Anonimen
|
ohoj nosečke, kako smo? Meni je zjutraj tako lepo ko se zbudim pa uležem na hrbet, pokrčim noge in že "fasam" od . Hihi, se mi zdi kot en jutranji pozdrav, potem pa horuk v novi dan, novim dogodivščinam naproti. Božanje trebuščka: absolutno mi je neprijetno in tega ne bom dovolila. Pač, sem take sorte. Lepo je ko me boža bodoči ati in to je to. Na to gledam kot na del najine (naše) intime in ni potrebe da be kdo drug čoha. Ok, mogoč ko se brcike res že ful čutijo bi svoji mami dovolila, da položi roko gor, a drugim ni šans. Sem čudna ne? Zakaj me ne pobožajo ko se zredim, namest da se za hrbtom pogovarjajo-glej kok se je zredila? V isti koš pa spada lupčkanje dojenčka do onemoglosti. Zmešalo se mi bo če se bo kaka tašča al pa moja mati slinla po dojenčku. Vam povem da jim ga izpulim iz rok! Uf, sm zlobna kaj. Al tko je. Epiduralna: pri nas je posebno predavanje in ga bom šla poslušat, zakaj pa ne. Tud papir bom podpisala, da sem z vsem seznanjena, vendar se že sedaj nagibam k NEuporabi le te. Za vsak primer pa ni neumno nekaj vedet. In tiste ki ste ZA, lepo da ste se že odločile in upam da bo vsem prijela in vam pomagala na svet spraviti vaše cukrčke. Pol boste pa nam, ki smo ble "korajžne" in trepele muke v bolečinah lohk rekle: "sej smo vam rekle", hihi. Hec punce! Kar korajžno. Jaz mam pa še tatoo na križu, tko da sm nekje brala, da če je ravno v tej višini, ko ti kateter vstavijo, ti ne morjo delat. Bom še to na pradavanju vprašala. Šola za starše: mi2 začneva drug teden. Pol poleti majo nek fraj, in začnejo spet 30.8., sam sva se odločla da greva že zdaj, k pol se men res ne bo dalo tam sedet z velikim bauhijem. Vročina bo pa tko zdej kot takrat, tko da .... Lepo zdaj k mam čas, septembra bom že v nizkem štartu. BTW moja sestrična je bila v četrtek na zadnjem predavanju, v petek zjutraj je rodila. Sm jo vprašala če je šla kr direkt. Nič, zdej grem pa po opravkih, jih mam en kup dns: po bolniški list+izid od G za podaljšanje bolniške, narest morem zavarovanje za tujino k greva na morje, za pedikuro se morm naročt, pol letim na šiht z bolniškim listom in se zmenit za dopust, potem po darilo za sestrično k ma dns RD, pol sm pa zmenena s sodelavko za kavico. No, to je v grobem, se bo že še kaj vmes vštulilo. Aja, ste vidle: jutri imajo v Kik-u modrčke za dojenje. Jat bom šla pofirbcat! Lep dan vsem skupaj.
|