Mica Potica
|
Lananai - ja, tudi jaz srčno upam, da jo. Ampak imam občutek, da se naši pupi še ne mudi. Se bolj mamici in atiju. :) Jenny 700 - tudi jaz sem bila po šoli staršev čisto zmešana. Tam so govorili nekaj, na netu sem brala spet nekaj, v babybooku pa je pisalo spet nekaj drugega. Sem pa opazila nekaj - mi smo imeli v materinski šoli gospo srednjih let in ko sem jo včasih kaj vprašala, se je videlo, da ji je neugodno, ker ni vedela in je potem po svoje povedala. Sem v bistvu takšna, da rada sprašujem predvsem za mnenja o neki zadevi, ki mi ni povsem jasna. po moje je najbolje čimmanj komplicirati, pa bo. Narediš kar se tebi zdi prav. prašek - jaz imam tekočega, pa dam dodatno izpiranje. Bomo videli kako bo. Če bo ok, hvalabogu, če ne bo, bomo takrat kaj drugega gruntali. cunjice - tudi meni se zdi, da se bo v 62 čisto zgubila. Zato sem naredila tako - večina imam 62, nekaj tistih lepih za prve dni, ko bodo starši na obisku, pa odhod domov itd... pa sem kupila 56. S tem, da so še vse z etiketami in računi v vrečki. Z mojim možem pa sva se zmenila takole: ko vidiva, kako velika bo najina pupa, se bova odločila, ali gredo te cunjice hitro v pralni stroj, ali pa nazaj v trgovino v menjavo za večje. Ko bova midve v bolnici, bodo pa že teh nekaj cunjic oprali - če ne moj, pa taščice in mamice.. :) sej ni veliko. Vse mamice pravijo, da če niso nedonošenčki, 56 prerastejo v 14 dnevih. To mi je pa prehitro za te lepe cunjice, ki niso tako poceni. kužki - nam so v MŠ rekli, da je dobro, če ob prihodu domov kužku pustiš da povonja lupinco ali kakšno pleničko, ki je bila zraven dojenčka. To zanj pomeni kot pozdrav in da je "njegov" prijatelj". Če mu izogibaš, da ga povonja, zna biti razdrazen tudi kasneje. muce - glede mačk pa so rekli, da hišne in lepo negovane niso takšen problem; problem so zunanje. Te baje takoj silijo v voziček, ker jih privablja vonj mleka. Dostikrat se namreč zgodi, če mama pusti voziček zunaj, da potem najde mačka v njem. veselka - kje pa kupiš ta eko prašek iz ind.oreškov? Imaš morda občutek, da ti bele cunje posivijo? vožnja - jaz se še kar vozim. Je pa res, da moram biti ful pazljiva, saj se mi že ena dva meseca dogaja, da sem malce zmedena. Zdaj, ko pazim na to, je dosti boljše. pa še, moj mi pušča "druzinski avto" doma, da sem bolj kamot. Predvsem pri parkiranju, ker ima senzorje in kamero za nazaj in se ni potrebno stegovati in sukati, ker to pa res ne gre več. Se mi je pa danes zgodilo, da sem tako lepo parkirala, notri si vse pripravila, nato pa odprem vrata, pa zaradi trebuha nisem mogal ven!!! Pa ni bilo tako ozko, vsak nenoseč človek, bi kamot prišel. In nato nazaj, pa iskat drug parkirplac, ki na levi ni imel ničesar. :))) še malo, pa bom dala predlog, da se poleg invalidov narišejo še parkirna mesta za nosečnice. :) brce - naša tudi kar ponori, ko pride možek iz sluzbe in začneva govoriti. Neverjetno, že na daleč ga sliši. Prav tako, kadar imamo kakšen obisk - si ta naredi pravi žur tam notri.
|