pamb
|
Končno je tu vikend, ko imam malo več časa in lahko v miru preberem vrstice, ki ste jih pisale. Pri meni je počutje nespremenjeno, tu pa tam mala slabost, takrat moram nekaj malega pojest, pa je bolje. Pridobila sem že skoraj 2kg Se pa zadnja dva tedna večkrat ponoči zbujam... ali moram na wc, včasih pa kar tak brez razloga... in pol težko nazaj zaspim... to se mi pred nosečnostjo ni nikoli dogajalo... Lana777 za seznamček ti bom podala še nekaj mojih podatkov: stara sem 28let, to bo moj prvi otrok, prihajam pa iz okolice MB. Pregled za nuhalno svetlino imam 18.4.2011. Kako kaj pazite na prehrano? Česa se izogibate in česa sedaj pojeste več, kot pred nosečnostjo? Glede na to, da je moj izvid toksoplazmoze negativen, se pazim, da ne jem suhomesnatih izdelkov, bifteka itak ne, tudi paštet se izogibam, morskih sadežev... Zelenjavo pa dvakrat bolj operem, preden jo jem... Ful mi pašejo mlečni izdelki, jogurti, mleko... že prej sem jih imela rada, s tem, da mi zdaj bolj odgovarjajo navadni jogurti... Kombinacija tekoči navadni jogurt v eni roki, ter sveža banana v drugi je najboljša kombinacija trenutno in je skoraj vsak dan na mojem jedilniku za zajtrk ali malico. Kako pa s pitjem kave in cigareti? Jaz sem prej spila mogoče 2-3 kave na dan (od tega ste bili 2 iz delikomata, ki jih imamo v službi)... odkar vem za nosečnost, sem cigarete takoj pustila in mi sploh ni bil problem nehat (hvala bogu) in zdaj že 1 mesec ne kadim , spijem pa še kakšno kavico na dan, včasih tudi ne.... kako kdaj... sem pridna, ne? hehe Kdaj boste šle po kakšna nosečniška oblačila in kam? Jaz bom čez kaka dva ali tri tedne morala iti po kakšne hlače. Nikoli nisem v nobeni trgovini gledala "nosečniških kolekcij"... vem, da jih ima H&M, pa Lavie je tud v MB... Še katera druga? Jaz se bom kar do Gradza v Seiersberg shoping center odpeljala... imajo full večjo izbiro vsega, tako da je verjetno tudi kolekcija za nosečnice bolj pestra. Lep vikend vsem , pa se beremo... Papa
|