|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
31.5.2011 8:35:15   
pokamoka
heej
Včeraj sem šla v šolo za starše. Oziroma SVA šla:) Bilo je prvo predavanje... najprej o zobeh in skrbi za zobe in potem še o nosečnosti. Zelo koristno in fajn. Sicer je bilo zeloooo veliko podatkov naenkrat, ampak je fajn, da slišiš par stvari že zdaj... čakajo me še štiri predavanja. Se kar veselim...:)

Epiduralna... ja, v Postojni je treba to zadevo plačati. Tudi na neko predavanje moraš prej in podpisati en papir, da si seznanjen s stranskimi učinki. In ta papir morš imeti s seboj, da vedo, da ti to lahko dajo. Kolikim pa ta epiduralna ne deluje... odstotek je sicer zelo majhen, ampak vseeno... pri vseh zdravilih je tako, da nekaj deluje na ene, nekaj na druge. Jaz se bom odločila za epiduralno... in če jo bom rabila, jo bom uporabila. Zakaj pa ne??? Res je, da so včasih vse rojevale brez tega, z vsemi bolečinami... ampak svet gre naprej, stvari so urejene tako, da se nam olajša bolečine, ali delo, ali življenje... zakaj torej ne bi tega uporabila. Sicer pa me je poroda precej strah (lahko rečem zelo)... strah me je neznanega, bolečine, krvavitev, zapletov... ah... boljše, da čim manj mislim na to:)

Danes imam pregled... morfologijo. Me zanima, kako bo... mal me je strah, kot pred vsakim pregledom... ampak bo že:)

Toliko za zdaj... se beremo
pazite nase:)

(odgovor članu inja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
   RE: Oktobrke 2011
31.5.2011 8:43:21   
anak
Da se vam še na hitro malo javim...

gospayamahica- tudi, jaz ne dovolim, da se kdrokoli dotika mojega trebuščka. Tudi, če kdo stegne roko se enostavno umaknem....vem, da zgleda nesramno, ampak ni mi da bi se ga čisto vsak dotikal.
Kar se pa hormonov tiče...ojoj...sreča, da imam takoooooo razumevajočega možeka user posted image Pride trenutek, ko se jočem, kregam, derem vse naenkrat...pa vse brez razloga. Takrat mi moj ponavadi reče: " Spet hormončki,a?" Včasih se začnem smejat. včasih mu še kakšno zabrusimuser posted image Prav smešna sem.

Jaz grem rodit v Celje. Je najbližja, poleg tega pa zelo dobra prijateljica dela kot babica in je ves čas v porodniuser posted image . Baje se pa že nekaj časa ne da dobit EA....zelo pa promovirajo ultivo. Sama mi je odsvetovala in EA in ultivo. Nisem je niti spraševala zakaj, ker ji popolnoma zaupam. Je pa res, da se veliko porodov z EA konča z vakumom.

Zelenka user posted image user posted image mi imamo morfologijo še le 10.5. in že nestrpno odštevamo :)

Rebecca meni je tudi žal za tvojo prijateljico...



(odgovor članu inja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
   RE: Oktobrke 2011
31.5.2011 9:06:01   
alenkica30
zelenka čestitke za zdravo punčkico!

sončica 25
tudi jaz sem imela bolečine kot da bi prihajala user posted image , enako tako kot nekakšni krči. G mi je pogledamaMV (če se slučalno krajša ali odpira) in mi dala tablete buscopan. Mislim pa da ni kaj hujšega, pa tudi te tablete nič ne pomagajo. Še vedno imam te krče. Verjamem da je vse ok.

Moj mož je nasplošno ok, bi pa si želela malo več pozornosti. Zdi se mu da je dovolj da odpelje sina kam ali se igra z njim da imam jaz fraj. Pogrešam pa kak objem in resen pogovor tudi. Bomo že ... Res smo nekatere nosečke občutljive in tečne.

epiduralna v mb je tako da se naročiš na pogovor z anesteziologom, ki ti potem v materinsko vpiše da si opravila pogovor in si torej seznanjena z zadevo. To je vse. potem pa, če imaš srečo, jo lahko tudi dobiš user posted image
Jaz jo 100% podpiram, čeprav sem na koncu rodila s CR. Meni so jo pravzaprav dali, ker zna velikokrat pospešiti porod oziroma pomaga da se porodnica prej odpre, ker je sproščena in ni tistih hudih bolečin. Odpirala se še vedno nisem, sem pa normalno čutila popadke in nisem imela kasneje nobenih posledic.

božanje trebuha
pa mene nekako ne moti. Me je pa zeeeloooo zmotilo ko me je pobožal sodelavec user posted image Ker tega moški res ne počnejo.

(odgovor članu anak)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
   RE: Oktobrke 2011
31.5.2011 9:55:09   
Anonimen
ohoj nosečke,

kako smo? Meni je zjutraj tako lepo ko se zbudim pa uležem na hrbet, pokrčim noge in že "fasam" od user posted image . Hihi, se mi zdi kot en jutranji pozdrav, potem pa horuk v novi dan, novim dogodivščinam naproti.

Božanje trebuščka: absolutno mi je neprijetno in tega ne bom dovolila. Pač, sem take sorte. Lepo je ko me boža bodoči ati in to je to. Na to gledam kot na del najine (naše) intime in ni potrebe da be kdo drug čoha. Ok, mogoč ko se brcike res že ful čutijo bi svoji mami dovolila, da položi roko gor, a drugim ni šans. Sem čudna ne? Zakaj me ne pobožajo ko se zredim, namest da se za hrbtom pogovarjajo-glej kok se je zredila? user posted image
V isti koš pa spada lupčkanje dojenčka do onemoglosti. Zmešalo se mi bo če se bo kaka tašča al pa moja mati slinla po dojenčku. Vam povem da jim ga izpulim iz rok! Uf, sm zlobna kaj. Al tko je. user posted image

Epiduralna: pri nas je posebno predavanje in ga bom šla poslušat, zakaj pa ne. Tud papir bom podpisala, da sem z vsem seznanjena, vendar se že sedaj nagibam k NEuporabi le te. Za vsak primer pa ni neumno nekaj vedet. In tiste ki ste ZA, lepo da ste se že odločile in upam da bo vsem prijela in vam pomagala na svet spraviti vaše cukrčke. Pol boste pa nam, ki smo ble "korajžne" in trepele muke v bolečinah lohk rekle: "sej smo vam rekle", hihi. Hec punce! Kar korajžno. Jaz mam pa še tatoo na križu, tko da sm nekje brala, da če je ravno v tej višini, ko ti kateter vstavijo, ti ne morjo delat. Bom še to na pradavanju vprašala.

Šola za starše: mi2 začneva drug teden. Pol poleti majo nek fraj, in začnejo spet 30.8., sam sva se odločla da greva že zdaj, k pol se men res ne bo dalo tam sedet z velikim bauhijem. Vročina bo pa tko zdej kot takrat, tko da .... Lepo zdaj k mam čas, septembra bom že v nizkem štartu. BTW moja sestrična je bila v četrtek na zadnjem predavanju, v petek zjutraj je rodila. user posted image  Sm jo vprašala če je šla kr direkt. user posted image

Nič, zdej grem pa po opravkih, jih mam en kup dns: po bolniški list+izid od G za podaljšanje bolniške, narest morem zavarovanje za tujino k greva na morje, za pedikuro se morm naročt, pol letim na šiht z bolniškim listom in se zmenit za dopust, potem po darilo za sestrično k ma dns RD, pol sm pa zmenena s sodelavko za kavico. No, to je v grobem, se bo že še kaj vmes vštulilo.

Aja, ste vidle: jutri imajo v Kik-u modrčke za dojenje. Jat bom šla pofirbcat!

Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu alenkica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
   RE: Oktobrke 2011
31.5.2011 10:33:31   
alenkica30
Hejla

Tudi jaz že razmišljam o nabavi modrčka oz že imam izbranega. Priporočala prijateljica in definitivno naročim. Je res močan in drži. Prvič sem imela grozne, nikjer najdla kaj pametnega. Sem res bila nezadovoljna. Na koncu sem imela kar navadnega in ga pred vsakim podojem lepo celega dol dala user posted image   Ker  je pomembno tudi ko dojiš da imajo prsa oporo in tudi da je dekolte lep.

Zmagovalec je pa ta : http://www.da-da.si/node/20 . Je malo dražji od tistih navadnih cunj, ampak sem prepričana da se izplača.  Pozna katera?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
   RE: Oktobrke 2011
31.5.2011 11:37:44   
Weeda
Oj, meni so sodelavke svetovale naj si modrček za dojenje kupim v Mullerju, baje so ugodni in kvalitetni, nimam pa pojma kako se v resnici obnesejo. Sem na tem področju še čisto zelenauser posted image .

Kar se pa tiče božanja trebuščka, sem pa še samo sebe presenetila...ful mi je fajn in vsak, ki ga hoče pobožat mu pustim kljub temu, da drugače nimam pretirano rada fizičnih kontaktov (objemov, lupčkanja, itd) z ljudmi, ki mi niso zelo blizu. Pravzaprv je večinoma omejeno na mojega moža, mamo in taščo. Ampak božanje bušija je pa čisto druga pesem...hehe, res smešnouser posted image .

Epiduralna ali ne, verjamem, da se bo vsaka od nas najbolje odločila. Meni se zdi super, da imamo izbiro, ki je naše mame niso imele, vendar pa vsaka zase najbolje ve kaj ji ustreza. Verjetno pa sploh postane nepomembno, potem ko držiš v naročju štručko na katero si čakal več mesecevuser posted image .

(odgovor članu alenkica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
   RE: Oktobrke 2011
31.5.2011 14:02:32   
pokamoka
heeej
Sem iz pregleda... vse je o.k.:):):L):):) JUPIIII:)
Sem imela morfologijo in vse štima. Vse je tolk veliko, kot pač mora biti za ta čas. Tudi dete se je obrnilo z glavico navzdol, tudi posteljica ni več tako nizko, kot je bila 14 dni nazaj. Tak da... očitno vse štima:) In sem vesela, ker sem se kar malo bala, glede na to, koliko sem bila v zadnjem času aktivna.
Nekih konkretnih brcik še ne čutim. Mi je rekel G, da naj si malo umirim življenje in jih bom zagotovo čutila, ker je z otrokom vse o.k.
Mi je pa povedal, da bom po vsej verjetnosi imela carski rez. Ker imam tolk zelooo razširjeno endometriozo in neke zarastline, bi imela naravni porod tako zelo boleč in otežkočen, da bom verjetno pristala res pod nožem. Hmmm... ne vem, kaj naj si pod tem mislim, ker si niti ne predstavljam, kako to gre. Sem pač prvič prišla tako daleč. Naj pa vse te zarastline ne bi vplivale na dete in na to, da ne bi donosila do konca. Problem naj bi bil samo porod, ki pa (kot sem že enkrat napisala) se ga precej bojim.

Ufff, se mi je oddahnilo... naslednji pregled imam 5. julija, čez pet tednov. KO bom že preko 26. tedna...:)Kar teče ta čas...

Zdaj pa grem h kosilu...
pazite nase...
lp

(odgovor članu Weeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
   RE: Oktobrke 2011
31.5.2011 15:02:24   
jenny700
Pozdravljene,

pridne ste, pridne tako veselo pišete...
jaz pa komaj čakam v četrtek morfologijo...joooj...vleče se mi tole vse skupej...

me pa zanima, katere lupince boste mele, za tiste ki ste že gledale? pa tudi, glede na to, da bomo vozičkale čez zimo, ali katera misli kupit zimsko vrečo in katero? namreč na teli spletni strani, sem našla eno fuul zanimivo..kaj mislite?
http://www.newbabyland.com/warming--bag--la-terra-e-l-albero-lamb-leather-p13020-l2.html
a se te vreče lahko uporabljajo v košari in v športnem delu vozička?

lep pozdrav

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
   RE: Oktobrke 2011
31.5.2011 15:24:18   
carmik
Pozdravljene!

Včeraj sem imela morfologijo... vse je v redu... spola nismo vidl...ker so ble nogice skoz skupaj... je pa ginekologinja rekla da je velika verjetnost za user posted image

glede mulerrjevga modrca za dojenje...men so ga tut priporočil...pa sm si ga kupla...in je full dobr..spoloh ga ne čutš da ga maš... edino mal širše naramnice me motjo ( sploh zdj ko bo poletje pa majčke z naramnicami)

Midva sva kupila že vso opremo zanč ko so imel v baby center akcijo in veselo vse čaka v kotu na uporabnika.. Zdaj kumi čakam da pride voziček čez 10 dni.. user posted image

zimsko vrečo bomo pa tut imeli...smo jo dobili v kompletu... ker je zlo praktično sploh ker bo zima

Koliko ste se zredile? jst se do 20.tedna nism nč...zdj sm pa v 21. tednom in je kr poskočila tehtnica za 3 kg.

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
   RE: Oktobrke 2011
31.5.2011 17:05:06   
jenny700
carmik..katero zimsko vrečo pa imaš?

(odgovor članu carmik)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
   RE: Oktobrke 2011
31.5.2011 20:34:51   
carmik
jenny 700 midva sva naročila voziček na http://www.otroski-vozicki.com/ voziček coletto austin...in je zraven v kompletu zimska vreča...je pa na sliki ni... sva jo pa v živo vidla in je uredu...vsaj men se zdi


(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
   RE: Oktobrke 2011
31.5.2011 21:25:41   
Nevihta123
Hej punce!

Carmik, Pokamoka, Zelenkaa user posted image čestitam za dobre rezultate user posted image

Rebecca, žal mi je za tvojo prijateljico. Najbolj grozno pri vsem je to, da 'je vse o.k.' na pregledih potem pa...groza. Upam, upam in držim pesti za vse nas, da bomo ujčkale zdrave dojenčke, ki bodo zrastli v zdrave otroke, in jih bomo lahko vzgojili v močne osebe, ki nas bodo vse preživeli.

Jenny700, Anak, in vse ostale
, ki jo še čakate - držim pesti za morfologijo.

Glede epiduralne, sem pa jaz po eni strani vesela, da mi je ta odločitev prihranjena. Zaradi poškodovane hrbtenice pri meni ne pride v poštev. Pa tudi drugače se je verjetno nebi poslužila, tudi za nazaj ko se spomnim prvega poroda, je nebi uporabila.
Se pa strinjam, da je strah pred prvim porodom res velik, in če obstaja kakšna varovalka da se boste bolje počutile in bo manj strahu, pa si le rezervirajte karkoli, da boste bolj sproščene - saj vsi vemo koliko je odvisno od tega kaj je v glavi. Če medicina lahko pomaga - zakaj pa ne!

Mi še glede opreme nič nimamo. Razen par cotkic in paketa pampersk (ki jih je blo nujno treba kupit, da vidimo kako so 'velike' ) user posted image
Ko že omenjam pleničke....katere boste uporabljale: pralne ali za enkratno uporabo?

Lepo mi bodite, pazite na sebe in svoje bušije user posted image




(odgovor članu carmik)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
   RE: Oktobrke 2011
1.6.2011 7:28:13   
nosek5
Pozdravljene souser posted image
kako lepi dnevi nas obdajajo. Čestitke vsem za lepe rezultate in lepo pozdravljene vse nove nosečkeuser posted image .

Mene pa čaka morfologija drugi teden in že komaj čakam, da vidim najino štručko. Kar se tiče EA mi tud na misel ne pride, da bi jo uporabila. Se ženske vse preveč rade strgajo, ker nimajo občutka pri popadkih za potisnit in potem potisnejo preveč in je vse narobe. To je moje mnenje. Tudi v prvo sem rodila brez in moram rečt, da je najlepše, ko veš, da si se moral za malo štručko tudi malo pomatrati. Da pa ne bo pomote, moj porod je trajal vsega skupaj 5 ur, 7 ur sem bila v porodni, ampak meni ni bilo hudega. Bi lahko šla drug dan spet rodit, me niso nič šivali, ali pa rezali. To je ful odvisno od babce, kako razteguje odprtino. Drugače je, če se ženska matra cel dan ali pa še več. Drugače je pa veliko v glavi, moraš se res čist sprostit in potem kar gre. Pa misliti pozitivno. To je glavno :)

Zaenkrat toliko, bodite v user posted image

(odgovor članu Nevihta123)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
   RE: Oktobrke 2011
1.6.2011 8:33:48   
Shilou
hellow punce.

Midva z user posted image sva odlično. Trebušček končno malo zrastel, čeprav ga skoraj noben ne opaziuser posted image Jaz sem fasala neko bakterijo, morem jemati antibiotik in vaginalne tablete 3dni. Je pa rekel ginek. da nič ne škodi malemu in da se to rado pojavlja v nosečnosti in naj ne skrbim.

Božanje trebuščka- ga pustim ker mi prija, čeprav nekih objemom pa stiskanje z ljudmi ne maram. Moj ga zmeri poboža, sestra tudi navdušena pa babica od mojega tudi. Razen tašča pa tast me niti ne vprašata kak sva z malimuser posted image user posted image čudna sorta. Imata že vnukeca pa mu vse dobesedno k riti odneseta, najinega pa verjetno ne bosta niti opazila. Ful že sedaj opažam obnašanje do mene al pa kako je bilo pri svakinji. Nevem ful me gane to, ker ne maram ljudi, ki delajo razlike pri otrocih.

Nič lepo bodite se tipkamo kaj.

Čuvajte zakladke in božajte bušije

(odgovor članu nosek5)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
   RE: Oktobrke 2011
1.6.2011 9:30:14   
pokamoka
Heeej...
Spet sem tukaj... se mi pozna, da sem na bolniški in da lahko več časa preživim za računalnikom. :):):)
Včeraj smo imeli spet šolo za starše. Na vrsti je bila fizioterapevtka. Najprej je imela predavanje o vseh možnih problemih v sklepih, medenici, kolkih, zatekanju nog... in potem smo šle v telovadnico, kjer smo uro in pol lepoooo počaaasi dela vaje za krepitev medeničnega dna, za povečano cirkulacijo krvi... povedala ja nam, kako naj delamo in kdaj naj delamo. Mi je bilo fajn. Taka prijazna gospa.

Sem pa tudi začela gledat za vozičke. Točno vem, kaj bi rada, pa nekako ne vem..:):):) Rada bi imela: peg perego GT3, ampak da bi imel 4 velika kolesa. Hmmm... sem zakomplicirala???? S tem, da sem včeraj zvedela, da se peg perego zlagajo precej na veliko, torej... nekaj podobnega bi rada imela. Pa nekako še nisem našla. Jao... Bova pa kupila novega, ker bo to najino prvo dete...

Tako.. tolk  za zdaj. Zdaj grem pa malo knjigo brati... si bom zdaj dala duška z branjem, ker do zdaj nisem nič kaj mogla zaradi preobilice dela.

Lepo se imejte in pazite nase...
pa se beremo
lp

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
   RE: Oktobrke 2011
1.6.2011 9:56:10   
pokamoka
Heej. Še enkrat
Sem prej pisala o vozičkih in sem šla zdaj malo raziskovat (namesto, da bi brala, kot sem prej napisala:):):)
Sem malo pregledala peg perego in mnenja. Ter našla vozičke mutsy... hihih... mislim, da sem našla pravi zoziček za naše dete. Pa še veliko barv imajo na razpolago. Glede na to, da nočem imeti vozička rdeče ali modre barve, je to zame odlična izbira. Kar se pač barve tiče.
Tu pripenjam link do moje izbire... Ali ima katera izkunje s temi vozički??? Bi bila vesela vsakršnega mnenja.
http://otroskatrgovina.si/otroski-vozicki/vozi-4/vozicek-mutsy4rider.html#

TAko.. se beremo kmalu spet:)
lp

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
   RE: Oktobrke 2011
1.6.2011 10:50:02   
si.pikica
čau!
jaz sem pravkar s pregleda... je vse ok, mi je naredil na hitro tudi UZ, srček bije. daljši bo pa morfologija čez 2 tedna, 13.6., komaj čakam!!!

Zelenkaa kako ti zavidam, da že imaš rezultate AC. jaz sem jo delala pred tabo, žal v ljubljani in še vedno čakam... tako da bomo še malo počakali z gledanjem vozičkov in ostalih stvari.
glede poroda... jaz bom rodila v Izoli, ker mi je najbližje pa še G imam tam. se ga pa tudi jaz zelo bojim, ne znam sicer razložit zakaj. za zdaj mislim, da ne bom uporabla epiduralne anestezije, razen če bodo proti koncu kakšne nepredvidene težave in mi bo G svetoval.
Pleničke... mislim, da bom uporabla kar tiste za enkratno uporabo.

Moje počutje je odlično, upam, da tako ostane tudi do konca.

Fajn bodite in LP vsem user posted image

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
   RE: Oktobrke 2011
1.6.2011 10:52:37   
primana
Hejla Nosečkeuser posted image !

Evo nas, včeraj sem bila na pregledu - morfologija user posted image . Da poročam. Vse je okej, smo kot iz učbenika: teden 21 2/7 vse velikosti. Z glavico je tudi že navzdol. Sem bila pa 100% prepričana da bova imela user posted image , ampak je g. povedal da bo user posted image user posted image . Sva zelooo vesela (sam da je vse okej!), ampak sva si želela punčko. Je pa rekel moj, da jih bova delala dokler ne bo punčkauser posted image .
Naslednji pregled imam 28.6.2011

Letim na malico...

Lpuser posted image



(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
   RE: Oktobrke 2011
1.6.2011 12:40:45   
Weeda
Čestitke za user posted image primana user posted image .

Najin fantek je bil na morfologiji zvit kot presta, s prstki na roki se je čez glavo čohal po podplatih na nogi, da ostalih akrobacij ne omenjam user posted image . Seveda mu še ni prišlo na pamet, da bi se pravilno obrnil, za kar pa je itak še časuser posted image .

Pleničke bova pa tudi midva uporabljala za 1x uporabo, kljub temu, da sva sicer zelo pridna pri ločevanju in zmanjševanju odpadkov. Konec koncev tudi voda in elektrika nekaj staneta, najino majhno stanovanjce pa tudi ne dovoljuje sušenja neomejene količine perila non-stop, sploh ker bomo zibali pozimiuser posted image .

(odgovor članu primana)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
   RE: Oktobrke 2011
1.6.2011 14:07:29   
Zelenkaa
Pozdravljene souser posted image

Najprej *rebecca* zanima me če si dobila od mene kakšno ZS, ker meni kaže da nisem nič poslala, pa me sedaj zanima ali si dobila ali ne.

Kar se tiče pleničk bom uporabljala take za enkratno uporabo, prve tri mesece pa še pralne. Baje da imajo v Müllerju ene dobre pleničke za enkratno uporabo.

Vsem nosečkam čestitke za vse preglede in za vse user posted image in user posted image , kateri spol zdej prevladuje pri nas oktobrčicah?

si.pikica tudi jaz sem bila presenečena ker sem dobila izvide prej kot v dveh tednih. Meni so razložili, da je odvisno kdaj pošljejo izvide, tudi od tega kako hitro se ti kromosomi razvijajo in rastejo. Očitno so pri meni pohiteli user posted image

Jaz pa gledam mal vozičke in mi je zaenkrat najbolj padel v oči Jane slalom pro, sam barve so mi pa vse po vrsti tako grde, tako da ne vem kaj bom nardila. Se mi pa ta model od vseh še najbolj dopade. Še najlepši mi je črn, sam črnega pa res ne bi imela user posted image Ah še bomo mogli malo tuhtati in gledati.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Weeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
   RE: Oktobrke 2011
1.6.2011 14:15:26   
pikomiko
Evo nas 3 iz morfologije. Vse ok. Dobila bova menda user posted image , jaz sem sicer mislila da bouser posted image , moj user posted image pa je zadel. Zdej se nama ne bo treba pogajat za ime.user posted image

Saj je vseeno, samo da bo user posted image . Niti približno pa ne mislim kupovat modrih stvari.

Čestitke vsem za user posted image in user posted image in dobre rezultate pregledov.
Tudi naš je že obrnjen na glavo, ampak spi ko top. Rokice je pa na očkih držal, ga je mogla G kar mal zbudit.user posted image

G je rekla da naj za krče v mečih jem MAGNEZOL.
Blo me je pa tko strah pregleda, da sem mela spet pritiska za izvoz user posted image .

(odgovor članu Weeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
   RE: Oktobrke 2011
1.6.2011 14:53:04   
pikomiko
Še nekaj. Jest sem slikco dobila le na 1. pregledu in na nuhalni. Danes na morfologiji pa ničuser posted image . Sem se prepozno spomnla vprašat. Moj se pa ni upal, pravi, da je stroga. A ste ve kaj dobile???

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
   RE: Oktobrke 2011
1.6.2011 16:33:02   
Weeda
pikomiko, jaz sem na prvem pregledu pri 8. tednih dobila 3 slikice, na NS pa sem prinesla s sabo CD in mi je ginekologinja zapekla cca 10 fotk in 3 filmčke, prav tako na morfologiji user posted image (vse preglede sem opravila pri svoji ginekologinji). Glede na to, da imava tudi že kar nekaj 3D fotk, se posebej za 3D/4D ne bova odločila.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
   RE: Oktobrke 2011
1.6.2011 17:45:34   
Anonimen
ojla,

čestitke vsem za uspešno morfologijo. user posted image  user posted image  user posted image  Bom danes bolj hitra in kratka k nimam nobene prve volje. Mi smo zakorakali v 22t, madonca gre hiiiitrooo.

Zelenka: nisem dobila nobenega ZS-ja. Zgleda da ima RR spet fleše.


(odgovor članu Zelenkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
   RE: Oktobrke 2011
1.6.2011 20:03:20   
nanita
IZVIRNO SPOROČILO: Janja506

Pozdravljene,

vem, da je to vprašanje še za določene prezgodaj ampak me vseeno zanima, če ste že izbrale bolnico, kamor boste odšle rodit?
Namreč jaz sem bila do sedaj prepričana, da bom šla v Maribor, odkar hodim na telovadbo za nosečnice na Ptuj (vodi jo babica iz porodnišnice Ptuj), sem začela oklevat. V mislih pa imam še bolnico v Murski Soboti, kjer imajo epiduralno na voljo 24h. V Mariboru je možna samo med tednom od 8-15h.

Torej, kam boste šle in zakaj?

Hvala


Jaz sem se odločila da grem rodit v Celje zato ker mi je najbližje. Se znamo še s katero oktoberko tam srečat:) Bi blo lušno.

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




babyshower
Lelly28 RR

Ali so vam prijateljice oz. ste si same pred rojstvom otroka pripravile praznovanje (babyshower)?

da (11%)

ne (89%)


Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!