|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
16.9.2011 15:08:39   
Mica Potica
IZVIRNO SPOROČILO: Mica Potica

Jenny 700 - tudi jaz sem bila po šoli staršev čisto zmešana. Tam so govorili nekaj, na netu sem brala spet nekaj, v babybooku pa je pisalo spet nekaj drugega. Sem pa opazila nekaj - mi smo imeli v materinski šoli gospo srednjih let in ko sem jo včasih kaj vprašala, se je videlo, da ji je neugodno, ker ni vedela in je potem po svoje povedala. Sem v bistvu takšna, da rada sprašujem predvsem za mnenja o neki zadevi, ki mi ni povsem jasna. po moje je najbolje čimmanj komplicirati, pa bo. Narediš kar se tebi zdi prav.

Joj ,zdaj vidim, da sploh nisem povedala bistva. Skratka, imam občutek da če je starejša gospa, da ima še kakšne stare navade in informacije. Mlajše znajo povedati povsem drugače. Že moja mami pravi, da je zdaj vse drugače kot prej. Prej so nekaj govorili, zdaj pa to zavračajo in spet nekaj.
Najbolje je, da povprašaš kakšne mlade mamice.

(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
16.9.2011 15:43:12   
jenny700
Najbolj te zbegajo na začetku...tako ali tako pa potem sam vidš kaj tvojmu otroku paše pa kaj ne...ane?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2027
16.9.2011 15:54:43   
veselka
Mica Potica prašek sem kupla v dm, je od almawin, ker je bil do konca julija s kuponi znižan, pa mi je zelo všeč. drugače kupujem še ecover ali pa mana (slovenski eko prašek). kar se tiče pa belega, imam pa tega zelo malo, pa še to vedno takoj zaperem user posted image sem pa uporabljala takšne praške in čistila še preden so prišli otroci.

jaz tokrat nisem šla v MŠ. se pa stvari skos spreminjajo. sploh pri uvajanju goste hrane je zmešana katastrofa, ker skos spreminjajo smernice in je npr. sedaj čista kontra kot ko sem uvajala pri Aurori user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
16.9.2011 19:12:09   
pikomiko
Vožnja, tudi pomislila nisem, da se nebi vozila pa imam le še dobre 14 dni do roka. Če se dobro počutiš ne delaj panike oz. naj te ne prestrašijo govorice drugih. Ti kar lepo šofiraj, če gre. Edino težje pa sedim za volanom in ga obračam, ja. Ajajaj kaj vse me bo še oviralo do rojstva. Stopnice so mi že odveč. user posted image

A bo katera napisala porodni načrt. A to se napiše na en list in se ga da babci, ki te sprejme,al kako??? Do zdej se nisem zanimala za to. Mal me je zamikalo. A je kateri kaj pomagalo, so upoštevali?

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
16.9.2011 20:55:19   
lananai
Vse mamice pravijo, da če niso nedonošenčki, 56 prerastejo v 14 dnevih. To mi je pa prehitro za te lepe cunjice, ki niso tako poceni.

Pa kake velikane rojevajo te mamice? user posted image No, OK, naša je bila majhna, le 47cm, ampak sem ji št. 50 skor vse lahko še pri mesecu in pol oblekla. Konec četrtega meseca ji ni bilo prav še nič št. 68 - vem, ker je bilo ravno konec poletja in sem poletne 68 lahko kar nazaj v škatlo spakirala.

muce - glede mačk pa so rekli, da hišne in lepo negovane niso takšen problem; problem so zunanje. Te baje takoj silijo v voziček, ker jih privablja vonj mleka. Dostikrat se namreč zgodi, če mama pusti voziček zunaj, da potem najde mačka v njem.

Jap, vedno, vedno, vedno. In zdej, ko sem prinesla voziček iz podstrešja, že spi v nakupovalni košari. Če pride v dnevno, ga pa vedno najdem na postelji od tamale (so vrata v njeno sobo čez dan vedno odprta).

Neposredna povezava do sporočila: 2030
17.9.2011 9:02:43   
Mica Potica
IZVIRNO SPOROČILO: pikomiko

A bo katera napisala porodni načrt. A to se napiše na en list in se ga da babci, ki te sprejme,al kako??? Do zdej se nisem zanimala za to. Mal me je zamikalo. A je kateri kaj pomagalo, so upoštevali?

Dobro jutro,

danes se pa vidi, da ste v objemih svojih partnerjev, ker ni nobenega glasu tukaj gor.  :) PRAVILNO

Pikomiko, če imaš babybook, ti notri piše, kaj bi naj vseboval porodni načrt in zakaj bi naj bil. Jaz sem spravla bila proti, a potem sem premiljevala, da bom zagotovo takrat malce zmedena in bom kaj pozabila in sem kar spisala na en mali list moje želje. na kratko, po alinejah.
in sicer, da želim, da je partner zraven ( ok, tega verjetno ni bi pozabila ), da ne želim študentskih skupin, ki so na praksi, da želim imeti zraven svoj mobitel, kjer imam posneto glasbo ( za sprostitev ), da želim uporabo dianatal gela, da sem oseba, ki ob slabi vzpodbudi "zapremza",  da me je strah bolečine, da želim epiduralno, itd itd... ne vem kaj sem še zapisala; ampak tako me bo babica na hitro lahko spoznala in z mano vsaj malo delala tako, kot si želim. upam. :)))

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
17.9.2011 9:03:50   
Mica Potica

spravla = sprva.

ah te napake!

Neposredna povezava do sporočila: 2032
17.9.2011 9:18:17   
pikomiko
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Je mogoče katera kje opazila od Tekanee čaj za dojenje? Jst sem si ga sicer kupila v Müllerju, ampak za malo menjat okuse bi prav prišel še kakšen drug. Itak bo sezona čajev. user posted image

Hej! Včeraj sem ga kupila v SPARU!!! Svetlo modra škatlica.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
17.9.2011 9:23:50   
pikomiko
Mica Potica kdaj daš ta porodni načrt in komu? Imam Baby book pa tud na ringaraji sem našla primere. Tud jaz sem bolj pozabljiva takrat, ko gre nekaj zares pa še partnerja verjetno ne bo zraven, da bi on povedal kakšno mojo željo, zato sem začela premišljevat o načrtu.Pa hvala za odgovor.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
17.9.2011 10:29:47   
pokamoka
heeej
Hja, smo malo pozne danes... sobota, dan za pospravljanje... pa malo več časa si lahko vzameva z možekom za zajtrk...:) Sicer je pa že akcija pri nas... omara, premikanje opreme sem in tja... očitno se res približuje dan D:):):) Hja, pri meni se res...

Porodni načrt: jaz ga ne bom pisala, ker bom itak imela CR in oni že vedo, kako naj to izpeljejo:) Vem pa, da je mož zraven, da bom imela spinalno anastezijo, da grem po CR v intenzivno, kamor mi bodo dete vozili. In na intenzivni bom dva dni. Tak da... nekako načrta res ne rabim.

Mačke in psi: mi imamo kužiko, ki je zunaj v ograji in pesjaku. Zelooo prijazna... ji bomo dali dete povohati, ko bomo prišli domov, da se ne bo počutila zapostaljveno, ker je ona del naše družine. In me nekako nič ne skrbi, da kužika naše dete ne bi sprejela, ker je itak nora na otroke.

Pranje cunj: jaz perem z arielom (v prašku) in mehčalcem... vse kupljeno v mullerju... zakaj??? Ker je to delano za zahodni trg, ne pa za vzhodni. In sem prepričana, da je to bolje. Če kupim iste praške v sparu, tušu... so delani za vzhodni trg... in sem se pač tako določila, da bomo kupovali v mullerju... tudi pamperske sem kupila v mullerju. In pri pranju nastavim program na dodatno izpiranje in to je to. Zaenkrat ne mislim nič komplicirat, če se bodo pojavili problemi, jih bomo reševali takrat.

Velikosti cunjic: jaz imam precej 56 št., ne glede na to, da sva oba z možekom precej velika in tako domnevamo, da bo tudi dete veliko. Ampak je stvar v tem, da se danes ne povija več otrok na široko in nekako so mi mamice rekle, da so uporabljle št. 56 kar precej časa na začetku. Ne samo 14 dni... itak je pa stvar v tem, da je treba otroka vsak dan preoblečt in v bistvu res rabiš precej teh cunjic. Jaz imam cunjice 56 vse zrihtane, 62št. pa bom pračla zdaj v naslednjih dneh, ampak sem prepričana, da jih ne bom uporavljala takoj na začetku.

Vožnja: jaz se vozim še sama. Nimam nekih problemov z zmedenostjo in koncentracijo:) Je pa res, da ne delam več dolgih poti. Kar grem na preglede, v knjižnico in to je to... malo mi dela probleme vsedanje v avto, ampak še nekako gre. Ko pa sem šla v Ljubljano, pa je z mano šla kolegica, ki je kasneje sedla za volan in ona peljala nazaj domov. Jaz več nisem mogla, ker sem bila preveč utrujena.

Hja... tako je to pri meni:) Tudi meni se zdi, da se nekako popoldne kar priklenem na moža, ker sem celo dopoldne sama doma. In potem ga ob popoldnevih želim imeti zase. Pa vem, da ne gre, ker je treba še marsikaj postoriti, pa tudi druga opravila zdaj dela on, ker jih pač jaz ne... tak da... saj se dopoldne zaposlim s knjigami, vendar mi manjka pogovor, pa smeh... In zdaj so ga okupirali še njegovi starši (pa ne živiva pri njih)... kot da doma nima dosti dela. Pa pravijo: pa kaj imaš za delat doma??? HALO!!!!! Ne štekam... oni bi ga non stop nekaj imeli, da bi njim delal in se menil z njimi... jaz sem pa kaj?? Zadnja briga... s tem, da vedo, da se bližamo koncu, oni pa vseeno... bi bilo bolje, če bi živeli v drugem kraju... ampak, tako pač je...

V glavnem... toliko za zdaj... sem se precej razpisala...
pazite nase, pa se beremo...
pa pa

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
17.9.2011 12:44:38   
Mica Potica

Mica Potica kdaj daš ta porodni načrt in komu? Imam Baby book pa tud na ringaraji sem našla primere. Tud jaz sem bolj pozabljiva takrat, ko gre nekaj zares pa še partnerja verjetno ne bo zraven, da bi on povedal kakšno mojo željo, zato sem začela premišljevat o načrtu.Pa hvala za odgovor.

Jaz sem napisala kar na takšen način:
Moje želje so:
- ...
- ...
- ...

in listek dodala v materinsko knjigo poleg izvidov.

potrebno je le paziti, da ne pišeš romanov, ker s tem lahko zamoriš babico.
Ne vem, kako je kaj to v praksi. A sem bila na predavanjih dveh babic, ko so povedala, da cenijo takšne reči in da je njim lažje.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
17.9.2011 12:52:39   
Mica Potica

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Je mogoče katera kje opazila od Tekanee čaj za dojenje? Jst sem si ga sicer kupila v Müllerju, ampak za malo menjat okuse bi prav prišel še kakšen drug. Itak bo sezona čajev. user posted image

Hej! Včeraj sem ga kupila v SPARU!!! Svetlo modra škatlica.

jaz sem si pa kupila v mullerju od welede in mi je malce FUJ. Nisem navajana na takšne vonje in okuse. zato mi nekako sploh ne gre. Poleg tega sem začela računati, saj piše: 3-6 skodelic na dan; v škatli je 20 filtrov, škatla pa stane nekaj čez 4 €. tak da, hmmm, meni je malce predrago in bom tega opustila.  :)

POKAMOKA: tudi jaz prisegam na mullerja in sovražim spar in podobne trgovine, kjer kamurkoli pogledaš piše proizvedeno na madžarskem itd... razlike so res očitne. Tako pri sladkarijah, predvsem pri milkah ( pa še ceneje so ), kot pri praških, zobnih pastah, vložkih, itd...  Pri praških definitivno opažena razlika pri sivini belih cunj; pri mehčalcu v mehkobi; pri vložkih, ko sem še uporabljala always me je pri tistih iz vzh.srbelo, pri tistih kupljenih v mullerju pa ne... tako da, sem prav alergična na te trge, vzhodne in zahodne. k sreči, da imamo v velenju muller.

pri nas tudi danes pučemo, peremo, sušimo.... tak da... mogoče je pa to že tist sindrom, ko mamica pred porodom nagonsko vse popuče...  :)

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
17.9.2011 22:01:49   
lananai
Jst sem kupila v Müllerju najcenejšega, od Hipp, je bil 3€ škatla, 20 filter vrečk. Zeliščni čaj pač. Zakaj ga pa že zdej piješ? Jst ga mam namen, ko rodim. Takrat bo itak bolj pašal, ker bo že mraz in bo pri nas sezona čajev odprta. Samo hočem še kako drugo firmo imet pri roki, da bom malo menjala - se naveličam istih okusov.

Že katera pije čaj iz malinovih listov? Meni manjka še par tednov, da bi začela. No, ta čaj mi pa res ni dober. Bo treba med zraven dat za boljši okus. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2038
18.9.2011 5:57:43   
Mica Potica
lananai, na Weledinem caju za dojenje pise, da je priporocljivo priceti ze proti koncu nosecnosti.

Maline.. Hja, midva sva ravno vceraj v trgovini malo gledala po teh cajih. Na koncu sva zacudeno ugotovila, da vsepovsod pise, da vsebuje plodove hruske, hibiskusa..in AROMO maline. Nikjer pa nisva nasla dejansko res maline, kljub temu, da pise Malinin caj.
Kaksnih domacih, suhih malin pa nimam.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
18.9.2011 8:58:51   
marelicadoo
dobro jutro

glede čajev - jaz sem ga kupila kar v lekarni in sicer belin čaj - je za precedit - je teta v lekarni rekla da je nekak bolj primeren ta kot v filter vrečkah in tudi piše da je namenjen doječim materam - tako da še čaka na uporabo

mene pa zdaj zanima nekaj drugega in sicer koliko časa preden rodiš se ti spusti trebuh - jaz sem glih včeraj urejala slike iz morja kjer je bil moji buši ogromen zdaj je pa čist dol padu user posted image - al obstaja kakšna teroija ali praksa kako je kaj s tem user posted image

al so kakšni nevem predznaki da se bliža dan d user posted image

jaz včeraj še umila voz pa počivalnik, danes še košek in previjalno tako da bo vse pripravljeno če nas kaj prehiti user posted image

in ja kot me je ena opozorila znajo bit omare problem zato sem svojemu naštimala dva kompletka pol pa zaradi mene če oba prinese user posted image
ampak on pravi lubica moja ga bomo pa v dekco zavil pa bo čist super user posted image

lepo nedeljo

Neposredna povezava do sporočila: 2040
18.9.2011 9:57:11   
veselka
pri prvorodkah naj bi se trebuh spustil nekaj tednov prej.

< Sporočilo je popravil veselka -- 18.9.2011 10:05:11 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu marelicadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
18.9.2011 10:08:01   
lananai
Maline.. Hja, midva sva ravno vceraj v trgovini malo gledala po teh cajih. Na koncu sva zacudeno ugotovila, da vsepovsod pise, da vsebuje plodove hruske, hibiskusa..in AROMO maline. Nikjer pa nisva nasla dejansko res maline, kljub temu, da pise Malinin caj.
Kaksnih domacih, suhih malin pa nimam.

Ne, ne, to mora bit čaj iz posušenih malinovih listov. So taki zdrobljeni koščki listov v paketu. Jst sem ga kupila v Sanolaborju. Tist v filter vrečkah je dober. user posted image Tale iz listov je pa... tak brez okusa...

Neposredna povezava do sporočila: 2042
18.9.2011 10:09:31   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: marelicadoo
mene pa zdaj zanima nekaj drugega in sicer koliko časa preden rodiš se ti spusti trebuh - jaz sem glih včeraj urejala slike iz morja kjer je bil moji buši ogromen zdaj je pa čist dol padu user posted image - al obstaja kakšna teroija ali praksa kako je kaj s tem user posted image

Jst mislim, da se meni v prvo sploh ni spustil... nisem nič opazila. Mogoče v P, ko se je že dogajat začelo.

(odgovor članu marelicadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
18.9.2011 10:31:48   
sončica25
Zdravo!

malinov čaj je iz malinovih listov in se ga precedi z vrelo vodo.uživanje se priporoča  nekje 4 tedne pred PDP.dobi se ga v sanolaborju, jaz sem ga dobila tudi v CITY PARKU v trgovini z zelišči....mal je treba vprašat.
prašek naj bi se uporabljal brez mehčalca ker se morajo user posted image navaditi na zunanji svetuser posted image in ne smejo bit preveč agresivni...tako so rekli v naši šoli za starše....

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
18.9.2011 12:14:11   
Mica Potica
IZVIRNO SPOROČILO: sončica25

Zdravo!

malinov čaj je iz malinovih listov in se ga precedi z vrelo vodo.uživanje se priporoča  nekje 4 tedne pred PDP.dobi se ga v sanolaborju, jaz sem ga dobila tudi v CITY PARKU v trgovini z zelišči....mal je treba vprašat.

Sončica25, hvala za info glede čaja. Pri nas nimamo nobene takšne trgovine s temi čaji, na Samalabor se pa sploh nisem spomnila.

Joj, naša pupa pa danes nič kaj ne brca... tega nisem navajena... se mi zdi, da še nismo prišli do 10. Je pa res, da je včeraj zvečer imela veselico..

(odgovor članu sončica25)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
18.9.2011 14:28:00   
5y
Kaj je s tem malinovim čajem? Ali naj bi se kaj lažje rodilo ali je to samo za pospešitev poroda?

Mica Potica saj ima še čas.....moja je dopoldne včasih (no večino časa) tudi čisto mirna in lenari, je pa zato zvečer bolj živahna. Pa ali ni tako, da naj bi naštel 10 gibov čez cel dan? user posted image Jst iskreno povem še nič ne štejem, čeprav se je kr malo umirila zdele v zadnjih dneh. Ginekologinja mi pa tudi ni nič omenila, da bi mogla kaj šteti. Joj si moram mal vprašanja zapisat, da jo mal izprašam....ko sem potem tam vse pozabim, ali je pa toliko bolj pomembnih drugih stvari, da mi še na misel ne pride.

Mene je pa kr mal začelo stiskat....smo bli včer na eni fešti, pa so me vsi strašili, da se lahko zdaj zdaj zgodi, da bo treba rodit, da sm kr živčna ratala. In pol takoj ko mi trebuh malo otrdi že živčna ratam. Čeprav po drugi strani pa komaj čakam, da bo za mano.

Glede porodnega načrta jst nism še nič razmišljala. Oziroma sem si rekla, da ga ne bom pisala...kao bom že sprot povedala kaj mi paše in kaj ne. Sam zdej k vidim, da ga je že kar nekaj punc napisalo, sem pa tudi jaz začela razmišljati, da mogoče pa ne bi blo tako slabo. Čeprav itak bo to moj prvi otrok in pričakovanja so lahko nekaj, realnost pa drugo. Itak nimam pojma kaj me čaka. Mene samo skrbi, da me bo panika in da ne bom vzdržala.

Neposredna povezava do sporočila: 2046
18.9.2011 17:05:41   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: 5y
Kaj je s tem malinovim čajem? Ali naj bi se kaj lažje rodilo ali je to samo za pospešitev poroda?

Mislim, da pomaga k mehčanju MV in pospeševanju poroda. Za manjšo intenzivnost bolečin pa ne vem, mislim, da ne.

(odgovor članu 5y)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
19.9.2011 8:06:59   
pokamoka
heeej
Kako ste dekline???:):):) Mal čudno je to ponedeljkovo jutro... glede na to, da zunaj pada dež. Ura je osem zjutraj, pri nas pa je zunaj tako, kot da bi bila ura šest. Madonca... v enem dnevu se je to ozračje popolnoma obrnilo. Upam, da to ne bo vplivalo name... ponavadi ne, ampak to danes je pa res drastično... No, bomo videli tekom dneva:):):)

Mi smo danes dopolnili 37tednov... torej, tudi če se od danes naprej naše dete rodi, ne bo tretirano kot nedonošenček:) Bravo mi... bi pa vsekakor rada zdržala še teh ˝nekaj˝ dni, da pridemo normalno do našega datuma CR. Danes imam tudi pregled... verjetno mi bodo delali ctg, bomo vidli, ker ne vem, kako to gre pri mojem G. Sicer me nič nekako ne skrbi, ker otročka lepo čutim, mislim pa, da se mi notri nič ne dogaja... torej. Bolj mi bi bilo važno, da mi naredi UZ, da vidimo, če ima še dovolj prostora in plodovnice.

No, ta teden bom pripravila še nekaj cunjic, pa vse pospravila v novo omaro... pa pripravila torbo za dete (svojo že imam). In to bo to. Torej, nimam več dosti dela. Bom raje brala knjige, ker vem, da jih potem ne bom več mogla... Sicer mi je pa med vikendom malo trebuh nagajal... mi je otrdeval in sem mogla precej ležati, da sem se izognila temu, ampak vseeno... saj ne morš non stop ležati... tak da... hmmm... očitno bo to zdaj tako naprej... Magnesola ne pijem več, ker sem nekje brala, da se ga opusti proti koncu nosečnosti... pa ne vem, če je to res. Tak imam nekaj v glavi to informacijo... Glede malinovega čaja pa tut nimam pojma, kako to gre... hmmm... Jaz vem, da ga ne bom pila, ker nočem, da se mi porod sproži prej:)

Toliko za zdaj... oglasite se še kaj, da mal debatiramo naprej:)
pa pa

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
19.9.2011 8:38:08   
frutolino
Čau, bau vsem!

Pokamoka tudi mi smo danes dopolnili 37T user posted image  in šibam na pregled. Delali mi bodo CTG, kot že prejšnjič. Mogoče tudi UZ! Ne morem verjet, da imam čez 14 dni PDP! Čas ful hitro mineva! Malega dobro čutim in sem načeloma OK, samo mal mi trebuh otrdeva, če premalo počivam, pa leva noga me boli oziroma medenica, da šepam ko stara mama user posted image ! Ampak bomo že potrpel še teh 14 dni!

Vreme je pa za moje pojme super! Ponoči je deževalo sedaj pa že sonček sije ampak ful veter piha! Se pa fajn diha in kar paše mal ohladitve!

No sedaj pa šibam k G in popoldne javim kak je bilo!

pa, pa

LP, frutolino

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
19.9.2011 9:22:37   
jenny700
frutolino mate pa res srečo..pri nas na Bledu tako lije kot za stavo user posted image

no če še ne veste drage moje Nevihta123 je šla v Rim, tako da je rodila dete..čakamo na informacije kako in kaj...jupiii..pa je še eden bejbi med nami user posted image

Drugače pa jaz ravno jutri dopolnujem 36 teden...trebuh (kot pravi moja mami) se mi je že malo spustil, danes čutim čudno šraufanje tam spodaj, kot da me razteza...user posted image  no ginek. mi je tako ali tako rekla, da se vidimo 26ga...se pravi da je 0,1% možnosti da grem rodit prej...ker sem imela že CTG pa nič ni dogajalo...

5y ja vem kako ti je...tud mene non-stop "strašijo" da zdj bo pa kmal, pa raznorazne zgodbice sem slišala...me res kr stisne k poj premlevam..

jaz o porodnem načrtu nisem čisto nič razmišljala...ker vem karkoli bi načrtovala bi se "sfižilo"..tako da se prepustim nasvetu babic in zdravnikov...

(odgovor članu frutolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?