veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 kako dobim skupino na FB??? al me mora kera povabit???hahaha; namreč ne najdem nič Tista, ki je skupini dala ime, je naredila napako, ker smo oktoberke, z e-jem. jutro, si sigurna? a tukaj se "e" ne izpusti kot npr. oktobrski? (upam, da ne zameriš, sem tudi mojo sestro povprašala, ker je slavistka, pa še čakam na odgovor) Mica potica tudi mene nožnica boli, mislim ne kar tako sama od sebe, ampak pri vaginalnih pregledih in tudi pris polnih odnosih je kar problem, ker se mi zdi, da je vse nekako čudno preoblikovano. ne spomnim se pa, kako je bilo prvič. ti se nič ne sekiraj. ker potem je pri porodu lahko samo še slabše vse skupaj... pač psiha dela svoje. jaz sem prvorojenko rodila brez epiziotomije in raztrganja, pa čeprav je imela 4100 g. pri nas se je začela sezona smrdljivcev in mojim mačkam se bo zmešalo, meni pa tudi, ker jih moram potem pred njimi polovit in ven zmetat, da mi ne smrdi vse stanovanje. pa tukaj pri nas, razen opazno jesenskih juter, očitno neke konkretne ohladitve ne poznamo. sej ne vem, ali sem omenila, da nam ga je pralni stroj začel srat... pušča boben na spoju in popravilo, ker bi ga bilo treba zamenjat in pri tem razmontirat cel stroj stane preko 200 eur . pa samo dobrih 6 let ga imava . tako da ga bo sedaj moj možek probal začasno zasilikonizirat, potem pa kupimo novega. no, če to ne bo delovalo, bova mogla pa že zdej. ampak bova kej boljšega vzela. sem v ponedeljek za našega novega člana nakupila stvari, samo trdo milo še moram, ker tisto, ki ga hočem, ga je zmanjkalo, pa sterilne zložence za popek, pa po pleničke moram še. včeraj sva ponovno naročila isofix za lupinico, ker imamo avto na 3 vrata in sem že pri Aurori penila pri pripenjanju s pasovi, sploh ker se je vedno histerično drla in je bilo to res stresno, vključno potem z vožnjo (šele pri 1,5 let se je vnesla pri vožnjah z avtom). tistega ki sva ga že (Concord), ga sedaj ne bo in nama morajo vrnit denar, na zalogi pa so spet od Jane, ker imava Jane strata. sta pa to dva identična isofiksa (ker sta tudi lupinici), samo jane je nekoliko dražji. pa buggypod sem še zraven naročila (z dežno prevleko in blazino), vse iz UK, ker je tam bistveno ceneje. sem enkrat kontaktirala pikapolonico za isofix, pa so mi dali neko neverjetno ceno in še neverjeten rok dobave .
< Sporočilo je popravil veselka -- 14.9.2011 6:55:17 >