Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 8:56:34
|
|
|
|
rina22
|
Dan marta, za Tineja, da bo čimprej zdrav sami, Aladin nima avtorja - mogoče mora to napisat.. Ker je pravljica oz. pripovedka zapisana v zbirki Tisoč in ena noč - to pa je zbirka pravljic, pripovedk in novel. Svetlana Makarovič je napisala mislim da Aladinova svetilka (ali nekaj takega ), kar pa ni čisto isto kot Aladin. Makarovičeva ponavadi piše na ta način, da vzame neke pravljice ali samo motive iz pravljic in jih potem napiše na svoj način - predrugači jih in na sploh jih napiše po svojem slogu (tu se ne bom poglabljala, ker bom itak že zdaj preveč zabluzila ). Razen, če so mogoče brali njeno verzijo, samo dvomim Walt Disney pa je pravljico o Aladinu preprosto predstavil v verziji risanke in slikanice in ni avtor zgodbe, pač pa samo prikaza (torej njegove slikanice in risanke). Disney je veliko zgodbic predstavil na tak način, zato jih veliko niti ne poznamo v originalu. Upam, da sem vsaj malo pomagala.. kavica-ker moj dela spet do nadaljnega od 5h do 19h, se ju3 seliva z malo do nadaljnega k mojim (čeprav vem, da bo ta "do nadaljnega" trajal samo do nedelje -ker dlje ne bom zdržala ). Tak, da, mene spet ne bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 9:36:42
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kavica-ker moj dela spet do nadaljnega od 5h do 19h, se ju3 seliva z malo do nadaljnega k mojim (čeprav vem, da bo ta "do nadaljnega" trajal samo do nedelje -ker dlje ne bom zdržala ). Tak, da, mene spet ne bo kaj pa, če prideta najprej na kavico pa se potem selita?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 10:18:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Saharca ali elevitka a ma katera pekač za mafine, ki jih lahko narediš 12 naeenkrat mogoče za pososdit jutri?? Mi lahko prosim pošlje sms če katera ima, grem namreč delat zdaj in delam do večera. Prosim in hvala!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 10:43:33
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saharca ali elevitka a ma katera pekač za mafine, ki jih lahko narediš 12 naeenkrat mogoče za pososdit jutri?? Mi lahko prosim pošlje sms če katera ima, grem namreč delat zdaj in delam do večera. Prosim in hvala! sem ti napisala SMS
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 12:44:32
|
|
|
|
ly117
|
Kaj pa tu danes vlada taka tišina.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 13:00:20
|
|
|
|
majakla
|
Daaan Snežiiiiii... - to ste ene vesele, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 13:01:34
|
|
|
|
ly117
|
Grem na šiht. Čavči.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 13:09:18
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem na šiht. Čavči. Bavči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 15:30:47
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kavica-ker moj dela spet do nadaljnega od 5h do 19h, se ju3 seliva z malo do nadaljnega k mojim (čeprav vem, da bo ta "do nadaljnega" trajal samo do nedelje -ker dlje ne bom zdržala ). Tak, da, mene spet ne bo kaj pa, če prideta najprej na kavico pa se potem selita? Ja, če bo možno, bi prišla na kavico. Že tak dolgo nisem bila, pa veliko še vas niti ne poznam Kje pa ste se menile, da bo? In kdaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 15:31:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj pa tu danes vlada taka tišina. To se tudi jaz sprašujem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 15:49:51
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kavica-ker moj dela spet do nadaljnega od 5h do 19h, se ju3 seliva z malo do nadaljnega k mojim (čeprav vem, da bo ta "do nadaljnega" trajal samo do nedelje -ker dlje ne bom zdržala ). Tak, da, mene spet ne bo kaj pa, če prideta najprej na kavico pa se potem selita? Ja, če bo možno, bi prišla na kavico. Že tak dolgo nisem bila, pa veliko še vas niti ne poznam Kje pa ste se menile, da bo? In kdaj? jutri ob 10h v kavarni SO (Second option) na Pobrežju (Borci za severno mejo 6)
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 17.2.2011 15:51:10 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 15:50:36
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj pa tu danes vlada taka tišina. To se tudi jaz sprašujem vse sneg kidajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 16:24:02
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz bom malo kasneje prišla jutri na kavo, okrog 10h pridemo v MB, pa da se raztovorimo, pol pa možeka v službo peljem, tak da nekako med 10.30 in 11h bi lahko prišla. Saj boste še tam ne? Kje pa boste, da ne bom preveč iskala...če boste videle eno čudno z malim dojenčkom, boste itak vdedele da sem to jaz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 17:17:03
|
|
|
|
bambixxx
|
arwenko v prvem nadstropju kavarne, pa sigurno bomo do 12h.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 17:59:27
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx arwenko v prvem nadstropju kavarne, pa sigurno bomo do 12h. super, pol moram brez vozeka prit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 18:14:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx arwenko v prvem nadstropju kavarne, pa sigurno bomo do 12h. super, pol moram brez vozeka prit brez ja, samo jajčko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 19:52:42
|
|
|
|
botrca
|
Čer, ki je že ta kafič? Mogoče pridem .
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 19:57:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj pa tu danes vlada taka tišina. To se tudi jaz sprašujem vse sneg kidajo pa ga nisem rabla...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 20:44:52
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, joooj tak sem telovadla zdaj 2 uri, da ne vem, če bom zmogla prit jutri na kavo.... saj ne, hecam se . mislim telovadla sem res ful, ampak če vuni sekire padajo al pa se po vseh štirih privlečem, pridem na kavo sigurno!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 20:45:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj pa tu danes vlada taka tišina. To se tudi jaz sprašujem vse sneg kidajo pa ga nisem rabla... no vidiš, ti si pa rekla, da vas bo zametalo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 20:48:19
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, ki je že ta kafič? Mogoče pridem . ja kje je že to... tud jaz mogoče pridem ...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 20:48:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, ki je že ta kafič? Mogoče pridem . po hitri cesti čez bob stezo in tunel, izvoz Pobrežje desno, na semaforju zaviješ levo pred picerijo Šelih in si tam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 20:50:03
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, ki je že ta kafič? Mogoče pridem . ja kje je že to...tam pri ŠELIHU? tud jaz mogoče pridem ...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 20:50:16
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, ki je že ta kafič? Mogoče pridem . ja kje je že to... tud jaz mogoče pridem ... nič mogoče, ti kuj pridi, pa je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 17.2.2011 20:51:29
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, ki je že ta kafič? Mogoče pridem . ja kje je že to... tud jaz mogoče pridem ... nič mogoče, ti kuj pridi, pa je ja če bo mali OK.. nebi rada kakih bacilov trosla...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
15%)
lana (
31%)
neža (
44%)
vanesa (
11%)
Število vseh glasov: 94Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!