Anonimen
|
ojla punce, jooooj, kolk časa se že nism oglasla. Uglaunem, še vedno so prisotne slabosti in bruhanja, tko da sm kr shujšala. Sicer se res trudim jest in to predvsem tist kar mi paše, ker še to gre prevečkrat ven. Sem že takooooo sita in utrujena od tega, da bi rada že konc vsega skp. No, ne nosečnosti, moja pikica je moja za zmerm, sam res mi ni lušno. Tko sem izčrpana, cele dneve samo ležim, zvečer sem pa že vsega sita. Vsaj to mam mir, da se zvečer res vse umiri, spim ko polhec in doooolgo v jutro potegnem, čeprav preko dneva večkrat po malem spim. Njajbrž sem od vseh teh slabosti in bruhanja tok izčrpana, da bi kr spala. Drugač pa sm danes točno 11t srečka (joj, še zdaj ne dojemam-ok, razn bruhanja), in mam drug teden v sredo nuhalno, potem čez 14 dni pa spet pregled. Starši (bodoči stari starši) že vedo in so presrečno, sploh moja mami, njegovi so bol hladni, ma ne sam do tega, do vsega. So posebne sorte ljudje in se nit ne obremenjujem ne sekiram. Sm se navadla v teh 9. letih. Povedala sem tud v službi, že zaradi tega, ker sem na bolovanju in bom do konca, in je bil direktor (zaposlena sem v vrtcu) popolnoma vesel in je dvakrat spustu solzico. Halo, me je pa presenetil, na fuuuuul. Zmer sm misnla da ima hladno srce, pol pa tkole. In mi je čestital in objel, pol k sm rekla da mam rok točno en dan po mojem RD pa spet ves solzen. Tko no, prijetno mi je blo. Potem pa mi je povedal še za to solidarnostno pomoč, ki ti pripada, če si več kot 3 mesece na bolovanju. Ko bom dopolnila 3 mesece bolovanja boba spisala nek papir in bom dobila denarno pomoč (reku je da cca 500€), ki mi pripadajo po kolktivni pogodbi. Tko da puce, ki ste na bolovanju, povprašajte glede tega, men se je zdelo neverjetno. In ej, 500€, halo, ni malo dnarja. Am, kaj naj še napišem. Ja, ful sem vesela da nas je toliko in da še kar prihajate nove, jupiiii. Kok se bo to klepetalo. Komej čakam da se slabosti poslovijo, potem obljubim da bom večkrat kaj napisala. lana777, kje si, kako si? Mislim nate, javi se kaj. oktober11, sončica25, marjanita, Klara-1 ... in še vse nove, ki sem jih pozabila naštet ... DOBRODOŠLE!!! Aja, to sem hotela pokomentirat. Zgledada smo oktobrske mamice vse bolj slabovidne, hehe. Jst mam tud dioptrijo (-1.75 in -2) in resnično upam da bom rodila povsem naravno. No, moja sestrična ima dioptrijo -4 in -5 (tam okol) pa je septembra rodila povsem normalno, brez EA, nič ni bla šivana, nič. Amapk ok, to je odvisno že od vsake posebej. Pričakujem pa, in vem, da se mi bo po porodu, ravno zaradi napenjanja, dioptirja malce poslabšala. Eh, bomo že, sam da bo detece ok. Sej tud otroček na začetku ful motno vidi, pa se bova pač oba bolj megleno gledala. To sem še hotla povedat, pa ne vem če sem tu zasledila al na kašni drugi temi. Res da je še absolutno prezgodaj, pa vendar. Jaz se skoz nagibam k pralnim pleničkam in ne za enkratno uprabo. Tiste, ki ste že mamice, imate kaj izkušenj o tem? Sicer so cene take, da te adijo pamet, ma po tolkih letih dela v jaslih in toooolkih opečenih ritkah, me kar zaboli, da bo moj otrok imel "prežgano" ritko do krvi. Saj vem da so lahko različni vzroki, pa plenice pa ... ampak pač tko razmišlam. Mate kakšno oizkušnjo? Joj, zdej morm pa res nehat klofat. Nekaj časa me ni, pa napišem ceeeel roman. Morm večkrat pridt mim. Punce, uživajte v pomaldi, prekrasno se je začela.
|