaj dni. Mi bodo delali CTG, upam, da tudi UZ:):):) Se mi je pa dete v zadnjih dneh precej umirilo... hmmm... ni več tistih brc, je le še premikanje in pretegovanje... upam, da nas ne bo kaj presenetilo. Bi res rada počakala na dogovorjen datum.

Lepo nedeljo vsem skupaj... pa se beremo
pa pa

(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?