pokamoka
|
heeej Se še jaz oglašam... ste se kar lepo razpisale:):):) Prav je tako:) Gibi se menda začnejo čutit pri 17. tednu. Tak je meni G rekel, ker sem mu rekla, da mi je vse skupaj tak smešno, ker itak nič ne čutim, slabosti so že precej pojenjale, okrog pasu se pa tut še nisem razširila tolk, da bi me motilo pri oblekah... Čeprav... včeraj in danes sem si morala v avtu odpeti gumb in malo zadrge, ker sem čutila, da je mogoče preveč tesno:) Šola za starše... in vozički... uuu... midva še kar ne razmišljava o tem. Sploh ne o vozičkih, tak da nimam pojma o znamkah in modelih. Bo to še malo počakalo:) Za šolo za starše pa si moram še pogledat, kdaj to pride pri nas... hmmm... bi pa vsekakor to naredila pred poletjem... ker potem v septembru ne morš vedet, a bo šlo vse po planu, al ne... No, jaz sem bila včeraj na pregledu pri svojem G in danes na NS:):):) Samo okrog dr. hodim:) No, že včeraj mi je moj G rekel, da je videti vse o.k., je pa mali prav skakal... madona. Je rekel G: uuuu, je pa precej živahen:) Dobila sem materinsko knjižico, vzelo so mi kri za vse te preiskave... sem se pa zredila za 1,5 kg, kar mi je čisto o.k., čeprav je tako s temi tehtnicami... jaz se bom zanašala na mojo doma, ko se tehtam zjutraj, ko ustanem, samo v spodnjem perilu. PDP so mi zračunali na 10. 10. Danes na NS sva pa z možem še lepše videla svojo pikico:):):) Sva bila v Dravljah in je bila dr. Reševa... fuuuuul fuulll prijazna, vse pove, vse pokaže, vse razloži. Rezultati so dobri... sem pa vseeno dala še kri, da mi naredijo DHT. Nimam več pod trideset let... tak da... za vsak slučaj. Danes je pa pikica bolj počivala, nekaj je usta odpirala in se z rokicami čohala po glavi:) Tak zanimivo je vse to videt, res. Me je vprašala, če bi rada vedela za spol, pa sva rekla, da ne, ker pač nočeva. Mi je pa G rekel, da to na NS ni čisto sigurno glede spola, ker testisi se razvijejo šele v 17-em tednu. hmmm... torej zdaj, ko sem v 12. tednu in 2 dni, je še vse v zametkih. PDP mi je zračunala na 12. 10., kot sem ga že sama. Je upoštevala, da sem zanosila preko postopka in tako se računa od dneva punkcije... ker se pač natančno ve, kdaj je bila zadeva združena. Naslednji pregled imam šele 3. maja... jao, kar pet tednov je do tam, ne vem, kak bom zdržala. Bodite lepo... in pazite nase:):):) pa pa
|