pamb
|
HEJ! Ženske, ko berem, za kolko ste se kaj zredile, je meni kr grozno... jaz sem sedaj v 17.ted, pa sem pridelala že dobre 4 kg, tud trebušček se mi že vidi... res je, da zdaj več pojem čez dan, jem večkrat in po malo, zvečer se ne nažiram, če sem res lačna, pojem kako sadje ali jogurt... kile pa kr pridno rastejo... pozna se tudi, da sem nehala kadit in zdaj zjutraj zajtrkujem pred službo, prej sem pa spila kavo, zraven pa cigaret (zelo zdrav začetek dneva, vem...)... katero kaj hrbtenica oz. križ boli? mene zadnja dva tedna kar matra... zjutraj (že zdaj) komaj vstanem iz postelje, sploh na levo nogo se težko postavim... za popi.... čez dan je pol ok, ko sem aktivna, zvečer pa spet... dobila sem od kolegice to blazino za dojenje, http://www.blazina.com/Slike_blazine.html in je res super že sedaj, jo sama uporabljam za lažje spanje na boku... mogla bom začet delat neke vaje za hrbtenico... drugače pa sem kar vredu, prejšnji teden sem imela pregled pri G, je bilo vse ok... spet sem dala kri in vodo za preiskave, (toksoplazmoza je bila prvič neg.), v ponedeljek pa se grem še na morfologijo naročit... "rebecca", mislim, da nas je kar nekaj, ki čakamo ta tvoj paket midva sva oba zagreta za to idejo... za otročka še nisva nič kupovala, se pa že paseva med otroškimi policami, poleti (julij...) bova začela z urejanjem otr. sobe in takrat tudi začela z nakupi... pogovarjala sva se tudi že o imenih... pa sva ugotovila, da imava čist kontra "okus" kar je meni všeč, njemu ni in obratno... nosečnice iz mb in okolice, če ne prej, julija, avgusta bomo zorganizirale prvo srečanje, ne? kasneje pa bomo z vozički ob dopoldnevih delale gužvo v Evroparku... hehe LP vsem, pa izkoristite vsak sončen dan (kak fajn, zdaj jih bo vedno več...)
|