Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 9:00:14
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jutro rina22 daj ne sračkaj ga...pridi na kavo, sprosti se boš videla da ti bo lažje v družbi. Pa rada bi te končno spoznala . Botrca, tudi jaz si res želim spoznati vse vas, katerih še ne poznam, ampak danes RES nisem dobra družba In na žalost nisem taka oseba, da bi lahko težave pustila doma Sicer sem pa včeraj posredno zvedla, da moj dobi ju3 službeni avto, tak da, zdaj pa res, ko bova imeli avto, bova prišli na kavico Če pa bova šla narazen, pa si bom tak neki avto nabavla. Zdaj je pa dost tega (mislim, takega življenja, kot ga živim..)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 9:08:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jutro rina22 daj ne sračkaj ga...pridi na kavo, sprosti se boš videla da ti bo lažje v družbi. Pa rada bi te končno spoznala . jutro podpis - rina pridi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 9:22:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jutro rina22 daj ne sračkaj ga...pridi na kavo, sprosti se boš videla da ti bo lažje v družbi. Pa rada bi te končno spoznala . Botrca, tudi jaz si res želim spoznati vse vas, katerih še ne poznam, ampak danes RES nisem dobra družba In na žalost nisem taka oseba, da bi lahko težave pustila doma Sicer sem pa včeraj posredno zvedla, da moj dobi ju3 službeni avto, tak da, zdaj pa res, ko bova imeli avto, bova prišli na kavico Če pa bova šla narazen, pa si bom tak neki avto nabavla. Zdaj je pa dost tega (mislim, takega življenja, kot ga živim..) PRIDI, PRIDI.....PIKA ...BOMO SKUPAJ TARNALE...KER NISI EDINA, KI IMA TEŽAVE S SVOJIM....midva že od sobote ne govoriva
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 9:23:41
|
|
|
|
botrca
|
Bambixx kaj edini bova ...grem rajši se obečt pa via vaja....Mb
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 9:51:34
|
|
|
|
elevitka
|
kaj ti si še tud tu botrca ?????? midva sedaj greva od doma see ya
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 10:49:29
|
|
|
|
arabela*
|
morning... Kuham, pospravlajm...malečke se igrata
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 12:20:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jutro rina22 daj ne sračkaj ga...pridi na kavo, sprosti se boš videla da ti bo lažje v družbi. Pa rada bi te končno spoznala . Botrca, tudi jaz si res želim spoznati vse vas, katerih še ne poznam, ampak danes RES nisem dobra družba In na žalost nisem taka oseba, da bi lahko težave pustila doma Sicer sem pa včeraj posredno zvedla, da moj dobi ju3 službeni avto, tak da, zdaj pa res, ko bova imeli avto, bova prišli na kavico Če pa bova šla narazen, pa si bom tak neki avto nabavla. Zdaj je pa dost tega (mislim, takega življenja, kot ga živim..) ojoj..... če ti je mi lahko kaj več na zs napišeš
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 12:33:15
|
|
|
|
majakla
|
Daaan Kavica je bila zame kratka, ampak sladka. (No, tak ne kot od Ly ). Elevitka: moram ti to povedat, Nik bil pri babici priden v nulo, še na previjalni je mirno ležal, kar pri meni ni šanse brez čaja oz. šajšeka in NIKAMOR ni plezal (je bla moja mami že pametna, češ, da se je ukvarjala z njim), pazi to ... sva se igrala s kockami, ni bla minuta, že šus - je že bil na omari pred tv, sem mu šla po čaj - je že bil na pisalni ... ... pa ga jaz vedno skregam, se derem NEee..., mu ne dovolim. No tolko o MAMAh, ali kot bi rekel Matcarin pikec MA ... ... ... MAh.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 13:18:09
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daaan Kavica je bila zame kratka, ampak sladka. (No, tak ne kot od Ly ). Elevitka: moram ti to povedat, Nik bil pri babici priden v nulo, še na previjalni je mirno ležal, kar pri meni ni šanse brez čaja oz. šajšeka in NIKAMOR ni plezal (je bla moja mami že pametna, češ, da se je ukvarjala z njim), pazi to ... sva se igrala s kockami, ni bla minuta, že šus - je že bil na omari pred tv, sem mu šla po čaj - je že bil na pisalni ... ... pa ga jaz vedno skregam, se derem NEee..., mu ne dovolim. No tolko o MAMAh, ali kot bi rekel Matcarin pikec MA ... ... ... MAh. tak je naš... povsod ga je polno v varstvu pa kao pridn (TE PA NE VEM NO) no midva sva se tud hitro poslovila... ker je naš gospod začel konjarit in ipiko zganjat ... tulit kot slon (mimogrede si je ustnico pregriznil ali presekal....ko se je ipično cukal seveda) jedo itak nič ni... (ne za zajtrk ne za kosilo) ga vprašam če je žejn pravi ne mu podam flašo v roke-dobim jo v roku 1 sekunde v glavo ... vse to spremlja eno grozno sviljenje in cukanje... ob pamet me bo spravil !!!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 13:20:57
|
|
|
|
botrca
|
Dan, kak mi je pa današnja kava pasala...ne morem vam opisat....po dolgem času... . Arwenko me veseli, da sem te spoznala, super punca in mama...pikica pa je itak kot ...hvala, da sem jo lahko malo pocartala . Zdaj sem pojedla sendvič, ker sem bila lačna kot volk...počasi grem kuhat kosilo...po malega...pol pa itak akcija.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 13:22:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tak je naš... povsod ga je polno v varstvu pa kao pridn (TE PA NE VEM NO) no midva sva se tud hitro poslovila... ker je naš gospod začel konjarit in ipiko zganjat ... tulit kot slon (mimogrede si je ustnico pregriznil ali presekal....ko se je ipično cukal seveda) jedo itak nič ni... (ne za zajtrk ne za kosilo) ga vprašam če je žejn pravi ne mu podam flašo v roke-dobim jo v roku 1 sekunde v glavo ... vse to spremlja eno grozno sviljenje in cukanje... ob pamet me bo spravil !!! elevitka
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 13:27:59
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tak je naš... povsod ga je polno v varstvu pa kao pridn (TE PA NE VEM NO) no midva sva se tud hitro poslovila... ker je naš gospod začel konjarit in ipiko zganjat ... tulit kot slon (mimogrede si je ustnico pregriznil ali presekal....ko se je ipično cukal seveda) jedo itak nič ni... (ne za zajtrk ne za kosilo) ga vprašam če je žejn pravi ne mu podam flašo v roke-dobim jo v roku 1 sekunde v glavo ... vse to spremlja eno grozno sviljenje in cukanje... ob pamet me bo spravil !!! elevitka mater me ma da bi ga kdaj vsipala ... kr na jok mi gre (bolj delam lepo z njim bolj me živcira in kontrira) a ve katera od kdaj naprej so otroci primerni za obisk pri psihologu oz. psihijatrua (al na koga se lahko obrnem) mora bit star dovolj, govorit al kaj (nevem več kaj naj z njim res)
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 13:29:31
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan, kak mi je pa današnja kava pasala...ne morem vam opisat....po dolgem času... . Arwenko me veseli, da sem te spoznala, super punca in mama...pikica pa je itak kot ...hvala, da sem jo lahko malo pocartala . Zdaj sem pojedla sendvič, ker sem bila lačna kot volk...počasi grem kuhat kosilo...po malega...pol pa itak akcija. mene tud veseli... sicer na vseh dosedanjih kavah uspem menda spregovorit 2 besedi... no vsaj v živo sem vas vse vidla ... na brzino sem skuhala cvetačno juho (iz vrečke... nisem super mama kot botrca ) pa torteline ...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 14:05:09
|
|
|
|
bambixxx
|
tudi meni je fuuuuul pasalo na dooooolgi kavi danes . še več takih! pa take fajn teme smo mele za pogovor. elevitka . za psihologa žal ne vem... arwenko in majakla lepo vaju je bilo spoznati, super ste pa itak vse punce tu .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 14:14:00
|
|
|
|
matcar
|
Dan! No,pa da se še jaz oglasim po 2 dnevnem zatišju. Elevitka-mislim,da je najboljše,še pokličeš v ZD(Vošnjakova),tam je za otroke pedopsiholog,pa vprašaš.Pa upam,da ne bo taka sankcija potrebna. Jaz pa sem si zdaj dala krompir kuhat,si bom naredla zeljno solato,pa malo prej sem 3 banane zmazala. Arwenko-super,da si uspela prit,še večkrat naj bo taka situacija in lepo te je bilo spoznat,pa malo žabico tudi!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 14:18:37
|
|
|
|
matcar
|
Pasala pa je res tota kavica danes. Sem vsaj malo boljše volje zaj.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 14:37:22
|
|
|
|
bambixxx
|
sem pogledala za ločitev kar smo se pogovarjale. še vedno velja sporazum pri notarju, uradno razveže sodišče. nov predlog, da se vse uredi samo pri notarju bo v družinskem zakoniku, ki pa je še v obravnavi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 14:47:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx sem pogledala za ločitev kar smo se pogovarjale. še vedno velja sporazum pri notarju, uradno razveže sodišče. nov predlog, da se vse uredi samo pri notarju bo v družinskem zakoniku, ki pa je še v obravnavi. A potem bo pa vse možno pri notarju urejat,ko bo sprejeto?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 14:47:52
|
|
|
|
matcar
|
Šibam po mala2,se kasneje tipkamo!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 16:05:50
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx sem pogledala za ločitev kar smo se pogovarjale. še vedno velja sporazum pri notarju, uradno razveže sodišče. nov predlog, da se vse uredi samo pri notarju bo v družinskem zakoniku, ki pa je še v obravnavi. A potem bo pa vse možno pri notarju urejat,ko bo sprejeto? ja, če ne bojo še 6x predloga spremenili. zdaj se ne morejo zmenit zaradi posvojitev pri istospolnih partnerjih, zato traja tak dugo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 16:27:13
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tak je naš... povsod ga je polno v varstvu pa kao pridn (TE PA NE VEM NO) no midva sva se tud hitro poslovila... ker je naš gospod začel konjarit in ipiko zganjat ... tulit kot slon (mimogrede si je ustnico pregriznil ali presekal....ko se je ipično cukal seveda) jedo itak nič ni... (ne za zajtrk ne za kosilo) ga vprašam če je žejn pravi ne mu podam flašo v roke-dobim jo v roku 1 sekunde v glavo ... vse to spremlja eno grozno sviljenje in cukanje... ob pamet me bo spravil !!! elevitka mater me ma da bi ga kdaj vsipala ... kr na jok mi gre (bolj delam lepo z njim bolj me živcira in kontrira) a ve katera od kdaj naprej so otroci primerni za obisk pri psihologu oz. psihijatrua (al na koga se lahko obrnem) mora bit star dovolj, govorit al kaj (nevem več kaj naj z njim res) Prosiš pediatrinjo za napotnico za psihologa ali pedopsihiatra. Ne rabi govorit, ker gre v tem primeru bolj za svetovanje tebi, kako reagirat, kako postavit meje ipd. Če dobi za pedopsihiatra priporočam dr. Dajčman (vsaj kar se tiče otrok v šoli imam dobre izkušnje z njo). Psihologinja je pa na oddelku za pedopsihiatrijo v Vošnjakovi baje ena fajn (bio se mogla pozanimat kako se piše). Je pa bolje it čim prej po mojem mnenju, ker ga je kasneje, ko se dokončno nauči nekih vedenjskih vzorcev veliko težje obvladat in bo potrebneg veliko več truda.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 16:47:01
|
|
|
|
marta82
|
Aja pa mislim, da je to čisto normalno, da so otroci v varstvu pri babicah ipd. veliko bolj pridni, saj imajo tam vso pozornost, non stop njim zabavne stvari, takrat si pač običajno vzamejo čas, pa babicam ni treba vzgajat, one so za razvajat in je normalno, da tam ni nekih ipočnih izpadov, saj nimajo za kaj bit ipični. Tudi Tinej mi včasih doma skače po živcih, da zatulim, čeprav to ni v moji naravi (nisem neki kolerik), se pa trudim reševat na miren način, ampak nismo roboti in je normalno, da ti včasih malo "pokrov dvigne". No ko je pri moji mami je super druper priden, ko pridem ponj pa rabim potem nekaj ur, da ga nazaj v red spravim, ponavadi potem kar nekaj časa na ohlajanju preživi, ker bi on v sekundi nekaj mel in če ne dobi začne tulit in včasih naju hoče tudi udarit. Je pa res, da so v obdobju, ko preiskušajo meje in jih je nujno postavit, ker drugače gredo vsakič dlje. Najslabše kar lahko narediš je, da ga udariš, ker se uči s posnemanjem in s tem mu daš vedet, da se konflikti rešujejo z nasiljem. No, pa saj to veš, nočem pametovt, samo pri te temi ne morem iz svoje kože.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 16:53:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tak je naš... povsod ga je polno v varstvu pa kao pridn (TE PA NE VEM NO) no midva sva se tud hitro poslovila... ker je naš gospod začel konjarit in ipiko zganjat ... tulit kot slon (mimogrede si je ustnico pregriznil ali presekal....ko se je ipično cukal seveda) jedo itak nič ni... (ne za zajtrk ne za kosilo) ga vprašam če je žejn pravi ne mu podam flašo v roke-dobim jo v roku 1 sekunde v glavo ... vse to spremlja eno grozno sviljenje in cukanje... ob pamet me bo spravil !!! elevitka mater me ma da bi ga kdaj vsipala ... kr na jok mi gre (bolj delam lepo z njim bolj me živcira in kontrira) a ve katera od kdaj naprej so otroci primerni za obisk pri psihologu oz. psihijatrua (al na koga se lahko obrnem) mora bit star dovolj, govorit al kaj (nevem več kaj naj z njim res) Prosiš pediatrinjo za napotnico za psihologa ali pedopsihiatra. Ne rabi govorit, ker gre v tem primeru bolj za svetovanje tebi, kako reagirat, kako postavit meje ipd. Če dobi za pedopsihiatra priporočam dr. Dajčman (vsaj kar se tiče otrok v šoli imam dobre izkušnje z njo). Psihologinja je pa na oddelku za pedopsihiatrijo v Vošnjakovi baje ena fajn (bio se mogla pozanimat kako se piše). Je pa bolje it čim prej po mojem mnenju, ker ga je kasneje, ko se dokončno nauči nekih vedenjskih vzorcev veliko težje obvladat in bo potrebneg veliko več truda. Aja, Dajčmanovo nam je tudi naša P priporočala, ko smo hoteli Tineja peljat, ker je v ipiki sam sebe tak vgriznil, da je imel prav modrico pa se je Hb samo po sebi izboljšalo preden smo prišli na vrsto.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 17:20:32
|
|
|
|
elevitka
|
Full hvala za nasvete marta!! Če me enostavno spravi iz tira...iz minute v minuto stopnjuje nagajanje.. saj ga skregam da tega ne sme (in tud povem zakaj ne... da se lahko poškoduje- celo ponovi za mano zakaj ne sme) za sekundo neha potem pa 10 x ponovi dokler ne popyzdim in se zaderem kot žival (ga kr strese in neha) pa spet nadaljuje naprej ... vmes ga opozarjam da če ne bo nehal bo dobil kazen- zaprem ga v spalnico na ohlajanje (ma ne šljivi me 5 %) nato ga res odnesem in bo tulil kot slon dokler ne pridem ponj-pride ven ... nadaljuje isto je tud že padel na glavo... ker ni ubogal, pa ga nič ne izuči kaj delam narobe?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 18.2.2011 17:23:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene tud veseli... sicer na vseh dosedanjih kavah uspem menda spregovorit 2 besedi... no vsaj v živo sem vas vse vidla ... na brzino sem skuhala cvetačno juho (iz vrečke... nisem super mama kot botrca ) pa torteline ... bo pa mogoče poleti lažje, kjer so igrala...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Barva vozička za fantedonatAli je primerna RDEČA barva vozička za fantke??da (
81%)
ne (
8%)
mogoče (
10%)
Število vseh glasov: 153Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!