|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
28.3.2011 17:09:38   
babkaa
hej!

joj, še vedno mi je skozi celi dan slabo... vedno nekaj jem, sem že cela napihnjena, mi gre že hrana na živce....upam, da bojo slabosti čimprej izginle, v sredo bo 11tednov. kaj pa vam je še tudi vedno slabo?
prsi me ful bolijo, pa zadnje par dni ful slabo spim oz. težko zaspim.... bo že! pregled imam čez dobrih 14 dni - komaj!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 701
   RE: Oktobrke 2011
28.3.2011 21:04:38   
Klara-1
Pokamoka, tudi jaz ima kar ene črne scenarije v glavi :S. Sploh ne morem uživat v nosečnosti.

In danes spet rjav izcedek in krči v trebuhu. V sredo imam pa zagovor diplome. Vse je na kupu. Meni se pa meša in pol samo jokam in nisem za nikamor. user posted image Zjokam se ob vsaki sliki dojenčka, ob vsaki nosečnici, ki jo srečam ali mamici z vozičkom... Ah, najbolje da grem spat.

Pazite nase in na svoje sončke.

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 702
   RE: Oktobrke 2011
29.3.2011 9:54:33   
*pujsapepa*
Hoj!
Včeraj sem imela pregled in z mladičkom je vse bp, še več, G je rekla, da je že zdaj pravi divjak. HB, ker sem jaz še vedno čisto povožena. Še vedno mi je na polno slabo, moti se mi, utrujena sem do fula. Katastrofa! Tako da so mi podaljšali bolniško do naslednjega pregleda - 19.4.
NS pa 5.4. v bolnici SG

user posted image Bravo za vse tiste, ki vam ni več slabo (in še bolj tiste, ki vam sploh ni bilo).



(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 703
   RE: Oktobrke 2011
29.3.2011 10:09:51   
sončica25
zdravo user posted image spet jaz.....user posted image user posted image
sensiTive, ja dolgo sem zdržala in še bi pa nama khm nekako ne uspeva pri cartanju in ko me je vprašal zakaj hudiča se ne sprostim(ker to traja že odkar vem da sem user posted image in očitno imam v glavi da bi šlo lahko kaj narobe) in sem mu mogla povedat....sem pa hotla še mal počakat ker je moj dragi ena taka čveka da ponavadi kaj veselega vedno pove svojim staršem...no, sej sem jst tud vesela sam sem rekla da bi počakala do NS samo zato da vidim če je vse ok...sva se pogovorila in presenečena sem ker je je to sprejel popolnoma normalno in je rekel če si pač jaz želim da še ne zvejo, da bo pač počakal.....user posted image user posted image pa še na NS hoče it z mano...pa ga nisem nič prosila da naj gre....ja res je veseluser posted image user posted image

kar se pa tiče slabosti......še vedno ni minilouser posted image .....zdaj se zjutraj sicer silim vsaj nekaj pojest...ampak mi ne uspeva prevečuser posted image ....in mi tudi nič ne paše....ima katera kakšen poseben recept oziroma hrano, katero bi lahko jedla??pa utrujena sem tud kar naprejuser posted image user posted image ....že dva dni bi samo spala....problem je samo v tem da se daleč vozim v službo in se mi zdi da me je včeraj dvakrat za sekundo kar zmanjkalo.....no, edino kar je pa fajn je pa to, da lahko še vse normalno oblečemuser posted image ...pa da bušija še ni za videtuser posted image aja, jaz imam NS v Domžalah pri dr. Strah in vam bom vse poročala kako je blo.lep dan vam želim!!user posted image


(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 704
   RE: Oktobrke 2011
29.3.2011 14:17:00   
peewee
Lep pozdrav vsem bodočim mamicam :)

No, pa naj še jst povem svojo izkušnjo, ki je bila več kot presenečenje. Stara sm 23 let, z obale, s tem, da sem se pred 5 mesci preselila "začasno" v LJ, in takrat se mi je začelo življenje obračat v popolnoma novo smer. S fantom sva skupi 5 mesecev in ker sem jemala kontracepcijske tablete že nekaj časa, nisva bila dodatno zaščitena. Počasi se je začelo dogajat ... slabost, povečanje prsi, spreminjanje razpoloženja ipd. Bol iz šale kot zares, sva se ob takih znakih norčevala, da sm noseča :) Dokler ni postajalo vse bolj čudno, da so moje prsi vedno večjeuser posted image Takrat sva se odločla naredit test. Na najino velikooo presenečenje je bil pozitiven :D Sprva je bil to zelo velik šok, takoj naročitev pri ginekologu in razmišljanje kaj in kako, saj nisva dolgo skupaj. Pri ginekologu sva zvedla, da sem že v 9. tednu nosečnosti, kljub temu, da sm jemala kontracepcijo in imela menstruacijo (sicer bol blago, ampak kaj ko tega ne povežeš, če si zaščiten). 1. reakcija je bila, da sem se naročila na splav, ker ga lahko narediš do 10. tedna. Seveda sva bila oba zelo proti splavu in po dolgem pogovoru, čeprav se nisva v redu poznala, sva se odločla, da otročička obrživauser posted image . Sprva me je bilo strah, kako in kaj, ker je to moja 1. nosečnost in zdelo se mi je, kot da ne bo vse ok. Včeraj sva bila pa na nuhalni in dobila rezultat 1:5000, tako da sm zdej mal pomirjena. Zdravnika sva vprašala tudi za test dveh hormonov, pa nama ga je odsvetoval glede na rezultat 1. testa. Je pa še vedno za oba, kr velik šok, ker je bilo zelo nepričakovano. Mislim da bom dokončno dojela, ko bom imela svojega otročička v naročju. Imam pa PDP 4.okt.2011.

Tako to so moje izkušnje do sedaj :)

Lp, in srečno vsem bodočim mamicam :D

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 705
   RE: Oktobrke 2011
29.3.2011 16:54:49   
pikomiko
Hoj, hoj.

Mene pa zanima, če ste ve nosile kakšno posebno spodnje perilo, ko ste bile noseče? Jest sem bol laik  še. Vem za nedrčke, če pa tud hlačke obstajajo pa sem v dvomihuser posted image . A sem trapasto vprašanje dala, a?

Pa pa oktobrčice

(odgovor članu peewee)
Neposredna povezava do sporočila: 706
   RE: Oktobrke 2011
29.3.2011 20:11:55   
ŽanaTaja
Hej punce...
Po dolgem času se mal oglašam...končno so me minile te slabost in zdaj sem res presrečnauser posted image

V ponedeljek imam NS in komaj čakam, da vidim kako napreduje moj pikec v trebuščkuuser posted image

Danes in včeraj sem poslšala z AS srčka...jooojj ker občutek ko slišiš to srčece kako hitro bije in njegove premike...naprecenljivouser posted image user posted image user posted image

Ja nč lepo se imejte, grem se mal stisnit k možeku...pikica že spi ta velik fant pa gleda dvd..
Lepo noč vsemuser posted image

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 707
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 8:59:42   
sonc7nica
ŽanaTaja, kje pa imaš nuhalno? :) Tudi jaz jo imam v ponedeljek in sicer v Domžalah pri Strahovi..

Lep sončkast dan vsem user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 708
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 10:56:39   
primana
Hej hej nosečke! user posted image

Najprej dobrodošla peewee in vse druge.
Vas berem, sam za kaj napisat pa skoraj nimam časa. Mi dva sva bila v ponedeljek na NS in videla najno pikicouser posted image . Velika je 5.2cm in vse je vredu. Je bila dr. Strahova zadovolna. PDP ostaja 10.10. Je pa zaspanka naša pikica, šele ko sem poskakovala po sobi se je zbudila za par sekund in zaspala nazajuser posted image . Tako da videli smo vse, prstke, nogice, srček, ... Prav lepo je bilo. Sicer nosim zelo v križu, tako da je bila vidlivost bolj slaba, ampak videli smo seuser posted image . Včeraj pa sem bila na pregledu pri G. Dala kri vodo, dobila materinsko knjižico. Zredila sem se za 4 kg, upsuser posted image , tako da sem jih malo slišala... Več pit, pa manj jestiuser posted image . Sedaj ko mi ni več slabo, bom lahko spet začela normalno jesti in mal bolj paziti, ma med slabostjo to res ni bilo mogoče. Je pa pikica včeraj imela žur, tako da sem je videla kako je skakala sem pa tja, je blo prau zanimivouser posted image .

Evo toliko od mene, upam da bom bolj pridna s pisanjem.
Pri nama je sedaj novica javna, tako da kmalu bodo že vsi vedeli, da tudi midva pričakujevauser posted image .

Še za na seznamček: naslednji pregled 3.5.2011

Lep sončkast dan, ta teden moram izkoristit, ker s ponedelkom se zaposlim user posted image .



(odgovor članu sonc7nica)
Neposredna povezava do sporočila: 709
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 12:03:58   
Janja506
Jaz imam pa jutri NS pa tudi že komaj čalam. Sem pa sicer včeraj imela tudi UZ, pa je bilo vse ok. Naš otročiček je pa pravi divjak, še na slikici se samo lobanja vidi, ker je ravno odskočo.

Kdaj bomo pa začele čutit te premike? Ve katera?

(odgovor članu primana)
Neposredna povezava do sporočila: 710
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 12:06:03   
drejčy

Zdravo punce!Se po dolgem času spet oglašam,...Berem pa vas itak pridno user posted image Takole - danes sem bila na pregledu in s pikico je vse v najlepšem redu user posted image Veliki smo skoraj 3cm mi pa je danes G napisal dva pdp datuma.Po zadnji M je datum 30.11 po UZ pa 24.11.Po moje bo potem bolj držalo tisto, kaj pokaže UZ user posted image Drugače je moje počutje vredu, na trenutke občutim rahle slabosti.

Klara-1 kaj to berem da maš ene črne scenarije v glavi user posted image .Brž proč s takimi mislimi in misli na svojo pikico in da bo vse vredu.Mogoče maš res vse na kupu in ti je pol oproščeno.Vso srečo z diplomo, potem pa da se samo še smeješ user posted image

sončica 25 pravilno si se odločila da si svojemu dragemu povedala veselo novico.Verjamem, da se bo dražal obljube, obenem pa mu boš omogočila da gre s tabo na NS in tudi on vidi vajino pikico

peewee dobrodošla in čestitam za pravilno odločitev, da obdržita pikico.

pikomiko ko sem bila prvič noseča sem nosila izklJučno bombažne hlačke.Meni ni bilo pomembno ali so bile navadne ali tangice, le da so bile bombaže.Je najmanjša možnost za kakšna vnetja,...


Pa tudi vsem ostalim puncam, katere nisem omenila, želim polno pozitivnih misli in da vam - nam nosečnost čim lepše mine.Sedaj bodo počasi začeli rasti bušiji, potem s časoma premiki otroka,...Same lepe stvari nas čakajo user posted image



(odgovor članu primana)
Neposredna povezava do sporočila: 711
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 12:53:18   
ellaMarela
Pozdravljene punce.

No, da se še jaz malo javim. Danes sem imela tudi jaz dolgo pričakovani prvi pregled. Vse je v najlepšem redu, je pa naš pikec prstek vlekel med pregledom. Kako se raznežiš, ko vidiš, da je vse ok, da srček bije,... Do pregleda imaš skoz neke mešane občutke. Ko pa vidiš, da je vse tako kot mora biti, je pa svet zelo lep.

Naslednji pregled skupaj z nuhalno pa imam 13.4.
 
Vreme je pa res fenomenalno. Mi je tako fajn, da sva lahko s hčerko ves popoldan po službi zunaj. Ko je pa treba v hišo, je pa tak jok, da je prav grozno.

Me pa nekaj zanima (sem ginekologa pozabla vprašat), tiste, ki že imate otroke: Ali otroške bolezni (npr. 5. ali 6. otroška bolezen,...) lahko vplivajo na nosečnost?

Lep sončen dan.

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 712
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 13:42:23   
Anonimen
Punce, končno se vam upam pridružit, čeprav vas že od začetka berem. Zaenkrat bom še anonimna, ker je v prejšnji nosečnosti prehitro vse prišlo na dan in se ni dobro končalo, tako da...
Danes sem bila na pregledu in je vse OK - srček bije, velikost 20mm pa ustreza 9t2d. Vesela nenormalno, ker sem imela v pol leta že 2x zaporedoma splav. Zadnji januarja letos in sem zanosila ponovno, preden je prišla M. user posted image Torej, določen PDP glede na UZ 31.10., na NS sem se naročila pri dr. Strahovi, ampak še nimam datuma. Doma imam eno čebelo, ki bo naslednji mesec stara že 2 leti, tako da komaj čakamo, da dobi družbo. user posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu ellaMarela)
  Neposredna povezava do sporočila: 713
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 13:42:51   
Anonimen
Aja, naslednji pregled 11.05. user posted image

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 14:20:24   
ŽanaTaja
sonc7nica v Mb imam pri Pelkičevi..tokrat sem se odločila zanjo, ker sem bila pri njej na morfologiji ko sem  bila noseča z Kiaro (lani) in se mi je zdela izredno super, full full se ti posveti res...neverjetna...
Sem bila pa pri Dr Strahovi lani na nuhalni in je tudi super, sam pač sem rekla, da grem v mb, ker bi še rada nečakinja šla zraven pogledat.

Gibi se pa čutijo čist odvisno okol 17t če si že 2, 3 prvič sem jaz Žana začutila pri 19t...so mi pa že prjatlce rekla, da so čutile v 15 t..tko da bodi pozorna...še mal pa bomo tudi me čutile te metuljčke in kmalu orng brcike:)


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 715
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 14:35:41   
Anonimen
čau punce

uaaaa, jst sm pa tko srečnaaaa. Sva ravnokar prišla iz nuhalne. Vse OK, BP... skratka super. Mali/a je nakaj mahal z rokicami, smo se kar nasmejali. Rezultat je zelo dober, me je G kar nekajkrat pohvalila, da glede na mojo starost (27 user posted image ) mam izvide oz. rezultate za 11. letnico in je tveganje zelo zelo nizko. Je rekla da sm jo presenetla. Ma sej ni važn, sam da je vse ok. Vidli smo možgane, trebuh, obrazek, nogici, rokici, pol je nek jetra kazala al kaj vem kaj, poslušal smo srček, ki je bum bum bum, in je rekla da je super, skartka vse kot more bit. Sva tkoooooo vesela, joj kako je lepo. Vsem vam privoščim tak občutek. Veliki smo 6 cm (teme-trtica), dobila sva še dve sliki in je bilo narejeno. Bila sem pa kar tu pri nas v Postojnski porodnišnici, nuhalno mi je delala ena G ki je ne poznam sicer, ampak je bila zelo vredu. Vse pokazala, povedala...
No, po UZ mam rok 9.10, ampak bom kar pustila 12.10, mi je lepši datum. user posted image  Po nuhalni sem pa šla kupit dve tuniki zame - kar v Kik, sem kupila dve za 10€, so pa kao dekliške, ma itak sem bolj drobne postave tko da vzamem št. 170-182 in sem kot not v žakelčku. Za čez poletje bodo idelane, so lahke, tanke, pa tako kjut barve, komaj čakam. Pol sva šla z mojim dragim še v baby center, samo pofirbcat vozičke, in itak majo tle pr nas ful mal izbire, ampak pogledat ni greh. Tako al tako pa se meni dopadeta ali Quinny Speedy ali Jane slalom pro. Eden od teh dveh bo padu. Sicer se bolj nagibam za Jane, sploh ker mam potem možnost dobit košaro in lupinico, ki ju moja sestrična ne rabi več pa bi pri tem prišparala. No, sej mamo še čas za se odločat.

toliko od mene, bežim na sonce. Aja, slabosti so še, ampak v precej manjši obliki tko da ja, zgleda da more it mim.

Punce, prekrasen sončkast dan vam želim še naprej.

(odgovor članu ŽanaTaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 14:39:56   
oktober11
evo, pa je tudi meni uspelo priti do računalnika user posted image
rahlo me živcira ta nosečnost, ker nimam pojma če je s fižolčkom v meni vse v redu, glede na to da se mi trebuh še vedno nič ne pozna in ker nimam slabosti user posted image torek, ko imam ginekologinjo in obenem NS se mi zdi tak fejst oddaljen... eh, bomo že nekak, na začetku je res težko ko sploh ne veš da si noseč user posted image
me pa zanima če gre katera mariborčanka, oz. katera user posted image iz okolice mb v ponedeljek v prvo šolo za starše? bo s katero šel zraven fant? meni je sestra pri ginekologinji rekla da ni potrebno, vendar če bi fant izrazil željo da bi šel z mano, bi šla z njim...

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 717
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 14:41:02   
oktober11
*rebecca*, čestitam user posted image

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 718
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 15:08:01   
Janja506
oktober11: Kam greš v šolo? Preko UKC MB ali kam drugam?
Jaz planiram to nekje v maju, odvisno kako bo kaj z diplomsko nalogo, časom in energijo.

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 719
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 15:15:19   
oktober11
jaz grem kar v ZD na Vošnjakovo. mam tam ginekologinjo, in mi je sestra rekla naj se čimprej tega prvega predavanja za starše udeležim. bo pa v ponedeljek ob 16:00. baje nam bodo razložili neke osnovne zadeve v zvezi z nosečnostjo, tak da po moje ne bo preveč dolgo trajalo.

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 720
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 15:50:44   
Anonimen
rebecca, čestitke tudi od mene! Super za dobre rezultate. Gledat svojo pikico tako dolgo na ekranu je pa itak nekaj najlepšega. user posted image

auser posted image

(odgovor članu oktober11)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 17:08:45   
pokamoka
heeej
Se še jaz oglašam... ste se kar lepo razpisale:):):) Prav je tako:)

Gibi se menda začnejo čutit pri 17. tednu. Tak je meni G rekel, ker sem mu rekla, da mi je vse skupaj tak smešno, ker itak nič ne čutim, slabosti so že precej pojenjale, okrog pasu se pa tut še nisem razširila tolk, da bi me motilo pri oblekah... Čeprav... včeraj in danes sem si morala v avtu odpeti gumb in malo zadrge, ker sem čutila, da je mogoče preveč tesno:)

Šola za starše... in vozički... uuu... midva še kar ne razmišljava o tem. Sploh ne o vozičkih, tak da nimam pojma o znamkah in modelih. Bo to še malo počakalo:) Za šolo za starše pa si moram še pogledat, kdaj to pride pri nas... hmmm... bi pa vsekakor to naredila pred poletjem... ker potem v septembru ne morš vedet, a bo šlo vse po planu, al ne...

No, jaz sem bila včeraj na pregledu pri svojem G in danes na NS:):):) Samo okrog dr. hodim:)
No, že včeraj mi je moj G rekel, da je videti vse o.k., je pa mali prav skakal... madona. Je rekel G: uuuu, je pa precej živahen:) Dobila sem materinsko knjižico, vzelo so mi kri za vse te preiskave... sem se pa zredila za 1,5 kg, kar mi je čisto o.k., čeprav je tako s temi tehtnicami... jaz se bom zanašala na mojo doma, ko se tehtam zjutraj, ko ustanem, samo v spodnjem perilu. PDP so mi zračunali na 10. 10.
Danes na NS sva pa z možem še lepše videla svojo pikico:):):) Sva bila v Dravljah in je bila dr. Reševa... fuuuuul fuulll prijazna, vse pove, vse pokaže, vse razloži. Rezultati so dobri... sem pa vseeno dala še kri, da mi naredijo DHT. Nimam več pod trideset let... tak da... za vsak slučaj. Danes je pa pikica bolj počivala, nekaj je usta odpirala in se z rokicami čohala po glavi:) Tak zanimivo je vse to videt, res. Me je vprašala, če bi rada vedela za spol, pa sva rekla, da ne, ker pač nočeva. Mi je pa G rekel, da to na NS ni čisto sigurno glede spola, ker testisi se razvijejo šele v 17-em tednu. hmmm... torej zdaj, ko sem v 12. tednu in 2 dni, je še vse v zametkih. PDP mi je zračunala na 12. 10., kot sem ga že sama. Je upoštevala, da sem zanosila preko postopka in tako se računa od dneva punkcije... ker se pač natančno ve, kdaj je bila zadeva združena.

Naslednji pregled imam šele 3. maja... jao, kar pet tednov je do tam, ne vem, kak bom zdržala.

Bodite lepo... in pazite nase:):):)

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 722
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 18:04:23   
babkaa
oktober11 jaz bom tud šla v pon v šolo, je tak že skoraj prepozno, ker je prvi del za prvo trimesečje... ze mi zdi!?! jaz pa imam komaj v sredo pregled, NS pa še nasl. sredo. aja, jaz sem pa mislila, da morema it oba?

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 723
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 18:59:22   
Klara-1
Punčice moje drage, jaz sem danes diplomirala in sploh ne dojemam še :).

Pa še eno vprašanje... a ima katera vnetje? Meni je prejšnji teden G napisal ene globule za zvečer vstavljat v nožnico, pa ni nič bolje. Me tolk nervira to, ko skozi nekaj kaplja in srbi. V petek grem itak kri dat pa moram povedat, da najdeva drugo rešitev.

Pazite nase.

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 724
   RE: Oktobrke 2011
30.3.2011 19:03:45   
sensiTive
Klara-1, čestitke za diplomouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?